Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Delilik anlamında mı eceee
Hep deliydim kız

Ay aus kaptanım varken yorum yapamıyorum
Neden menemen günü yaptın ada çok mu canın çekti :)
Resimleri görünce ben
Hahahahha eceee

Bugun çıktım dugun icin kıyafet bakmaya ayyy hic bulamadim gez gez olduk en son memlekette almaya karar verdim....

Eve geldim dolabımda etiketiyle duran beyaz kalem etegim vardi cuk diye oldu cok guzel durdu uzerine siyah bluz alacam altina siyah ayakkabi kombin yapayim dedim... tabiii malatyada ablam fikrimi degistirirse baska seyler bakarim....

Fotoğraf isterim kombin tamamlanınca

Ay aus kaptanım varken yorum yapamıyorum
Neden menemen günü yaptın ada çok mu canın çekti :)

Hahahahha eceee
Canim yap yorum burda herkes birbirine yorum yapiyor
Canim disarida cook gezdik eve geldik o anda evde yemek yoktu cook yorulmustum yemek esimdem oldu oda menemen yapti )
Bide burasi cook sicak menemen yogurtla iyi gitti...

Canim yap yorum burda herkes birbirine yorum yapiyor
Canim disarida cook gezdik eve geldik o anda evde yemek yoktu cook yorulmustum yemek esimdem oldu oda menemen yapti )
Bide burasi cook sicak menemen yogurtla iyi gitti...
Eşin ellerinden yemekafiywt olsun mis

Kızlar arada bana yaşlarınızı da söyler misiniz muhabbet arasında bilemiyorum hiç büyüklerim vardır falan bi saygısızlık yapmayalım hem iyice tanımış olurum
Ben 36 yaşındayim 1 kızım var 4.5 yadinda...ve 4.5 yıldır is hayatını bırakmış kizini büyütmüş bir anneyim canim...bu yıl kızımi kreşe verdim yarim gün bende kendimi halk egitimin kurslarina atmayi düşünüyorum.... senide taniyalim sekerim )

Bakayim canim sagimi solumu yuzumu gözümü kapatirsam atayim tabii yine ona soylemeden atmam )
Tamam merakla bekliyorum
Başarılar canim ne sinavi ki bu ?
Teşekkür ederim canım.. yds .. dil sınavı
Maşallah kocaman olmuş bile kızın.. 2. Yi istiyor musun? Benim çocuğum olsa ben de çalışmayı bırakırdım şartlarım uygunsa ne güzeli kendin büyürmüşsün onu

Tanıttım adacım ben 35292. Sayfada

Ayyy sen gel osmaniyeyi gor canim saat 11.30 tam carsidaydik ve çarşıdaki termometre 42 diyordu kiii bence 42 den fazlaydi resmen başıma gunes gecti ter ter olduk offf yeter artik sonbahar gelsin
Bence de ya bu ne böyle çok aşırı nem var yapış yapış geziyoruz İstanbul da 3 duş alıyorum bana mısın demiyor

Wawww ıslıklar alkışlar hangi manken ajansinda çalışıyordun canim kaçırdım ben )) eyyy masallah diyelummm

Ooo tamam kilo verdikçe sımsıkı düz bir karnın olur o zaman kuzum bende de göbüş vardı çünkü kiloluyken
Abla 14 yaşımda gördüm sen 5 rakamları 14 yıl sonra geldi 5 rakamlar insallah 4 rakamları da görürüm burada düz bı karın hayali bile güzel bee

Ne yapak ne yapak soyle soyle bu karin icin her dedigin hareketi yaparim ....boyle karnim olmaz ki benim sezaryan gobegi cok kotu accik bile gitse yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…