Delilik anlamında mı eceeeZorluğuda var güzelliği de
Planım yine listeye girmekti ama bakalım kısmet liste beni tutuyor
Aslinda kaptan mezun olma dediydi ama ev ariyordum taşınma arefesi moral sıfır evde degildim izne ayrılmamışım neyse kaptan dediydi dediydi
Benim gibi kaptan dediydi dememek için kaptanın sözünü dinleyin kamu spotu
Hep böylemiydin sonradan mı oldun
Ay aus kaptanım varken yorum yapamıyorum
Hahahahha eceeeResimleri görünce ben
Fotoğraf isterim kombin tamamlanıncaBugun çıktım dugun icin kıyafet bakmaya ayyy hic bulamadim gez gez olduk en son memlekette almaya karar verdim....
Eve geldim dolabımda etiketiyle duran beyaz kalem etegim vardi cuk diye oldu cok guzel durdu uzerine siyah bluz alacam altina siyah ayakkabi kombin yapayim dedim... tabiii malatyada ablam fikrimi degistirirse baska seyler bakarim....
Canim yap yorum burda herkes birbirine yorum yapiyorAy aus kaptanım varken yorum yapamıyorum
Neden menemen günü yaptın ada çok mu canın çekti :)
Hahahahha eceee
Ahhh esim izin verirse gonderirim bi ara burada foto krizi yaşamıştımFotoğraf isterim kombin tamamlanınca
Eşin ellerinden yemekCanim yap yorum burda herkes birbirine yorum yapiyor
Canim disarida cook gezdik eve geldik o anda evde yemek yoktu cook yorulmustum yemek esimdem oldu oda menemen yapti)
Bide burasi cook sicak menemen yogurtla iyi gitti...
Ağzını yüzünü sağını solunu şoplayatak atarsın ayAhhh esim izin verirse gonderirim bi ara burada foto krizi yaşamıştım))
Bakayim canim sagimi solumu yuzumu gözümü kapatirsam atayim tabii yine ona soylemeden atmamAğzını yüzünü sağını solunu şoplayatak atarsın ay
Eşinin haberi de olmasın herşeye de karışırlariyiki bekarım
Başarılar canim ne sinavi ki bu ?Azcık ev işi yapayım çamaşırlar var asılacak.. yarın da sınava giricem biraz bakayım hiç çalışmadım
Gelirim gece yine
Ben 36 yaşındayim 1 kızım var 4.5 yadinda...ve 4.5 yıldır is hayatını bırakmış kizini büyütmüş bir anneyim canim...bu yıl kızımi kreşe verdim yarim gün bende kendimi halk egitimin kurslarina atmayi düşünüyorum.... senide taniyalim sekerimKızlar arada bana yaşlarınızı da söyler misiniz muhabbet arasındabilemiyorum hiç büyüklerim vardır falan bi saygısızlık yapmayalım hem iyice tanımış olurum
Tamam merakla bekliyorumBakayim canim sagimi solumu yuzumu gözümü kapatirsam atayim tabii yine ona soylemeden atmam)
Teşekkür ederim canım.. yds .. dil sınavıBaşarılar canim ne sinavi ki bu ?
Maşallah kocaman olmuş bile kızın.. 2. Yi istiyor musun? Benim çocuğum olsa ben de çalışmayı bırakırdım şartlarım uygunsa ne güzeli kendin büyürmüşsün onuBen 36 yaşındayim 1 kızım var 4.5 yadinda...ve 4.5 yıldır is hayatını bırakmış kizini büyütmüş bir anneyim canim...bu yıl kızımi kreşe verdim yarim gün bende kendimi halk egitimin kurslarina atmayi düşünüyorum.... senide taniyalim sekerim)
Geçmiş olsun canım.Zencefil limon bal karışımı da iyi gelirBoğaz ağrısı için ne yapılıyordu kuzular@Daydream- senin mi bir önerin vardı canım?
Bence de ya bu ne böyle çok aşırı nem var yapış yapış geziyoruz İstanbul da 3 duş alıyorum bana mısın demiyorAyyy sen gel osmaniyeyi gor canim saat 11.30 tam carsidaydik ve çarşıdaki termometre 42 diyordu kiii bence 42 den fazlaydi resmen başıma gunes gecti ter ter olduk offf yeter artik sonbahar gelsin
Wawww ıslıklar alkışlar hangi manken ajansinda çalışıyordun canim kaçırdım benEveeet ben de kendimi tanıtayım sil baştan bari aus kaptanım bahsetti biraz gerçi..
30 yaşındayım bekarım ankarada ablamla yaşıyorum kamuda çalışıyorum kızlar.. aa bir de yüksek lisansa başlıyorum hayatımdaki yeni renk bu :) antrenman ve hareket bilimleri programında.. yakında sporlarınızı ele alırım
Eski sporcu ondan biraz yeni voleybol antrenörüyüm ama şuan ikisini de yapmıyorum sadece çalışıyorum..
Tartıda 65.9 kiloyu görünce zayıflıcam yeter dedim hikayem böyle başladı.. 12. Takımdan mezun oldum şükür.. şimdi de korumaya çalışma evresiyle cebelleşiyorum sizinle onu da başarıcam eminimbiraz oburum söylemesi ayıp
Bu arada fotoğraf atıcam demiştim pek beceremesem de zar zor fotoğraf çektim ablamın napıyor bu deli bakışları altında
Kameralar 5 kilo fazla gösterdi ama onu da belirteyim
Wawww ıslıklar alkışlar hangi manken ajansinda çalışıyordun canim kaçırdım ben)) eyyy masallah diyelummm
Abla 14 yaşımda gördüm sen 5 rakamları 14 yıl sonra geldi 5 rakamlar insallah 4 rakamları da görürüm burada düz bı karın hayali bile güzel beeOoo tamam kilo verdikçe sımsıkı düz bir karnın olur o zaman kuzum bende de göbüş vardı çünkü kiloluyken
Ne yapak ne yapak soyleHahahahhahaha kız güldürdün kahkaha attım evde
Eğer karın hareketleri çalışırsan daha güzel bile olacaksın kuzumama hiçbirşey yapmazsan karın yağı zor erir fındık bir göbüş kalır..ben şimdi 1 aylık karın kası programına başladım bitince yine foto atarım bakalım iyice kaslanacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?