Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

15 EYLÜL CUMA HEDEF LİSTESİ

HEDEFİ AZ BULAN REVİZE EDEBİLİR
ÇOK BULAN SESSİZ KALABİLİR

HADİ BAKALIM GÖREYİM YİNE HER BİRİNİZİ .. HEDEFE GİDEN YOL İÇİN HAFTALIK PLAN YAPIN LÜTFEN KAFANIZDA .. MENÜLER VE SPOR DÜZENLİ OLURSA , BU KİLOLAR GELMEYECEK HEDEFLER DEĞİL.....

Ahu060812 66.3
Efser 74
@WhiTe Lily 72
igdedali 59.8
@Triplimelek Megi 59.2
GunesinKizi35 46.0
Bonus 98.4
caytabagi 60.6
portakal Sulu Ordek 55
nar_cicegim 67
@Makbule007 61.5
aeben 67.2
saydin78 60.8
ecemavi 65.4
Antepia27 108.2
ada81 68.5
@eflalim 71.3
Kajupi 59.6
Nare83 65.9
@daydream- 74.8
MuMu85 81.1
nehirnil111 52.8
begum75 . 57.8
Ausencia 54-55 arası :)
Nefs 54

Ayyy kaptanim usenmedin bastan yazdin he. Sabah kirmizi pancar da yedim minik bi tane. Yarin oglen dogumgunu kutlamasi var ben kereviz salatali goturucem cevizli. Aksama somon rokaaaaa

Ayyy kaptanim usenmedin bastan yazdin he. Sabah kirmizi pancar da yedim minik bi tane. Yarin oglen dogumgunu kutlamasi var ben kereviz salatali goturucem cevizli. Aksama somon rokaaaaa
ohhhh misssssss ....

bak ya cevizli kereviz salatası çekti canım şimdide ... mayonezsiz di miiiiiiiiiiiiii

ohhhh misssssss ....

bak ya cevizli kereviz salatası çekti canım şimdide ... mayonezsiz di miiiiiiiiiiiiii
Ivit ben mayonez sevmem zaten kaptan. Kola da sevmiyorum 40 yilda bir icmek isterim tadi midemi bulandirir. Gazoz, soguk cay zaten hayatta agzima surmuyorum. Ama salgam, ayran, sut , bitki cayi, turk kahvesi severim gercekten

Ivit ben mayonez sevmem zaten kaptan. Kola da sevmiyorum 40 yilda bir icmek isterim tadi midemi bulandirir. Gazoz, soguk cay zaten hayatta agzima surmuyorum. Ama salgam, ayran, sut , bitki cayi, turk kahvesi severim gercekten
Kereviz salatasini suzme yogurtla yapinca sahane olur zaten. Bimde dost suzme yogurt var tadi mikemmel

Dr kontrolunden geldim.
Midemin orta yerindeki daş iyice yerlesti gidecegi yok aile hekimine danisayim eski ilaclarimdan alayim diye dusunuyorum cok sıkıntım var.

Sadede geleyim.
100.3 ciktim. 4 kilo yagdan vermisim
1 kilo kas artırmışım böyle devam dedi.
Az su icmisim.

Kendi dr um biraz cikmis orta yasli tatli bir teyze vardi diyim yerinde.

Tatli dediysem ayni aus gibi. 4 kofte zaten az geliyodu onu 3 yapti.
Yazdi cizdi biseyler.

Kaderin oyunumu nedir bilmem kadin konusuyor sanki aus konusuyor karsimda dinliyorum hıhı diyorum bi gulme geliyo tovbe...

Pes etmiycen yilmiycan az yemek senin hayat felsefen olucak dedi.

Tam konusma bitti kendi dr um geldi.
Dedim ona donup hemen doktor hanim azaltti herseyimi falan.
Arkadan diyoki ne var canim dunyanin sonumu?
Icine aus kacmis.

Moral bozmak yok dedi. 164 boyumla irilikten 170 gorundugum icin heralde sen bi 5 kilo versen cok vermis gibi durucan dedi.
75 kilo olman boyuna cok iyi olur dedi.

Oyle iste geldim dinleniyorum.

Midem karnım cok fena durumda napicam boyle bilmiyorum

hahaha içine aus kaçmış
ya bonus alemsin
amaaaa aus iyidir. iyi
her diyet yapana lazım bir tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…