Kalsik ada menüsü diycektimki ortada dondurma çığlık atmışBugün menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilik beyaz peynir
Yesillik
1 yesil közlenmiş biber
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1 dondurma
Aksam
Yesil fasulye 1 tabak
1 kase yogurt
1 parca peynir
2.5 lt su icildi..
Ausencia ve @Ahu060812
Eflalim kitaplar güzele benziyor . Benimkilerde okunacak bekliyo@igdedali sivas kitap günlerini kaçırdın canım :) orda karşılaşabilirdik seninle
Gelir, gelir inş
Kalsik saydın bacı menüsüMenüm
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Az peynir, 4 zeytin, bol domates, çay
Öğlen
1 pk. diyet bisküvi
1 ceviz
1 zeytin, 2 küp şekeri kadar peynir
çay
Akşam
Tavuk
Salata
Ayran
2 ince dilim kavun
Su: 2 lt. olur
2 yeşil çay
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
Ausencia @Ahu060812 mortim @Portakal Sulu Ordek
Okumak için sabırsızlanıyorum bende. İnşaallah manevi katkısı olur bana . O niyetle aldım. Perşembe günü fuarın sin günü, sevdiğim bir yazar da seminer verecek hem de imza. Ona gitmek istiyorum, gitmişken de liste yaptım İskender Pala ve Nazan Bekiroğlu kitapları almak istiyorum nasipEflalim kitaplar güzele benziyor . Benimkilerde okunacak bekliyo.
Dün portakilin olmasada hülya menüdü olmuş bacım .Selamm
Sacma gun menusuyle geldim..hic portakal yemedim bugun midem almadi valla..2 damla su anca var..yarin yermiyim bilmiyorum..
Sabah: chia tohumlu meyveli diyet tatli.(80 kaloriymis)
Ogle:2 minik dolma.1 yumurta.yogurt.1 cb zero
2 ara ara wasa
Aksam:3 kofte.yogurt.yarim domates.1 wasa
Bugun yuruyuse cikacaktik atanin odevleri varmis bitiremem dedi aksam arkadasa gidecegiz..spor kaldi yani..
Eflalim adanın dediği ugur koşarın kitaplarını okudunmu ?Okumak için sabırsızlanıyorum bende. İnşaallah manevi katkısı olur bana . O niyetle aldım. Perşembe günü fuarın sin günü, sevdiğim bir yazar da seminer verecek hem de imza. Ona gitmek istiyorum, gitmişken de liste yaptım İskender Pala ve Nazan Bekiroğlu kitapları almak istiyorum nasip
Afiyet olsun banuş güzel öenü olmuşmenümü yazayım
kahvaltı 1. ögün (08:00)
dukan krep
1 haşlama yumurta
2 biber
9 zeytin
bol peynir
1 türk kahvesi
1 büyük kupa yeşilçay
1 nescafe
2, ögün (15:30)
6 tane köfte
1 dlm kaşar peyniri
2 tam ceviz
1kutu ayran
1 büyük kupa yeşil çay
3 lt su
sabah kadar no yemek, yes içmek
Seni kirar miyim hic kalkip pizza yapemDün portakilin olmasada hülya menüdü olmuş bacım .
Son iki gün pro tskılacaksan baskül hareketlenir sevgili mortim, emme ne gerek var hülyam ye iç zeten beni geçtin
Gecmis olsun canim dikkat et kendine..Ahahah çok kötüyüm be megim boğazlarım felaket tahriş olmuş gibi ağrıyor bütün gece ateş bastı boğazlarımdan vücuduma doğru boğaz spreyiyle ağrı kesicili pastil kullanmaya başladımsenin için üzücü bir haber daha var iştahım komple gitti ağrıdan dün söylediğim akşam yemeğinin yarısını anca yedim
Çok güzel menü efserimBugünkü menüm
Sabah
2 dilim tam tahıllı ekmele peynirli tost
1 yumurta
Domates salatalık biber
Ara
Küçük bir salkım üzüm
12 tane kaysı cekirdegi
1 kahve 1soda
Öglen
1 tabak zeytin yaglı bamya
1 kase isotlu yoğurt
Yeşil biber
Ara 1 soda 1 kahve
Akşam
Kızımın tabagında 3-4 kaşık bamya vardı onu yedim.
1 kase isotlu yogurt
Ara sanırım yeşil çay
Nego ecemavi Ausencia
Kime ata'yamıSeni kirar miyim hic kalkip pizza yapem
Antepia27 @Bonus kızlar dün aksam ogluma tonguc akademinin ders setini aldik internetten..cok eğlenceli..oturup bende dinledim yani fiilimsileri..teog icin evde calismaya uygun..ogretmenleri de uye olup alin demiş. Birde morpa kampusu almistik..orada da matematik kampi var 16 haftalik..belki düşünürsünüz..
Sağol kuzum sanada geçmiş olsun salgın mı var nedir yaNehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende.
Geçmiş olsun kuzum
geçmiş olsun cnmm
iltihap olmuş sanırım
makbuş nasılsın kuzum ?kelebekolacam buralarda mısın bilmiyorum yoğunluktan bakamiyim da bende müthiş bir halsizlik ve yorgunluk var okul acildigindan beri bebeğim 7 aylık oldu pharmaton kullansam bi zararı olur mu çocuğa ya da onerin varmı vitamin bi dönem kullanmıştım çok iyi gelmişti ama şimdi emzikli olunca bilemedim aklıma sen geldin bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?