Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Temizlikte duzenli camasircsuyu kullanmak koah riskini %32 arttiriyormus kizlar..vayy anam.
Solumamak lazım. Özellikle wc temizlerken döküp çıkmak lazım. Bende çok kullanıyorum maalesef. Wc için, mutfak temizlik bezleri için

makbuş nasılsın kuzum ?
Görümcen hala sendemi düzelmedimi araları ?
Okul başladı senin değilmi , monti nasıl gidiyor ?
İyiyim ablacım düzeldi sayılır işte yarın falan gidecek herhalde evine monte iyi çok şükür tabi kilo vermem yavaşladı sanırım cumadan beri -300 ama ben içime yerleştirdim bu montiyi eskiden olsa ne yapayım yapamadım diyeceğim çok zaman oldu ama bozmadım hemen kendime bi altarnetif ürettim çok iyi gidiyor çok şükür ama spor yürüyüş dışında bisi yapamıyorum biraz sikilasmaya ihtiyacı var vücudumun

Canım uğur koşar çok duydum niyet de ettim ama hakkında bazı olumsuz şeyler okudum. O yüzden vazgeçtim. Almadan önce yazar kimdir görüşü nedir ona dikkat ediyorum açıkçası. Aslında her kesimden de okumak lazım da ne bileyim, takıntı oldu bende

Kime ata'yamı
Yok oda diyetde yapmazsın sen
Teyzesi cok dikkat ediyor..cani istiyor biseyler soruyor anne alalim mi??hic duygusal degilim valla hayir diyorum sonucta onun iyiligi icin.

Dun aksam arkadasim evde yaptigi seftali suyundan ikram etti Ataya diyor ki anne bu kac kalori iceyim mi??kuzum benim..

Bugunku menim gelsin

Sabah
Yulafli omlet
Domates maydonoz biber
Zeytin
Bi avakado

Ara
Bi soda
Bi avakado

Aksam
6sarma
Salata

Ara
Kahve

Su 2litre
Spor aksam yazayim
Suspus hanımcım avakodoları nasıl yiyorsun ?
Menün güzel canım , yogurtta olsa daha güzel olacakmış

Üniversitede öyle okurdum ki ev arkadaşlarım kızardı biraz ders çalış artık diye simdiki halime bak içler acısı
Canım. Çok yoğunsun ama günde 15 dakika bile okusan kendin için güzel olur. Bu kadarcık da zaman ayır kendine hakediyorsun

Ay canım benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…