Pro yapacaksan öğünün çok önemi yok banum akşamda yiyebilirsin aç kalma .
Dukan yapacaktin ya. Onda serbest gidalardan sınırsız yeniyor..ac kalinmiyor Banu.
Evet çevreye de zararı büyük ben azalttim artik bidonla degil şişeyle kullanıyorumTemizlikte duzenli camasircsuyu kullanmak koah riskini %32 arttiriyormus kizlar..vayy anam.
Herşeyi okula endeksledim İnşaAllah bir düzene gireceğimCanım. Çok yoğunsun ama günde 15 dakika bile okusan kendin için güzel olur. Bu kadarcık da zaman ayır kendine hakediyorsun
Ablam sagolasin.Suspus hanımcım avakodoları nasıl yiyorsun ?
Menün güzel canım , yogurtta olsa daha güzel olacakmış
Adamı bilmem eflalim tv de görünce bende bumuymuş dediydim ama kime okuttuysam çok güzel geri dönüşleri oldu ve senin şu anki haline faydası olcagına eminim . Allahde ötesini birak 1. Kitabı al ve oku lütfenCanım uğur koşar çok duydum niyet de ettim ama hakkında bazı olumsuz şeyler okudum. O yüzden vazgeçtim. Almadan önce yazar kimdir görüşü nedir ona dikkat ediyorum açıkçası. Aslında her kesimden de okumak lazım da ne bileyim, takıntı oldu bende
Banum senin oncelikle diyete adapte olman icin gözle gorulur bir kilo kaybi yasaman lazim..dukan atak bu konuda sana yardimci olacak..3 yada 4 gun yaptiginda saf proyu 1,5-2kg arasi vereceksin ve bu seni motive edecek..sonrasinda monti yaparsin..kafam okadar karışık ki
ne yapacagım bilmiyorum
dukanımsı birşey yapacagım dedim dukan dedgilde hülya ama düşüncelerim daldan dala , daldan dala
yine bir monti girişmimi yapsma diye düşünmüyor da degilim
Sağol canım benim
ben ersağ kullanıyorum bir kaç ayda bir wc çamaşır suyu döküyorum onun dışında kullanmıyorum çamaşır suyu .Evet çevreye de zararı büyük ben azalttim artik bidonla degil şişeyle kullanıyorum
Amacım en minumuma indirmek alternatifler bakıyorum bakın bazı doğal ürünlerde iyi temizliyor özellikle borlu olanlar ahh bide iyi yikayan bulaşık makinası deterjanı bulsam doğalından
Herşeyi okula endeksledim İnşaAllah bir düzene gireceğim
Banum senin oncelikle diyete adapte olman icin gözle gorulur bir kilo kaybi yasaman lazim..dukan atak bu konuda sana yardimci olacak..3 yada 4 gun yaptiginda saf proyu 1,5-2kg arasi vereceksin ve bu seni motive edecek..sonrasinda monti yaparsin..
Burda araya girerek hatırlatma yapayım dukan atakdan sonra monti kilo artışı yaparBanum senin oncelikle diyete adapte olman icin gözle gorulur bir kilo kaybi yasaman lazim..dukan atak bu konuda sana yardimci olacak..3 yada 4 gun yaptiginda saf proyu 1,5-2kg arasi vereceksin ve bu seni motive edecek..sonrasinda monti yaparsin..
Kesinlikle katiliyorum banada cook iyi gelmisti...bende adami bilmem yazdiklarina bakarim... hayatiyla yazdiklari uyusmuyorsa bu onun sorunu... mustafa ceceliyi hicbirimizin dinlememesi gerekiyor kendini farkli tanitti ama farkli bi ozel hayatı oldu...Adamı bilmem eflalim tv de görünce bende bumuymuş dediydim ama kime okuttuysam çok güzel geri dönüşleri oldu ve senin şu anki haline faydası olcagına eminim . Allahde ötesini birak 1. Kitabı al ve oku lütfen
Burda araya girerek hatırlatma yapayım dukan atakdan sonra monti kilo artışı yaparbu dogal yani monyide karbon var ataktan sonra .
Kesinlikle katiliyorum banada cook iyi gelmisti...bende adami bilmem yazdiklarina bakarim... hayatiyla yazdiklari uyusmuyorsa bu onun sorunu... mustafa ceceliyi hicbirimizin dinlememesi gerekiyor kendini farkli tanitti ama farkli bi ozel hayatı oldu...
Aaaa nasıl kaçırdın kiz esinden bosandi iki gun sonra baska biriyle evlenme karari aldi... ama oncesinde iyi bir baba es profili çiziyordu...ana ne olmuş mustafa cecelinmin hayatına kaçırdım ben
Özel hayatından dolayı demedim ki ben. Kitap da verdiği bazı bilgiler sakıncalı dinı anlamda. İstersen özelden link vereyim canım. Özel hayatı beni bağlamaz kaldı ki gerçek mi iftira mı belli bile değil.Kesinlikle katiliyorum banada cook iyi gelmisti...bende adami bilmem yazdiklarina bakarim... hayatiyla yazdiklari uyusmuyorsa bu onun sorunu... mustafa ceceliyi hicbirimizin dinlememesi gerekiyor kendini farkli tanitti ama farkli bi ozel hayatı oldu...
Günaydın Delyim nasılsınGünaydınn kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?