- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nehirnil111 aeben geçmiş olsn kızlar. Boğazınıza vicks sürün ve sarın. 1kere sürmeyin etkisi geçtikçe sürekli sürün.
1 bardağın yarısına bal koyun 1 limonu sıkın karıştırın. Şurup gibi için birkaç sefer. Yutkunurken boğazınızn heryerine değecek şekilde yutkunun üzerine de su içmeyin. 1güne toparlar hemen. İlaç kullanmanıza bile gerek kalmaz.
Ben ve kızım hep bu şekilde iyileşiyoruz hiç ilaç kullanmadım 4 yıldır. Kızıma da hiç kullanmadım.
Günaydınn kızlarr
Çocuğu hasta kuzum sanıyorumanaa megidemi hasta
kızz fazla mı üfürdün ciğerlerin soğuk aldı hayırdır?geçmiş olsun sanadafazla üfleme bak
Ben de anlamadım kuzum gününe var oysaki
aa onu bilmiyordumÇocuğu hasta kuzum sanıyorum
Kızım hasta kızım teşekkür ederim bugün biraz daha iyi.anaa megidemi hasta
kızz fazla mı üfürdün ciğerlerin soğuk aldı hayırdır?geçmiş olsun sanadafazla üfleme bak
Geçmiş olsun canımHanımlar benim baş ağrılarım coştu bu hafta. Teli elime az alayım diyorum. Az girersem merak etmeyin. Eşsiz muhabbetimden mahrum kalacaksınız ama
Afiyet olsun leziz menü olmuş
Narçiçeğim yeme tazınınbilmiyorum bu şekildemi verdin geçen hafta ?
Standart yorum yapmam gerekirse sabah ekmegin kızartma sırtarmış menünde , öğlen lavaş olmaması isabet olmuş.
Patlıcanlarda çok sırtarmıyor erken yemiş aç yatmışsın sonuçta
Aslinda ekmegi pek kizarttigimi soyleyemem 1 damla zeytinyagi atiyorum ama yanmaz tavada pisiriyorum. Ben pek begenmedim dunku menumu. Ilk haftalarda salata yogunluktaydiAfiyet olsun leziz menü olmuş
Narçiçeğim yeme tazınınbilmiyorum bu şekildemi verdin geçen hafta ?
Standart yorum yapmam gerekirse sabah ekmegin kızartma sırtarmış menünde , öğlen lavaş olmaması isabet olmuş.
Patlıcanlarda çok sırtarmıyor erken yemiş aç yatmışsın sonuçta
Geçmiş olsun canımGünaydın şekerlerBen çok kötü ağrı çekiyorum boğazım felaket ağrıyor boğaz spreyiyle gece uyumaya çalıştım ateş bastı sürekli boğazımdan vücuduma doğru bu sabahta ağrı kesicili pastil aldım inşallah geçer sanki boğazımı kazıyorlar öyle bir tahriş
Kitaplar şu an bende yok adacım hep dagittim .Nego gonderdigin linki okudum kitaplrindan alinti yapmışlar guyaaa ama ben butun kitaplarini okudum hic boyle yazilari yok hepsi yalan bi satirina bile rast gelmedim... aeben canim sende bak linke ama benim okudugum butun kitaplarinda asla bu satirlar yok iyi uydurmuslar... aeben canim mutlaka bak ben mi atladim acep ama ben o satirlari okusam zaten kitabı okumazdim birakirdim..eminim sende okumazdin.
Benim boğazda değilde üstte sanırım kajum ...nehirnil111 aeben geçmiş olsn kızlar. Boğazınıza vicks sürün ve sarın. 1kere sürmeyin etkisi geçtikçe sürekli sürün.
1 bardağın yarısına bal koyun 1 limonu sıkın karıştırın. Şurup gibi için birkaç sefer. Yutkunurken boğazınızn heryerine değecek şekilde yutkunun üzerine de su içmeyin. 1güne toparlar hemen. İlaç kullanmanıza bile gerek kalmaz.
Ben ve kızım hep bu şekilde iyileşiyoruz hiç ilaç kullanmadım 4 yıldır. Kızıma da hiç kullanmadım.
Sağol canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Tamam canım. Ben okumadığım için içeriğini bilemiyorum, nette yazanlara göre değerlendirdim bende. İlk fırsatta alıp okuycamNego gonderdigin linki okudum kitaplrindan alinti yapmışlar guyaaa ama ben butun kitaplarini okudum hic boyle yazilari yok hepsi yalan bi satirina bile rast gelmedim... aeben canim sende bak linke ama benim okudugum butun kitaplarinda asla bu satirlar yok iyi uydurmuslar... aeben canim mutlaka bak ben mi atladim acep ama ben o satirlari okusam zaten kitabı okumazdim birakirdim..eminim sende okumazdin.
Sağol canım. Senin kızına da geçmiş olsunKızım hasta kızım teşekkür ederim bugün biraz daha iyi.
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimSağol canım. Senin kızına da geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?