- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ahahah çok kötüyüm be megim boğazlarım felaket tahriş olmuş gibi ağrıyor bütün gece ateş bastı boğazlarımdan vücuduma doğru boğaz spreyiyle ağrı kesicili pastil kullanmaya başladımHer hafta aynı bahaneler yahu önce spordan sistin şimdi regl ne olacak böylebide bana suç buluyorsunuz
En masumunuz benim
Kimse beni istemeyecek mortiliğe o yüzden hep benimle morti olacaksınız
Tabi ben mezun olmazsam
Kalkda zipla yerinde bari
Nehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bendeGünaydın şekerlerBen çok kötü ağrı çekiyorum boğazım felaket ağrıyor boğaz spreyiyle gece uyumaya çalıştım ateş bastı sürekli boğazımdan vücuduma doğru bu sabahta ağrı kesicili pastil aldım inşallah geçer sanki boğazımı kazıyorlar öyle bir tahriş
Mortim napıyonGunaydin bal bacilarrr..
Iyiyimmm aebenim sagol..Mortim napıyon
Benim hedefe az kaldı cumaya inşallah tutturucam.
Bonus can hafta sonu menülerinide okudum ama yanlışlarının üstüne gitmiycem zaten sende farkındasın ana menü yazmayım demeyin hiç birinizIyi aksamlar.
Salı menusu
11:30-12:00
1 kk peynir
15 tane uzum
1 tane köz yesil biber
12:30-13:00
Yesil cay
18:30
2 tane uzum
20:00
1,5 dilim kepekli ekmek
Kucuk kase zeytin 15-20 tane bilmiyorum
Buyuk bardak ayran
1,5-2 saat sonra
Patatesli kabak yemegi 3-4 kasik aldim gerisini yiyemedim.
1 bardak daha ayran
Su 1,5 litre
70 dk normal yuruyus
90 dk tempolu yuruyus
250 puan
@Ausencia @Ahu060812
Menün güzel olmuş nortarji tabagımİyi akşamlar canlar. Yarından itibaren daha rahatım umarım yavaştan. Herkes iyidir umarım.
Sabah
Haşlanmış yumurta peynir zeytin domates tereyağ
Akşam
Fasulye salata yoğurt kavun
Spor
2 saat tempolu yürüyüş 240 puan
Fulya geçende soram diyodum bardaçık ne olaki ?sabah 08.30
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates salatalık
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
ara
1 ceviz 5 badem
öğlen 12.40
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 yk lor peyniri
3 zeytin
2 çeri domates
1 dilim ekmek kadar tambuğday yufka
1 taze bardacık
ara
10 kaju fıstığı
akşam 19.20
5 ızgara kanat (sadece etli kısımları)
köz patlıcan salatası
taze börülce salatası
azcık yufka ekmeği
ara
2 dilim şeftali
1 taze bardacık
yatana kadar 1,75 lt su
meğSpor bildirimim @Ausencia @Ahu060812
Leslie 45 dk 45×2= 90
Yürüyüş = 60 dk
Tempolu yürüyüş 130 ×2= 260
Egzersiz 30 ×3= 90
TOPLAM: 500 point
Günaydın şekerlerBen çok kötü ağrı çekiyorum boğazım felaket ağrıyor boğaz spreyiyle gece uyumaya çalıştım ateş bastı sürekli boğazımdan vücuduma doğru bu sabahta ağrı kesicili pastil aldım inşallah geçer sanki boğazımı kazıyorlar öyle bir tahriş
Afiyet olsun leziz menü olmuşBugunku menum
Uyaninca maydonoz kuru
8.30- 1 dilim tb ekmegi yumurtalayip az z.yaginda kizarttim uzerine tulum peyniri. Beyaz cay ve salatalikla tukettim.
12.30 -da 2 parca bitter cikolata ve 1 kutu sut
15.00-izgara ciger , ayran, salata, patlican ezme (lavas ekmek yemedim)
Ara - beyaz cay
18.00- 2 kucuk kuru patlican dolma yedim,1 bardak ayranla(vicdanim hic rahat degil)
Su icip wc ye gidiyorum surekli
Birazdan kizim uyuyacak spor yapicam.
@Ausencia @igdedali @suspushanimcim
kapuji canım menünnü tersine çevir canım sabah gün boyu yememek akşam yemek kilo vermene engel olur , tam tersi sabah güçlü kahvaltı öğlen normal akşamda az yersen sonuç çok güzel olur ...Merhaba kızlar
Menümi yazayım
Sabah
1 fincan türk kahvesi
Öğlen
1 incir
5 kaşık mercimek çorbası
Akşam 17.00
1 tabak etli türlü
2 bardak ayran
3 kornişon turlu
Pro yapacaksan öğünün çok önemi yok banum akşamda yiyebilirsin aç kalma .bende habgi diyeti yapsam diye yine karıştı kafam
çok aç kalıyorum akşam
sıkı yiyemiyorum yemgi
Dukan yapacaktin ya. Onda serbest gidalardan sınırsız yeniyor..ac kalinmiyor Banu.bende habgi diyeti yapsam diye yine karıştı kafam
çok aç kalıyorum akşam
sıkı yiyemiyorum yemgi
Günaydın şekerlerBen çok kötü ağrı çekiyorum boğazım felaket ağrıyor boğaz spreyiyle gece uyumaya çalıştım ateş bastı sürekli boğazımdan vücuduma doğru bu sabahta ağrı kesicili pastil aldım inşallah geçer sanki boğazımı kazıyorlar öyle bir tahriş
Geçmiş olsun hanımlarNehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende.
Geçmiş olsun kuzum
evet gelmiyor kuzum bugünden sonra yok bunu iyice anladım fındık fıstıga dönüyorumMenü güzel mortim de. Kayısı çekirdeği sana iyi gelmemişti sanki, kaç gündür yiyorsun dikkatimi çekti. Amaç benim kazanmam mıben etiket yapmayı unuttum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?