- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Hızımı alamadim ey masallah bu nasıl fizik ayol ben ne yapam nerelere gidem ben yuvarlak hatlari olan biriyim hayatta boyle olmadim dogdugumda bile boyle degildimEveeet ben de kendimi tanıtayım sil baştan bari aus kaptanım bahsetti biraz gerçi..
30 yaşındayım bekarım ankarada ablamla yaşıyorum kamuda çalışıyorum kızlar.. aa bir de yüksek lisansa başlıyorum hayatımdaki yeni renk bu :) antrenman ve hareket bilimleri programında.. yakında sporlarınızı ele alırım
Eski sporcu ondan biraz yeni voleybol antrenörüyüm ama şuan ikisini de yapmıyorum sadece çalışıyorum..
Tartıda 65.9 kiloyu görünce zayıflıcam yeter dedim hikayem böyle başladı.. 12. Takımdan mezun oldum şükür.. şimdi de korumaya çalışma evresiyle cebelleşiyorum sizinle onu da başarıcam eminimbiraz oburum söylemesi ayıp
Bu arada fotoğraf atıcam demiştim pek beceremesem de zar zor fotoğraf çektim ablamın napıyor bu deli bakışları altında
Kameralar 5 kilo fazla gösterdi ama onu da belirteyim
Bende adam bendeHızımı alamadim ey masallah bu nasıl fizik ayol ben ne yapam nerelere gidem ben yuvarlak hatlari olan biriyim hayatta boyle olmadim dogdugumda bile boyle degildim
Okudum canim insallah karsina hayirli biri cikar ben de 29 yaşında evlendimTamam merakla bekliyorum
Teşekkür ederim canım.. yds .. dil sınavı
Maşallah kocaman olmuş bile kızın.. 2. Yi istiyor musun? Benim çocuğum olsa ben de çalışmayı bırakırdım şartlarım uygunsa ne güzeli kendin büyürmüşsün onu
Tanıttım adacım ben 35292. Sayfada
Yds ye bende girmistim bir kere 64 almistim dahada girmedimTamam merakla bekliyorum
Teşekkür ederim canım.. yds .. dil sınavı
Maşallah kocaman olmuş bile kızın.. 2. Yi istiyor musun? Benim çocuğum olsa ben de çalışmayı bırakırdım şartlarım uygunsa ne güzeli kendin büyürmüşsün onu
Tanıttım adacım ben 35292. Sayfada
Neren balik et canim kılçıklari kalmis etleri gitmis masallah cook begendim valla
Kız demee daha zayıflamaya çalışıyorum biliyosun ben kendime hala balık etli geliyorum
Kalk kiz al eline plates lastigi alt göbek icin bacaklari kaldir indir yapalim gidip bulam su lastiklerBende adam bende
Olacak olacak isteyince yaparız bizAbla 14 yaşımda gördüm sen 5 rakamları 14 yıl sonra geldi 5 rakamlar insallah 4 rakamları da görürüm burada düz bı karın hayali bile güzel bee
Yahu gider gitmez mi vallahi gider sezeryan olup dümdüz karnı olanları çpk gördüm. Birazdan benim 1 aylık programı atıcam bekle kuzumNe yapak ne yapak soylesoyle bu karin icin her dedigin hareketi yaparim ....boyle karnim olmaz ki benim sezaryan gobegi cok kotu accik bile gitse yeter..
Tavuk döner ekmeksiz dimi portakallım:)
Ya adaaaa hahahhahhahaha doğduğumda bile öyle değildim diyip beni haykırarak güldürüyorsun ablam noluyo diyor iyice deli olduğuma inandı :) olcak bak gör ama yeter ki çalılHızımı alamadim ey masallah bu nasıl fizik ayol ben ne yapam nerelere gidem ben yuvarlak hatlari olan biriyim hayatta boyle olmadim dogdugumda bile boyle degildim
Kız tövbe de .. çabuk çabuk hemen de.. evlenmek istemiyoruö hiçOkudum canim insallah karsina hayirli biri cikar ben de 29 yaşında evlendim
Ikinci cocuk düşünmüyoruz canim ama rabbim nasip ederse doğururum .. ama ozel çabamiz olmaz
Ay bu ne kadar da güzel bir menü.. kim kıskandı kiMenümü paylaşam
Sabah 9.30
1 haş yumurta
3 4 çatal beyaz peynir
3 küp kaşar
5 zeytin
Yarım domates salatalık
Akşam 17.30
Ton balığı
Bol salata
Su 3lt
Ooo çok iyi maşallah benim 100. Girişim falan ösym ye para yedirmeye bayılıyorumYds ye bende girmistim bir kere 64 almistim dahada girmedim)
Sağol kuzum işyerinde herkes çok çirkin oldun eski halin daha güzeldi diyor.. kıskanç domdomlarNeren balik et canim kılçıklari kalmis etleri gitmis masallah cook begendim valla)
Nasıl mıtlu olduysaKızım da evde suan yeni gelin gibi geziyor bugun lcw den bilezik aldirdi 6 adet şıkır şıkır ediyor.. esime diyorum ahan evin gelini geliyor
EvlenmicemmmmmmAllahım son iki hafta sonu düğün dernekten yeminle gına geldiii ...
nişanlamayın ....evlenmeyin ....kestirmeyinnnnnn
Selamlar herkese
İki düğün vardı bugün , şimdi de değnek hani çıraklığa gitti demir ustası vardı ya onun kızının düğününe gitti ... .bende damladım
Konuştuk biraz geçmişle uğraş diye sırfŞİmdi bi geçmişe döneyim hele ...
Bekliyorum canim programini 4 gozleOlacak olacak isteyince yaparız biz
Yahu gider gitmez mi vallahi gider sezeryan olup dümdüz karnı olanları çpk gördüm. Birazdan benim 1 aylık programı atıcam bekle kuzum
Tavuk döner ekmeksiz dimi portakallım:)
Ben beğendim
Ya adaaaa hahahhahhahaha doğduğumda bile öyle değildim diyip beni haykırarak güldürüyorsun ablam noluyo diyor iyice deli olduğuma inandı :) olcak bak gör ama yeter ki çalıl
Kız tövbe de .. çabuk çabuk hemen de.. evlenmek istemiyoruö hiç
Ay bu ne kadar da güzel bir menü.. kim kıskandı ki
Ooo çok iyi maşallah benim 100. Girişim falan ösym ye para yedirmeye bayılıyorum
Sağol kuzum işyerinde herkes çok çirkin oldun eski halin daha güzeldi diyor.. kıskanç domdomlar
Nasıl mıtlu olduysa
Ada attım canım yukarıda var..Bekliyorum canim programini 4 gozle
Evlilik konusunu gelince bence boyle kestirip atma ben dünyaya yine gelsem yine esimle evlenmek isterim.. cook mu mükemmel hayır çünkü bende mukkemmel degilim orta yolu bulmaya calisiyoruz... esim koca bi hayırcidir herseye hayir der ben bilirim der.. ileriki hayati dudununce yalnızlık kotu insanin birine ihtiyacı oluyor .bi daha düşün derim şekerim...
LavaşlıTavuk döner ekmeksiz dimi portakallım:)
Ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?