Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmis olsun Saydinim..ben zencefilli pastil var evde onu kullaniyorum bogazim agriyinca..onun dışında nane limon kaynatirim birde rahatlatsin diye..
Teşekkür ederim canım. Pastil işe yaramadı ada çayı kaynattım gargara yaptırcam

İnsan şu kardeşine yardım eder aşk olsun yenilir ayip
Sence bende o yufka yürek var mı whiteım var mı var mı

Bende sıkı gaza geldim aha da halı yikacagim birazdan üstüne spor da eklerim
Ne var yapmasan
Yarın tüm gün yokum ... şimdiden yazayım ..buralar size emanet ...
İki aile ...önce kahvaltıya .. ordan arkadaşların bahçeleri var çilek toplamaya ...ordan yine yemeğe akşam da inşallah eve ...
Tamam bizde o iş

Gerçi ben de sabahtan telefonu eve bırakıp sınava gideceğim sınav 1 de bitiyor eve gelmem 2-3. O saatten sonra buradayım ama inşallah

yürek yemedim bacı bennnn

ben bu yıl Alicam mecbur büyüdüler olmuyor , ama etüt var okul sonrası o kazık gibi okul pantullarinda nasıl rahat ederler bilemedim..

Deneyelim canım, ölçü nasıl olmalı acaba? 1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı zencefil biraz da limon sıkıp mı yedirsem?
Zencefil biraz acı yapabilir kontrollü yaparsan daha iyi olur. Senin boğazın zannediyordum canım.

Canım 45 dk Leslie 20 dk zumba yaptım. 150 puan @MiuLego canım :)

Sabahtan beri oturmadim oğlumun odasını şeklini değiştirdim baza altı dolap altı sil çek yaptım wc çamaşır suyuyla yıkadım şimdi halı da sıra yarın arabalı yatak gelecek beyimize onu kur sil misafirim de var ooo iki tane de çocuk ekle mis gibi spor iste

Ozletme kendini arada gel canimmm

gece pertim çıkmış gelirim kesin ..

yürek yemedim bacı bennnn

ben bu yıl Alicam mecbur büyüdüler olmuyor , ama etüt var okul sonrası o kazık gibi okul pantullarinda nasıl rahat ederler bilemedim..

o konuda şanslıyız biz , 2 senedir öğretmenleri .. pantalonla rahat edemezler ..okul eşofmanları ile gelebilirler dedi ... diyiş o diyiş hiç pantalon giymedi daha kimse sınıfta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…