ben cıktım sekerler size ii aksamlar bir sonraki bulusmamıza kadar kendinice ii bakın
Emanetin başım üstüne güzel kaptanımCanlarım bu arada dün verdiğim kot siparişi bugün elime ulaştı.Üzüleyim mi,sevineyim mi bilemedim.Ben 1 şubatta burada diyete başladığımda 52-54 beden giyiyordum.48'e düşmştüm 4 ayda,şimdi 48 beden verdiğim sipariş bile belimde döndü,46 bedene düştü Nev'iniz Tabi kot da elimde patladı,yarın iade edicem kargoyla
Ne guzel bir haber buuu.Cok mutlu oldum.Canim bende 44 beden eteklerime girince inanamamistim cok mutlu olmustum.Nasil bir duygu oldugunu cok iyi anliyorum.Ins 40 bedene ulasacagimiz gunleride goruruz beraber.(Bu arada ben 62 kiloyken 42-40 beden giyiniyordum)
azeri fistigi sen hazirmisin gitmeye yarin son gun öbür gune gidiyorsun demi
selam aleykum sevgili takim arkadaslarim. ben sizleri cok seviyom helede kaptanimi (durun dungu cezami hafifletmeye calisiyom caktirmayin )duydum bensiz yapamiyormussunuz dayanamadim geldim bende . hepinizi azmionden dolayi oncelikle kutlayim. benim oglum rahatsizdi malumunuz uzere simdi biraz daha iyi o yuzden firsat buldum ve geldim . masallah dokturmussunuz oku oku bitmedi tabi ben inat ettim bitirecem diye . bu seferde altta olan butun kizlar dagildi neyse yine gelirsiniz ben burdayim artik . sohbetinizi ozledim yabeni sizsiz birakmayin cok yoksa kendimi kaybediyom yemeklerin arasinda
selam kizceler.nasilsiniz .beni sorarsaniz
YORGUNUM DOSTLARIMMMMM
YORGUNUM YORGUUUNNNNN
Bugün mutfak dolaplarini sildim,sürttüm.birzadan baska islere devam.dolaplari saricam.-esim söktü bende saricam.offff hadi sizi seviyorum.
Kirmizim sende burdayken sizlerle bisey paylasmak istiyorum.Gerci bugunde evlilik mevzu oldu ama...Ben malum ydisindaydim memleketteki hicbiseyden haberim yokmus meger.Ablamlardan duydum,abimle yengem bosanma karari almislar,kiyamet kopmus burda.3 tane cocuklari var.Bende herseyi gulluk gulistanlik zannediyorum.Annemler araya girmisler durulmus biraz ortalik.Simdilik vazgecmisler.Ama cocuklar psikolojisi kotu.Ne dusunecegimi bilemedim.Simdi yazliktalar ailece.Bende cocuklari gormek icin yarin yazliga gidecegim.Orda net yok ama tlfdan girmeye calisirim.Beni 3-4 gunlugune idare ederseniz sevinirim.Moralim cok bozuldu
kirmizim cumadan itibaren yokum bir kac hafta.simdiden bilmiyorum ne zaman internetim gelecek yeni evde.ama gelince benimde isim bitince hemen kendimi sizin yaninizda bulucam.sen kaydet simdiden cumadan itibearen yokum diye.cünkü cumartesi sabah erkenden gidicez.
ayy superrr bir haber tatlim buu.tebrik ederim...hem niye uzulesinnnki sahaneeee bir beden daha gittiiii
Bebeğim şimdiden şartlanma kaçamak yapıcam diye.Benim iddam şu.Şimdi sen Türkiyeme cennet vatanıma geleceksin.Seni gören herkesssss ayyyy nasıl zayıflamışsın diyecek.Sen bunları duydukça bırak kaçamak yapmayı,azminin ve iradenin sağlam olduğunu ispat için daha da dikkat edeceksin.Zaten ramazan diyetimiz çok sağlam.Emin ol böyle olacak balımAllah izin verirse 22 agustos burdayim geri meyvisim..21 agustos aksam donuyorum..o yorgunlukla gecemem loplop basina ama insallah pazartesi isteyken katilirim tekrar aranizasen ne yaptin kilo meselesini canim, sabitmisin yoksa aldinmi bende trde kacamak yapicam :78::78: lutfen son yazdigim cumleyi okumadan gecin
Verirsin canım,zor günler geçirdin.Senin azmin ve iraden sağlam Meyvecim
tatile gelinirde kacamak yapılmazmı
bende aldım baya 58.8 le ayrılmıstım işte 3.5 kilo artıdayım.. ama sürekli ac geziyorum son günlede cok dengesiz bi beslenmem oldu ..
Bu kez ramazanda vericez,demişti diyeceksinizbende meyvisimmm,,,kac yil oldu...burda yaz helvasi yok hic..normal helvalar var...ama gun yaklastik canim neler istiyor neler..insallah migdeyi buyutmeden gelirim..birde ramazan geliyor ustelik..ramazandada herzaman kilo almisimdir :18::18: yani Allah yardimcimizz olsunn
Biz de seni çok seviyoruzzzz çıtır Ganfed'immmmmselam aleykum sevgili takim arkadaslarim. ben sizleri cok seviyom helede kaptanimi (durun dungu cezami hafifletmeye calisiyom caktirmayin )duydum bensiz yapamiyormussunuz dayanamadim geldim bende . hepinizi azmionden dolayi oncelikle kutlayim. benim oglum rahatsizdi malumunuz uzere simdi biraz daha iyi o yuzden firsat buldum ve geldim . masallah dokturmussunuz oku oku bitmedi tabi ben inat ettim bitirecem diye . bu seferde altta olan butun kizlar dagildi neyse yine gelirsiniz ben burdayim artik . sohbetinizi ozledim yabeni sizsiz birakmayin cok yoksa kendimi kaybediyom yemeklerin arasinda
Canımmm,gerçekten çok mutlu ediyor.Üst bedenim hala 48Ne guzel bir haber buuu.Cok mutlu oldum.Canim bende 44 beden eteklerime girince inanamamistim cok mutlu olmustum.Nasil bir duygu oldugunu cok iyi anliyorum.Ins 40 bedene ulasacagimiz gunleride goruruz beraber.(Bu arada ben 62 kiloyken 42-40 beden giyiniyordum)
:26:Sen kimsin :26:hiç birşey yemiyorum ben
Canım bazen sular bulanır,Allah -Ol-der,durulur.Sen rahat ol.O 3 çocuğa kıyamazlar,dualarımız seninleee...Kirmizim sende burdayken sizlerle bisey paylasmak istiyorum.Gerci bugunde evlilik mevzu oldu ama...Ben malum ydisindaydim memleketteki hicbiseyden haberim yokmus meger.Ablamlardan duydum,abimle yengem bosanma karari almislar,kiyamet kopmus burda.3 tane cocuklari var.Bende herseyi gulluk gulistanlik zannediyorum.Annemler araya girmisler durulmus biraz ortalik.Simdilik vazgecmisler.Ama cocuklar psikolojisi kotu.Ne dusunecegimi bilemedim.Simdi yazliktalar ailece.Bende cocuklari gormek icin yarin yazliga gidecegim.Orda net yok ama tlfdan girmeye calisirim.Beni 3-4 gunlugune idare ederseniz sevinirim.Moralim cok bozuldu
Canlarım bugün,2 günlük pirinç lapası detoksuna başladım.Bir çay bardağı pirinci tuzsuz şekilde 3 çay bardağı suyla haşladım.Suyunu çekmeye yakın sumak,karabiber,nane,kekik ve 1 diş sarımsak ektim.Üzerine 1 domates rendeledim ve lapayı 2 kaşık yoğurtla karıştırarak yedim.Tadı çok hoşuma gitti ve çok doyurucu oldu.İnşallah tartıya da yansır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?