Tam girip nerde bu hatun sorayım dedim gelmissin :)Slmlar
Bizim evcek netimiz bitmisti.
Bugun geldi.
Nasilsiniz???
Kahvaltıda yediklerinin vitamini kesiyor diye içmiyorum canım emzirdigim icinkola arada bir içebilirisn cnm , yani zararı olmaz okadar
çayı neden içmiyorsun anlamadım
Menü güzel mortim de. Kayısı çekirdeği sana iyi gelmemişti sanki, kaç gündür yiyorsun dikkatimi çekti. Amaç benim kazanmam mıBugünkü menüm
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmele peynirli tost
1 yumurta
Domates salatalık biber
Ara
Küçük bir salkım üzüm
12 tane kaysı cekirdegi
1 kahve 1soda
Öglen
1 tabak zeytin yaglı bamya
1 kase isotlu yoğurt
Yeşil biber
Ara 1 soda 1 kahve
Akşam
Kızımın tabagında 3-4 kaşık bamya vardı onu yedim.
1 kase isotlu yogurt
Ara sanırım yeşil çay
Nego ecemavi Ausencia
Her hafta aynı bahaneler yahu önce spordan sistin şimdi regl ne olacak böyleRegliden dolayı şişkinliğim geçti yine pcos hastalığımdan dolayı sen ona dua et24 Eylül tarihine kadar bu kız 53 rakamını görecek işte o kadar
Benimde canım tatlı çekiyor.Akşam için muzlu chialı tatlı yaptım onu yiyicem birazdan. Yoğurt bitti eşim de geç gelir
Aynen benimki cuma günü meselaBenimde canım tatlı çekiyor.regl yaklaştı ondan mı acaba
Benim yarın. Büyük gün. Birde şüphelerim de var. Inşallah regl gelirde şüphelerim gider:))Aynen benimki cuma günü mesela
Çok güzel bı menü canimmenümü yazayım
kahvaltı 1. ögün (08:00)
dukan krep
1 haşlama yumurta
2 biber
9 zeytin
bol peynir
1 türk kahvesi
1 büyük kupa yeşilçay
1 nescafe
2, ögün (15:30)
6 tane köfte
1 dlm kaşar peyniri
2 tam ceviz
1kutu ayran
1 büyük kupa yeşil çay
3 lt su
sabah kadar no yemek, yes içmek
Çok güzel bı menü canim
Oo hakkınızda hayırlısı olsun canım. Chia varsa yap bu tatlı dan. Yarın yersin. Bir gün bekleyince daha iyi oluyorBenim yarın. Büyük gün. Birde şüphelerim de var. Inşallah regl gelirde şüphelerim gider:))
Tarif nedir :) chia var evetOo hakkınızda hayırlısı olsun canım. Chia varsa yap bu tatlı dan. Yarın yersin. Bir gün bekleyince daha iyi oluyor
1 bardak sütTarif nedir :) chia var evet
Ahahahha hakikaten yaa bi taraftan cocukla ugrasinca boyle oluyor demekki. Kusura bakma canim.Sen karıştırdın canım o benim sporumsuspus daha spor paylaşımı yapmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?