bu sabah 69,400 haftayada kasların ağırlaşması geçer daha iyi bir kilo ile gelirim menü yazmalara devam ediyorum zatengel haftaya geeelll :) merak ediyoruzzz
Allahım bu nasıl kilo vermek naptın saydın nasıl verdindur kız maşallahı da kondurayım da
tamam anlaştık.. tadı güzel güzellll
işin yoksa temizliği öğleden sonra yapıver HülyamTemizlige hazirlandim benim program baslamis
dene bakalım canımkeşke evde olsaydım yaaa
netten izlemeye çalışayım canlı olarak
Anammm anammm yandımmmmmmmm .Haberi geldi biliyorum ... Tam kahvemi aldım , pc ye geçeceğim o narin bacaklarıma boca oldu bir kupa sıcacık kahve .
Şimdi geniş alan ... ama ilk değdiği yer sadece büzüşmüş kabarmış bi tuhaf olmuş ... diğer yerler kızarık sadece .
Acısı şu an dayanılmaz değil ... ama su toplar mı , iz kalır mı göreceğiz
Silverdenle anestolu boca ettim .... uzattım bacağımı şimdi geldim .
Kuzucum bayram tatili için şehir dışına çıkmıştım. 59-59,5 ile gittim 62,4 ile döndümgel haftaya geeelll :) merak ediyoruzzz
Allahım bu nasıl kilo vermek naptın saydın nasıl verdindur kız maşallahı da kondurayım da
tamam anlaştık.. tadı güzel güzellll
Anammm anammm yandımmmmmmmm .Haberi geldi biliyorum ... Tam kahvemi aldım , pc ye geçeceğim o narin bacaklarıma boca oldu bir kupa sıcacık kahve .
Şimdi geniş alan ... ama ilk değdiği yer sadece büzüşmüş kabarmış bi tuhaf olmuş ... diğer yerler kızarık sadece .
Cook gecmis olsun kuzummmm rabbim sifa versin uzerine ya safi ya şafi diye oku canimAnammm anammm yandımmmmmmmm .Haberi geldi biliyorum ... Tam kahvemi aldım , pc ye geçeceğim o narin bacaklarıma boca oldu bir kupa sıcacık kahve .
bi geçmişe bakayım hele ... eşime de demedim desem hadi hastaneye çıkalım der ...onlarda yanık kremi verecek , başka yapacak bir şey yok ki ?
evet canım anlattı geçmişini birazsaydin78 simdiki cocuk 370 kiloyken duvari kirmisti itfaiye gelip kurtarmisti..cok iyi zayifladi. Babasi ve kizkardesi obeziteden ölmüştü..
Canımmmmm mortiiiiimmmm cancağızımcanım benim canımmmÇok sevindim maşallah sana İlk kez yarışları kaybettiğim için üzülmüyorum aksine çok seviniyorum Ne güzel bir fark kalmamış üstünde mis gibi hafiflemişsin
Yok yok .Sporunacanım
O sıcacık ekmek evdekilere alındı dimi dimisen yemeyeceksin dimi dimi
Canımm çok geçmiş olsn geçer inşallah.Anammm anammm yandımmmmmmmm .Haberi geldi biliyorum ... Tam kahvemi aldım , pc ye geçeceğim o narin bacaklarıma boca oldu bir kupa sıcacık kahve .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?