@MiuLego super gorunuyorsun masallah..
Resimleri görünce ben
Aynen bende bırakacağım biraz kalsın salınsın hıh anayım benAma ben size dedim di mi hatun taş diye
ilk gördüğümde bende anaaaam dedim .... la bende aynı kilodayım .... ama bi benim göbeğe bakıyorum bi miunun fotolara
sonra diyorum kiigdedali min kulakları çınlasın ...anaaayım ben ana olacak o kadar göbek
ayyy nasıl sevindim ki ...işte hep sıkıntını göle attın diye oldu kuzum
Ben de rakip isterimAusencia
Ama ben size dedim di mi hatun taş diye
ilk gördüğümde bende anaaaam dedim .... la bende aynı kilodayım .... ama bi benim göbeğe bakıyorum bi miunun fotolara
sonra diyorum kiigdedali min kulakları çınlasın ...anaaayım ben ana olacak o kadar göbek
@MiuLego o gobekle diyet yaparsa bende kendimi intihar ederim....
Mezar tasima yazarsiniz zayiflayamadan gozu acik ve karni ac gitti diye...
Zayif gorunmeyi anlarimda insan kendini bu goruntude balik etli goruyorsa kafada bir sorun vardir net.
Miu senin samimiyetine dayali olarak dümdük girdim muhabbete.
Nefret ederim resmiyetten ben öylesine şişman öylesine dümdük...
Kız bonusum kafada sorun olmadığını düşündüysen zaten şimdiye kadar alınırım gücenirim@MiuLego o gobekle diyet yaparsa bende kendimi intihar ederim....
Mezar tasima yazarsiniz zayiflayamadan gozu acik ve karni ac gitti diye...
Zayif gorunmeyi anlarimda insan kendini bu goruntude balik etli goruyorsa kafada bir sorun vardir net.
Miu senin samimiyetine dayali olarak dümdük girdim muhabbete.
Nefret ederim resmiyetten ben öylesine şişman öylesine dümdük...
Bırakacağım mıAynen bende bırakacağım biraz kalsın salınsın hıh anayım ben
Oooookimmiş ki o haddini bilmez
valla kocaman tebrikler sana minnakım
hmmmm hazır ikinizde rakip istiyorken .... hiç arama telaşına düşmeyelim ... hadi bakalım miu mu yaman white mı
Bende 7. Takımı sessizce takip edenlerdenim.. arada selam bırakıyorum o kaa.. sevdiğim arkadaşlar varda burda..
Bugun çıktım dugun icin kıyafet bakmaya ayyy hic bulamadim gez gez olduk en son memlekette almaya karar verdim....
Eve geldim dolabımda etiketiyle duran beyaz kalem etegim vardi cuk diye oldu cok guzel durdu uzerine siyah bluz alacam altina siyah ayakkabi kombin yapayim dedim... tabiii malatyada ablam fikrimi degistirirse baska seyler bakarim....
Aynen bende bırakacağım biraz kalsın salınsın hıh anayım ben
miu seni çılgın
Doktorlar umutsuz vaka dedi ausum bana zatenyavrummmm dümdük diyorum .. benim ilkokul göbeğim miu nun toplam kilosu idi bence
şu an aynı kilolardayız hatunla ama ben bildiğin bıngıldaklı göbek
o yüzden hiç şeyyetme onakendi haline bırak
Bulamadim canim ama memlekette bulursam değişebilir ayyy son ana biraktim iyi miiiiibiri de benim biliyorum ki
Adacım kırmızı kombin yaparım diyordun ...bulamadın mı ?
Şu okul tam güne bı dönse ada hemen alacağımKalk kiz al eline plates lastigi alt göbek icin bacaklari kaldir indir yapalim gidip bulam su lastikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?