Kız öyle desene85 model yani 85 yılı üretimi :))
O 52 inerse bende 57 inerim kaptan aşk olsunBi kaldı menüler ...
yine gayet güzel olmuş white'ım ...
miu ile kerttik sizi bu hafta .... hadi bakalım ...sıkı menüler gelsin ...miu fazla gaza gelirse 52 ye de iner demedi deme
Menü gayet güzel canım ... lcw bir beden büyüktür kalıp olarak ....bu da demek ki 40 beden rahat rahat oluyor sana ama 38 i de girebilirsin
menü güzel tatlım ...eklenmiş ananas saat olarak gereksiz sadece ... zaten az sonra incir zeytin lüpleteceksin ...
bu menü kilo verdirir ama miu ...korumada bunlara ekleme gerek ...ha metan yavaş mı bilemeyeceğim
hülyam çok geçmiş olsun
o ter boşalmalı regl bekleme çok sıkıntılı ... sabaha feraha ermiş olursun inşallah
afiyet olsun adacım ... menemen günü olmuş ... misss gibi produr candır yımırta:))
ama akşam da 1 dlm de kalaydın iyiydi ... gerçi senin saatin çok erken
akşam çok az kuzum ... zaten öğle ara gibi..... aç kalınmışlık kokusu buram buram
dünü telafi etmek için gayet güzel menü olmuş canım.
merak ettim dünkü off menüden sonra bu sabah tartıldın mı ?
İlk sopam sana mı çıktı şimdi burda.. resmen ilk aşk gibi asla unutmayacağım seni ördeğimAhanda yedik zopayı. Varan biiiirCanım günlük egzersizlerim sadece karın üzerine:) Seninkini de ekledim favoriler kısmına demin. Pc deydim ekran görüntüsünü alacağım şimdi. Bugün giydiğim feracemin ön kısmı çok bol geldi çok mutluydum aslında. Hafif hafif bir tüy edasıyla uçtum resmen:) Gün geçtikçe bol gelmesi ne güzel bir his:) The squat girl var ya hani. Karın egzersizlerine başladık orda gayet iyi geliyor bana. Bi kaç gündür bişey yapmıyorum hamile sanıyordum kendimi
Aynen açım kaptan. Çok iştahım yoktu. Inşallah yarına düzelir artık kafa da rahat olunca
sen benim yerime de ye balımAaa abla gel tremisu yaptım bak kendi ellerimle beslerim sen yeter ki oynasma yerinden
Kaptan öyle uygun görmüş ama sen kıyamazsın bana dimi
Valla bilemiyorum white cım.
Şimdi biz hem spor hem kilo vermede mi rakibiz de bana hele benim ilk bu çok heyecanlandım
Kaptan öyle uygun görmüş ama sen kıyamazsın bana dimikaptandan emanet aldım
Ne yaptın kaaptaanim o beni o fizik le çiğ çiğ yer vaallaa neeydem ben eevin bütün halıları yikaayim 10 saat spor yapayım başka çarem yok
O 52 inerse bende 57 inerim kaptan aşk olsun
Ağzıma surmem sen hiç merak etmeİlk sopam sana mı çıktı şimdi burda.. resmen ilk aşk gibi asla unutmayacağım seni ördeğim
Kıyaftlerin bol gelmesi..
İnsanlar şok olmuş yüz ifadesiyle bakması..
Yürürken bile hafif hafif yürümek..
Bize sırrını söyle cümleleri duymak..
BÜTÜN YEMEKLERDEN GÜZEL DEĞİL Mİİİ
sen benim yerime de ye balım
Aha kaptan destek verdi hiç kusura bakma @MiuLego bu hafta benimmmben 1 e 100 bahse varım ki bu cuma bu yarış sende
ben 1 e 100 bahse varım ki bu cuma bu yarış sende
Ağzıma surmem sen hiç merak etmegel ama canın çekmiştir yarısı yesen yeter
Aha kaptan destek verdi hiç kusura bakma @MiuLego bu hafta benimmm
Görüşelim canımGetir beni gaza getir
Cuma günü görüşecezzzzzzz
İnsan şu kardeşine yardım eder aşk olsun yenilir ayipMiucum ben bahsimi sana veriyorum kuzum tabi ki sen alırsın bu yarışı rahat ol @MiuLego
Bende sıkı gaza geldim aha da halı yikacagim birazdan üstüne spor da eklerim
Yenmem için gerekli motivasyon konuşmalarını yaptınız bile kızlar teşekkürler
selamm,
ay stres bastı okul açılıyor
okul kıyafeti bile hazır değil
hiç son dk bırakmazdım ama bu kez öyle oldu ,
geçmiş okuyamadım hiç
var mı önemli bir olay kacirdigim
Aynen bende hiç unutmayacağımİlk sopam sana mı çıktı şimdi burda.. resmen ilk aşk gibi asla unutmayacağım seni ördeğim
Kıyaftlerin bol gelmesi..
İnsanlar şok olmuş yüz ifadesiyle bakması..
Yürürken bile hafif hafif yürümek..
Bize sırrını söyle cümleleri duymak..
BÜTÜN YEMEKLERDEN GÜZEL DEĞİL Mİİİ
Kolay gélsin canim.. benim kızım da masallah sanki ilk okul 1. Sinifa gidecek gibi kendine kırtasiye arac gereclerden aldirdi...masallah 1 yillik doldurdu eviselamm,
ay stres bastı okul açılıyor
okul kıyafeti bile hazır değil
hiç son dk bırakmazdım ama bu kez öyle oldu ,
Kizzz dön @MiuLego fotilarina bak mutlaka ben catim çatım catladim vallageçmiş okuyamadım hiç
var mı önemli bir olay kacirdigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?