insallah zamnla onlarda alisacak canim, Allah utandirmasin..esinl mutlu olursun hep..ailende bunu gorunce onlarda rahatlarevet tek sebep bu..
malesefki bu yüzden istemiyorlar hiç bi şeyi mutlu mutlu yasayamıcam..
herkes bir olmuyor işte benimkiler böyle..
Canlarım allah hepinizi temiz helal süt emmişlerle karşılaştırın uzaklık,yakınlık hiç önemli değil rabbim bir ömür boyunca mutlu etsin,evlerinizden huzur,güven hiç eksik olmasın.(amin)
gülüm nasılsın özledim seni sekercim diyet nasıl gidiyor 7 lerde tr ye gelcen dimi..
Yokluğunu hissediyoruz tatlı dilli ablam benimsağolun canlarım benimmmmbende sizleri özledim arada girip bakıyordum naapıyor kızlar diye merak ediyordum sizleri alışmışım sizlere naapıym
Oyyyyy,oyyyy,oyyyyy.Benim tanıdığım Pabya yapıcam dedi mi yaparrrrr :18: Canım bu arada pirinç lapası gerçekten çok lezzetli,12 de yedim ve hala midemde en küçük bir açlık kıpırtısı yok.Her perşembe yapıyım diyorum,ben fazlaca ödem tutuyorum çünkü.Bunu her perşembe alışkanlık haline getiricem Pabyam,ben sana veririm en lezzetli şeklinin tarifini bu hafta ayran detoksu yap da,artık haftayaben bu pirinç lapasını yapmaya bir türlü cesaret edemedim hep oda yenir mi dedim..
Bizim ev sahibini kızı gelmişti bu gün yeni doğum yapmış 20 gün falan olmuş,benden tartıyı istediler balkonda tartıldı,sonra annesi ve bekar olan kız kardeşide geldi tartıldı,bende kilomu öyleyince bekar olan kendisi her zaman gevezelik yapar,benimle dalga geçti sen annemle aynı olmuşun ve o gıcık gülmesi yokmu,saçlarını yolasım geldi.ama bunu en kısa zamanda ona yedirmesem.............
75 kilo geldi yemin ettim en kısa zamanda ondan daha zayıf olcam,ve şu lafı ona diyecem çocuk doğurdum halde senden zayıfım utan ya,aklıma ne gelirse diyecem anlasın diye.aslında bende çok güzel azının payını veririm de çok şeylerini görmüşüm duymuşum ama kendime yakıştırmıyorum.
Amin canım benim,inşallah hayırlısı ileIns canim yaaa.Neden oyle dusunuyorsun ki.Eminim cok yakinda sevecegin ve sevilecegin biri karsina cikacaktir.Sende mutlu yuva kuranlar kervanina katilacaksin.Evlilik cok guzel bisey gercekten.Rabbim sana da kirmizima da en yakin zamanda nasip eder ins
Amin balım,dualarınızda unutmayın bizleriiiiCanlarım allah hepinizi temiz helal süt emmişlerle karşılaştırın uzaklık,yakınlık hiç önemli değil rabbim bir ömür boyunca mutlu etsin,evlerinizden huzur,güven hiç eksik olmasın.(amin)
Selam canım.selam kizlar :82:
Kizlarrr, ben geldim..kadin eve gitti pcde bana kaldi
sekerler biliyorsunuz ben haftaya cumartesi yola cikiyorum.....trye tatile gidecegiz insallah.Ankara kizilayyyy bekle beniii son hafta yogun oluruz vakit bulamam diye bu cumadan itibaren izine ayriliyorum ben..
Safisimle konustum...onun olmadigi zaman butun sorumluluk Nevde..
Kardes takimlarada tatile cikacagimi bildiricem..birsey olursa onlardanda yardim isteyebilirsiniz kizlar
Nevcim sana takimla ilgili tuttugum listeleri mailine aticam tatlim..anlamadigin birsey olursa sorarsin..
ben trde firsat buldukca yine girip bakicam..bakim neler yapiyorsunuz kacamak felan varmi diye
Listeleri cuma gunu engec 4de paylasmis olun..ceza almayalim bosu bosuna..
meyvisimmmmBende seni ozledim bitanemmm..
Kilo vermem iyi gidiyordu ama son bir haftadir durdu gr oynamiyor..gunde 12km yurudugum halde hep ayni yada daha agir cikiyorum...takildim 81de7lerde gitmeyi cok istiyordum..insallah 7lerde donerim geri..sen nasilsin canim..
Emanetin başım üstüne güzel kaptanımCanlarım bu arada dün verdiğim kot siparişi bugün elime ulaştı.Üzüleyim mi,sevineyim mi bilemedim.Ben 1 şubatta burada diyete başladığımda 52-54 beden giyiyordum.48'e düşmştüm 4 ayda,şimdi 48 beden verdiğim sipariş bile belimde döndü,46 bedene düştü Nev'iniz Tabi kot da elimde patladı,yarın iade edicem kargoyla
gülümm inş gidersinde dönersinde canımm
Ne kadar kalıcaksın burda uzun sürücekmi tatil..
Allah izin verirse 22 agustos burdayim geri meyvisim..21 agustos aksam donuyorum..o yorgunlukla gececem loplop basina ama insallah pazartesi isteyken katilirim tekrar aranizasen ne yaptin kilo meselesini canim, sabitmisin yoksa aldinmi bende trde kacamak yapicam :78::78: lutfen son yazdigim cumleyi okumadan gecin
arkadaşar 1 yıl önce bende aranızdaydım rana able tanır beni.fakat bir ara tatil felan deken hiç bildirim yapamadı zalimi geçici olarak gönderdi bende diyetide bırakınca uğramadım hiç kabul ederseniz 73,7 kilo ile aranıza dönmek istiyorum.
gecen yıl diyete başladığımda 82 kilodan 68 kiloya düşmütüm ama devamını getiremedim.
biraz göz gezdirdimde benim tanığıgım sadece rana able kalmış
hatirliyorum seni hulyacim, yanliz takim dolu..birkac arkadasta izinde yakinda donecekler..mezun olan biri olursa tekrar katilabilirsin aramiza
tatile gelinirde kacamak yapılmazmı
bende aldım baya 58.8 le ayrılmıstım işte 3.5 kilo artıdayım.. ama sürekli ac geziyorum son günlede cok dengesiz bi beslenmem oldu ..
dikkat et meyvisim kendine..ac ac gezme..sonra iyice aclik krizine girersin doymak bilmezsin bu seferde..o daha kotu hem..insallah bende kendimitutmaya calisicam tatilde ama yapmam diye korkuyorumcanim okadar cok yaz helvasi cekiyorki :18:
gülüm hülyayı alabilrsin takıma benim ne zamn döneceğim hiç belli değil canım.beni saymadan hesapla.
yaz helvası ıııııımmmmmmmmm yemeyeli kac sene oldu nede güzeldir dimi
yavv yiyebilsem şimdi neler yiyor olurdum bi bilsen gülüm ama yiyemiyorummmm
bende meyvisimmm,,,kac yil oldu...burda yaz helvasi yok hic..normal helvalar var...ama gun yaklastik canim neler istiyor neler..insallah migdeyi buyutmeden gelirim..birde ramazan geliyor ustelik..ramazandada herzaman kilo almisimdir :18::18: yani Allah yardimcimizz olsunn
gülüm yemeklere odaklanma ozaman dha cok cnaım ceker zayıflama telasına odaklan tr de nelere dikkat emen gerekli onları planla bak kac aylık emeğin 3 haftada çöpe gitmesin kacamak yapma demiyorum ama bu 3 hafta boyunca 3 defa olsun..
ramazanlarda bende hep kilo alırdım gecen sene hasta oldum 2 kilo verdim bu sene ramazanda dikkat edicem ve vericem inş bayramda 58 olmak istiyorum yine..
inş kurban bayramınada 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?