Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım akşam limon alacağım o ballıyı yaparım canım aklımdaydı sütle yapacaktım limonla yapayım

Nego gonderdigin linki okudum kitaplrindan alinti yapmışlar guyaaa ama ben butun kitaplarini okudum hic boyle yazilari yok hepsi yalan bi satirina bile rast gelmedim... aeben canim sende bak linke ama benim okudugum butun kitaplarinda asla bu satirlar yok iyi uydurmuslar... aeben canim mutlaka bak ben mi atladim acep ama ben o satirlari okusam zaten kitabı okumazdim birakirdim..eminim sende okumazdin.

anaa megidemi hasta
kızz fazla mı üfürdün ciğerlerin soğuk aldı hayırdır?geçmiş olsun sanada fazla üfleme bak
Kızım hasta kızım teşekkür ederim bugün biraz daha iyi.

Hanımlar benim baş ağrılarım coştu bu hafta. Teli elime az alayım diyorum. Az girersem merak etmeyin. Eşsiz muhabbetimden mahrum kalacaksınız ama
Geçmiş olsun canım

Aslinda ekmegi pek kizarttigimi soyleyemem 1 damla zeytinyagi atiyorum ama yanmaz tavada pisiriyorum. Ben pek begenmedim dunku menumu. Ilk haftalarda salata yogunluktaydi

Geçmiş olsun canım

Kitaplar şu an bende yok adacım hep dagittim .
Çokta hatırlamadım bu yazıları , varda yokta diyomuyorum şu an .ama göxüme çarpmadı okudugum 2 kitabındada .

Eflale yazdıgım cevabı sanada atayım , burda açmaya gerek yok

herkese gunaydin
oncelikle dunku menum ilk gunun biraz azizlige ile
kahvalti bir parmak simit ve butun gun aksam altiya kadar bir dilim limonlu incecuk kek gitmem gerkeen bir isim vardi gecistirme oldu malesef
aksam bir adet firin karni yarik yogurt ve bir dilim ekmek ile
bir adet yedili cay
40 dk orta tepmoda yuzme
su 1.5 ancak olmustur.
bugun gune iyi bir kahvalti ile basladim.
Ausencia Ahu060812

Benim boğazda değilde üstte sanırım kajum ...
Aklıma yazdım ama bal limon iklisini

Gün günaydın arkadaşlar bı yürüyüş yapıp döneceğim tekrar öpüldünüz tartım sabah bana şov yaptı bende aldım onu alnından öptüm kaptanim senin söylediğin hedeften aşağı olmuş uğurlu geldiniz bana 14 yıl sonra ilk defa 5 rakamları gördüm

Tamam canım. Ben okumadığım için içeriğini bilemiyorum, nette yazanlara göre değerlendirdim bende. İlk fırsatta alıp okuycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…