Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pro yapacaksan öğünün çok önemi yok banum akşamda yiyebilirsin aç kalma .

Dukan yapacaktin ya. Onda serbest gidalardan sınırsız yeniyor..ac kalinmiyor Banu.

kafam okadar karışık ki
ne yapacagım bilmiyorum

dukanımsı birşey yapacagım dedim dukan dedgilde hülya ama düşüncelerim daldan dala , daldan dala
yine bir monti girişmimi yapsma diye düşünmüyor da degilim

Temizlikte duzenli camasircsuyu kullanmak koah riskini %32 arttiriyormus kizlar..vayy anam.
Evet çevreye de zararı büyük ben azalttim artik bidonla degil şişeyle kullanıyorum
Amacım en minumuma indirmek alternatifler bakıyorum bakın bazı doğal ürünlerde iyi temizliyor özellikle borlu olanlar ahh bide iyi yikayan bulaşık makinası deterjanı bulsam doğalından

Canım. Çok yoğunsun ama günde 15 dakika bile okusan kendin için güzel olur. Bu kadarcık da zaman ayır kendine hakediyorsun
Herşeyi okula endeksledim İnşaAllah bir düzene gireceğim

Adamı bilmem eflalim tv de görünce bende bumuymuş dediydim ama kime okuttuysam çok güzel geri dönüşleri oldu ve senin şu anki haline faydası olcagına eminim . Allahde ötesini birak 1. Kitabı al ve oku lütfen

Banum senin oncelikle diyete adapte olman icin gözle gorulur bir kilo kaybi yasaman lazim..dukan atak bu konuda sana yardimci olacak..3 yada 4 gun yaptiginda saf proyu 1,5-2kg arasi vereceksin ve bu seni motive edecek..sonrasinda monti yaparsin..

ben ersağ kullanıyorum bir kaç ayda bir wc çamaşır suyu döküyorum onun dışında kullanmıyorum çamaşır suyu .
Sadece makina için bulaşık detarjanını begenmedim onun dışında kullandıgım ürünlerinden memnunum özellikle elde bulaşık sıvısı , sıvı sabunu , diş macunu , banyo wc vs.

Banum senin oncelikle diyete adapte olman icin gözle gorulur bir kilo kaybi yasaman lazim..dukan atak bu konuda sana yardimci olacak..3 yada 4 gun yaptiginda saf proyu 1,5-2kg arasi vereceksin ve bu seni motive edecek..sonrasinda monti yaparsin..

çok dogru bir tesbit cnm aynen öyle
ama motivasyonum bozuluyor
mesela dün annemde iki domates 3-4 erik yedim gitti saf
sanırım kendimi aç bıraktıgım için oluyor saf yaparken 2 degil 3 öün yesme belki bu sorun olmaz

ama dedigin gibi benim diyete adepte olmam için bi kilo kaybı olması lazım bende

Burda araya girerek hatırlatma yapayım dukan atakdan sonra monti kilo artışı yapar bu dogal yani monyide karbon var ataktan sonra .

Kesinlikle katiliyorum banada cook iyi gelmisti...bende adami bilmem yazdiklarina bakarim... hayatiyla yazdiklari uyusmuyorsa bu onun sorunu... mustafa ceceliyi hicbirimizin dinlememesi gerekiyor kendini farkli tanitti ama farkli bi ozel hayatı oldu...

ana ne olmuş mustafa cecelinmin hayatına kaçırdım ben

Özel hayatından dolayı demedim ki ben. Kitap da verdiği bazı bilgiler sakıncalı dinı anlamda. İstersen özelden link vereyim canım. Özel hayatı beni bağlamaz kaldı ki gerçek mi iftira mı belli bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…