Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ucu cook acik bu tarz konularin peki onun yazdiklarini elestirenlerin ne niyetle oldugunu bilmiyoruz ki... kaldiki kitaplarinda insani yanlışa degil Allaha daha cok yakinlasmasini sagliyor farkli bakis acilari sunuyor... bu tarz cook kitaplar var ama ugur kosarin kalemi guzel yaklaşımı guzel anlamini bilmedigimiz eski sözcükler yok sıkılmadan okunuyor o acidan dedim.. tabii kisi neyi isterse onu okur canim... önemli olan kitaplarin bize guzel seyler katmasi...

Verde bi bakalım eflalim
Ama 1ve 2 okudum Çakmadım bişi .
Bazan ağaç taşlanır hikayesi oluyo .
Yinede tavsiye ediyorum

Çoook geçmiş olsun mortim off kötü olmuş yaa benim kizimda hasta 3 gündür aynı boğazı çok kötü uyku yok yemek yok
Bugun biraz daha iyi gibi cok sukur.
Yemeyerek asla düzelmezsin aksine bitkin düşersin

Nehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende .
Geçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsun canım

meğ bebelernen bu kadar sporu yapışına ayrıca alkış
Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Farklı saatlerde yarım saat 40 dk olacak şekilde. Çok fazla sıkılaşmaya ihtiyacım var hiç 60 gibi durmuyorum. Herkes iyisin diyor ama öyle değil

Günaydın herkese şekerler hepiniz iyi olun emi Allah'ım sağlık huzur mutluluk versin hepimize
Benim regl şaştı birkaç aydır. Bir erken oluyorum bir geç şu an deli gibi ağrım var dün de öyleydi 20-21 gün daha gerçi ama olacak gibi anlamadım hava değişimi etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. Zira 3 aydır hep seyehat halindeyiz

O dukanin devaminda da var..ataktan sonra seyire gecince de aliniyor biraz sonra dusmeye devam ediyor.
İşte o arada banu çıldırır kilom arttı diye ve tümmm düzeni allak bullak olur hülyam
Banuşum bünyeyi ve fiyet yapılını iyi tanıyorum , şimdiye kadar onu istikrara götüren iki diyet oldu biri monti digeri if .
Ama şu an monti havası dirayeti yok gibi hisssediyorum banuda o yüzden akşamına yogurt eklenmiş if önerim şu an banuşa .

Sağol canım benimYiyorum yine ama canım hiç bir şey istemiyor sabah haşlanmış yumurtayla az peynir yedim zorla Geçmiş olsun kuzuna da salgın var sanırım

ah o monti günlerim ahhh

Sağol canım benimYiyorum yine ama canım hiç bir şey istemiyor sabah haşlanmış yumurtayla az peynir yedim zorla Geçmiş olsun kuzuna da salgın var sanırım
Sağol canım. Burda havalar bir anda soğudu o zaman üşüttü sanırım. Simdi de tekrar sıcak ne yapacağımızı şaşırdık. Havalar çok dengesiz.

Nöbetçi apla senin Allahına gurban nasıl da , acil durum butonu gibi hatunsun aeben

Herkese günaydınlar En kocamanından ... en huzurlu ve dingin ama aynı zamanda enerjik olanından

Ben iyiyim .

Bir gece önce içime öküz oturmuştu ... uyuyamadım . eşimde kaldı başımda .. öyle dertlenip , dertleşip ...ağladığım bir gece idi .. dedim ya sabah ezandan sonra 1.5 saat uyudum sadece .
Sonra da buraya geldim ... size yazıp , hastaneye oradan arkadaşa geçecektim .
Sonra da ... biliyorsun ki artık beni ezberlediniz yedim içtim ... koptum ... mesajı veren menülerde tırlatıyorum ..sabah sabah tam tırlattım ki o yorgunluk üzerine ... özelden bir arkadaşımız izne çıkmak istediğini yazmıştı .. ona patladım , yani saçmaladım . Yahu de ki ; tamam canım bu Cuma izin notunu düşeriz ... yoooook ....tek amacım , istinasız kim izne ayrılsa , maalesef diyetten kopup dönüyor diye ... onu izne ayrılmaktan vazgeçirmekti ama ... ama dedim ya haddimi hududumu bilmiyorum demek .. fazla sahipleniyorum sizi White Lily özür dilerim.

Neyse demem o ki , iyice kafam uğuldadı ... bana iyi gelsin dedim ama baktım bu keyifsizliğin üzerine keyfim çok daha kaçtı ... çıktım .

Olan biten bu . Sabah canımı sıkan mesajda Bonus undu . Bugün okudum menülerini . Ne ben , ne sen ne bu takım öyle bir menüyü hakketmiyoruz . Sana demiştim ya , insanın nazı en çok kendine geçer ... bugün söz veririz kendi kendimize , yarın bozarız ...aramızda kalır ... ama insan başka birilerine söz verince ... sorumluluğu , vicdanı daha bir devreye girer . İşte o yüzden takımlardasınız . O yüzden hakketmediğimizin altını çiziyorum . Ve o yüzden diyorum ki , en azından ... oldu kaçamak oldu ..cız oldu coz oldu ... en azından bir umutlu mesaj yazın ... yani aus yedim ama şu şu önlemi aldım hemen , affola .. aus yedim ama ardından 2 saat spor yaptım ve yapacağım ... aus yedim amax listeyi uygulayıp gör bak cumaya toparlamış olacağım hedefi ...gibi gibi gibi ...
Çünkü ;

Ben bir sistem mesajı değilim .
Bugün almanız gereken kalorinin fazlasını aldınız ..dıt dıt dıt .. 550 cal. harcayacak spor yapınız.
Bugün öğle öğününde 800 cal. kaçamağınız var , 2 günlük detoks yapınız ..dıt dıt dıt ....

Kanlı canlı insan olarak okuyorum ve tabii ki emeklerin göz ardı edilmesine üzülüyorum .Bu sebeple de sizin motiveye ihtiyacınız kadar benimde oluyor ... en azından halledeceğim sen meraklama denebilir .

Senle ilgili durumda budur bonuscan .

Başka da bir şey yok . yorgunum evet ... beyin olarak .

Her biriniz önemlisiniz ... eliimde olsa daha neler neler yapmak isterim ki , olmuyor işte .

Şimdi herkes kaldığı yerden devam...
Kasırgalar gerideyiz

Ahu060812 dün sana listeyi pas ettim ama unuttum o kafa ile tatile çıkacağını bu haftada ben toparlarım puanları

kuzumm noldu sana,geçmiş olsun
kendini sıcak tut ılık ılık çaylar iç

Nehirim al bendende o kadar , benimde üst genzim sanki kupkuru sabah yatamadım bende .
Geçmiş olsun kuzum
sanada geçmiş olsun ablacım
aman dikkat edin kendinize, çorba için iyi gelir

günaydınnn

herkese sıkıntısız ferah bir gün dilliyorum
herkes sıkıntısından kurtulur inşş

amin
inşallah kimin gönlünde içinde darlık varsa feraha ersin rabbim sağlık sıhhat versin herkese
bide kararsızlara doğru diyeti seçebilmeyi nasip etsin baş harfi Nare83

Mesele sadece güzel şeyler katması olsa. Yanlış bilgi var . Yanlış yönlendirme var. Burda uzatmıyım özelden atıyorum linkleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…