- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Ben yemem onuda espri olsun diye yaptımsevmem gerçekten onları
Bu wasa sadece migrosta var demi başka marketlerde bulamadim
Benimde kepegim az kalmisti aldim dun..bimden sursene diye bi peynir almistim yemedi evdekiler onunla bi dukan pogaca yapayim..cope gitmesin peynircagiz..hülya bend ebi gitsem wasa ,yulaf kepegi, gluten filan alıcam
dukan hamur işleri için
arada yapamazsam wasa yerim diyede wasa alıcam
Benimde kepegim az kalmisti aldim dun..bimden sursene diye bi peynir almistim yemedi evdekiler onunla bi dukan pogaca yapayim..cope gitmesin peynircagiz..
Banu wasayi mudem ezildikce yiyorum diyetime faydasi var..tatliya falan saldirtmiyor..
Geldim kuzum geldim.Evett yok kaç gündür yokksuspushanimcim iyisindir inşallah
Burdayim kuzumSevgili rakibemsuspushanimcim bugunlerde nickin gibi cok suspus gordum seni. Nickini degissek .mi "susmazhanimcim" nasil
Neredesin tatlim gel gayri
Ne dersinAusencia
Cola yı bide çayı çok özledim çayı yine arada içiyorum da kolayı diyete başladığımdan beri ağza surmedimzero ile iyi gidiyor ama arada bol limonlu ve zero ile gideri oluyor tavsiye ederim
Hosgeldin tatlim gozumuz yollarda kaldiBurdayim kuzum
Maalesef teknik sorunlardan dolayi giremedim.
Netimizi bitmis evcek.
Yeni halloldu.
Diyet iyi gidiyor sukur.
Sporda yapiyorum.
Toplu bildirim yapayim bi .
Sen karıştırdın canım o benim sporumHosgeldin tatlim gozumuz yollarda kaldiama neyseki bos gelmemissin dolu dolu gelmissin. Spor massallah
Duydum ki benimle morti olmazmışsınMemleketimin her tarafı guzel çok şükür
2 tane lahana sarmayla gün biter mi lahana sarması dediğin 1 tabak dolusu olacak üzerine yoğurt ye ye çekinme izin verdimIyi akşamlar herkese
Menüm
Sabah
Biberli peynirli 2 yumurtalı omlet
1 salatalık
1 domates
3 bardak çay
Ara
Sade türk kahvesi
1 parça bitter çikolata
Soda
Akşam (17:00)
2 tane lahana sarma bulgurlu
Salata
Yoğurt
Su 2 litre
Ausencia
begum75 nehirnil111
Cola yı bide çayı çok özledim çayı yine arada içiyorum da kolayı diyete başladığımdan beri ağza surmedim
2 tanemi yedim yoğurdu mu da yedim canım.2 tane lahana sarmayla gün biter mi lahana sarması dediğin 1 tabak dolusu olacak üzerine yoğurt ye ye çekinme izin verdimBende akşama tonbalıklı salata yiyeceğim cicim
Regliden dolayı şişkinliğim geçti yine pcos hastalığımdan dolayı sen ona dua et2 tanemi yedim yoğurdu mu da yedim canım.
Afiyet olsun sana da şimdiden ton balıklı ve tavuklu salata candır: )) büyük bir kase ye yada gel sen vazgeç iyi bir yemek ye zaten öyle ya da böyle şişiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?