Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gitmeden menumu yaziyim
9.00- haslanmis yumurtali siradan kahvalti
12.30- 1 activia-1 gun kurusu- 2 kirmizi erik
16.00- 3-4 kasik kiymali menemen ve yarim dilim tb ekmek, ayran
Bugun bitmistir.
Ausencia igdedali

şöyle göz dolduran cinsten yazalım şu menüyü yaaa

9.00

Haşlanmış yumurta
peynir
domates/salatalık
Zeytin vs...

12.30

1 activia
1 gun kurusu
2 kirmizi erik

16.00

3-4 kasik kiymali menemen
Yarım dilim tb ekmek
ayran

heh bak oldu şimdi ... yoksa aus kuş kadar menülere şahane diyor diyecekler arkamdan

yani şahane :))

bende menemen yedim bugün

dünyaaaaaaaaa tatlısı hemi de bal lokum kızın senden almış o şekerliği
o senin şekerligin guzelligin biraz kendimi seveyim dedim spor yapinca boyle kendimi hafif guzellesmis hissediyorum

Daha parka gidecegiz orada da yuruyecem ayyy iyice bi guzellesecem hadi kizlar kim cook spor yaparsa en guzel o ona göre

Çok yapmayacagim kaptanim sadece 300 civarı bı pointcik

Unsuz ciğere ciğer demem ben 1 aydır yemiyorum zaten gözümde tütüyor

kızartma işi ters racona ..yoksa bi ulayıp eliyorsun hemen ...o kadarcık undan ne ola ki yahu
o merette kızgınnnn bol yağda cozlatmadan olmuyor ki lokum gibi

o senin şekerligin guzelligin biraz kendimi seveyim dedim spor yapinca boyle kendimi hafif guzellesmis hissediyorum

Daha parka gidecegiz orada da yuruyecem ayyy iyice bi guzellesecem hadi kizlar kim cook spor yaparsa en guzel o ona göre

Kız sen şu 7 zeytin 1 incirimi de yapsana ... güzellik katıyormuş , gençleştiriyormuş .... artık gözler kamaşa kamaşa baktırcaz

Çok yapmayacagim kaptanim sadece 300 civarı bı pointcik

azmış

Yapacam aklımda şşiiştttt kimsecikler duymasın o iş bende kuru incirim yok evde hafta sonu alacam ...

Sevin kendinizi kizlar cok guzeliz yawww elimiz kolumuz ayagimiz var nefes aliyoruz ohhh beeee daha ne olsun coook şükür

Geçmişten tek aklımda kalan Ahu060812 güzelimm iyi tatiller dilerim musmutlu güzel bir tatil geçirirsin inşallahh
Bonus can dönüp dönüp baktım ama bulamadım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana kuzum Ausencia gerçekten en az senin gibii iniyetli ve mükemmel bir insandır ne yaşadınız bilmiyorum lakinn inan bana senin kötülüğün için dememiştir.

Uff eşim sevse düşünmem her türlü yerim sotesini arnavutunu ama sevmiyor eski iş yerinde ne güzel her cuma yerdim burada ciğer göremedim
ada diyor en çok spor yapan ... sen diyon kaptanım 40 point

En çok verimli yapan diyeyim

ben seviyorum valla ...
bakıyorum aynaya .... kaz ayaklarım gelmiş ... göz altları çökmüş .... yaş 40 oldu olacak ...
bana güzelim lan diyorum demekte parayla değil ya

az ye dedim ne diyecem

güzel sözlerine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…