Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tecrube sahibi anneler teyzeler
Oglum kucuk cisini ogrendi ama buyuk cisini hala kiyafetine yapiyor.
Ne yapabilirim ?
Fikirlerinizi bekliyorum
Ben geceli gündüzlü bezi biraktirmistim kizima ...buyuk tuvalet icin beze donme .... ben beze donulmesine karsiyim...canim bazi cocuklar alışıyor ve buyuk tuvalet icin hep bez bekliyor bence bezin artik olmayacagini anlat...
Ben lazimligida karsi bi anneydim direkt klozetle basladik... banyoyu sevdigi cizgi filmleri kahramanlarin çıkartmalarını yapistirdik boylece klozette otururkem onlari izliyordu konusuyordu cani sıkılmiyordu...

Eger kiyafetine buyuk tuvaleteini yaparsa onunla birlikte kolzete goturup oraya atin kaka buraya deyin buraya yapilir diye defalarca söyleyin sifonu cekin bay bay yapin.. arada kaka tuvalete diye anlatin soyleyin..

Tuvalet sarkilari var cizgi gilmler oni izlemesine izin verin tinky minky tuvalet sarkisi bize faydali olmustu... surekli izletmistim.... bide ucuz kiz kardes tuvalet egitimi cizgi film var kizimla onları cook izledik... benim kızım coook direndi 2 ay yapmamak icin direndi lavman yapmak zorunda kaldik.... yemeklerine cook dikkat ettik sebze agirlikli besledim....lavman yapinca kaka klozete denk geldi kalkti bakti başardım cook kolaymis bu dedi vee ondan sonra her yaptığında basardim diye sevincler halaylar cektik alisti gitti yani....

Bugunku menum
Uyaninca maydonoz kuru
8.30- 1 dilim tb ekmegi yumurtalayip az z.yaginda kizarttim uzerine tulum peyniri. Beyaz cay ve salatalikla tukettim.
12.30 -da 2 parca bitter cikolata ve 1 kutu sut
15.00-izgara ciger , ayran, salata, patlican ezme (lavas ekmek yemedim)
Ara - beyaz cay
18.00- 2 kucuk kuru patlican dolma yedim,1 bardak ayranla(vicdanim hic rahat degil)
Su icip wc ye gidiyorum surekli
Birazdan kizim uyuyacak spor yapicam.
Ausencia igdedali suspushanimcim

Bonus cum al bi destan da benden geldi

Bu arada klozette oturuyorsa ben merdivenli klozet aparati kullanmistim kizim cok sevmisti... ayaklari değiyor destek aliyordu... eger normal aparat kullanıyorsanız cocugunuzun ayagi degecek bi tabure alin lutfen ozellikle kaka yaparken cocuklarin ayaktan destek alindigi soyleniyor yani tabure olması sart koltuka oturuyor gibi ayaklari taburede... bizim hala oyle

canım bir an önce bakın derim çok güzel şeyler var ama hızlı tükeniyor
Ooo hemen bakalim . Ay bizde bi liste var yeni yeni seyler ogrendim. Hep de markasi falan yaziyor. Ara ki bulasin

Bence de bez artik cocugun aklinda bir secenek olmamali. Biz kucugu klozete, buyugu alaturka tuvalete yapiyoruz. Zaten bebekken de buyugunu kendi yapamazdi. Bezini acardim 1 yasina kadar bacaklarini oynatip , karnini ovalayip anca yaptirirdim. Bi kere bir hafta bekledim yinede kendisi yapamadi

Bende şimdi yapacağım maydanoz kurunu unutmuştum hemen yapayım.

sabah 08.30
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates salatalık
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka

ara
1 ceviz 5 badem

öğlen 12.40
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1 taze bardacık

ara
10 kaju fıstığı

akşam 19.20
5 ızgara kanat (sadece etli kısımları)
köz patlıcan salatası
taze börülce salatası
azcık yufka ekmeği

ara
2 dilim şeftali
1 taze bardacık

yatana kadar 1,75 lt su

Hayırlı akşamlar cümleten

Bu gecelik gelmeyeyim he mi güzeller , biraz keyifsizim ... erken uyurum ... dün gece sadece 1.5 saat uyumuştum . O da 5.30 tan 7 ye.
Bugünde hiç uyumadım .
Erkenden yatayım .
Geçmişi menüleri yarın okurum nasipse

Tecrube sahibi anneler teyzeler
Oglum kucuk cisini ogrendi ama buyuk cisini hala kiyafetine yapiyor.
Ne yapabilirim ?
Fikirlerinizi bekliyorum
Benim kızım da ilk başlarda kıyafetne yaptı. Ben de ay nekadar pis olmuş çok kötü koktun deyip baya azarladım. Bu sefer de kaka yapmaktan korktu tutuyodu yapmıyodu ağlaya ağlaya yapıydo hayır görmicem kakayı demeye başladı. Biraz araştırınca yaptığım aklıma geldi. Yine kıyafetine yapınca normal karşıladım. Tamam olabilir kızım dedi ama bidahakine tuvalete yapalm tamam mı dedim. Teşvik ettim prenses kakası yapıyosn sen dedim ay ne kadar güzelmiş bu kaka dedim. Kızım prenses oldu prenses kakası yapıyor artık dedim kakalara ne övgüler ne övgüler ettim. Hadi gel birlikte tuvalete dökelim dedim (lazımlığa yapınca). Gittik birlikte döktük el salladık kakaya güle güle dedik. Annene selam söyle kakacık dedik. Sonra sifona basmasına izin verdim.
Öyle öyle normale döndü. Şimdi hep prenses kakası yapıyoruz sevinçle yapıyor yaptıkça bol bol tezahürat yapıyorum alkışlıyorum o da yapıp bakıyo bidaha yapıyo mutlu oluyor falan. Öyle öyle düzelttik. Kakası gelince haber veriyor artık korkmam prenses kakası yapıyorum ben diyor

Aus nerdesin ? Hayrolsun merak ettim geç oldu watsapdanda yazamadım ...

Menüm
Sabah
1 dl ekmek, dom.sal,bib.yeşillik ,2 zeytin

Öğle:
5 köfte ( ekmeksiz) ayran , salata.

Akşam:
4 minik dolma (içi; kıyma sogan baharat)
Yogurt, domates .

Akşam :1 saat yürüyüş .
Su 1,5 . Yeşil çay 2 kupa .

Kaptanım sen iyi ol lütfen

Ayyy al bendende o kadar neyse kendini iyi hissedince bize iyiyim de yada benim gibi çok mu yorgunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…