- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Teşekkürler ederim canımOy kuzum masallah sana
Teşekkürler ederim canım hoşbuldukYaa rica ederizama ben sana hoşgeldin dememiştim. Hoşgeldin white ne güzel geldin maşallah
Sağoş BegüşümBalık çıkmaya başlamış artık balıklı menülerim daha çok olacak bu akşam halim olsaydı yapacaktım ama hala çok acıyor boğazım yarın kereviz çıkmamışsa balık yapacağım
Buluşacak mısınız yoksa ne kaçırdım ben
Şu an kaptanim 59.8 cumaya inşallah 59.4 olur çok sağol çok teşekkür ederim motive için destek için bu takımda bildirim yapmayacağım halde bu hafta bu kadar sahiplendigin için en son 14 yaşımda gördüğüm rakamı yeniden gösterdiğin için bana umut olduğun için ve bu takımda ki bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim beni aralarına kabul ettikleri icin
Ausencia kaptanim bana sali sporu olarak sadece 30 dk tempolu yazar misin. 60 puan. Cok az biliyorum bugun telafi edicem. Okul basliyor kosturmaca eksik olmuyor.
Laf aramızda mortim beni ürküttüayran aşııı diyince tüylerim bi tiken tiken oldu
ne gerek var ki tırsıngenliği benim kisonra dedim ki yoook yoook ördekim vermiştir de gr.ları beğenmemiştir , saydını geçmek için yapıyordur
Laf aramızda mortim beni ürküttüregl beni şişirdi alın ülen size bir Ayran aşı patlatayım dedim mortim tartısıyla duyduğuma göre bayağı iyiymiş geçmem lazım
Ben de bugun 4 tane sok 2 tane a101 gezdim. Yemek yiyip carrefoursa ya gidicez. Markasi belli alinacaklari ordan alayim artik. Anaokulu olunca titizleniyoruz illaki. Canta aldim bugun minicik yaaolsun kasların dinlemesi diyelim biz ona
alışveriş zamanı değil mi ? bimde çok güzel ve çok uygun bir furya vardı cuma başlayan ... bazı şeylerin fiyatına şok oldum kalitesi de iyiydi ... zararına gibi resmen
ben bi arnavut olarak arnavut ciğercisiyim ... çokta güzel yaparım heee
ciğer diyince niçinsenehirnil111 geldi aklıma
Ben de bugun 4 tane sok 2 tane a101 gezdim. Yemek yiyip carrefoursa ya gidicez. Markasi belli alinacaklari ordan alayim artik. Anaokulu olunca titizleniyoruz illaki. Canta aldim bugun minicik yaa
Senin gibi güzelliğe çuval giysen yakışır kaptanim
Canım ne diyeyim bilemedim ya ... o istek azim sizin içinizde ... bizde arkadan el atıyoruz ,arkadaşlar omuz veriyor .. böyle böyle geçiyor işte ..
Derdimiz aynı idi ...ortak noktamızda birbirimizi anlamamız gibi bir durum söz konusu olamaz .
Ve takımı bildirimi nerede yapacağın hiç bir önemi olmadı gözümde ... hatta sonradan okudum ayrılış şeklini , onu okumazdan önce sana teklifim .. ya takımında motive azlığı yaşıyorsan , gel bize de muhabbete katıl , yarışlara katıl ... ama kendi listende kal istersen olacaktı(sayınız az diye)
Neyse .... bakalım önümüze şimdi ... bu cuma 59 partin varelbisemi seçeyim
ayran aşııı diyince tüylerim bi tiken tiken oldu
ne gerek var ki tırsıngenliği benim kisonra dedim ki yoook yoook ördekim vermiştir de gr.ları beğenmemiştir , saydını geçmek için yapıyordur
ayy öğlen balıklı menü mü ne güzel ama yaa bende istiyorum
evet canım buluşcaz
senlende buluşcaz kuzum üzülme
Etiket yapmayı unuttumMenü
Sabah
Bir kaşık lor ile bir yumurta ile omlet
3 dal kıvırcık
Kk kavun
4 adet minnak üzüm
Ara türk kahvesi
Akşam 15.45
İki kaşık yağsız ciğer sote
Bir bardak ayran
Bir adet yeşil soğan ve bir adet salatalık
Spordan sonra bir türk kahvesi daha içeceğim
Maydanoz.kuru yapacağım akşama
Su 2 litre 3.5 olur
Spor bildirimini sonra yapacagim
Cok tesekkur ederiz. Neyse ki cok mutlu. Keyfimiz yerindeokul hayatında başarılar minige
Ben de bugun 4 tane sok 2 tane a101 gezdim. Yemek yiyip carrefoursa ya gidicez. Markasi belli alinacaklari ordan alayim artik. Anaokulu olunca titizleniyoruz illaki. Canta aldim bugun minicik yaa
ay niye anlaşıyorums neinle bildim
en iyi arkadaşıım arnavuttur benim :)
arnavut cigerinid epek severim bigün geleyimde yap apla
bayılırım
Senin gibi güzelliğe çuval giysen yakışır kaptanim
Menü
Sabah
Bir kaşık lor ile bir yumurta ile omlet
3 dal kıvırcık
Kk kavun
4 adet minnak üzüm
Ara türk kahvesi
Akşam 15.45
İki kaşık yağsız ciğer sote
Bir bardak ayran
Bir adet yeşil soğan ve bir adet salatalık
Spordan sonra bir türk kahvesi daha içeceğim
Maydanoz.kuru yapacağım akşama
Su 2 litre 3.5 olur
Spor bildirimini sonra yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?