Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne guzel bir haber buuu.Cok mutlu oldum.Canim bende 44 beden eteklerime girince inanamamistim cok mutlu olmustum.Nasil bir duygu oldugunu cok iyi anliyorum.Ins 40 bedene ulasacagimiz gunleride goruruz beraber.(Bu arada ben 62 kiloyken 42-40 beden giyiniyordum)

evet harika bir duygudur bende 40 bedenden 38 e dustum insallah 36 yida gorecem

selam kizceler.nasilsiniz .beni sorarsaniz
YORGUNUM DOSTLARIMMMMM
YORGUNUM YORGUUUNNNNN

Bugün mutfak dolaplarini sildim,sürttüm.birzadan baska islere devam.dolaplari saricam.-esim söktü bende saricam.offff hadi sizi seviyorum.

kirmizim cumadan itibaren yokum bir kac hafta.simdiden bilmiyorum ne zaman internetim gelecek yeni evde.ama gelince benimde isim bitince hemen kendimi sizin yaninizda bulucam.sen kaydet simdiden cumadan itibearen yokum diye.cünkü cumartesi sabah erkenden gidicez.

Hosgeldin canim..oglunun iyi olmasina sevindim..ceza felan yok korkma...oglunun hasta oldugunu bilmeseydim sana guzel bir iyilik dusunurdum

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

kirmizigul06 Azeri kizi+ hstc julia__+ ipekyol51 Ganfed+

kizlarrr cikin gecmistennn gelecegeee dalin gelecegeee

Kirmizim sende burdayken sizlerle bisey paylasmak istiyorum.Gerci bugunde evlilik mevzu oldu ama...Ben malum ydisindaydim memleketteki hicbiseyden haberim yokmus meger.Ablamlardan duydum,abimle yengem bosanma karari almislar,kiyamet kopmus burda.3 tane cocuklari var.Bende herseyi gulluk gulistanlik zannediyorum.Annemler araya girmisler durulmus biraz ortalik.Simdilik vazgecmisler.Ama cocuklar psikolojisi kotu.Ne dusunecegimi bilemedim.Simdi yazliktalar ailece.Bende cocuklari gormek icin yarin yazliga gidecegim.Orda net yok ama tlfdan girmeye calisirim.Beni 3-4 gunlugune idare ederseniz sevinirim.Moralim cok bozuldu

selam kizceler.nasilsiniz .beni sorarsaniz
YORGUNUM DOSTLARIMMMMM
YORGUNUM YORGUUUNNNNN

Bugün mutfak dolaplarini sildim,sürttüm.birzadan baska islere devam.dolaplari saricam.-esim söktü bende saricam.offff hadi sizi seviyorum.

Canim yaaaa.Allah yardimcin olsun.Yakin olsaydin yardima gelirdim.Nasil zor oldugunu biliyorum tasinmanin

tamam ipekcim sorun degil..insallah hersey hallolur..cuma gunu kilo bildirimine yetisemezsen kizlar kilonu ayni gecer.burayi dusunme tatlim

tamam azericim, seni cumadan itibaren izinli sayarim
Allah yardimciniz olsun ve guc kuvvet versin size..tasinmak hic kolay degil..
inslallah en kisa zamanda geri donersin bitanem

ayy superrr bir haber tatlim buu.tebrik ederim...hem niye uzulesinnnki sahaneeee bir beden daha gittiiii
Pantolon elimde patladı ya ona Neyse ki aide alıyorlarmış Gülüm
Bebeğim şimdiden şartlanma kaçamak yapıcam diye.Benim iddam şu.Şimdi sen Türkiyeme cennet vatanıma geleceksin.Seni gören herkesssss ayyyy nasıl zayıflamışsın diyecek.Sen bunları duydukça bırak kaçamak yapmayı,azminin ve iradenin sağlam olduğunu ispat için daha da dikkat edeceksin.Zaten ramazan diyetimiz çok sağlam.Emin ol böyle olacak balım

tatile gelinirde kacamak yapılmazmı
bende aldım baya 58.8 le ayrılmıstım işte 3.5 kilo artıdayım.. ama sürekli ac geziyorum son günlede cok dengesiz bi beslenmem oldu ..
Verirsin canım,zor günler geçirdin.Senin azmin ve iraden sağlam Meyvecim
Bu kez ramazanda vericez,demişti diyeceksiniz
Biz de seni çok seviyoruzzzz çıtır Ganfed'immmmm
Canımmm,gerçekten çok mutlu ediyor.Üst bedenim hala 48 İnşallah 38 bedeni de görürüz İpeğimmm
hiç birşey yemiyorum ben
:26:Sen kimsin :26:
Canım bazen sular bulanır,Allah -Ol-der,durulur.Sen rahat ol.O 3 çocuğa kıyamazlar,dualarımız seninleee...

Canlarım bu lapa hem çok lezzetli hem de çok doyurucuymuşşşş Sabah bir çay bardağı yemiştim,ara öğün filan da yemedim acıkmadım.Sırf 2. öğün olsun diye tok tok yedim resmen.Bi de ben ağzıma 5 aydır tek pirinç tanesi sokmamışım,özlemişim de sanırım çok zevk aldım.Zaten nane ve diğer baharatlar girdiği için dolma içi gibi oluyor valla harika.Tartıda da fark görürsem bu mucize lapayı her perşembe yapıcam ödemlerimden kurtulmak için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…