Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet tek sebep bu..
malesefki bu yüzden istemiyorlar hiç bi şeyi mutlu mutlu yasayamıcam..
herkes bir olmuyor işte benimkiler böyle..
insallah zamnla onlarda alisacak canim, Allah utandirmasin..esinl mutlu olursun hep..ailende bunu gorunce onlarda rahatlar
Canlarım allah hepinizi temiz helal süt emmişlerle karşılaştırın uzaklık,yakınlık hiç önemli değil rabbim bir ömür boyunca mutlu etsin,evlerinizden huzur,güven hiç eksik olmasın.(amin)

Aminnnnn papyacim..Allah herseyin hayirlisini nasib etsinnn hepimizee

Kizlarrr, ben geldim..kadin eve gitti pcde bana kaldi

sekerler biliyorsunuz ben haftaya cumartesi yola cikiyorum.....trye tatile gidecegiz insallah. Ankara kizilayyyy bekle beniii son hafta yogun oluruz vakit bulamam diye bu cumadan itibaren izine ayriliyorum ben..
Safisimle konustum...onun olmadigi zaman butun sorumluluk Nevde..
Kardes takimlarada tatile cikacagimi bildiricem..birsey olursa onlardanda yardim isteyebilirsiniz kizlar
Nevcim sana takimla ilgili tuttugum listeleri mailine aticam tatlim..anlamadigin birsey olursa sorarsin..
ben trde firsat buldukca yine girip bakicam..bakim neler yapiyorsunuz kacamak felan varmi diye
Listeleri cuma gunu engec 4de paylasmis olun..ceza almayalim bosu bosuna..

gülüm nasılsın özledim seni sekercim diyet nasıl gidiyor 7 lerde tr ye gelcen dimi..

Meyvisimmmm bende seni ozledim bitanemmm..
kilo vermem iyi gidiyordu ama son bir haftadir durdu gr oynamiyor..gunde 12km yurudugum halde hep ayni yada daha agir cikiyorum...takildim 81de 7lerde gitmeyi cok istiyordum..insallah 7lerde donerim geri..sen nasilsin canim..

sağolun canlarım benimmmm bende sizleri özledim arada girip bakıyordum naapıyor kızlar diye merak ediyordum sizleri alışmışım sizlere naapıym
Yokluğunu hissediyoruz tatlı dilli ablam benim
Oyyyyy,oyyyy,oyyyyy.Benim tanıdığım Pabya yapıcam dedi mi yaparrrrr :18: Canım bu arada pirinç lapası gerçekten çok lezzetli,12 de yedim ve hala midemde en küçük bir açlık kıpırtısı yok.Her perşembe yapıyım diyorum,ben fazlaca ödem tutuyorum çünkü.Bunu her perşembe alışkanlık haline getiricem Pabyam,ben sana veririm en lezzetli şeklinin tarifini bu hafta ayran detoksu yap da,artık haftaya
Amin canım benim,inşallah hayırlısı ile

Canlarım allah hepinizi temiz helal süt emmişlerle karşılaştırın uzaklık,yakınlık hiç önemli değil rabbim bir ömür boyunca mutlu etsin,evlerinizden huzur,güven hiç eksik olmasın.(amin)
Amin balım,dualarınızda unutmayın bizleriiii
selam kizlar :82:
Selam canım.

Emanetin başım üstüne güzel kaptanım Canlarım bu arada dün verdiğim kot siparişi bugün elime ulaştı.Üzüleyim mi,sevineyim mi bilemedim.Ben 1 şubatta burada diyete başladığımda 52-54 beden giyiyordum.48'e düşmştüm 4 ayda,şimdi 48 beden verdiğim sipariş bile belimde döndü,46 bedene düştü Nev'iniz Tabi kot da elimde patladı,yarın iade edicem kargoyla

gülümm inş gidersinde dönersinde canımm
Ne kadar kalıcaksın burda uzun sürücekmi tatil..

ayy superrr bir haber tatlim buu.tebrik ederim...hem niye uzulesinnnki sahaneeee bir beden daha gittiiii

arkadaşar 1 yıl önce bende aranızdaydım rana able tanır beni.fakat bir ara tatil felan deken hiç bildirim yapamadı zalimi geçici olarak gönderdi bende diyetide bırakınca uğramadım hiç kabul ederseniz 73,7 kilo ile aranıza dönmek istiyorum.
gecen yıl diyete başladığımda 82 kilodan 68 kiloya düşmütüm ama devamını getiremedim.
biraz göz gezdirdimde benim tanığıgım sadece rana able kalmış

gülümm inş gidersinde dönersinde canımm
Ne kadar kalıcaksın burda uzun sürücekmi tatil..

Allah izin verirse 22 agustos burdayim geri meyvisim..21 agustos aksam donuyorum..o yorgunlukla gecemem loplop basina ama insallah pazartesi isteyken katilirim tekrar araniza sen ne yaptin kilo meselesini canim, sabitmisin yoksa aldinmi bende trde kacamak yapicam :78::78: lutfen son yazdigim cumleyi okumadan gecin

Son düzenleme:

tatile gelinirde kacamak yapılmazmı
bende aldım baya 58.8 le ayrılmıstım işte 3.5 kilo artıdayım.. ama sürekli ac geziyorum son günlede cok dengesiz bi beslenmem oldu ..

hatirliyorum seni hulyacim, yanliz takim dolu..birkac arkadasta izinde yakinda donecekler..mezun olan biri olursa tekrar katilabilirsin aramiza

tatile gelinirde kacamak yapılmazmı
bende aldım baya 58.8 le ayrılmıstım işte 3.5 kilo artıdayım.. ama sürekli ac geziyorum son günlede cok dengesiz bi beslenmem oldu ..

dikkat et meyvisim kendine..ac ac gezme..sonra iyice aclik krizine girersin doymak bilmezsin bu seferde..o daha kotu hem..insallah bende kendimitutmaya calisicam tatilde ama yapmam diye korkuyorum canim okadar cok yaz helvasi cekiyorki :18:

dikkat et meyvisim kendine..ac ac gezme..sonra iyice aclik krizine girersin doymak bilmezsin bu seferde..o daha kotu hem..insallah bende kendimitutmaya calisicam tatilde ama yapmam diye korkuyorum canim okadar cok yaz helvasi cekiyorki :18:

yaz helvası ıııııımmmmmmmmm yemeyeli kac sene oldu nede güzeldir dimi
yavv yiyebilsem şimdi neler yiyor olurdum bi bilsen gülüm ama yiyemiyorummmm

gülüm hülyayı alabilrsin takıma benim ne zamn döneceğim hiç belli değil canım.beni saymadan hesapla .

tamam meyvisim, sen nasil istersen...Hulyacim yer acildi sana yanlis bol paylasim bekliyoruz ona gore ..
aksam sana takimimizin yeni kurallari ve tekrardan basvuru formunu eklim..onu doldurursan sevinirim canim..takimda yeni arkadaslar var..onlarda seni tanisin boylelikle

Pabyacim cok utaniyorum..guya sana gecen hafta koyacaktim..hala koymaya firsatim olmadi ama aksam soz

yaz helvası ıııııımmmmmmmmm yemeyeli kac sene oldu nede güzeldir dimi
yavv yiyebilsem şimdi neler yiyor olurdum bi bilsen gülüm ama yiyemiyorummmm

bende meyvisimmm,,,kac yil oldu...burda yaz helvasi yok hic..normal helvalar var...ama gun yaklastik canim neler istiyor neler..insallah migdeyi buyutmeden gelirim..birde ramazan geliyor ustelik..ramazandada herzaman kilo almisimdir :18::18: yani Allah yardimcimizz olsunn

gülüm yemeklere odaklanma ozaman dha cok cnaım ceker zayıflama telasına odaklan tr de nelere dikkat emen gerekli onları planla bak kac aylık emeğin 3 haftada çöpe gitmesin kacamak yapma demiyorum ama bu 3 hafta boyunca 3 defa olsun..
ramazanlarda bende hep kilo alırdım gecen sene hasta oldum 2 kilo verdim bu sene ramazanda dikkat edicem ve vericem inş bayramda 58 olmak istiyorum yine..
inş kurban bayramınada 52

oyle meyvisim, aylardir verdigim emeklerim bosa gitmesin...ya diyet yaparim baktim zorlaniyorum bende kilo almamaya calisirim..gunluk enfazla 1500 kal uzerine cikmamaya calisirim..yani verdigimi almimda..onemli olan bu..4 hafta turkiyede...diyet yapmak zor..simdiden sicacik pidelerin kokusu geliyor burnuma :78::78: insallah sende ramazanda verirsin kilo ve istedigin gibi kurban bayramindada hedefine ulasirsin tatlim

Son düzenleme:
selam aleykum sevgili takim arkadaslarim. ben sizleri cok seviyom helede kaptanimi (durun dungu cezami hafifletmeye calisiyom caktirmayin )duydum bensiz yapamiyormussunuz dayanamadim geldim bende . hepinizi azmionden dolayi oncelikle kutlayim. benim oglum rahatsizdi malumunuz uzere simdi biraz daha iyi o yuzden firsat buldum ve geldim . masallah dokturmussunuz oku oku bitmedi tabi ben inat ettim bitirecem diye . bu seferde altta olan butun kizlar dagildi neyse yine gelirsiniz ben burdayim artik . sohbetinizi ozledim yabeni sizsiz birakmayin cok yoksa kendimi kaybediyom yemeklerin arasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…