gece pertim çıkmış gelirim kesin ..
o konuda şanslıyız biz , 2 senedir öğretmenleri .. pantalonla rahat edemezler ..okul eşofmanları ile gelebilirler dedi ... diyiş o diyişhiç pantalon giymedi daha kimse sınıfta .
ayy dönüp dönüp @MiuLego nun fotolara bakasım geliyor ... görmeyen kalmasın bence
Hahahahhahahahaayy dönüp dönüp @MiuLego nun fotolara bakasım geliyor ... görmeyen kalmasın bence
Allah zihin açıklığı versin crayz new kaptanımSence bende o yufka yürek var mı whiteım var mı var mı
Ne var yapmasan
Tamam bizde o iş
Gerçi ben de sabahtan telefonu eve bırakıp sınava gideceğim sınav 1 de bitiyor eve gelmem 2-3. O saatten sonra buradayım ama inşallah
Sabahtan beri oturmadim oğlumun odasını şeklini değiştirdim baza altı dolap altı sil çek yaptım wc çamaşır suyuyla yıkadım şimdi halı da sıra yarın arabalı yatak gelecek beyimize onu kur sil misafirim de var ooo iki tane de çocuk ekle mis gibi spor iste
Gule gule kullansin kuzun canim...Bende 1.sınıfa baslayinca yeni oda takımı almayi dusunuyorum simdiki odasınida misafir odasi olarak planlayacam....Sabahtan beri oturmadim oğlumun odasını şeklini değiştirdim baza altı dolap altı sil çek yaptım wc çamaşır suyuyla yıkadım şimdi halı da sıra yarın arabalı yatak gelecek beyimize onu kur sil misafirim de var ooo iki tane de çocuk ekle mis gibi spor iste
Aaa ne güzel şortEki Görüntüle 2045453
Hahahahhahahaha
Koşun a dostlar koşunnnnnnn
Ay geçen gün şunu çektiydim orda kaslarım belli dur onu da atayım..
Ay beni neden gaza getiriyorsunuz yaaa
Sırf sen yorulma diye yine attımBende lcw den beli lastikli pantolon alıyorum
ada da bak demiste ben göremedim ya bana bi etiket yaparmisiniz
Sağol begüş inşallah iyi geçerAllah zihin açıklığı versin crayz new kaptanım
baya işin var, arabalı yatak hayırlı olsun
Benimde oğlumun odasıni kışlık modele cevirmem lazım
Ben oynamiyom yaaa bu ne yaaa ...ayyyy masallah masallah diyelim nazar degmesin.... benim 4.5 yasindaki kızımın bile hafif gobegi var bu ne yaaaaEki Görüntüle 2045453
Hahahahhahahaha
Bencede dur herkesi etikeyliyeyim baksinlar hahahaayy dönüp dönüp @MiuLego nun fotolara bakasım geliyor ... görmeyen kalmasın bence
Aaa ne güzel şorthıh
Eki Görüntüle 2045453
Hahahahhahahaha
Sırf sen yorulma diye yine attım
ve ne güzel spor ayakkabısıııııııııı
Eki Görüntüle 2045453
Hahahahhahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?