Yok yok kalsınAaa ye mortim te çekinme
kuzumm noldu sana,geçmiş olsun
kendini sıcak tut ılık ılık çaylar iç
sanada geçmiş olsun ablacım
aman dikkat edin kendinize, çorba için iyi gelir
amin
inşallah kimin gönlünde içinde darlık varsa feraha ersin rabbim sağlık sıhhat versin herkese
bide kararsızlara doğru diyeti seçebilmeyi nasip etsinbaş harfi Nare83
Nöbetçi aplasenin Allahına gurban nasıl da , acil durum butonu gibi hatunsun aeben
Herkese günaydınlarEn kocamanından ... en huzurlu ve dingin ama aynı zamanda enerjik olanından
Ben iyiyim .
Bir gece önce içime öküz oturmuştu ... uyuyamadım . eşimde kaldı başımda .. öyle dertlenip , dertleşip ...ağladığım bir gece idi .. dedim ya sabah ezandan sonra 1.5 saat uyudum sadece .
Sonra da buraya geldim ... size yazıp , hastaneye oradan arkadaşa geçecektim .
Sonra da ... biliyorsun ki artık beni ezberledinizyedim içtim ... koptum ... mesajı veren menülerde tırlatıyorum ..sabah sabah tam tırlattım ki o yorgunluk üzerine ... özelden bir arkadaşımız izne çıkmak istediğini yazmıştı .. ona patladım , yani saçmaladım . Yahu de ki ; tamam canım bu Cuma izin notunu düşeriz ... yoooook ....tek amacım , istinasız kim izne ayrılsa , maalesef diyetten kopup dönüyor diye ... onu izne ayrılmaktan vazgeçirmekti ama ... ama dedim ya haddimi hududumu bilmiyorum demek .. fazla sahipleniyorum sizi @White Lily özür dilerim.
Neyse demem o ki , iyice kafam uğuldadı ... bana iyi gelsin dedim ama baktım bu keyifsizliğin üzerine keyfim çok daha kaçtı ... çıktım .
Olan biten bu . Sabah canımı sıkan mesajdaBonus undu . Bugün okudum menülerini . Ne ben , ne sen ne bu takım öyle bir menüyü hakketmiyoruz . Sana demiştim ya , insanın nazı en çok kendine geçer ... bugün söz veririz kendi kendimize , yarın bozarız ...aramızda kalır ... ama insan başka birilerine söz verince ... sorumluluğu , vicdanı daha bir devreye girer . İşte o yüzden takımlardasınız . O yüzden hakketmediğimizin altını çiziyorum . Ve o yüzden diyorum ki , en azından ... oldu kaçamak oldu ..cız oldu coz oldu ... en azından bir umutlu mesaj yazın ... yani aus yedim ama şu şu önlemi aldım hemen , affola .. aus yedim ama ardından 2 saat spor yaptım ve yapacağım ... aus yedim amax listeyi uygulayıp gör bak cumaya toparlamış olacağım hedefi ...gibi gibi gibi ...
Çünkü ;
Ben bir sistem mesajı değilim .
Bugün almanız gereken kalorinin fazlasını aldınız ..dıt dıt dıt .. 550 cal. harcayacak spor yapınız.
Bugün öğle öğününde 800 cal. kaçamağınız var , 2 günlük detoks yapınız ..dıt dıt dıt ....
Kanlı canlı insan olarak okuyorum ve tabii ki emeklerin göz ardı edilmesine üzülüyorum .Bu sebeple de sizin motiveye ihtiyacınız kadar benimde oluyor ... en azından halledeceğim sen meraklama denebilir .
Senle ilgili durumda budur bonuscan .
Başka da bir şey yok . yorgunum evet ... beyin olarak .
Her biriniz önemlisiniz ... eliimde olsa daha neler neler yapmak isterim ki , olmuyor işte .
Şimdi herkes kaldığı yerden devam...
Kasırgalar gerideyiz
@Ahu060812 dün sana listeyi pas ettim ama unuttum o kafa ile tatile çıkacağınıbu haftada ben toparlarım puanları
çok kafiyeli olmuş şiir gibiGenel olarak muhabbetlere yorumum da
Çamaşır suyu ile aşk yaşarım bende
Hem çiş hem kaka , hem gece hem gündüz bir arada bıraktırmak gerek diye bilirim işin doğrusu , ben öyle yapmıştım .. gece de saat kuruyordum 2 saatte bir... bir de kaka rutini olan çocukta şanslısınız ..mesela yusufun ki hep kahvaltıdan sonra idibu b.... muhabbeti de kapatayım yorumumu yapıp
cecili mi ceceli mi sevmem ...
müge izlerim ara ara
Başkaaaaaa.
Hastalara şifa .... neti bitip gelenlere sefa ...
Hala gelemeyenlere sopa
Şimdi ben bunları yazarken 3 kez tel çaldı ...açmadımmüsadenizle bi döneyim onlara ... gelirim sonra ...
Bizim burasıda öyle şuanda Ağustos sıcağı var mübarek nasıl nem basınç birden düşerse iyice şifayı kapacağız demektirSağol canım. Burda havalar bir anda soğudu o zaman üşüttü sanırım. Simdi de tekrar sıcak ne yapacağımızı şaşırdık. Havalar çok dengesiz.
Sağol şekerim
Sağol Begüşüm dün gündüz oldu akşam kv lerdeydik oradan artmaya başladı eve geldim mahvolmuş sanki boğazlarım gece ateşler spreyle uyumaya çalışmalar zor sabah ettimkuzumm noldu sana,geçmiş olsun
kendini sıcak tut ılık ılık çaylar iç
Benimde 2 haftadır yoğun Allahtan rutin yoğunluğa döndüm buralardayımŞükürr güzelim geldiğim beri evrakalrla boğuşuyorumsen nasılsın tatlım
yok abla yaptım beklemesi gerekiyor bir gün. Sabah bi iki kaşık yedim güzeldi :)Menüleri okudum amaaeben zaten harika yorumlamış ... o yüzden bir daha geçmiyorum .. eksik kalan varsa ..onun ki de bugün çifte yorumlanır
ada81 dondurmasını sevdim ben ... ara da lazım ona bu şaşırtmalar ..
Bonus un menüler gerçekten çok çok abartılmıştı . şu 3 gün telafi için yeterli zaman var .
Onun dışında güzeldi deMunzevi Zencefil o chialı yı gece mi yedin onu atladım
Beğendin mi canım. Tadı damağımda kaldı benim bugünde şeftali ile mı yapsam :)yok abla yaptım beklemesi gerekiyor bir gün. Sabah bi iki kaşık yedim güzeldi :)
Evet çok sade pürüzsüz bir tadı var:) Garip bir betimleme oldu ama tam anlamıyla pürüzsüz hafif gayet güzel:)Beğendin mi canım. Tadı damağımda kaldı benim biçimde şeftali ile mı yapsam :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHanımlar benim baş ağrılarım coştu bu hafta. Teli elime az alayım diyorum. Az girersem merak etmeyin. Eşsiz muhabbetimden mahrum kalacaksınız ama
Doktora gidecektin sanki ne zmandıHanımlar benim baş ağrılarım coştu bu hafta. Teli elime az alayım diyorum. Az girersem merak etmeyin. Eşsiz muhabbetimden mahrum kalacaksınız ama
Sağol canım :)Geçmiş olsun canım dikkat et kendineAğrı olmadığı sürece gel ihmal etme bizi özleriz
Randevu almadım daha. Doktor mu değişsem diye düşünüyorum daDoktora gidecektin sanki ne zmandı
Belki farklı bir ilaç yada dozajını arttırır. Acil şifalar diliyorum canım.Sağol canım :)
Randevu almadım daha. Doktor mu değişsem diye düşünüyorum da
Ayy mis gibi anne önerileri:)nehirnil111 aeben geçmiş olsn kızlar. Boğazınıza vicks sürün ve sarın. 1kere sürmeyin etkisi geçtikçe sürekli sürün.
1 bardağın yarısına bal koyun 1 limonu sıkın karıştırın. Şurup gibi için birkaç sefer. Yutkunurken boğazınızn heryerine değecek şekilde yutkunun üzerine de su içmeyin. 1güne toparlar hemen. İlaç kullanmanıza bile gerek kalmaz.
Ben ve kızım hep bu şekilde iyileşiyoruz hiç ilaç kullanmadım 4 yıldır. Kızıma da hiç kullanmadım.
Genel olarak muhabbetlere yorumum da
Çamaşır suyu ile aşk yaşarım bende
Hem çiş hem kaka , hem gece hem gündüz bir arada bıraktırmak gerek diye bilirim işin doğrusu , ben öyle yapmıştım .. gece de saat kuruyordum 2 saatte bir... bir de kaka rutini olan çocukta şanslısınız ..mesela yusufun ki hep kahvaltıdan sonra idibu b.... muhabbeti de kapatayım yorumumu yapıp
cecili mi ceceli mi sevmem ...
müge izlerim ara ara
Başkaaaaaa.
Hastalara şifa .... neti bitip gelenlere sefa ...
Hala gelemeyenlere sopa
Şimdi ben bunları yazarken 3 kez tel çaldı ...açmadımmüsadenizle bi döneyim onlara ... gelirim sonra ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?