Hayir olsun.
Ufak da olsa bi hayir yapmaya calis.
Gordugum ruyanin serrinden Allaha siginirim de
Seninki yoğurt yiyip üstüne su icip iki horon tepsek ayran olmaz mı gibi oldu...
Ortim mortim menünü göremedimIyi gecelerrr iyi uykuslar herkese..
ay inşaaallah begüm ya
birde benim corsam vardı otomatik
biz geçen sene bunu iş için sattık işte yolunda gitmedi
arada aklıma glir cnm sıkılır arabam gitti diye
eşiminde canını sıkarım baze4n bu konuda her nekadar dünya malı desemde bir arabam olsun çok istiyorum
allahta bana bbeterin beteri var dedi sanırım
valla uyandıgımda dedimki bir daha hayıflanmıycam araba için
öpemde geçsinaeben kuzum geçmiş olsun bende aynı durumdayım evde viks de yoktu gece uyuyamadım ağrıdan ne sprey ne ağrı kesicili pastil işe yarıyor ilaç aldım şimdi ama bence zamanın varsa doktora git ben çalıştığım için böyle atlatmaya çalışıyorum
Aus farklı gerçekten amann bananeee demiyor inanılmaz her menüyü okuyor yorumluyor...
Farklı bir sahiplenmesi var duygusal bağ kurmuş herkesle tek tek ilgileniyor...
Yahuu milletin regl tarihini bile biliyor...
Bak ben listede değilim hiç de girmeyecegim ama sağolsun benim menülerimi bile yorumlar ve zopa gösterir kii bi kere öyle güzel laf döşmmisti ki yeminle okurken kizardim bozardim..
Herhangi bir somut karşılık almadan böyle özverili davranmak herkesin harcı Değil...
Aynı yollardan geçmiş ve basarmis ya iste ben yaptimsa herkes yapar diyor..
Onun yaşadığı mutluluğu herkes yaşasın istiyor...
Allah razı olsun denilirse alacağı en büyük ödül bu.
Ayyy çok yazdım bunları sende biliyorsun tabi ki ve sende basaracaksin bonus eminim..
Geçer inşaeben abla gecmis olsun
Akçakoca çok güzel ahum , musmutlu 3 gün geçir inşallahKızlar maceralı bi günün ardından rotamızı değiştirerek Akçakocaya geldik yolda arkadaş bi yer ayarladı bize bungalow çok güzel herşeyde bi hayır vardır kıssadan hisse bizim yaptığımız planlar hep boşuna aslında..hayat biz plan yaparken arkamızdan kıs kıs gülüyo..
Eki Görüntüle 2044542
Ahanda burda çay içiyom şimdi.içerde de 2 oda bi mutfak banyo falan var her yeri tahta çok otantik.bakalım sabah da beğenecekmiyiz
Aus farklı gerçekten amann bananeee demiyor inanılmaz her menüyü okuyor yorumluyor...
Farklı bir sahiplenmesi var duygusal bağ kurmuş herkesle tek tek ilgileniyor...
Yahuu milletin regl tarihini bile biliyor...
Bak ben listede değilim hiç de girmeyecegim ama sağolsun benim menülerimi bile yorumlar ve zopa gösterir kii bi kere öyle güzel laf döşmmisti ki yeminle okurken kizardim bozardim..
Herhangi bir somut karşılık almadan böyle özverili davranmak herkesin harcı Değil...
Aynı yollardan geçmiş ve basarmis ya iste ben yaptimsa herkes yapar diyor..
Onun yaşadığı mutluluğu herkes yaşasın istiyor...
Allah razı olsun denilirse alacağı en büyük ödül bu.
Ayyy çok yazdım bunları sende biliyorsun tabi ki ve sende basaracaksin bonus eminim..
Hayır diyelim Hayrolsun banumAllah hayra çıkarsın çok feci bı rüya gördüm için daraldi , elim ayağım titriyor
Annem, babam, ben , eşim ve çocuklar bizim arabada gidiyoruz , eşim kullanıyor arabayı bı anda bız arabadan inmiş oluyoruz nasıl oluyor anlamıyorum ama bir yuvarlanıyor araba yokuştan aman Allahım elim ayağım titriyor hala içinde olsak paramparça olurduk diyorum
Ama nasıl indik hatırlamıyorum bile
Geriye dönüp baktığımda babam arabada ışık oturuyor oluyor düz bir yerde , ama çok kötüydü o sahne gözümün önünden gitmiyor buz nasıl çıktık bu arabadan diyoruz gözünüzün önünde araba parçalandı
Gözümü açtım ,sukrettim yeminle bu neyin nesiydi , korkudan buz kestim şuan yazmasam catliycaktimm...
Nefs bacım anlıyonmu yorum işinden ?Nare83 rüyalar önemlidir benim için ve yorum özellikle ilk yorumlar çok önemlidir.
İlk önce Hayır olsun diyeyim.
Okurken evet benimde içim ürperdi.
Yorumum; Bir olayın icindeyken ona dahilken bi şekilde olayın disinda kalacaksınız ve olaylar hızlı bi şekilde gelişecek...
Olaylar bittikten sonra belkide haberiniz olacak.
Bu galiba aile içi bir olay..
Güzel yorumlamak önemli güzel bir rüya.
Benim çıtırlıgım yok ama bilekıs kartım
İlk kez yaptım Julian ama çok yordu Aebenimvuuuuu sari şekerim sen ben görmeyeli nelere başlamışsın böyle
Karadeniz turu nasıldı ?
nehirim sanada geçmiş olsun minik kuşumGözüm kalmamıştı vallahibegum75 Begüşle buluşmanı istiyordum geçmiş olsun canım
Bende dün akşam belirttiğim menünün anca yarısını yemişimdir 2 tatlı kaşığı da bal yedim uyudumhala boğazlarım kötü ilaç kullanmaya başlıyorum buda reglinin gecikmesi demek yani yaşadın Menün sporunda harika
Banum rüyani bende begüş gibi yorumladım , büyük sorunlar var evet ama size zarar gelmeden geçip gidecek inşaeben ablacım geçmiş olsunnn
bencede git bir dr
Banum rüyani bende begüş gibi yorumladım , büyük sorunlar var evet ama size zarar gelmeden geçip gidecek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?