Canım insallah onemli bisey yoktur ... canını sıkan herneyse insallah düzelir canim..Hayırlı akşamlar cümleten
Bu gecelik gelmeyeyim he mi güzeller , biraz keyifsizim ... erken uyurum ... dün gece sadece 1.5 saat uyumuştum . O da 5.30 tan 7 ye.
Bugünde hiç uyumadım .
Erkenden yatayım .
Geçmişi menüleri yarın okurum nasipse
ya elektrik gitti bende komşuya gittim çok korkarım karanlıktan.Vallahi tatlı isteği misteği kalmadı :)Ne yedin söyle bakem
Bende meyveyle ayran tüketmiş oldum. Doğru yapmışım iyi bari
Ben bugün neler yemedim diyorum sense tulumbayemezler şekerim yemezler
KaptanicemHayırlı akşamlar cümleten
Bu gecelik gelmeyeyim he mi güzeller , biraz keyifsizim ... erken uyurum ... dün gece sadece 1.5 saat uyumuştum . O da 5.30 tan 7 ye.
Bugünde hiç uyumadım .
Erkenden yatayım .
Geçmişi menüleri yarın okurum nasipse
Canim cok guldum yaaaBenim kızım da ilk başlarda kıyafetne yaptı. Ben de ay nekadar pis olmuş çok kötü koktun deyip baya azarladım. Bu sefer de kaka yapmaktan korktu tutuyodu yapmıyodu ağlaya ağlaya yapıydo hayır görmicem kakayı demeye başladı. Biraz araştırınca yaptığım aklıma geldi. Yine kıyafetine yapınca normal karşıladım. Tamam olabilir kızım dedi ama bidahakine tuvalete yapalm tamam mı dedim. Teşvik ettim prenses kakası yapıyosn sen dedim ay ne kadar güzelmiş bu kaka dedim. Kızım prenses oldu prenses kakası yapıyor artık dedim kakalara ne övgüler ne övgüler ettim. Hadi gel birlikte tuvalete dökelim dedim (lazımlığa yapınca). Gittik birlikte döktük el salladık kakaya güle güle dedik. Annene selam söyle kakacık dedik. Sonra sifona basmasına izin verdim.
Öyle öyle normale döndü. Şimdi hep prenses kakası yapıyoruz sevinçle yapıyor yaptıkça bol bol tezahürat yapıyorum alkışlıyorum o da yapıp bakıyo bidaha yapıyo mutlu oluyor falan. Öyle öyle düzelttik. Kakası gelince haber veriyor artık korkmam prenses kakası yapıyorum ben diyor
Oy oy bunu lisede universitede ne dinlerdim be . Gitar kismi cok hosuma giderdi.Nerde darda olan varsa allah yardimcisi olsun...
İnşallah canım rabbim ne derdin varsa çözümünü versinBazen cok yazmak istersin de ; kendi icinde bile kirilir ya cumleler .. suan oyleyim.
Allahim feraha cikarsin.
Cok iyi geldi.Nerde darda olan varsa allah yardimcisi olsun...
Bazen cok yazmak istersin de ; kendi icinde bile kirilir ya cumleler .. suan oyleyim.
Allahim feraha cikarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?