saferanım annemler istiyorsan ailen olarak üzerimize düşeni yaparız ama gönül rızamız yok bizim bu evliliğe dediler annem cok sey dedi üzdü falan beni işte bir sürü sey oldu ama sonunda öyle dedi..
Günaydın ablacımmmmmmhanii ben kızzzzkızlar sizi özledim beeeeaaaa
meyvemmmm seni görüyorum aşşada gel iki çirtik hanek edek...:)
günaydın demeden dalmışım günaydın güzellerimmmm
İşlerin yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür ablacım,daha da güzele iyiye gidecek inşallaharada girip bakıyorum size merak ediyorum napıyolar kızlar diye bana gelirse hala aynıyım evde bulduk gibi taşınmasını bekliyoruz içindekilerin tam çapraz apartman ben emekli olana kadar bu çevrede oturmak zorundayım yoksa bu kadar problem olmazdı offf şimdide arkadaş başımı yiyor ben izine çıkıcam diye eee ben bilmiyorum ki içindekilerin hangi gün taşınıcagını haftaya izin almak istiyor ev boşalırsa ben boş boş bir hafta durucaammı başkada sıkıntılar falan işte büleee
Günaydın balım;iyiyim,sen nasılsın?günaydınlar kızlar naılsınız..........
Cuma var ya,titreteceksin sen bu topiği,ben eminimben çıkıyorum kalıp sohbet etmek istedim ama hem ev işleri duruyor,hem yemek yapmamışım birde hendi çorbamı yapmam gerekiyor.2 gün ayran detoksu yapcam bakalım cumaya ne olacak.
Günaydın canımgünaydınnnnnnnnn
Nev kıyamet bekarıhadi hayırlısı inş senle meyvem tükkanın önünü kapamayın çekilin daha sırada kırmızımla neviim var inşallahhhhhhhh
Harikasın ablamkızlarrr 2 gündür ballı tarçın içiyorum tatilde 700 gr almışım altı üstü 3 gün gittik neyse şimdi 100 gram eksideyim ama sancım var bu gün reğl olucam heralde durum buuuu yaneeee
yok kız en son bildirim deki kilomdan 100 gram eksideyim 700+100 vermişim hobaaaa çalsın davullar ötsün zurnalar
Seni sağ salim bi evlendirelim,sonra ben de içim rahat giderimGunaydin kizlarr
Bir bakim dedim ise gitmeden ama saolsun doga ablam ve meyvidimin geldigi belli olmusoku oku anca geldim.. Meyvisim bizede anlat, neler oldu baban nasil ikna oldu??
Doga ablacim sende iyisin insallah. Tatildeki artin okadar cok degil eminim donene kadar eksiye ibersin insallah cabucak tasinirsinizda... Julicim senide simdiden tebrik ederim.. Ama cekilin onumuzden artik kalabalik etmeyin sira bana ve neve gelsin demi
Pabyacim, sanada gunaydin tatlim..
Günaydın Saferanımgünaydın kızllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr................................
Nedense bana çok uzak geliyor evlilik.Bir insana evet diyemeyecekmişim gibi geliyor ama yazılan ne ise o gelir başa İpeğim.Dua edin temiz kalplerinizle,en hayırlısı olsun inşallah tüm bekarlar içinJulia ve meyvecim ikinizide tebrik ediyorum.Ins hayirli bir sekilde sevdiklerinize kavusup mutlu bir yuva kurarsiniz.Sonra da arkanizdakilerin(kirmizim ve nev) onunu acariniz
Canım inşallah herşey çok güzel olur senin için.Sen mutlu oldukça,herkes alışır yavaş yavaş.saferanım annemler istiyorsan ailen olarak üzerimize düşeni yaparız ama gönül rızamız yok bizim bu evliliğe dediler annem cok sey dedi üzdü falan beni işte bir sürü sey oldu ama sonunda öyle dedi..
Aminnnnnallah tan hayırlısını iste canım üzülme yaa....onlar da alışır sen mutlu olursun onlarda kabul eder....
hakkinda hayirlisi olsun gulum.ama evlilik zor sey.ailen arkanda olmazsa allah muhafaza sonra sikinti yasadiginda ana destek olmayabilirler.allah yardimcin olsun.ozel degilse neden karsi cikiyorlar
sen ne diyon çenesizmiyiz yaneeeGunaydin kizlarr
Bir bakim dedim ise gitmeden ama saolsun doga ablam ve meyvidimin geldigi belli olmusoku oku anca geldim.. Meyvisim bizede anlat, neler oldu baban nasil ikna oldu??
Doga ablacim sende iyisin insallah. Tatildeki artin okadar cok degil eminim donene kadar eksiye ibersin insallah cabucak tasinirsinizda... Julicim senide simdiden tebrik ederim.. Ama cekilin onumuzden artik kalabalik etmeyin sira bana ve neve gelsin demi
Pabyacim, sanada gunaydin tatlim..
safişimmmm canım ya mesajını görünce sevindim çok sağol sen gel beraber yaparız yerizzzz kızlar duymasınoh çok şükür bulmuşsun ya...taşınırsın inş....tez zamanda......
bizede anlatsan ne olur sanki çatlarız valla.........
süpersin kiloları verip gel....
ben de gelceeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm................:84::84::84::84::84::84::84:
hayırlı olsuun...............
şimdi tabikii uzak gelecek hele bi aday olsun o zaman konuşalım hayırlısıyleeeeGünaydın ablacımmmmmmİznin bitsin listenin en başına yazıcam seni
İşlerin yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür ablacım,daha da güzele iyiye gidecek inşallah
Günaydın balım;iyiyim,sen nasılsın?
Cuma var ya,titreteceksin sen bu topiği,ben eminim
Günaydın canım
Nev kıyamet bekarı
Harikasın ablam
Maşallaaaaahhhh
Seni sağ salim bi evlendirelim,sonra ben de içim rahat giderim
Günaydın Saferanım
Nedense bana çok uzak geliyor evlilik.Bir insana evet diyemeyecekmişim gibi geliyor ama yazılan ne ise o gelir başa İpeğim.Dua edin temiz kalplerinizle,en hayırlısı olsun inşallah tüm bekarlar için
Canım inşallah herşey çok güzel olur senin için.Sen mutlu oldukça,herkes alışır yavaş yavaş.
Aminnnnn
Canlarım bugün,2 günlük pirinç lapası detoksuna başladım.Bir çay bardağı pirinci tuzsuz şekilde 3 çay bardağı suyla haşladım.Suyunu çekmeye yakın sumak,karabiber,nane,kekik ve 1 diş sarımsak ektim.Üzerine 1 domates rendeledim ve lapayı 2 kaşık yoğurtla karıştırarak yedim.Tadı çok hoşuma gitti ve çok doyurucu oldu.İnşallah tartıya da yansır
sen ne diyon çenesizmiyiz yaneeesağol kırmızım inşallah
safişimmmm canım ya mesajını görünce sevindim çok sağol sen gel beraber yaparız yerizzzz kızlar duymasın
şimdi tabikii uzak gelecek hele bi aday olsun o zaman konuşalım hayırlısıyleeee
ben de severek yiyorum ya azda tuz atıyorum malum tansiyon düşmesin yaş itibarı ileee
İnşallah ablam,Allah sevdiğini sevdirsin inşallah.Ablam ben de tuz serptim fakat ocaktan aldıktan sonra.Pirincin tuzu çekmesi o ödem attrıcı etkisini azaltıyormuş.Özledik valla seniiiiii
canlarım bugün,2 günlük pirinç lapası detoksuna başladım.bir çay bardağı pirinci tuzsuz şekilde 3 çay bardağı suyla haşladım.suyunu çekmeye yakın sumak,karabiber,nane,kekik ve 1 diş sarımsak ektim.üzerine 1 domates rendeledim ve lapayı 2 kaşık yoğurtla karıştırarak yedim.tadı çok hoşuma gitti ve çok doyurucu oldu.inşallah tartıya da yansır
ipekcim aileme cok uzak yasıcaz çünkü 4 -5 saat mesafede olucaz ondan istemiyorlar.
aaa.Tek sebep bumu.Millet evlenip taaa nerelere gidiyor.Sen mutlu olduktan sonra alisirlar mutlaka.Ben evlendigimde 5 saatlik uzakliga gitmistim simdi bak binlerce km uzaktayim.
Nedense bana çok uzak geliyor evlilik.Bir insana evet diyemeyecekmişim gibi geliyor ama yazılan ne ise o gelir başa İpeğim.Dua edin temiz kalplerinizle,en hayırlısı olsun inşallah tüm bekarlar için
selam kizlar :82:
aaa.Tek sebep bumu.Millet evlenip taaa nerelere gidiyor.Sen mutlu olduktan sonra alisirlar mutlaka.Ben evlendigimde 5 saatlik uzakliga gitmistim simdi bak binlerce km uzaktayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?