Kizzz dön @MiuLego fotilarina bak mutlaka ben catim çatım catladim valla
Teşekkür ederim canım. Pastil işe yaramadıGecmis olsun Saydinim..ben zencefilli pastil var evde onu kullaniyorum bogazim agriyinca..onun dışında nane limon kaynatirim birde rahatlatsin diye..
Ozletme kendini arada gel canimmmYarın tüm gün yokum ... şimdiden yazayım ..buralar size emanet ...
İki aile ...önce kahvaltıya .. ordan arkadaşların bahçeleri var çilek toplamaya ...ordan yine yemeğeakşam da inşallah eve ...
Aaaa geçmiş olsun canim pastil bende de ise yaramadı .... ama adacayi gargara 3 kere yapmistim şıp diye kesti canim mutlaka yap...Teşekkür ederim canım. Pastil işe yaramadıada çayı kaynattım gargara yaptırcam
Deneyelim canım, ölçü nasıl olmalı acaba? 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil biraz da limon sıkıp mı yedirsem?Geçmiş olsun canım.Zencefil limon bal karışımı da iyi gelir
Sence bende o yufka yürek var mı whiteım var mı var mıİnsan şu kardeşine yardım eder aşk olsun yenilir ayip
Bende sıkı gaza geldim aha da halı yikacagim birazdan üstüne spor da eklerim
Tamam bizde o işYarın tüm gün yokum ... şimdiden yazayım ..buralar size emanet ...
İki aile ...önce kahvaltıya .. ordan arkadaşların bahçeleri var çilek toplamaya ...ordan yine yemeğeakşam da inşallah eve ...
bende bu sene ilk kez kırtasiye vs hariç hazırlıksızım ... geçen sene ki forması ile başlayacağız valla .. oluyor da ..her sene yeni almak şartmış gibi almıştım . bu sene gitsin hele öyle
var ... seni bu hafta kendime morti seçeceğim
Zencefil biraz acı yapabilir kontrollü yaparsan daha iyi olur. Senin boğazın zannediyordum canım.Deneyelim canım, ölçü nasıl olmalı acaba? 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil biraz da limon sıkıp mı yedirsem?
Canım 45 dk Leslie 20 dk zumba yaptım. 150 puan @MiuLego canım :)Şimdi spor tablolarını koyayım ... sonra hepsini @MiuLego ya teslim edeyim ..
Miu canom , ilk sayfada tabloda hesaplama var ama genelde herkes hesaplayarak ekler sporunu zaten .
İki takım yarışıyor .. fırtınalar kasırgalar ... ahunun takımı fırtınalar benim ki kasırgalardı .. söylemesi ayıp 9-3 öndeyiz.
Ben excelde giriyorum , sen nasıl rahat edersen ...
FIRTINALAR
Eki Görüntüle 2045441
KASIRGALAR
Eki Görüntüle 2045442
kasırgalar
@_SARAYCA_
@Efser
@daydream-
Nare83
fırtınalar
@kelebekolacam
@roxen2303
@White Lily
@Antepia27
Bu listede ara ara bildirip şu an olmayanlar ... geldiklerinde dahil oldukları takıma eklenirler .
@Antepia27 kesin başlar yine .
bu durumda fırtınalar 11 kişi olur .. ona göre ekleme yaparsın . kişi sayısı eşit değilse toplam puanı bölüyoruz zaten
varsa aklına takılan sorarsın @MiuLegoistersen sonra bir spor kaptanı ve yardımcı da seçersin .. artık sana kalmış orası kuzum .
@Ahu060812
@Efser
@White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@Portakal Sulu Ordek
@nar_cicegim
saydin78
ada81
@60kiloyum
Nare83
@eflalim
@nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
@kelebekolacam
@ecemavi
@daydream-
@ErSeSi
@Antepia27
spor listesinde bildirim yapanlar @MiuLego yu etiketlesin lütfen güzeller
Geçmiş olsun saydinTeşekkür ederim canım. Pastil işe yaramadıada çayı kaynattım gargara yaptırcam
Eşimin kuzum, benim olsa çabuk geçerZencefil biraz acı yapabilir kontrollü yaparsan daha iyi olur. Senin boğazın zannediyordum canım.
Yaa çok geçmiş olsun. Gargara iyi gelir inşallah ada çayı gargarasıEşimin kuzum, benim olsa çabuk geçeronun zor iyileşiyor boğazı
Teşekkür ederim Begüm'ümGeçmiş olsun saydin
Teşekkür ederim canım benimYaa çok geçmiş olsun. Gargara iyi gelir inşallah ada çayı gargarası
Sabahtan beri oturmadim oğlumun odasını şeklini değiştirdim baza altı dolap altı sil çek yaptım wc çamaşır suyuyla yıkadım şimdi halı da sıra yarın arabalı yatak gelecek beyimize onu kur sil misafirim de var ooo iki tane de çocuk ekle mis gibi spor isteSence bende o yufka yürek var mı whiteım var mı var mı
Ne var yapmasan
Tamam bizde o iş
Gerçi ben de sabahtan telefonu eve bırakıp sınava gideceğim sınav 1 de bitiyor eve gelmem 2-3. O saatten sonra buradayım ama inşallah
Teşekkür ederim Ada'mAaaa geçmiş olsun canim pastil bende de ise yaramadı .... ama adacayi gargara 3 kere yapmistim şıp diye kesti canim mutlaka yap...
Ozletme kendini arada gel canimmm
yürek yemedim bacı bennnn
ben bu yıl Alicam mecbur büyüdüler olmuyor , ama etüt var okul sonrası o kazık gibi okul pantullarinda nasıl rahat ederler bilemedim..
Beni de öp ben yeni geldim sevgi ver bana daTeşekkür ederim Begüm'üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?