Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy öğlen balıklı menü mü ne güzel ama yaa bende istiyorum

Buluşacak mısınız yoksa ne kaçırdım ben

evet canım buluşcaz
senlende buluşcaz kuzum üzülme

Canım ne diyeyim bilemedim ya ... o istek azim sizin içinizde ... bizde arkadan el atıyoruz ,arkadaşlar omuz veriyor .. böyle böyle geçiyor işte ..
Derdimiz aynı idi ...ortak noktamızda birbirimizi anlamamız gibi bir durum söz konusu olamaz .
Ve takımı bildirimi nerede yapacağın hiç bir önemi olmadı gözümde ... hatta sonradan okudum ayrılış şeklini , onu okumazdan önce sana teklifim .. ya takımında motive azlığı yaşıyorsan , gel bize de muhabbete katıl , yarışlara katıl ... ama kendi listende kal istersen olacaktı(sayınız az diye )

Neyse .... bakalım önümüze şimdi ... bu cuma 59 partin var elbisemi seçeyim

Menü
Sabah 9.00
Domates sos
Bir dilim tb ekmeği
Peynir
Yumurta

Öğle Akşam
Ayran aşı

Su 2 lt
Yeşil çay hibiskus vs

Spor akşama
Ausencia mortim saydin78

ayran aşııı diyince tüylerim bi tiken tiken oldu

ne gerek var ki tırsıngenliği benim ki sonra dedim ki yoook yoook ördekim vermiştir de gr.ları beğenmemiştir , saydını geçmek için yapıyordur

Ausencia kaptanim bana sali sporu olarak sadece 30 dk tempolu yazar misin. 60 puan. Cok az biliyorum bugun telafi edicem. Okul basliyor kosturmaca eksik olmuyor.

olsun kasların dinlemesi diyelim biz ona

alışveriş zamanı değil mi ? bimde çok güzel ve çok uygun bir furya vardı cuma başlayan ... bazı şeylerin fiyatına şok oldum kalitesi de iyiydi ... zararına gibi resmen

ayran aşııı diyince tüylerim bi tiken tiken oldu

ne gerek var ki tırsıngenliği benim ki sonra dedim ki yoook yoook ördekim vermiştir de gr.ları beğenmemiştir , saydını geçmek için yapıyordur
Laf aramızda mortim beni ürküttü regl beni şişirdi alın ülen size bir Ayran aşı patlatayım dedim mortim tartısıyla duyduğuma göre bayağı iyiymiş geçmem lazım

Laf aramızda mortim beni ürküttü regl beni şişirdi alın ülen size bir Ayran aşı patlatayım dedim mortim tartısıyla duyduğuma göre bayağı iyiymiş geçmem lazım

iyi valla .... bana yolladı bi kere ... karadenizde ne yediyse hepsi pek hevesli imiş saydin78 nın vücudu terk etmek için

Ben de bugun 4 tane sok 2 tane a101 gezdim. Yemek yiyip carrefoursa ya gidicez. Markasi belli alinacaklari ordan alayim artik. Anaokulu olunca titizleniyoruz illaki. Canta aldim bugun minicik yaa

ben bi arnavut olarak arnavut ciğercisiyim ... çokta güzel yaparım heee

ciğer diyince niçinse nehirnil111 geldi aklıma

ay niye anlaşıyorums neinle bildim
en iyi arkadaşıım arnavuttur benim :)

arnavut cigerinid epek severim bigün geleyimde yap apla
bayılırım

Senin gibi güzelliğe çuval giysen yakışır kaptanim

ayy öğlen balıklı menü mü ne güzel ama yaa bende istiyorum

evet canım buluşcaz
senlende buluşcaz kuzum üzülme

Akşamları evde yapacağım kuzum iş yerinde balık çıkacağını sanmam zaten diğer yerden taşındığımdan beridir ciğer yiyemiyorum bak bugün bahsedildi İnşallah buluşacağız biz kavuşana kadar kk da herkesle görüşeceksin gibi

Menü
Sabah
Bir kaşık lor ile bir yumurta ile omlet
3 dal kıvırcık
Kk kavun
4 adet minnak üzüm
Ara türk kahvesi
Akşam 15.45
İki kaşık yağsız ciğer sote
Bir bardak ayran
Bir adet yeşil soğan ve bir adet salatalık
Spordan sonra bir türk kahvesi daha içeceğim
Maydanoz.kuru yapacağım akşama
Su 2 litre 3.5 olur
Spor bildirimini sonra yapacagim

Etiket yapmayı unuttum Ausencia

Ben de bugun 4 tane sok 2 tane a101 gezdim. Yemek yiyip carrefoursa ya gidicez. Markasi belli alinacaklari ordan alayim artik. Anaokulu olunca titizleniyoruz illaki. Canta aldim bugun minicik yaa

oyyy kuzu ya ... harbiden el kadar oluyor ilk çantalar .
neyse bizim öğretmen geçen sene tüm kitapları defterleri okulda bıraktırma kararı aldı ... taşımadılar o ağır çantaları ...

çok güzel heyecanlar ya ...

ay niye anlaşıyorums neinle bildim
en iyi arkadaşıım arnavuttur benim :)

arnavut cigerinid epek severim bigün geleyimde yap apla
bayılırım

oyyyyyyyy sen gel de ... o gün serbest gün sumaklı , maydanozlu soğanıyla ıhmmmmmmmmmm

Senin gibi güzelliğe çuval giysen yakışır kaptanim

a haaa bi ciğerde burada ... bugün yemeğim var ... yarın bende yapayım ya ... can çekti şimdi ... bi yerim şişer Allah muhafaza cuma öncesi:)))

menün güzel canım ... sporu az yapsan da olur , fırtınalardasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…