Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kalsik ada menüsü diycektimki ortada dondurma çığlık atmış

Kalsik saydın bacı menüsü .

Afiyet olsun şarışekerim

Eflalim kitaplar güzele benziyor . Benimkilerde okunacak bekliyo .
Okumak için sabırsızlanıyorum bende. İnşaallah manevi katkısı olur bana . O niyetle aldım. Perşembe günü fuarın sin günü, sevdiğim bir yazar da seminer verecek hem de imza. Ona gitmek istiyorum, gitmişken de liste yaptım İskender Pala ve Nazan Bekiroğlu kitapları almak istiyorum nasip

Dün portakilin olmasada hülya menüdü olmuş bacım .
Son iki gün pro tskılacaksan baskül hareketlenir sevgili mortim, emme ne gerek var hülyam ye iç zeten beni geçtin

Eflalim adanın dediği ugur koşarın kitaplarını okudunmu ?
Ben onları 3.4 kere aldım sanırım ama evde yok hep dagittim hatta taaa azerbaycana aynuraya gitti onunda baş ucu kitabı oldu . Hala okumadı isen şiddetle tavsiye ederim canım

Afiyet olsun banuş güzel öenü olmuş

Gecmis olsun canim dikkat et kendine..

Çok güzel menü efserim

Akşama biraz daha ek olabilirdi ama ihtiyac yoksa böylede iyi

kelebekolacam buralarda mısın bilmiyorum yoğunluktan bakamiyim da bende müthiş bir halsizlik ve yorgunluk var okul acildigindan beri bebeğim 7 aylık oldu pharmaton kullansam bi zararı olur mu çocuğa ya da onerin varmı vitamin bi dönem kullanmıştım çok iyi gelmişti ama şimdi emzikli olunca bilemedim aklıma sen geldin bi sorayım dedim

Bir bakalım canım bizde derslerde Morpa kampüste n yararlanirdik arada
Teşekkürler canım

makbuş nasılsın kuzum ?
Görümcen hala sendemi düzelmedimi araları ?
Okul başladı senin değilmi , monti nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…