Sporumu yaptim yemegimide simdi yedim gencim guzelimayyyy ne kadar tatliyimmm
Unsuz ciğere ciğer demem benheeee oluyor
azcık undan ne olur kidi mi nehir
dünyaaaaaaaaa tatlısı hemi debal lokum kızın senden almış o şekerliği
Çok yapmayacagim kaptanim sadece 300 civarı bı pointcikoyyy kuzu ya ... harbiden el kadar oluyor ilk çantalar .
neyse bizim öğretmen geçen sene tüm kitapları defterleri okulda bıraktırma kararı aldı ... taşımadılar o ağır çantaları ...
çok güzel heyecanlar ya ...
oyyyyyyyy sen gel de ... o gün serbest günsumaklı , maydanozlu soğanıyla ıhmmmmmmmmmm
a haaa bi ciğerde burada ... bugün yemeğim var ... yarın bende yapayım ya ... can çekti şimdi ... bi yerim şişer Allah muhafaza cuma öncesi:)))
menün güzel canım ... sporu az yapsan da olur , fırtınalardasın ya
En güzel ben olmalıyım hayır olamazo senin şekerligin guzelligin biraz kendimi seveyim dedim spor yapinca boyle kendimi hafif guzellesmis hissediyorum
Daha parka gidecegiz orada da yuruyecem ayyy iyice bi guzellesecem hadi kizlar kim cook spor yaparsa en guzel o ona göre
Unsuz ciğere ciğer demem ben1 aydır yemiyorum zaten gözümde tütüyor
o senin şekerligin guzelligin biraz kendimi seveyim dedim spor yapinca boyle kendimi hafif guzellesmis hissediyorum
Daha parka gidecegiz orada da yuruyecem ayyy iyice bi guzellesecem hadi kizlar kim cook spor yaparsa en guzel o ona göre
Çok yapmayacagim kaptanim sadece 300 civarı bı pointcik
En güzel ben olmalıyım hayır olamaz
Eeee hadi o zamam popodan terler aksınEn güzel ben olmalıyım hayır olamaz
Kuzumm ameliyat sonrası 1 ay olamyınca birsürüüü evrakkk birikmişşDelii neyin var senin deliliginden eser kalmamis canini slkan bise mi var
Yapacam aklımda şşiiştttt kimsecikler duymasın o iş bendekızartma işi ters racona ..yoksa bi ulayıp eliyorsun hemen ...o kadarcık undan ne ola ki yahu
o merette kızgınnnn bol yağda cozlatmadan olmuyor ki lokum gibi
Kız sen şu 7 zeytin 1 incirimi de yapsana ... güzellik katıyormuş , gençleştiriyormuş ....artık gözler kamaşa kamaşa baktırcaz
azmış
Uff eşim sevse düşünmem her türlü yerim sotesini arnavutunu ama sevmiyor eski iş yerinde ne güzel her cuma yerdim burada ciğer göremedimkızartma işi ters racona ..yoksa bi ulayıp eliyorsun hemen ...o kadarcık undan ne ola ki yahu
o merette kızgınnnn bol yağda cozlatmadan olmuyor ki lokum gibi
Kız sen şu 7 zeytin 1 incirimi de yapsana ... güzellik katıyormuş , gençleştiriyormuş ....artık gözler kamaşa kamaşa baktırcaz
azmış
ada diyor en çok spor yapan ... sen diyon kaptanım 40 point
Yapacam aklımda şşiiştttt kimsecikler duymasın o iş bendekuru incirim yok evde hafta sonu alacam ...
Sevin kendinizi kizlar cok guzeliz yawww elimiz kolumuz ayagimiz var nefes aliyoruz ohhh beeee daha ne olsuncoook şükür
Geçmişten tek aklımda kalanAhu060812 güzelimm iyi tatiller dilerim musmutlu güzel bir tatil geçirirsin inşallahh
Bonus can dönüp dönüp baktım ama bulamadım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana kuzum Ausencia gerçekten en az senin gibii iniyetli ve mükemmel bir insandır ne yaşadınız bilmiyorum lakinn inan bana senin kötülüğün için dememiştir.
Guzeliz kızben seviyorum valla ...
bakıyorum aynaya .... kaz ayaklarım gelmiş ... göz altları çökmüş .... yaş 40 oldu olacak ...
bana güzelim lan diyorumdemekte parayla değil ya
Guzeliz kızbenimde gobegim accik sarkiyor ama cook guzelim diyorum aynaya bakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?