Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hülya bend ebi gitsem wasa ,yulaf kepegi, gluten filan alıcam
dukan hamur işleri için
arada yapamazsam wasa yerim diyede wasa alıcam
Benimde kepegim az kalmisti aldim dun..bimden sursene diye bi peynir almistim yemedi evdekiler onunla bi dukan pogaca yapayim..cope gitmesin peynircagiz..

Banu wasayi mudem ezildikce yiyorum diyetime faydasi var..tatliya falan saldirtmiyor..

Benimde kepegim az kalmisti aldim dun..bimden sursene diye bi peynir almistim yemedi evdekiler onunla bi dukan pogaca yapayim..cope gitmesin peynircagiz..

Banu wasayi mudem ezildikce yiyorum diyetime faydasi var..tatliya falan saldirtmiyor..

bende yapıcam pogaça
hatta kek yapayım diyorum ama tatlamndırıcı nasıl etkiler idyeti bilemiyorum
birde bi arkadaş kurabiye getirmişti ondanda
yaparım belki çok güzeldi

Sevgili rakibem suspushanimcim bugunlerde nickin gibi cok suspus gordum seni. Nickini degissek .mi "susmazhanimcim" nasil
Neredesin tatlim gel gayri
Ne dersin Ausencia
Burdayim kuzum
Maalesef teknik sorunlardan dolayi giremedim.
Netimizi bitmis evcek.
Yeni halloldu.
Diyet iyi gidiyor sukur.
Sporda yapiyorum.
Toplu bildirim yapayim bi .

Burdayim kuzum
Maalesef teknik sorunlardan dolayi giremedim.
Netimizi bitmis evcek.
Yeni halloldu.
Diyet iyi gidiyor sukur.
Sporda yapiyorum.
Toplu bildirim yapayim bi .
Hosgeldin tatlim gozumuz yollarda kaldi ama neyseki bos gelmemissin dolu dolu gelmissin. Spor massallah

Bugün gardolabını temizledim için artık giyilmiyecekleri çıkartım 2-parcayıda kıyaslama yapmak için sakladım baya acıldı ferahladı hemde bu sayede toplandı biraz

2 tane lahana sarmayla gün biter mi lahana sarması dediğin 1 tabak dolusu olacak üzerine yoğurt ye ye çekinme izin verdim Bende akşama tonbalıklı salata yiyeceğim cicim

2 tane lahana sarmayla gün biter mi lahana sarması dediğin 1 tabak dolusu olacak üzerine yoğurt ye ye çekinme izin verdim Bende akşama tonbalıklı salata yiyeceğim cicim
2 tanemi yedim yoğurdu mu da yedim canım.
Afiyet olsun sana da şimdiden ton balıklı ve tavuklu salata candır: )) büyük bir kase ye yada gel sen vazgeç iyi bir yemek ye zaten öyle ya da böyle şişiyorsun

2 tanemi yedim yoğurdu mu da yedim canım.
Afiyet olsun sana da şimdiden ton balıklı ve tavuklu salata candır: )) büyük bir kase ye yada gel sen vazgeç iyi bir yemek ye zaten öyle ya da böyle şişiyorsun
Regliden dolayı şişkinliğim geçti yine pcos hastalığımdan dolayı sen ona dua et 24 Eylül tarihine kadar bu kız 53 rakamını görecek işte o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…