Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

görüceginden eminim,bende yaptim bi kac kez hatta ben sade yiyemedigim icn yogurtla yedigim halde en az 700 gr verdim,yarin bendemi yapsam ne :)

hosgeldin hulyacim
kaptan gelebilecegini soylemis sevindim
bende 6-7 ay yoktum zaten
tekrar dondum

guzel kizin nasil?
dun gibi hatirliyorum yeni dogduklarini
yaramazlar dillendiler bile..

görüceginden eminim,bende yaptim bi kac kez hatta ben sade yiyemedigim icn yogurtla yedigim halde en az 700 gr verdim,yarin bendemi yapsam ne :)
Ben de 1 yemek kaşığı yoğurtla karıştırıyorum canım.Valla yağsız filan ama pilavdan hiçbir farkı yok.Pirinç yiyince gözümün önü açıldı

ganfed oğlunun iyi olduğuna sevildim
azerim bu ev taşıma işi seni baya yordu,inşallah gideceğin yerde her şey gönlünce olur.
nev çok sevildim darısı bizlerin başıma inşallah.

bugunku menum

sabah: 1kk peynir, 1 er salatalik-domates, 2 zeytin, 1 yumurta, 1 dilim k.e. yesil cay
ara: 2 catal karpuz
oglen: yogurt, 1 salatalik
ara: 2 cilek
aksam: firinda balik
ara: yesil elma

3 litre su
kizim biraz duzeldi belki aksam disarida 1 saat yururuz :82:

papyacim ne kadar verdin
biz birlikte basladik seninle
spor yapmis olsaydim baslangic icin ben en az 3 verirdim sanirim
cunku ilk diyet haftasi 1-2 kilo eksradan gidiyor zaten
suan icin tartilmadim hic
yarin belli olacak ama tahminim ancak 1 kilo gider gibi :97:

kizinin duzelmesine sevindim canimm bende bugun anca firsat bulup sporumu yaptim 2 gundur salliyordum oglum hasta diye ama duzeldi sukur oda

bugun yediklerim
sabah bir elma
oglen bir tost 2 domates
ara 2 nektarin
aksam activia cilekli yogurt yedim
ve sporumu yaptim harika hissediyom

Son düzenleme:
nev kız o kadarda listeleri titretecek kadar vermedim ama merak ettim acaba kaç versem titretirim.
1 kilo civarında atarsın diye tahmin ediyorum balım.Ama sen ne atarsan at çok sevinicez,birleşe birleşe dağ olacak Pabyam
bugun yediklerim
sabah bir elma
oglen bir tost 2 domates
ara 2 nektarin
aksam yogurt yedim
ve sporumu yaptim harika hissediyom
Harikasın canım.Kızlar sporlarınızı atıyorsunuz demi bana özelden Cuma günü açıklıyorum spor şampiyonlarımızı

oy canim aklimdayken hemen atayim sana ozeölden sporumu iki gundur yapamamistim zaten vede iki gundur hic dikkat edememistim bugun duzeldi sukur hersey normale dondu

oy canim aklimdayken hemen atayim sana ozeölden sporumu iki gundur yapamamistim zaten vede iki gundur hic dikkat edememistim bugun duzeldi sukur hersey normale dondu

Yarın da pirinç lapası yapsana Ganfed'im.Bu haftayı öylece telafi edersin nasıl olur

Anşaam ne yaptı acaba,dün çok perişandı kuzum Canlarım ben spora gidiyorum.O arada kendime elma çayı hazırlıycam,o kaynarken sporu aradan çıkarıyım.Döndüğümde inşallah buralarda olursunuz.5 aydır en zevk aldığım şey;günü bitirip sporlarımı bitirip kahvemi elime aldığımda sizleri burada görüp kaynatmak,sizi seviyorum ben çoookkkk

Son düzenleme:
nev bitanem kahveyi nasıl içiyorsun,şu 2 si bir arada olanlardan alsam her gün bi tane içsem olurmu.............

bende bu gün
sabah kepek ekmekle 1peynirli tost
ara 4 minik parça haşlanmış tavuk göğsü
öğlenden sonra ayran çorbamı içtim
ara 5kaysı
akşam birazdan tekrardan çorba içtim
su 3litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…