Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi kaldı menüler ...

yine gayet güzel olmuş white'ım ...
miu ile kerttik sizi bu hafta .... hadi bakalım ...sıkı menüler gelsin ...miu fazla gaza gelirse 52 ye de iner demedi deme

Menü gayet güzel canım ... lcw bir beden büyüktür kalıp olarak ....bu da demek ki 40 beden rahat rahat oluyor sana ama 38 i de girebilirsin

menü güzel tatlım ...eklenmiş ananas saat olarak gereksiz sadece ... zaten az sonra incir zeytin lüpleteceksin ...
bu menü kilo verdirir ama miu ...korumada bunlara ekleme gerek ...ha metan yavaş mı bilemeyeceğim

hülyam çok geçmiş olsun
o ter boşalmalı regl bekleme çok sıkıntılı ... sabaha feraha ermiş olursun inşallah

afiyet olsun adacım ... menemen günü olmuş ... misss gibi produr candır yımırta:))
ama akşam da 1 dlm de kalaydın iyiydi ... gerçi senin saatin çok erken

akşam çok az kuzum ... zaten öğle ara gibi..... aç kalınmışlık kokusu buram buram

Menümü paylaşam
Sabah 9.30
1 haş yumurta
3 4 çatal beyaz peynir
3 küp kaşar
5 zeytin
Yarım domates salatalık

Akşam 17.30
Ton balığı
Bol salata

Su 3lt

dünü telafi etmek için gayet güzel menü olmuş canım.
merak ettim dünkü off menüden sonra bu sabah tartıldın mı ?

Cok pis isim var hepsinide ben yapicam dimi? Bi gulme geliyo tobe ya rabbim

Bi arada menude yazarim aus hazirla sende sopalarini. Sen doverken gik dersem tukur sifatima.

yine mi küstüreceksin beni ... iki hafta üst üste ... hadi ama bu hafta takımı kucaklama görevi sende ... sana güvenip , diğerlerine az hedef koydum ona göre ... bi sen bi Ahu060812 bi efser ... bu 3 lüden özellikle heroluk bekliyoruz bu hafta

menü güzel tatlım ...eklenmiş ananas saat olarak gereksiz sadece ... zaten az sonra incir zeytin lüpleteceksin ...
bu menü kilo verdirir ama miu ...korumada bunlara ekleme gerek ...ha metan yavaş mı bilemeyeceğim
Kaptanım daha 700 gr vericem verdirsin kilo zati :)
İncir ve zeytin yemesem mi şimdi ananas yedim diye ne dersin

Şu okul tam güne bı dönse ada hemen alacağım
Canim ben ne zaman plates lastiklerini alsam kizim tepeme çıkıyor ...artik o krese gidince gunluk 15 dakika yapsam duzenli bayağı toplar aslinda... zaten yuruyus eliptik yapmaya devam..

Şimdi spor tablolarını koyayım ... sonra hepsini @MiuLego ya teslim edeyim ..

Miu canom , ilk sayfada tabloda hesaplama var ama genelde herkes hesaplayarak ekler sporunu zaten .

İki takım yarışıyor .. fırtınalar kasırgalar ... ahunun takımı fırtınalar benim ki kasırgalardı .. söylemesi ayıp 9-3 öndeyiz.

Ben excelde giriyorum , sen nasıl rahat edersen ...

FIRTINALAR

KASIRGALAR

kasırgalar
@_SARAYCA_
Efser
@daydream-
@masumm

fırtınalar
kelebekolacam
roxen2303
@White Lily
Antepia27

Bu listede ara ara bildirip şu an olmayanlar ... geldiklerinde dahil oldukları takıma eklenirler .
Antepia27 kesin başlar yine .
bu durumda fırtınalar 11 kişi olur .. ona göre ekleme yaparsın . kişi sayısı eşit değilse toplam puanı bölüyoruz zaten

varsa aklına takılan sorarsın @MiuLego istersen sonra bir spor kaptanı ve yardımcı da seçersin .. artık sana kalmış orası kuzum .

Ahu060812
Efser
@White Lily
igdedali
suspushanimcim
@Triplimelek Megi
GunesinKizi35
Bonus
caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
nar_cicegim
saydin78
ada81
60kiloyum
@masumm
@eflalim
nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
Nefs

kelebekolacam
ecemavi

@daydream-
ErSeSi
Antepia27

spor listesinde bildirim yapanlar @MiuLego yu etiketlesin lütfen güzeller

kimmiş ki o haddini bilmez

valla kocaman tebrikler sana minnakım

hmmmm hazır ikinizde rakip istiyorken .... hiç arama telaşına düşmeyelim ... hadi bakalım miu mu yaman white mı
Ne yaptın kaaptaanim o beni o fizik le çiğ çiğ yer vaallaa neeydem ben eevin bütün halıları yikaayim 10 saat spor yapayım başka çarem yok

Ne yaptın kaaptaanim o beni o fizik le çiğ çiğ yer vaallaa neeydem ben eevin bütün halıları yikaayim 10 saat spor yapayım başka çarem yok

Valla bilemiyorum white cım.

Şimdi biz hem spor hem kilo vermede mi rakibiz de bana hele benim ilk bu çok heyecanlandım

Hiç belli olmaz ben de az değilim hih yurek yedim herhalde

Tamam canım benim bu iş bende hadi bakalım

Ausencia kraliçemmmm ben yarin yedi zeytin 1 incire başlıyorum... bunlari yiyince kahvaltiyi hemen ardından yapiyormuyuz bekliyormuyuz ??? Wc katkisi var mi ???

canım hemen yiyemiyorsun zaten ... beni çok tıkıyor ...zaten bi yarım saat bekleyin yazıyor da benim 2 saati buluyor ...
bu aralar wc sıkıntım yok zaten o yüzden katkısını gözlemleyemedim canım

Bırakacağım mı
Benim mekik programına başla hemen hemen hemen
Ahanda yedik zopayı. Varan biiiir Canım günlük egzersizlerim sadece karın üzerine:) Seninkini de ekledim favoriler kısmına demin. Pc deydim ekran görüntüsünü alacağım şimdi. Bugün giydiğim feracemin ön kısmı çok bol geldi çok mutluydum aslında. Hafif hafif bir tüy edasıyla uçtum resmen:) Gün geçtikçe bol gelmesi ne güzel bir his:) The squat girl var ya hani. Karın egzersizlerine başladık orda gayet iyi geliyor bana. Bi kaç gündür bişey yapmıyorum hamile sanıyordum kendimi

akşam çok az kuzum ... zaten öğle ara gibi..... aç kalınmışlık kokusu buram
Aynen açım kaptan. Çok iştahım yoktu. Inşallah yarına düzelir artık kafa da rahat olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…