Haa ben ozelden yazistiniz sanmistim.Yok hülyacım sabah burada yazdığımdan başka yazım yok ... ne okuduysanız o .
Haa ben ozelden yazistiniz sanmistim.
Ayyy kaptanim usenmedin bastan yazdin he. Sabah kirmizi pancar da yedim minik bi tane. Yarin oglen dogumgunu kutlamasi var ben kereviz salatali goturucem cevizli. Aksama somon rokaaaaa
şöyle göz dolduran cinsten yazalım şu menüyü yaaa
9.00
Haşlanmış yumurta
peynir
domates/salatalık
Zeytin vs...
12.30
1 activia
1 gun kurusu
2 kirmizi erik
16.00
3-4 kasik kiymali menemen
Yarım dilim tb ekmek
ayran
heh bak oldu şimdi ... yoksa aus kuş kadar menülere şahane diyor diyecekler arkamdan
yani şahane :))
bende menemen yedim bugün
ohhhh misssssss ....Ayyy kaptanim usenmedin bastan yazdin he. Sabah kirmizi pancar da yedim minik bi tane. Yarin oglen dogumgunu kutlamasi var ben kereviz salatali goturucem cevizli. Aksama somon rokaaaaa
Kaptan ilk sayfayı güncelleyecektin.
aferin sana çekirgekülliyen unutmuştum
görev bilincin bana çekmiş
Ivit ben mayonez sevmem zaten kaptan. Kola da sevmiyorum 40 yilda bir icmek isterim tadi midemi bulandirir. Gazoz, soguk cay zaten hayatta agzima surmuyorum. Ama salgam, ayran, sut , bitki cayi, turk kahvesi severim gercektenohhhh misssssss ....
bak ya cevizli kereviz salatası çekti canım şimdide ... mayonezsiz di miiiiiiiiiiiiii
Kereviz salatasini suzme yogurtla yapinca sahane olur zaten. Bimde dost suzme yogurt var tadi mikemmelIvit ben mayonez sevmem zaten kaptan. Kola da sevmiyorum 40 yilda bir icmek isterim tadi midemi bulandirir. Gazoz, soguk cay zaten hayatta agzima surmuyorum. Ama salgam, ayran, sut , bitki cayi, turk kahvesi severim gercekten
Cansın güzelimmm seviliyorsunnaz ye dedim ne diyecem
güzel sözlerine de
Kuzumm ameliyat sonrası 1 ay olamyınca birsürüüü evrakkk birikmişşondan kabuguma çekildim di azcukk şükür onlarıda bitirdim
Çok hastayım yoksa bugün çok spor yapmak istiyordum ama var ya işten çıkmayı nasıl bekliyorum dünden kalan tonbalığımı yiyip uzanacağımEeee hadi o zamam popodan terler aksınguzellik zor işte
Dr kontrolunden geldim.
Midemin orta yerindeki daş iyice yerlesti gidecegi yok aile hekimine danisayim eski ilaclarimdan alayim diye dusunuyorum cok sıkıntım var.
Sadede geleyim.
100.3 ciktim. 4 kilo yagdan vermisim
1 kilo kas artırmışım böyle devam dedi.
Az su icmisim.
Kendi dr um biraz cikmis orta yasli tatli bir teyze vardi diyim yerinde.
Tatli dediysem ayni aus gibi. 4 kofte zaten az geliyodu onu 3 yapti.
Yazdi cizdi biseyler.
Kaderin oyunumu nedir bilmem kadin konusuyor sanki aus konusuyor karsimda dinliyorum hıhı diyorum bi gulme geliyo tovbe...
Pes etmiycen yilmiycan az yemek senin hayat felsefen olucak dedi.
Tam konusma bitti kendi dr um geldi.
Dedim ona donup hemen doktor hanim azaltti herseyimi falan.
Arkadan diyoki ne var canim dunyanin sonumu?
Icine aus kacmis.
Moral bozmak yok dedi. 164 boyumla irilikten 170 gorundugum icin heralde sen bi 5 kilo versen cok vermis gibi durucan dedi.
75 kilo olman boyuna cok iyi olur dedi.
Oyle iste geldim dinleniyorum.
Midem karnım cok fena durumda napicam boyle bilmiyorum
Hahhahaa yok yok Nurummm ben aynı benn gene delyy gene delyyHee tamam o zaman cekilme oyle kabuguna falan isin olsada korktum valla
Allah kolaylık versin güzelim bereketlice yemek nasip etsinbugün eve gittigimde bir sürü işim var
ortalık topluycam, azcık domates var dograyıp kışlık atıcam dolaba süpür isl , iki üç makina çamaşır yıkancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?