Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Helalll kızzz devamm et tabiii aaa pes etmekk yakışır mı sanaa çok ayıp hahahhhaa heryerde ausu görüyorsunn gördükçee yimee kuzumm yimee yavruuummmm

Ivit ben mayonez sevmem zaten kaptan. Kola da sevmiyorum 40 yilda bir icmek isterim tadi midemi bulandirir. Gazoz, soguk cay zaten hayatta agzima surmuyorum. Ama salgam, ayran, sut , bitki cayi, turk kahvesi severim gercekten

Kahveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .....

kahve olmasa ot gibi yaşar ...fotosentezle beslenir , bitkisel hayat modunda ayılamazdım herhalde

Cansın güzelimmm seviliyorsunn

sende hemi de en bi çoğundan bu cuma kilo yazıyon di mi

benimde safrada yerleşik taş var ... ameliyat olmam gerekte ... amaaaaan ....

hadi hadiiiii .... daha cumaya gidecek en az 1 kilon var ...oooooo hala daş diyor , az ye bak nasıl mide ağrın geçecek ... sanki dünyanın sonu yahu

hahaha içine aus kaçmış
ya bonus alemsin
amaaaa aus iyidir. iyi
her diyet yapana lazım bir tane :)

her eve

ahh diyorum giysem bi tayt bir badi çekinsem bir foto
sonra ver eline llesile 3 hafta sonra baksam baksma şaşırsam o fotolara

lesile abla 2 haftada etki eden bir ablamız , ama işte iştesi var bi türlü başlayamıyorum
tek umudum okulların açılacak olması , düzene girecek olmam

ahahahahhahahhh koy annem koooy ....yeniler daha bunu görmedi
Yanii şimdii kuzumm cumayı deyincee kendi kendimee sıkmış oldumm oyacagı gibi olduu İnşallah kalpten gitmezsemm yazacagımm el mecburr Ahhh ahh ausumm bugün benim hallerigörsenn sürekli ruh halim değiştii şimdi de açtım müzik kopuyorum
100 kez dinliyorum nerdeyseee

Offf bende şu pansuman olayından kurtulsamda bir başlasam sporumaa süper olacakkk leslie gibisi var mı güzelimm süper yaa inşallah işlerini bitirsen yap bence

ya bunu hep diyorsun banu ...leslie sana çok yarıyor diye ... reçeteni biliyorsun da ... ahhh şu vakitsizlik ...

ahhhh ahhhhhh arabada çalınan parçalar diyince mimu88 geldi aklıma

dely'im sende korkma ....acıtmayacağım söz .... 83 e kadar hazırladım kendimi ...üzerine söz veriyorum tepkimde

Spor bildirimi
60 dk tempolu yürüyüş 120 point
10 dk normal yürüyüş 10 point
35 dk ip atlama 105 point
30 dk egzersiz 90 point
Toplam 325 point
@ausencia

yetmemiş bir de 25 pointcik eklenmiş ..teessüf teessüf efenim

Daha da yapacaktım kızım uyandı olsun bu da yeter hiç yoktan iyidir

yaptıgım dönemde çok iyi gelmişti aus ama evdeydim o zaman çocuklarda küçüktü
ama evdeysen bir şekilde 1 saat çıkıyor spor için ama çalışırken gerçekten olmuyor
ama hadi bu yaz geçti , ama önümüzde daha nice yazlar var.
bu yıl çocukların etütü daha iyi ders için vakit ayırmam gerekmiyor

birde eşim önce onalrı bırakıcak sonra biz çıkıcaz evden
yarım saat te erken kalkıp kendime 1 saatlik bir zman ayırmayı planlıyorum
ama tabi bu sabah 5:30 - 6:30 arası olur ancak
(takıma gelelide hemen hemen 1 yıl oldu bu ara )

Daha da yapacaktım kızım uyandı olsun bu da yeter hiç yoktan iyidir
gaza geldim ... az sonra spora koşuyorum .... bir 90 pointçiğim vardı üzerine ekleme yapmalıyım

eveeet ya aynı zamanda gelmiştik ...
ya sabahı teklif edecektim ...yürüyüşe çıktığın zamanlarda ki gibi erken kalkmayı ..
yorucu biliyorum da , 3 ay dişini sıksan ..robota bağlasan bu anlamda hayatını ... böyle bak 1 yıl sürmeyecek diyet maceran

90 puanım cepte....
45 dk kond.bisikleti yapmıştım .

40 dk pilates yapsam ... 120 ...
20 dk da ağırlık ... 60 ...

az plank,twister,wall sit vs derken 50 de ordan toplasam ... ay yok yine geçemedim Whiteblacklife seni

neyse akşam 9 gibi arkadaşlar dışarda kahveye çağırdı ... araba ile gitmesem yürüsem mi

Daha o kadarcik kilo ile ne sporu yapma kaptanim yapma yazık minicik ayaklarına

Çıkamadım daha ... şu cevapları da iliştireyim .

Daha o kadarcik kilo ile ne sporu yapma kaptanim yapma yazık minicik ayaklarına

ama yiyorsam bi de öyle düşün yaniii ...

Başım sürekli ağrıdığı için başlayamadım bu hafta da

canım mis gibi spor , sonra duş .. belki baş ağrın da geçecek ... sende bi de böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…