Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bak işte çıktı sebebi sen onu kafaya takmışsın ondan gördün bu rüyayı
kesinlikle dünya malı için değmez,bazen her ne kadar aldanıpta hayıflansakta bazı olaylarla bizi kendimize getiriyo

bende bi arabam olsun işe onla gidip geleyim çok istiyorum inşallah birgün hayırlısıyla isteklerimiz olur masumm

öpemde geçsin

Akçakoca çok güzel ahum , musmutlu 3 gün geçir inşallah

Isin sirri duygusal bag. Bende kurmusum kuvvetlisinden. Burda kafami yarsa gidemem.
Hikmeti ilahi diyorum vardir bir sebebi...
Liste konusu baska onda hala ayni seyi dusunuyorum.

Hayır diyelim Hayrolsun banum

Nefs bacım anlıyonmu yorum işinden ?

Bakk bende bunu yeni gördüm...
Oluruz bea..
Citirlar Yarışıyor olsunn
ecemavi demii..
Benim çıtırlıgım yok ama bilekıs kartım
Temam 3 lü kolisyon yapıyok.
haa zaten o hafta cumartaside buluşuyoz inş. dimi kaybeden hedaye alsın ceza olaraktan
2. 1. Ye, 3. 2, ye
ecemavi

vuuuuu sari şekerim sen ben görmeyeli nelere başlamışsın böyle

Karadeniz turu nasıldı ?
İlk kez yaptım Julian ama çok yordu Aebenim
Çok güzeldi kuzum. Epeyce yer gördük, çay bile topladım çok zevkli ve bir o kadar yorucuydu. Halı gibi yemyeşildi her yer, mis gibi hava. Hayran kaldık. Dönmek istemedik

nehirim sanada geçmiş olsun minik kuşum

180 mesaja döneceğim ... önce selam vereyim dedim ....

sabah _AYNURA_ ile görüştük her birinize selam sevgileri var ... iştahı dışında her şey yolunda imiş

dün mimu88 la görüştük , o da koşturma telaş devam

Bende dün akşam arkadaşlarla buluştum , yazdan beri görüşmüyorduk .. eve gelince de 3 bölüm üst üste dizi izledik derken 4 e geliyordu

zombi gibi uyandım sabah ... bi de ben hep eşimden 1 saat önce kalkarım bilen bilir , ben kalkıp ayılmalıyım ..kahvemi içmeliyim .... sonra insan içine karışabiliyorum

sabah beraber kalktık alarma ... düşünün bende ki minnoşluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…