Bonus yapma gülüm. Bende sen gibiydim ayş kızınca çok üzülüyordum dibe çöküyordum iyice ama onun tarzı o ve bizim için yapıyor bunu. Kimse kimse için böyle uğraşıp dil dökmez. Bu takımdan gitmek yok, listeden çık istersen ama sakın gitme sakın.Hayirli gunler.
Cok yazacak biseyim yok ama yazmadanda olmuyor.
Bin kere izah etmek anlatmakta olmuyor nasilsa anlaşilmiyor hepsi bahane sayiliyor.
Nasil oldugunun bi onemi olmuyor.
7.takimi birakmak istemiyorum ama bu sekilde listeyede devam etmek istemiyorum.
Kurallarin ayrintisini bilmiyorum belli bir sure cikilmiyor sanirim. Varsa yolu direk cikmak istiyorum.
Elbet sure biter. Hataydi girmem.
Verecek dunya kadar kilon varsa nasilsa yasadigin hersey bahanedir nolursa olsun tutsaydin bogazini bonus oluyor sonu.
Telafi etmemde demedim nasil diyebilirim ki direk yok saymak istedim onume bakayim diye. Adim sayarim dedim 10 bini geciyor ins daha cok geciricem dedim.
Ben olumsuzlukla degil umutla yazmistim o mesaji.
Pesinden okudugumla bende cok etkilendim ve sadece zorunlu olan kismi menuyu sporu yazdim.
Birini uzmek en son istedigim sey helede emegine saygisizlik etmek bosa cikarmak.
Kendi durumumu hakli gormuyorum kendimide savunmuyorum.
Ben surekli uzulmek icin girmedim buraya.
Mide agrisindan öleyim diyede girmedim.
Yanlisi soylerken bu kadar acitmak zorunda olunmasa keske.
Bana uygun degil zaten biliyordum hepinizde sahit oldunuz.
Incinerek motive olamiyorum ben.
Allah sahit gormedigim halde cok sevip deger veriyorum.
Benim mesajim can sıkıyor moral bozuyor anliyorum hakta veriyorum.
Bende insanim bunlari okuyunca benimde moralim bozuluyor.
Heveslerim sifirlaniyor.
Kolum kanadim kiriliyor.
Zannetiginiz kadar suursuz takimini dusunmeyen biri de degilim.
Aklim cok dagildi ne yazdigimi yazacagimida unuttum.
Hakkinizi helal edin bombos mesajlarim iste vakit kaybi.
Kimseye kirgin degilim anlatamiycagim kadar cok uzgunum midemde taşla geziyorum. Hakkina girdigim varsa helal etsin.
En cok kaptan ve listedeki arkadaslarim.
Hayırlı yolculuklar canımSelam kızlar ben yola çıkıyorum gittiğim yerlerde net durumları nasıl olur bilmiyom giremezsem merak etmeyin
Dün veli toplantısı kitap kırtasiye listeleri derken akşamda annemler vardı gelemedim hiç hemde bu ara sorun yaşıyorum kk ya girerken nedendir bilmem.bu arada Demir artım 68 e ...78 de de aynısı olmuştu 88 dede neyse hele bi gidip geleyim halledecem onuda
Afiyet olsun canım chialı tatlı nasıl oluyor evde kullanmadığım var geçen sene almıştım değerlendireyim diyorum13 eylül menüsü
Kahvaltı : Yağsız tost, şekersiz çay
Öğlen : Chialı tatlı ( şeftali, chia, süt )
Ara: Şekersiz kahve
Akşam (15:00) : Ciğer tantuni, 1 bardak didi ( 60 kalori )
Tantuni şöyle, ciğeri haşlıyoruz, sonra tavaya alıp yağ ekleyip kavuruyoruz, domates kuru soğan yeşil biberden salata yapıyoruz sumaklı, ciğer pişince salata ile karıştırıp afiyetle yiyoruz.
ecemavi
Efser
Gün günaydın arkadaşlar bı yürüyüş yapıp döneceğim tekrar öpüldünüz tartım sabah bana şov yaptı bende aldım onu alnından öptüm kaptanim senin söylediğin hedeften aşağı olmuş uğurlu geldiniz bana 14 yıl sonra ilk defa 5 rakamları gördüm
Ausencia Kaptanım dün 20 dakika tempolu yürüdüm 20*2 =40 point Bugün ki menüm belli değişmez yazayım Protein günü yaptım yarın sebze
Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir
Ara; 09:00 - 2 kupa dukan içeceği(yeşilçay+limon+soda)
Öğle; 12:40 - Yarım kase yayla çorba + yarım porsiyon barbekü soslu tavuk + 1 minik kase mevsim salata + yarım kase cacık
Akşam; 19:00 - 100 gr ton balığı + 1 kase marul (yenecek)
@Triplimelek Megi @begum75 @_SARAYCA_
13 eylül menüsü
Kahvaltı : Yağsız tost, şekersiz çay
Öğlen : Chialı tatlı ( şeftali, chia, süt )
Ara: Şekersiz kahve
Akşam (15:00) : Ciğer tantuni, 1 bardak didi ( 60 kalori )
Tantuni şöyle, ciğeri haşlıyoruz, sonra tavaya alıp yağ ekleyip kavuruyoruz, domates kuru soğan yeşil biberden salata yapıyoruz sumaklı, ciğer pişince salata ile karıştırıp afiyetle yiyoruz.
ecemavi
Efser
@Bonus canim yazarak anlasabilmek zor sende biliyorsun iletisimin %80 i mimikler aslinda..ne yazdiniz bilmiyorum ama karsi karsiya olsaydiniz belki konusmanin sonunda birbirinize sarilacaktiniz ausla..
Canım 1 bardak süt, iki kaşık chia, 2 şeftali, blendırla çekiyoruz sonra buzdolabında jöle kıvamına gelene kadar bekletiyoruz, dün de muzlu yaptım. Hafif hem de faydalı zararsız tatlıAfiyet olsun canım chialı tatlı nasıl oluyor evde kullanmadığım var geçen sene almıştım değerlendireyim diyorumCiğere bayılırım bu arada
Tavsiye ederim güzel oldu
süperrrrr .... regl de durdurmuyor seni demek
ohhh sabah kahvaltı gördü gözlerim
güzel menü canım ...akşam planı da iyi ... öğlen doyurucu zaten akşamı hafif atlatman isabetli.
afiyetle yiyesim geldi benim de ...
Canım 1 bardak süt, iki kaşık chia, 2 şeftali, blendırla çekiyoruz sonra buzdolabında jöle kıvamına gelene kadar bekletiyoruz, dün de muzlu yaptım. Hafif hem de faydalı zararsız tatlıciğer bende severim
Onda un oluyor değil mi?ben bi arnavut olarak arnavut ciğercisiyim ... çokta güzel yaparım heee
ciğer diyince niçinsenehirnil111 geldi aklıma
Bundan sonra gözlerini aratmayacağım kaptanımohhh sabah kahvaltı gördü gözlerim
güzel menü canım ...akşam planı da iyi ... öğlen doyurucu zaten akşamı hafif atlatman isabetli.
Canım 1 bardak süt, iki kaşık chia, 2 şeftali, blendırla çekiyoruz sonra buzdolabında jöle kıvamına gelene kadar bekletiyoruz, dün de muzlu yaptım. Hafif hem de faydalı zararsız tatlıciğer bende severim
Bilirsin caaaanıııımmm ciğerben bi arnavut olarak arnavut ciğercisiyim ... çokta güzel yaparım heee
ciğer diyince niçinsenehirnil111 geldi aklıma
Onda un oluyor değil mi?
He yani bende ünlü yapıyorum da , diyete zeval gelmesin diye yapmadımheeee oluyor
azcık undan ne olur kidi mi nehir
Bonus kısa bir süredir burdayım ama ausu önceden tanırım. Şu an kırılma noktasındasın. Ya kırılıp yaralı bereli kalacaksın ya dimdik durup hatayla günahla listedeysem vazgeçmek yok telafi var deyip bişeylerle vücudu zorlarsın.Hangi yolu seçersen önünü görebileceksin veya daha puslu olacak. İnan ki senin işin daha kolay. İradene sahip çıkmak konusunda ne kadar güçlü olduğun dönemleri hatırla. Demek ki de ki bu yol olmadıı halde şurayı deneyeyim. O kilolar gitmeyi bekliyor senden. 99 olduğun zamanlarda takımın sevincini hatırla. Net herkes kendi verdiği rakamlardan daha çok mutlu oldu senin için. Yazık günah bu takıma bu vazgeçişi reva görme. Çok tanımıyorum seni hatta çoğu alıntı yapıp sana sorduğum sorulara senden nerdeyse hiç cevap gelmedi. Ben herzaman herkesten öğrenilecek bişeyler olduğuna inanırım. Sana aklıma takılan bazı şeyleri hep sordum. Aus tan işin sorumluluğu nasıl alınır bunu gördüm. Senden de vazgeçmek olmasın gördüğüm şey. Hakkında hayırlsı olsun. Hala es geçip gidiyorum dersen Allah hayırlı kapılar açsın sana. Yazık olur ama.Hayirli gunler.
Bin kere izah etmek anlatmakta olmuyor nasilsa anlaşilmiyor hepsi bahane sayiliyor.
Kurallarin ayrintisini bilmiyorum belli bir sure cikilmiyor sanirim. Varsa yolu direk cikmak istiyorum.
Verecek dunya kadar kilon varsa nasilsa yasadigin hersey bahanedir nolursa olsun tutsaydin bogazini bonus oluyor sonu.
Telafi etmemde demedim nasil diyebilirim ki direk yok saymak istedim onume bakayim diye. Adim sayarim dedim 10 bini geciyor ins daha cok geciricem dedim.
Pesinden okudugumla bende cok etkilendim ve sadece zorunlu olan kismi menuyu sporu yazdim.
Birini uzmek en son istedigim sey helede emegine saygisizlik etmek bosa cikarmak.
Heveslerim sifirlaniyor.
Kolum kanadim kiriliyor.
Kimseye kirgin degilim anlatamiycagim kadar cok uzgunum midemde taşla geziyorum. Hakkina girdigim varsa helal etsin.
Hayırlı yolculuklar:)♡ Inşallah güzel vakitler geçirirsiniz.Selam kızlar ben yola çıkıyorum gittiğim yerlerde net durumları nasıl olur bilmiyom giremezsem merak etmeyin
Dün veli toplantısı kitap kırtasiye listeleri derken akşamda annemler vardı gelemedim hiç hemde bu ara sorun yaşıyorum kk ya girerken nedendir bilmem.bu arada Demir artım 68 e ...78 de de aynısı olmuştu 88 dede neyse hele bi gidip geleyim halledecem onuda
Şu an kaptanim 59.8 cumaya inşallah 59.4 olur çok sağol çok teşekkür ederim motive için destek için bu takımda bildirim yapmayacağım halde bu hafta bu kadar sahiplendigin için en son 14 yaşımda gördüğüm rakamı yeniden gösterdiğin için bana umut olduğun için ve bu takımda ki bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim beni aralarına kabul ettikleri icin
süperrrrr .... regl de durdurmuyor seni demek
ohhh sabah kahvaltı gördü gözlerim
afiyetle yiyesim geldi benim de ...
Oy kuzum masallah sanaŞu an kaptanim 59.8 cumaya inşallah 59.4 olur çok sağol çok teşekkür ederim motive için destek için bu takımda bildirim yapmayacağım halde bu hafta bu kadar sahiplendigin için en son 14 yaşımda gördüğüm rakamı yeniden gösterdiğin için bana umut olduğun için ve bu takımda ki bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim beni aralarına kabul ettikleri icin
Yaa rica ederizŞu an kaptanim 59.8 cumaya inşallah 59.4 olur çok sağol çok teşekkür ederim motive için destek için bu takımda bildirim yapmayacağım halde bu hafta bu kadar sahiplendigin için en son 14 yaşımda gördüğüm rakamı yeniden gösterdiğin için bana umut olduğun için ve bu takımda ki bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim beni aralarına kabul ettikleri icin
Canim boyle bırakıp gitmek olmaz bu kötülügu yapma kendine ... listesiz devam et canim evet bende listeyi kasmamak kendimide germemek icin ayrilmistim...Hayirli gunler.
Heveslerim sifirlaniyor.
Kolum kanadim kiriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?