Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahahah çok kötüyüm be megim boğazlarım felaket tahriş olmuş gibi ağrıyor bütün gece ateş bastı boğazlarımdan vücuduma doğru boğaz spreyiyle ağrı kesicili pastil kullanmaya başladımsenin için üzücü bir haber daha var iştahım komple gitti ağrıdan dün söylediğim akşam yemeğinin yarısını anca yedim

Sabahınız hayr oldun güzel hanımlar

Huuu noldu takıma ? Kız aus nasıl bi kaptansan senin ruh halinle takım bütünleşmiş .
Cancazım bi ses et

Hadi bakım canlar toparlanın elbet her yağmurdan sonra güneş doğar austa güçlü kız toparlanıp gelir inşallah durum neyse

Nehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende .
Geçmiş olsun kuzum

Nöbetçi apla geldi hanımmmm .

Bakabildiğim kadar menülerinize bakayım

Bonus can hafta sonu menülerinide okudum ama yanlışlarının üstüne gitmiycem zaten sende farkındasın ana menü yazmayım demeyin hiç biriniz

Dünki menüne gelince. Daha toparlanmış menü beklerdim senden sanki ne yiyecegini bilememiş yemek için yemiş gibi olmuş . Doğru dürüs bişi yok sabah öğlen öylesine olmuşki gece geç vakitte sebzede olsa yemeye çalışmışsın .

Bugun daha iyi ve düzenli bir menü bekliyoruz can
Sporunda

Menün güzel olmuş nortarji tabagım

Fasulye kurumu ? Sabah ekmek yok kuruda olsa güzel menü

Sen karataymı yapıyorsun ,2 ögün ?

Fulya geçende soram diyodum bardaçık ne olaki ?
Ay gün yokki menünde bilmediğim bişi olmasın

Senin tarjına göre menün iyi canım

Tavsiyeme görede öğle ve akşamındaki yufkalar bence gereksiz karbon zaten öğlen menünde mercimek varmiş ..
Bunlara dikkat etsen eminim süper kilo verirsin ....

geçmiş olsun cnmm
iltihap olmuş sanırım

Afiyet olsun leziz menü olmuş

Narçiçeğim yeme tazınınbilmiyorum bu şekildemi verdin geçen hafta ?

Standart yorum yapmam gerekirse sabah ekmegin kızartma sırtarmış menünde , öğlen lavaş olmaması isabet olmuş .

Patlıcanlarda çok sırtarmıyor erken yemiş aç yatmışsın sonuçta

Merhaba kızlar
Menümi yazayım

Sabah
1 fincan türk kahvesi

Öğlen
1 incir
5 kaşık mercimek çorbası

Akşam 17.00
1 tabak etli türlü
2 bardak ayran
3 kornişon turlu
kapuji canım menünnü tersine çevir canım sabah gün boyu yememek akşam yemek kilo vermene engel olur , tam tersi sabah güçlü kahvaltı öğlen normal akşamda az yersen sonuç çok güzel olur ...

Akşamında kötü değil bu arada sadece eksik menün ..

Nehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende .
Geçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsun hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…