Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gel haftaya geeelll :) merak ediyoruzzz

Allahım bu nasıl kilo vermek naptın saydın nasıl verdin dur kız maşallahı da kondurayım da

tamam anlaştık.. tadı güzel güzellll
bu sabah 69,400 haftayada kasların ağırlaşması geçer daha iyi bir kilo ile gelirim menü yazmalara devam ediyorum zaten )

Anammm anammm yandımmmmmmmm .Haberi geldi biliyorum ... Tam kahvemi aldım , pc ye geçeceğim o narin bacaklarıma boca oldu bir kupa sıcacık kahve .

Şimdi geniş alan ... ama ilk değdiği yer sadece büzüşmüş kabarmış bi tuhaf olmuş ... diğer yerler kızarık sadece .

Acısı şu an dayanılmaz değil ... ama su toplar mı , iz kalır mı göreceğiz

Silverdenle anestolu boca ettim .... uzattım bacağımı şimdi geldim .

Zeytinyagi iz birakmaz derler aus kantoron yagi bide.
Icim fena cizladi okuyunca

gel haftaya geeelll :) merak ediyoruzzz

Allahım bu nasıl kilo vermek naptın saydın nasıl verdin dur kız maşallahı da kondurayım da

tamam anlaştık.. tadı güzel güzellll
Kuzucum bayram tatili için şehir dışına çıkmıştım. 59-59,5 ile gittim 62,4 ile döndüm ödem yediklerim wc sorunu çabuk gelen çabuk gitti diyelim. Teşekkür ederim canım

dedim bu cuma sabahı damalrdı var bir şey
geçmiş olsun nazar canım naazarrrr

Cook gecmis olsun kuzummmm rabbim sifa versin uzerine ya safi ya şafi diye oku canim

bi geçmişe bakayım hele ... eşime de demedim desem hadi hastaneye çıkalım der ...onlarda yanık kremi verecek , başka yapacak bir şey yok ki ?

Kremden kreme fark var tabisi. Sen bilirsin az cok durumunu ama sonradan daha belirgin olucak.

Yanik fenadir allah beterinden korusun sadaka vermeli

saydin78 simdiki cocuk 370 kiloyken duvari kirmisti itfaiye gelip kurtarmisti..cok iyi zayifladi. Babasi ve kizkardesi obeziteden ölmüştü..
evet canım anlattı geçmişini biraz çok üzücü... Ben ağlıyorum da izlerken bazen çok etkiliyor beni, ama hırslanıyorum da, iyi geliyor izlemek

canım benim canımmm Çok sevindim maşallah sana İlk kez yarışları kaybettiğim için üzülmüyorum aksine çok seviniyorum Ne güzel bir fark kalmamış üstünde mis gibi hafiflemişsin
Canımmmmm mortiiiiimmmm cancağızım teşekkür ediyorum sen ve kaptaniçem sayesinde siz olmasanız bırakırdım, pes ederdim kesin iyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum

Canımm çok geçmiş olsn geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…