Canlarım bu lapa hem çok lezzetli hem de çok doyurucuymuşşşşSabah bir çay bardağı yemiştim,ara öğün filan da yemedim acıkmadım.Sırf 2. öğün olsun diye tok tok yedim resmen.Bi de ben ağzıma 5 aydır tek pirinç tanesi sokmamışım,özlemişim de sanırım çok zevk aldım.Zaten nane ve diğer baharatlar girdiği için dolma içi gibi oluyor valla harika.Tartıda da fark görürsem bu mucize lapayı her perşembe yapıcam ödemlerimden kurtulmak için
arkadaşar 1 yıl önce bende aranızdaydım rana able tanır beni.fakat bir ara tatil felan deken hiç bildirim yapamadı zalimi geçici olarak gönderdi bende diyetide bırakınca uğramadım hiç kabul ederseniz 73,7 kilo ile aranıza dönmek istiyorum.
gecen yıl diyete başladığımda 82 kilodan 68 kiloya düşmütüm ama devamını getiremedim.
biraz göz gezdirdimde benim tanığıgım sadece rana able kalmış
Ben de 1 yemek kaşığı yoğurtla karıştırıyorum canım.Valla yağsız filan ama pilavdan hiçbir farkı yok.Pirinç yiyince gözümün önü açıldıgörüceginden eminim,bende yaptim bi kac kez hatta ben sade yiyemedigim icn yogurtla yedigim halde en az 700 gr verdim,yarin bendemi yapsam ne :)
yok canim,cuma son.cumartesi gidiyoruz.
yusufum nasil oldu
Hosgeldin canim..oglunun iyi olmasina sevindim..ceza felan yok korkma...oglunun hasta oldugunu bilmeseydim sana guzel bir iyilik dusunurdum
ganfed oğlunun iyi olduğuna sevildim
azerim bu ev taşıma işi seni baya yordu,inşallah gideceğin yerde her şey gönlünce olur.
nev çok sevildim darısı bizlerin başıma inşallah.
kizinin duzelmesine sevindim canimm bende bugun anca firsat bulup sporumu yaptim 2 gundur salliyordum oglum hasta diye ama duzeldi sukur odabugunku menum
sabah: 1kk peynir, 1 er salatalik-domates, 2 zeytin, 1 yumurta, 1 dilim k.e. yesil cay
ara: 2 catal karpuz
oglen: yogurt, 1 salatalik
ara: 2 cilek
aksam: firinda balik
ara: yesil elma
3 litre su
kizim biraz duzeldi belki aksam disarida 1 saat yururuz :82:
sagol tatlim bende sevindim o hastayken hersey duruyor hayatimda
tekrar gecmis olsun ganfed
ayni seyleri hep yasiyoruz anne olarak
onlar hic hasta olmasa hep gulselerboyle bicir bicir oynasalar dimi
1 kilo civarında atarsın diye tahmin ediyorum balım.Ama sen ne atarsan at çok sevinicez,birleşe birleşe dağ olacak Pabyamnev kız o kadarda listeleri titretecek kadar vermedim ama merak ettim acaba kaç versem titretirim.
Harikasın canım.Kızlar sporlarınızı atıyorsunuz demi bana özeldenbugun yediklerim
sabah bir elma
oglen bir tost 2 domates
ara 2 nektarin
aksam yogurt yedim
ve sporumu yaptim harika hissediyom
1 kilo civarında atarsın diye tahmin ediyorum balım.Ama sen ne atarsan at çok sevinicez,birleşe birleşe dağ olacak Pabyam
Harikasın canım.Kızlar sporlarınızı atıyorsunuz demi bana özeldenCuma günü açıklıyorum spor şampiyonlarımızı
oy canim aklimdayken hemen atayim sana ozeölden sporumu iki gundur yapamamistim zaten vede iki gundur hic dikkat edememistim bugun duzeldi sukur hersey normale dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?