Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonus yapma gülüm. Bende sen gibiydim ayş kızınca çok üzülüyordum dibe çöküyordum iyice ama onun tarzı o ve bizim için yapıyor bunu. Kimse kimse için böyle uğraşıp dil dökmez. Bu takımdan gitmek yok, listeden çık istersen ama sakın gitme sakın.

Hayırlı yolculuklar canım

13 eylül menüsü

Kahvaltı : Yağsız tost, şekersiz çay

Öğlen : Chialı tatlı ( şeftali, chia, süt )

Ara: Şekersiz kahve

Akşam (15:00) : Ciğer tantuni, 1 bardak didi ( 60 kalori )

Tantuni şöyle, ciğeri haşlıyoruz, sonra tavaya alıp yağ ekleyip kavuruyoruz, domates kuru soğan yeşil biberden salata yapıyoruz sumaklı, ciğer pişince salata ile karıştırıp afiyetle yiyoruz.

ecemavi
Efser

Afiyet olsun canım chialı tatlı nasıl oluyor evde kullanmadığım var geçen sene almıştım değerlendireyim diyorumCiğere bayılırım bu arada

süperrrrr .... regl de durdurmuyor seni demek

ohhh sabah kahvaltı gördü gözlerim

güzel menü canım ...akşam planı da iyi ... öğlen doyurucu zaten akşamı hafif atlatman isabetli.

afiyetle yiyesim geldi benim de ...

@Bonus canim yazarak anlasabilmek zor sende biliyorsun iletisimin %80 i mimikler aslinda..ne yazdiniz bilmiyorum ama karsi karsiya olsaydiniz belki konusmanin sonunda birbirinize sarilacaktiniz ausla..

Yok hülyacım sabah burada yazdığımdan başka yazım yok ... ne okuduysanız o .

Afiyet olsun canım chialı tatlı nasıl oluyor evde kullanmadığım var geçen sene almıştım değerlendireyim diyorumCiğere bayılırım bu arada
Canım 1 bardak süt, iki kaşık chia, 2 şeftali, blendırla çekiyoruz sonra buzdolabında jöle kıvamına gelene kadar bekletiyoruz, dün de muzlu yaptım. Hafif hem de faydalı zararsız tatlı ciğer bende severim
Tavsiye ederim güzel oldu

ben bi arnavut olarak arnavut ciğercisiyim ... çokta güzel yaparım heee

ciğer diyince niçinse nehirnil111 geldi aklıma

ohhh sabah kahvaltı gördü gözlerim

güzel menü canım ...akşam planı da iyi ... öğlen doyurucu zaten akşamı hafif atlatman isabetli.
Bundan sonra gözlerini aratmayacağım kaptanım

Harika bir tarif akşam hemen yapmalıyım evde şeftalide vardı yarın sabah yerim olmadı akşamdan buzdolabında bekleteyim boğazlarıma soğuk olduğu için dokunabilir dışarıda biraz bekletmem gerekecek

Bonus kısa bir süredir burdayım ama ausu önceden tanırım. Şu an kırılma noktasındasın. Ya kırılıp yaralı bereli kalacaksın ya dimdik durup hatayla günahla listedeysem vazgeçmek yok telafi var deyip bişeylerle vücudu zorlarsın.Hangi yolu seçersen önünü görebileceksin veya daha puslu olacak. İnan ki senin işin daha kolay. İradene sahip çıkmak konusunda ne kadar güçlü olduğun dönemleri hatırla. Demek ki de ki bu yol olmadıı halde şurayı deneyeyim. O kilolar gitmeyi bekliyor senden. 99 olduğun zamanlarda takımın sevincini hatırla. Net herkes kendi verdiği rakamlardan daha çok mutlu oldu senin için. Yazık günah bu takıma bu vazgeçişi reva görme. Çok tanımıyorum seni hatta çoğu alıntı yapıp sana sorduğum sorulara senden nerdeyse hiç cevap gelmedi. Ben herzaman herkesten öğrenilecek bişeyler olduğuna inanırım. Sana aklıma takılan bazı şeyleri hep sordum. Aus tan işin sorumluluğu nasıl alınır bunu gördüm. Senden de vazgeçmek olmasın gördüğüm şey. Hakkında hayırlsı olsun. Hala es geçip gidiyorum dersen Allah hayırlı kapılar açsın sana. Yazık olur ama.
Hayırlı yolculuklar:)♡ Inşallah güzel vakitler geçirirsiniz.

Şu an kaptanim 59.8 cumaya inşallah 59.4 olur çok sağol çok teşekkür ederim motive için destek için bu takımda bildirim yapmayacağım halde bu hafta bu kadar sahiplendigin için en son 14 yaşımda gördüğüm rakamı yeniden gösterdiğin için bana umut olduğun için ve bu takımda ki bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim beni aralarına kabul ettikleri icin

Oy kuzum masallah sana

Yaa rica ederiz ama ben sana hoşgeldin dememiştim. Hoşgeldin white ne güzel geldin maşallah

Canim boyle bırakıp gitmek olmaz bu kötülügu yapma kendine ... listesiz devam et canim evet bende listeyi kasmamak kendimide germemek icin ayrilmistim...
Listesiz ol aramızda ol canim eger gidersen ipin ucu kacacak emin ol....evet yolumuz uzun donem donem duygularimiz degisecek bunlar bizi yemege itebilir iste bizler bu yuzden buradayiz birbirimize dur diyebilmek icin... gitmek cozum degil canim ama listesiz devam edebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…