Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hızımı alamadim ey masallah bu nasıl fizik ayol ben ne yapam nerelere gidem ben yuvarlak hatlari olan biriyim hayatta boyle olmadim dogdugumda bile boyle degildim

Okudum canim insallah karsina hayirli biri cikar ben de 29 yaşında evlendim
Ikinci cocuk düşünmüyoruz canim ama rabbim nasip ederse doğururum .. ama ozel çabamiz olmaz

Yds ye bende girmistim bir kere 64 almistim dahada girmedim )

Abla 14 yaşımda gördüm sen 5 rakamları 14 yıl sonra geldi 5 rakamlar insallah 4 rakamları da görürüm burada düz bı karın hayali bile güzel bee
Olacak olacak isteyince yaparız biz
Ne yapak ne yapak soyle soyle bu karin icin her dedigin hareketi yaparim ....boyle karnim olmaz ki benim sezaryan gobegi cok kotu accik bile gitse yeter..
Yahu gider gitmez mi vallahi gider sezeryan olup dümdüz karnı olanları çpk gördüm. Birazdan benim 1 aylık programı atıcam bekle kuzum
Tavuk döner ekmeksiz dimi portakallım:)
Ben beğendim
Hızımı alamadim ey masallah bu nasıl fizik ayol ben ne yapam nerelere gidem ben yuvarlak hatlari olan biriyim hayatta boyle olmadim dogdugumda bile boyle degildim
Ya adaaaa hahahhahhahaha doğduğumda bile öyle değildim diyip beni haykırarak güldürüyorsun ablam noluyo diyor iyice deli olduğuma inandı :) olcak bak gör ama yeter ki çalıl
Okudum canim insallah karsina hayirli biri cikar ben de 29 yaşında evlendim
Ikinci cocuk düşünmüyoruz canim ama rabbim nasip ederse doğururum .. ama ozel çabamiz olmaz
Kız tövbe de .. çabuk çabuk hemen de.. evlenmek istemiyoruö hiç
Menümü paylaşam
Sabah 9.30
1 haş yumurta
3 4 çatal beyaz peynir
3 küp kaşar
5 zeytin
Yarım domates salatalık

Akşam 17.30
Ton balığı
Bol salata

Su 3lt
Ay bu ne kadar da güzel bir menü.. kim kıskandı ki
Yds ye bende girmistim bir kere 64 almistim dahada girmedim )
Ooo çok iyi maşallah benim 100. Girişim falan ösym ye para yedirmeye bayılıyorum
Neren balik et canim kılçıklari kalmis etleri gitmis masallah cook begendim valla )
Sağol kuzum işyerinde herkes çok çirkin oldun eski halin daha güzeldi diyor.. kıskanç domdomlar
Kızım da evde suan yeni gelin gibi geziyor bugun lcw den bilezik aldirdi 6 adet şıkır şıkır ediyor.. esime diyorum ahan evin gelini geliyor
Nasıl mıtlu olduysa

Allahım son iki hafta sonu düğün dernekten yeminle gına geldiii ...

nişanlamayın ....evlenmeyin ....kestirmeyinnnnnn

Selamlar herkese

İki düğün vardı bugün , şimdi de değnek hani çıraklığa gitti demir ustası vardı ya onun kızının düğününe gitti ... .bende damladım

Evlenmicemmmmmm

Söz söz sözzzzz

Bekliyorum canim programini 4 gozle

Evlilik konusunu gelince bence boyle kestirip atma ben dünyaya yine gelsem yine esimle evlenmek isterim.. cook mu mükemmel hayır çünkü bende mukkemmel degilim orta yolu bulmaya calisiyoruz... esim koca bi hayırcidir herseye hayir der ben bilirim der.. ileriki hayati dudununce yalnızlık kotu insanin birine ihtiyacı oluyor .bi daha düşün derim şekerim...

Ada attım canım yukarıda var..

Ne güzel ya bidaha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim diyenlere çok özeniyorum maşallah..

Evlilik bana göre değil sanki o yüzden.. bi de hiç daha doğru düzgün bir erkek görmedim.. karşıma da hep hödükler çıkmış yıldırdılar beni galiba.. kendime zor yetiyorum gibi geliyor başka hayata ortak olmak ağır gelir gibi.. yaş ilerledikçe evlilik fikri uzaklaşıyor gennçken kan deli akarken oluyor evlilik sanki.. benim için çooook zor Allah bilirr tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…