Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Genel olarak muhabbetlere yorumum da

Çamaşır suyu ile aşk yaşarım bende
Hem çiş hem kaka , hem gece hem gündüz bir arada bıraktırmak gerek diye bilirim işin doğrusu , ben öyle yapmıştım .. gece de saat kuruyordum 2 saatte bir... bir de kaka rutini olan çocukta şanslısınız ..mesela yusufun ki hep kahvaltıdan sonra idi bu b.... muhabbeti de kapatayım yorumumu yapıp

cecili mi ceceli mi sevmem ...
müge izlerim ara ara

Başkaaaaaa.

Hastalara şifa .... neti bitip gelenlere sefa ...

Hala gelemeyenlere sopa

Şimdi ben bunları yazarken 3 kez tel çaldı ...açmadım müsadenizle bi döneyim onlara ... gelirim sonra ...

aminnnnnnnnnnnnnn

kaptanım sen ne kadar hassas,ince düşüncelisin
seninde özel sıkıntıların,sağlık sıkıntıların var bu yüzden bazen gergin anımıza geliyo sert çıkışlar yapabiliyoruz ama sonra pişmanlık duyuyoruz,hepimize oluyo böyle şeyler, bu yüzden kendini yıpratma,burdaki arkadaşlarda seni anlayacaktır
sen gerçekten bizi bizden daha çok düşünüyosun,fedakarsın,anaçsın
seni seviyoruz

Menüleri okudum ama aeben zaten harika yorumlamış ... o yüzden bir daha geçmiyorum .. eksik kalan varsa ..onun ki de bugün çifte yorumlanır

ada81 dondurmasını sevdim ben ... ara da lazım ona bu şaşırtmalar ..
Bonus un menüler gerçekten çok çok abartılmıştı . şu 3 gün telafi için yeterli zaman var .

Onun dışında güzeldi de Munzevi Zencefil o chialı yı gece mi yedin onu atladım

çok kafiyeli olmuş şiir gibi

Sağol canım. Burda havalar bir anda soğudu o zaman üşüttü sanırım. Simdi de tekrar sıcak ne yapacağımızı şaşırdık. Havalar çok dengesiz.
Bizim burasıda öyle şuanda Ağustos sıcağı var mübarek nasıl nem basınç birden düşerse iyice şifayı kapacağız demektir
Sağol şekerim
kuzumm noldu sana,geçmiş olsun
kendini sıcak tut ılık ılık çaylar iç
Sağol Begüşüm dün gündüz oldu akşam kv lerdeydik oradan artmaya başladı eve geldim mahvolmuş sanki boğazlarım gece ateşler spreyle uyumaya çalışmalar zor sabah ettimo sodalı yeşil çayı içiyorum ılık ılık pastilde iyi geliyor sanırım ağrı kesici olduğu için
Şükürr güzelim geldiğim beri evrakalrla boğuşuyorum sen nasılsın tatlım
Benimde 2 haftadır yoğun Allahtan rutin yoğunluğa döndüm buralardayım Bugün boğaz hastalığım var bir kaç güne toparlamaya çalışıyorum

yok abla yaptım beklemesi gerekiyor bir gün. Sabah bi iki kaşık yedim güzeldi :)

nehirnil111 aeben geçmiş olsn kızlar. Boğazınıza vicks sürün ve sarın. 1kere sürmeyin etkisi geçtikçe sürekli sürün.
1 bardağın yarısına bal koyun 1 limonu sıkın karıştırın. Şurup gibi için birkaç sefer. Yutkunurken boğazınızn heryerine değecek şekilde yutkunun üzerine de su içmeyin. 1güne toparlar hemen. İlaç kullanmanıza bile gerek kalmaz.
Ben ve kızım hep bu şekilde iyileşiyoruz hiç ilaç kullanmadım 4 yıldır. Kızıma da hiç kullanmadım.

Ayy mis gibi anne önerileri:)

Seviliyorsun kaptanım çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…