Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saferanım annemler istiyorsan ailen olarak üzerimize düşeni yaparız ama gönül rızamız yok bizim bu evliliğe dediler annem cok sey dedi üzdü falan beni işte bir sürü sey oldu ama sonunda öyle dedi..

Hakkinda hayirlisi olsun gulum.Ama evlilik zor sey.Ailen arkanda olmazsa Allah muhafaza Sonra sikinti yasadiginda ana destek olmayabilirler.Allah yardimcin olsun.Ozel degilse neden karsi cikiyorlar

hanii ben kızzzzkızlar sizi özledim beeeeaaaa
meyvemmmm seni görüyorum aşşada gel iki çirtik hanek edek...:)
günaydın demeden dalmışım günaydın güzellerimmmm
Günaydın ablacımmmmmm İznin bitsin listenin en başına yazıcam seni
İşlerin yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür ablacım,daha da güzele iyiye gidecek inşallah
günaydınlar kızlar naılsınız..........
Günaydın balım;iyiyim,sen nasılsın?
ben çıkıyorum kalıp sohbet etmek istedim ama hem ev işleri duruyor,hem yemek yapmamışım birde hendi çorbamı yapmam gerekiyor.2 gün ayran detoksu yapcam bakalım cumaya ne olacak.
Cuma var ya,titreteceksin sen bu topiği,ben eminim
günaydınnnnnnnnn
Günaydın canım
hadi hayırlısı inş senle meyvem tükkanın önünü kapamayın çekilin daha sırada kırmızımla neviim var inşallahhhhhhhh
Nev kıyamet bekarı
kızlarrr 2 gündür ballı tarçın içiyorum tatilde 700 gr almışım altı üstü 3 gün gittik neyse şimdi 100 gram eksideyim ama sancım var bu gün reğl olucam heralde durum buuuu yaneeee
Harikasın ablam
yok kız en son bildirim deki kilomdan 100 gram eksideyim 700+100 vermişim hobaaaa çalsın davullar ötsün zurnalar
Maşallaaaaahhhh
Seni sağ salim bi evlendirelim,sonra ben de içim rahat giderim
günaydın kızllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr................................
Günaydın Saferanım
Julia ve meyvecim ikinizide tebrik ediyorum.Ins hayirli bir sekilde sevdiklerinize kavusup mutlu bir yuva kurarsiniz.Sonra da arkanizdakilerin(kirmizim ve nev) onunu acariniz
Nedense bana çok uzak geliyor evlilik.Bir insana evet diyemeyecekmişim gibi geliyor ama yazılan ne ise o gelir başa İpeğim.Dua edin temiz kalplerinizle,en hayırlısı olsun inşallah tüm bekarlar için
saferanım annemler istiyorsan ailen olarak üzerimize düşeni yaparız ama gönül rızamız yok bizim bu evliliğe dediler annem cok sey dedi üzdü falan beni işte bir sürü sey oldu ama sonunda öyle dedi..
Canım inşallah herşey çok güzel olur senin için.Sen mutlu oldukça,herkes alışır yavaş yavaş.
allah tan hayırlısını iste canım üzülme yaa....onlar da alışır sen mutlu olursun onlarda kabul eder....
Aminnnnn

Canlarım bugün,2 günlük pirinç lapası detoksuna başladım.Bir çay bardağı pirinci tuzsuz şekilde 3 çay bardağı suyla haşladım.Suyunu çekmeye yakın sumak,karabiber,nane,kekik ve 1 diş sarımsak ektim.Üzerine 1 domates rendeledim ve lapayı 2 kaşık yoğurtla karıştırarak yedim.Tadı çok hoşuma gitti ve çok doyurucu oldu.İnşallah tartıya da yansır

sen ne diyon çenesizmiyiz yaneee sağol kırmızım inşallah
safişimmmm canım ya mesajını görünce sevindim çok sağol sen gel beraber yaparız yerizzzz kızlar duymasın
şimdi tabikii uzak gelecek hele bi aday olsun o zaman konuşalım hayırlısıyleeee

ben de severek yiyorum ya azda tuz atıyorum malum tansiyon düşmesin yaş itibarı ileee

İnşallah ablam,Allah sevdiğini sevdirsin inşallah.Ablam ben de tuz serptim fakat ocaktan aldıktan sonra.Pirincin tuzu çekmesi o ödem attrıcı etkisini azaltıyormuş.Özledik valla seniiiiii

İnşallah ablam,Allah sevdiğini sevdirsin inşallah.Ablam ben de tuz serptim fakat ocaktan aldıktan sonra.Pirincin tuzu çekmesi o ödem attrıcı etkisini azaltıyormuş.Özledik valla seniiiiii

sağolun canlarım benimmmm bende sizleri özledim arada girip bakıyordum naapıyor kızlar diye merak ediyordum sizleri alışmışım sizlere naapıym

ben bu pirinç lapasını yapmaya bir türlü cesaret edemedim hep oda yenir mi dedim..
Bizim ev sahibini kızı gelmişti bu gün yeni doğum yapmış 20 gün falan olmuş,benden tartıyı istediler balkonda tartıldı,sonra annesi ve bekar olan kız kardeşide geldi tartıldı,bende kilomu öyleyince bekar olan kendisi her zaman gevezelik yapar,benimle dalga geçti sen annemle aynı olmuşun ve o gıcık gülmesi yokmu,saçlarını yolasım geldi.ama bunu en kısa zamanda ona yedirmesem.............
75 kilo geldi yemin ettim en kısa zamanda ondan daha zayıf olcam,ve şu lafı ona diyecem çocuk doğurdum halde senden zayıfım utan ya,aklıma ne gelirse diyecem anlasın diye.aslında bende çok güzel azının payını veririm de çok şeylerini görmüşüm duymuşum ama kendime yakıştırmıyorum.

aaa.Tek sebep bumu.Millet evlenip taaa nerelere gidiyor.Sen mutlu olduktan sonra alisirlar mutlaka.Ben evlendigimde 5 saatlik uzakliga gitmistim simdi bak binlerce km uzaktayim.

evet tek sebep bu..
malesefki bu yüzden istemiyorlar hiç bi şeyi mutlu mutlu yasayamıcam..
herkes bir olmuyor işte benimkiler böyle..

Nedense bana çok uzak geliyor evlilik.Bir insana evet diyemeyecekmişim gibi geliyor ama yazılan ne ise o gelir başa İpeğim.Dua edin temiz kalplerinizle,en hayırlısı olsun inşallah tüm bekarlar için

Ins canim yaaa.Neden oyle dusunuyorsun ki.Eminim cok yakinda sevecegin ve sevilecegin biri karsina cikacaktir.Sende mutlu yuva kuranlar kervanina katilacaksin.Evlilik cok guzel bisey gercekten.Rabbim sana da kirmizima da en yakin zamanda nasip eder ins

Canlarım allah hepinizi temiz helal süt emmişlerle karşılaştırın uzaklık,yakınlık hiç önemli değil rabbim bir ömür boyunca mutlu etsin,evlerinizden huzur,güven hiç eksik olmasın.(amin)

meyve doga hosgeldiniz
topigi dahada canlandirmissiniz sekerler

ayrica meyve ve julia tebrik ediyorum
guzel rabbim hayirlisini versin
hep mutlu ve huzurlu olun insallah..

hosbulduk papya
nasilsin canim

kizcem uyanmadan bir bakayim dedim
burada sabah 9
pufff cok acim :84:

aaa.Tek sebep bumu.Millet evlenip taaa nerelere gidiyor.Sen mutlu olduktan sonra alisirlar mutlaka.Ben evlendigimde 5 saatlik uzakliga gitmistim simdi bak binlerce km uzaktayim.

aynen ipekyol bende aileme cok uzagim
ama nerede mutluysan onlarda mutlular benim adima

meyvecim insallah esinle cok iyi anlasir ve cok mutlu olursun
ailende seni o sekilde gorup iyiki kabul etmisiz derler
hic uzulme hersey yoluna girer zamanla..

ganfedin oglu rahatsizdi
cok gecmis olsun diyorum
umarim duzelmistir
paylasimdada bulunmamis
insallah hersey yolundadir

pitircik cerezim mirin kirin yapiyor
yanina gideyim oynasayim birazcik
kahvaltidan sonra tekrar gelirim kizlar
opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…