- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
yaptım şimdi. Muz yerine şeftali koydum sadece :) Çok Sağol canım♡1 bardak süt
2 kaşık chia
1 muz
Muzu ez hatta hepsini blendırla çek. Dolaba koy ağzı kapalı. Bayıldım yedim şimdi
Asparagas haber
Göm künefeleri bol şerbetlisinden... Ye bolca çikolatalı yaş pastaları, sufle, spungle, profiterolleri mortiiiiiii çekinmeBenimde canım tatlı çekiyor.regl yaklaştı ondan mı acaba
Büyük çiş için ilk zmaanlar bezini taktım ben yani oda alıştı sonra anne bezimi tak beg yapacam diye :) bir hafta belki bir buçuk hafta sürdü böyle. Sonra yavaş yavaş anlattım çişi buraya yaptığımız gibi beg de buraya yapılacak diye. İlk yapacağı zaman çekindi bende dedim yaparsan baban sana oyun hamuru ve dondurma alacakmış:) en sevdikleri bunlar:) önce azıcık yaptı sonra kalktı baktı pis olmuş oraya devam etmedi terliğe yaptı. Sonra terliği çıkarıp banyonun muhtelif beğendiği yerlere yaptı:) Bu da bir hafta kadar sürdü. Sonra kalkmaması gerektiğini söyledim bitene kadar. Şimdilerde sadece kokudan rahatsız anne bu koku neeee diyo:)) Adım adım yaptım ben. Bez teklif ettim ilk zmanalarda dediğim gibi zora sokmadım sonra kendi de istemedi bezi. Ama sevdiği şeyleri gözardı etme kullan mutlaka:) şimdilerde ben geceye alıştırmaya çalışıyorum bugün ikinci gece olacak bezsiz inşallah sıkıntı çıkmaz.Tecrube sahibi anneler teyzeler
Oglum kucuk cisini ogrendi ama buyuk cisini hala kiyafetine yapiyor.
Ne yapabilirim ?
Fikirlerinizi bekliyorum
Kaka saatini bilmen lazım canim kimi çocuk günde iki defa kimisi de bir defa yapar genelde kahvaltıdan yarım saat sonra yapıyorlar o saati bilmen lazım o saatte tuvalete götürmenigerekiyorTecrube sahibi anneler teyzeler
Ne yapabilirim ?
Fikirlerinizi bekliyorum
tühh fena yakalandıkGöm künefeleri bol şerbetlisinden... Ye bolca çikolatalı yaş pastaları, sufle, spungle, profiterolleri mortiiiiiii çekinmebiyerin şişer kıyamam ye ye
Ben akşam hiç meyve yemiyorum. Meyveyi öğleye sakladım:) Meyve yiyince yoğurtta yemeliymişim aus dedi bugün. Afiyet olsun mortim bu menü üstüne tulumba tatlısı iyi gider bence yaniMenüm
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Az peynir, 4 zeytin, bol domates, çay
Öğlen
1 pk. diyet bisküvi
1 ceviz
1 zeytin, 2 küp şekeri kadar peynir
çay
Akşam
Tavuk
Salata
Ayran
2 ince dilim kavun
Su: 2 lt. olur
2 yeşil çay
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
Ausencia Ahu060812 mortim Munzevi Zencefil
Benim kzıım iki gün boyunca yapmadı günde iki kez yapardı. Karnı taş gibi oldu karnım ağrıyor diye süzündü durdu. Bende bez takalım dedim taktım anında yaptı. Ayy nasıl sert olmuştu karnı ya acıdım o an ona.Kaka saatini bilmen lazım canim kimi çocuk günde iki defa kimisi de bir defa yapar genelde kahvaltıdan yarım saat sonra yapıyorlar o saati bilmen lazım o saatte tuvalete götürmenigerekiyor
Çıktı nehirim , ben bu ara adandım . bir de ekşisini buldum ki ...
bu arada tarih sadece @eflalim in doğum günü değil ...benim de evlilik yıldönümüm
Öğlen bi yok olmuş ...arada yediğin şeftalinin 4/3 nerde aklıma o takıldı ?
meyve yanında 2-3 kaşık yoğurt ihmal etme ya da süt ...özellikle şekeri yüksek meyvelerde . dengeleme için .
Hayırdır kaptan neyin varBana müsade.
Beynim çok müsade etmiyor bugün buralarda durmaya .
Hadi kalın sağlıcakla .
Kelin ilacı olsa maalesef biz bir muddet bıraktık daha sonra tekrar deneyeceğimTecrube sahibi anneler teyzeler
Ne yapabilirim ?
Fikirlerinizi bekliyorum
Sende ihmal etme kansızlık gerçekten başka sıkıntı larada sebep oluyorOroferon benimki de. Gece yatmadan içicem artık nasılsa aç yatıyorum :) benimde dudaklarım rengim soluk. Baş ağrım da ondan arttı sanırım
Benim ki evin ordasina yapmıştı canım sonra lazimligi evin ortasına getirdim yok yapmadı sonra tuvalete tekrar bir buçuk saat bekledigimi biliyorum ama alıştı sonra ödüller bay baylar falan bide suyu çok severdi önüne bı leğen şu koydum ördek attım içine öyle alıştı ikisi bı arada yaptım gece ve gündüz hiç takmadim kafası karışmasın diyeBenim kzıım iki gün boyunca yapmadı günde iki kez yapardı. Karnı taş gibi oldu karnım ağrıyor diye süzündü durdu. Bende bez takalım dedim taktım anında yaptı. Ayy nasıl sert olmuştu karnı ya acıdım o an ona.
Ne yedin söyle bakemtühh fena yakalandık
Ben akşam hiç meyve yemiyorum. Meyveyi öğleye sakladım:) Meyve yiyince yoğurtta yemeliymişim aus dedi bugün. Afiyet olsun mortim bu menü üstüne tulumba tatlısı iyi gider bence yani
Genelde kakasi gelince karni sisiyor canim anlarsin zaten bakislarindan falan baktin ikiniyor yapmaya baslasa bile kap gotur tuvalete onune temiz bi kaba su bi de kucuk oyuncak koy oynarken yapsin. Rahatlar boylece. Biz kac rulo pecete harcadik boyle ama eglenceli gecti. Pecetelri tek tek veriyordum islatip parcaliyordu, 2 yasindan beri buyugunu tuvalete yapiyor ama. Bi sure sonra kendisi soyler sana. Tabi bu duruma bi isim koymayi unutma. Biz kaka geldi dedik direkTecrube sahibi anneler teyzeler
Ne yapabilirim ?
Fikirlerinizi bekliyorum
Cumartesi alışveriş yapacağız oğluma sağol canım bu bilgi içinselam kızlar bugün bizim anasınıflarında oryantasyon vardı ölmek üzereyim gelince de ajandaları düzenle yemek ye spor yap bu saatte ancak geldim bugün a101-şok ve bime uğradım çok cici okul ürünleri vardı çocukları olanlara duyurulur
Cumartesi alışveriş yapacağız oğluma sağol canım bu bilgi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?