Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Kaptanım dün 20 dakika tempolu yürüdüm20*2 =40 pointBugün ki menüm belli değişmez yazayım Protein günü yaptım yarın sebze

Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir
Ara; 09:00 - 2 kupa dukan içeceği(yeşilçay+limon+soda)
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorba + yarım porsiyon barbekü soslu tavuk + 1 minik kase mevsim salata + yarım kase cacık
Akşam; 19:00 - 100 gr ton balığı + 1 kase marul (yenecek)

Triplimelek Megi begum75 @_SARAYCA_

Afiyet olsun canım ne güzel bugün kahvaltı yapmışsın.

Hayirli gunler.

Cok yazacak biseyim yok ama yazmadanda olmuyor.
Bin kere izah etmek anlatmakta olmuyor nasilsa anlaşilmiyor hepsi bahane sayiliyor.
Nasil oldugunun bi onemi olmuyor.

7.takimi birakmak istemiyorum ama bu sekilde listeyede devam etmek istemiyorum.
Kurallarin ayrintisini bilmiyorum belli bir sure cikilmiyor sanirim. Varsa yolu direk cikmak istiyorum.
Elbet sure biter. Hataydi girmem.

Verecek dunya kadar kilon varsa nasilsa yasadigin hersey bahanedir nolursa olsun tutsaydin bogazini bonus oluyor sonu.

Telafi etmemde demedim nasil diyebilirim ki direk yok saymak istedim onume bakayim diye. Adim sayarim dedim 10 bini geciyor ins daha cok geciricem dedim.
Ben olumsuzlukla degil umutla yazmistim o mesaji.
Pesinden okudugumla bende cok etkilendim ve sadece zorunlu olan kismi menuyu sporu yazdim.

Birini uzmek en son istedigim sey helede emegine saygisizlik etmek bosa cikarmak.

Kendi durumumu hakli gormuyorum kendimide savunmuyorum.
Ben surekli uzulmek icin girmedim buraya.
Mide agrisindan öleyim diyede girmedim.
Yanlisi soylerken bu kadar acitmak zorunda olunmasa keske.
Bana uygun degil zaten biliyordum hepinizde sahit oldunuz.
Incinerek motive olamiyorum ben.
Allah sahit gormedigim halde cok sevip deger veriyorum.

Benim mesajim can sıkıyor moral bozuyor anliyorum hakta veriyorum.
Bende insanim bunlari okuyunca benimde moralim bozuluyor.
Heveslerim sifirlaniyor.
Kolum kanadim kiriliyor.
Zannetiginiz kadar suursuz takimini dusunmeyen biri de degilim.

Aklim cok dagildi ne yazdigimi yazacagimida unuttum.

Hakkinizi helal edin bombos mesajlarim iste vakit kaybi.

Kimseye kirgin degilim anlatamiycagim kadar cok uzgunum midemde taşla geziyorum. Hakkina girdigim varsa helal etsin.
En cok kaptan ve listedeki arkadaslarim.

mortim menü
hele öğlen dahada
afiyet olsun

Bonuscan oyle sey olur mu?
Kimse kimsenin hakkina girmiyor.
Burda herkesi kendinden once karsidakinin iyiligini dusunuyor.
Kaptan sever de dover de.
Kaldi ki bizim icin cabaliyor.
Su cikar dunyasinda bizi gormeden karsiliksiz bi sekilde bizim icin caba harciyor.
Sen dunu unutup tabi ki devam edeceksin.
Tamm kaptanim telafi edecegim su 2gunde diyeceksin.
Lutfen kendine de midene de eziyet etme .
Gecmis gecmiste kaldi oldu bitti.
Toparlarsin hem.
Gecen hafta hep beraber gorduk toparlandigini.
Listeden cikmak diplere vurmak cozum degil Bonusum. Her gecen gun ustumuzde tasidigimiz agirliklar ve pismanliklar artacak burayi birakinca .
Bide bu sekilde dusun.
Burda kalip mucadeleye devam edecegiz hep birlikte.

Canım böyle gitmek olur mu lütfen herkes birbirini düşünüyor iyiliğini istiyor şimdi olanları unutup yarını düşünme zamanı ve bir yere de gitmeni istemem Kaptanımız bizim için burada uğraşıyor eğer kızdıysa da üzüldüyse bizim için yoksa ona ne ki bizim vereceğimiz 3-5 kilodan ona bir faydası yok zararı yok bizi çok sevdiğinden daha da çırpınıyor aslında Sende eminim elinden geleni yapıyorsun ve yapacaksın ben menülerini alıntılardan gördüm açıkcası farkettiğim sabahın ve öğlenin olmayışı vermek isterken bir yerlerde ters yapıyorsun ki saldırma pozisyonu gelişiyor tatlıya zararlı şeylere kafan gidiyor kan şekerin düşüyor mideni çok aç bırakıyorsun ilk başta gün sonuna kalıyor iş yoksa diğer öğünlerin bildiğin aç geziyorsun

Bonus canim yazarak anlasabilmek zor sende biliyorsun iletisimin %80 i mimikler aslinda..ne yazdiniz bilmiyorum ama karsi karsiya olsaydiniz belki konusmanin sonunda birbirinize sarilacaktiniz ausla..

Bu tarz seyler olur ama cozum takimdan ayrilmak listeden cikmak olmamali.

Burada dizginleyen bir mekanizma var..hic dikkat edilmese bile cuma tarti var diye persembe az yenip sadece bununla bile kilo verilir yada arti cikilmaz sabit olur..

Sen devam et..tartida 99 u gorunce nasil sevindi takim bunu yakin cevrenden bile goremezsin biliyorsun dimi??

Hadi bakalim onunde kiskoca 2 gun var..cumaya sabitlemeye calis..oldu ki arti oldun cok takma haftaya telafi edersin. Herkes her hafta kilomu veriyor sanki..

Selam kızlar ben yola çıkıyorum gittiğim yerlerde net durumları nasıl olur bilmiyom giremezsem merak etmeyin
Dün veli toplantısı kitap kırtasiye listeleri derken akşamda annemler vardı gelemedim hiç hemde bu ara sorun yaşıyorum kk ya girerken nedendir bilmem.bu arada Demir artım 68 e ...78 de de aynısı olmuştu 88 dede neyse hele bi gidip geleyim halledecem onuda

ahu geliyor ahuu
hayırlı yolculuklar, yolunuz açık olsun

bonusss can
yazım dili bazen sert olabiliyor , mimikleri ve duyguları göremiyoruz
ama herşey bizler için inanki ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…