Banum dünki menün gibi devam et ama akşamına 1 kase yogurt ekle bence
buda geldi aklıma
napcam ben apla
tutun elimden çıkarıverin aydınlıga
Oyyy kıyamam karanlıktanda korkarmışya elektrik gitti bende komşuya gittim çok korkarım karanlıktan.Vallahi tatlı isteği misteği kalmadı :)
Teşekkür ederim Aebenim canımKalsik saydın bacı menüsü.
Afiyet olsun şarışekerim
Canim ucu cook acik bu tarz konularin peki onun yazdiklarini elestirenlerin ne niyetle oldugunu bilmiyoruz ki... kaldiki kitaplarinda insani yanlışa degil Allaha daha cok yakinlasmasini sagliyor farkli bakis acilari sunuyor... bu tarz cook kitaplar var ama ugur kosarin kalemi guzel yaklaşımı guzel anlamini bilmedigimiz eski sözcükler yok sıkılmadan okunuyor o acidan dedim.. tabii kisi neyi isterse onu okur canim... önemli olan kitaplarin bize guzel seyler katmasi...Özel hayatından dolayı demedim ki ben. Kitap da verdiği bazı bilgiler sakıncalı dinı anlamda. İstersen özelden link vereyim canım. Özel hayatı beni bağlamaz kaldı ki gerçek mi iftira mı belli bile değil.
Özel hayatından dolayı demedim ki ben. Kitap da verdiği bazı bilgiler sakıncalı dinı anlamda. İstersen özelden link vereyim canım. Özel hayatı beni bağlamaz kaldı ki gerçek mi iftira mı belli bile değil.
O dukanin devaminda da var..ataktan sonra seyire gecince de aliniyor biraz sonra dusmeye devam ediyor.Burda araya girerek hatırlatma yapayım dukan atakdan sonra monti kilo artışı yaparbu dogal yani monyide karbon var ataktan sonra .
Çoook geçmiş olsun mortim off kötü olmuş yaa benim kizimda hasta 3 gündür aynı boğazı çok kötü uyku yok yemek yokAhahah çok kötüyüm be megim boğazlarım felaket tahriş olmuş gibi ağrıyor bütün gece ateş bastı boğazlarımdan vücuduma doğru boğaz spreyiyle ağrı kesicili pastil kullanmaya başladımsenin için üzücü bir haber daha var iştahım komple gitti ağrıdan dün söylediğim akşam yemeğinin yarısını anca yedim
Geçmiş olsun canımNehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende.
Geçmiş olsun kuzum
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Farklı saatlerde yarım saat 40 dk olacak şekilde. Çok fazla sıkılaşmaya ihtiyacım var hiç 60 gibi durmuyorum. Herkes iyisin diyor ama öyle değilmeğbebelernen bu kadar sporu yapışına ayrıca alkış
İşte o arada banu çıldırır kilom arttı diye ve tümmm düzeni allak bullak olur hülyamO dukanin devaminda da var..ataktan sonra seyire gecince de aliniyor biraz sonra dusmeye devam ediyor.
Sağol canım benimÇoook geçmiş olsun mortim off kötü olmuş yaa benim kizimda hasta 3 gündür aynı boğazı çok kötü uyku yok yemek yok
Bugun biraz daha iyi gibi cok sukur.
Yemeyerek asla düzelmezsin aksine bitkin düşersin
Geçmiş olsun canım
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Farklı saatlerde yarım saat 40 dk olacak şekilde. Çok fazla sıkılaşmaya ihtiyacım var hiç 60 gibi durmuyorum. Herkes iyisin diyor ama öyle değil
İşte o arada banu çıldırır kilom arttı diye ve tümmm düzeni allak bullak olur hülyam
Banuşum bünyeyi ve fiyet yapılını iyi tanıyorum , şimdiye kadar onu istikrara götüren iki diyet oldu biri monti digeri if .
Ama şu an monti havası dirayeti yok gibi hisssediyorum banuda o yüzden akşamına yogurt eklenmiş if önerim şu an banuşa.
Sağol canım. Burda havalar bir anda soğudu o zaman üşüttü sanırım. Simdi de tekrar sıcak ne yapacağımızı şaşırdık. Havalar çok dengesiz.Sağol canım benimYiyorum yine ama canım hiç bir şey istemiyor sabah haşlanmış yumurtayla az peynir yedim zorla Geçmiş olsun kuzuna da salgın var sanırım
Ahahah çok kötüyüm be megim boğazlarım felaket tahriş olmuş gibi ağrıyor bütün gece ateş bastı boğazlarımdan vücuduma doğru boğaz spreyiyle ağrı kesicili pastil kullanmaya başladımsenin için üzücü bir haber daha var iştahım komple gitti ağrıdan dün söylediğim akşam yemeğinin yarısını anca yedim
Günaydın şekerlerBen çok kötü ağrı çekiyorum boğazım felaket ağrıyor boğaz spreyiyle gece uyumaya çalıştım ateş bastı sürekli boğazımdan vücuduma doğru bu sabahta ağrı kesicili pastil aldım inşallah geçer sanki boğazımı kazıyorlar öyle bir tahriş
sanada geçmiş olsun ablacımNehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende.
Geçmiş olsun kuzum
günaydınnn
herkese sıkıntısız ferah bir gün dilliyorum
herkes sıkıntısından kurtulur inşş
Şükürr güzelim geldiğim beri evrakalrla boğuşuyorumGünaydın Delyim nasılsın
anaa megidemi hasta
Mesele sadece güzel şeyler katması olsa. Yanlış bilgi var . Yanlış yönlendirme var. Burda uzatmıyım özelden atıyorum linkleriCanim ucu cook acik bu tarz konularin peki onun yazdiklarini elestirenlerin ne niyetle oldugunu bilmiyoruz ki... kaldiki kitaplarinda insani yanlışa degil Allaha daha cok yakinlasmasini sagliyor farkli bakis acilari sunuyor... bu tarz cook kitaplar var ama ugur kosarin kalemi guzel yaklaşımı guzel anlamini bilmedigimiz eski sözcükler yok sıkılmadan okunuyor o acidan dedim.. tabii kisi neyi isterse onu okur canim... önemli olan kitaplarin bize guzel seyler katmasi...
Gönderiyorum canım özeldenVerde bi bakalım eflalim
Ama 1ve 2 okudum Çakmadım bişi.
Bazan ağaç taşlanır hikayesi oluyo .
Yinede tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?