- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İnşallah olursun bir an önceFilm falan izlemek yok bu hafta felaket spor yapmalıyım perşembe gününe kadar her gün full spor ve akşamları yememe aç gezme başka türlü olmayacak hastalığımda geçmiş gibi zaten bir de regl olsam değmeyin keyfime
Aha mortim ne yapıyorsun ben birazcık spor yaptım geldim bı kahve içeceğim şimdi akşam yemeğinden sonra bir saat daha spor yeter bana
kız 1.64 ve altı hepimiz aynıyız işte ne farkı var aramızda 3-5 cm in lafı mı olur
1.58=1.64 benim için kuzum hepimiz yerden bitmeyiiiz çaaaak
hahahahah hahahahahahah hepsi bir arada diyorsun ramazan paketi gibi
kombin güzel demek
neyse ikinci cümleyle kurtadın işi
mis gibi olur hem de
işte bu beeeeee
Evet beni bilirsin yumurta kapıya dayanıp illa içeri girecekhadi bakalım nilişko bu sefer oldu bu iş,yumurta kapıya dayanmayında yapamıyoruz biz
benimde hala bi cee dedi sonra kayboldu gören bulan varsa insanlık namına bana yollasın kızmıcam bişey demicemsopa:)
Allah kolaylık versin kaptanım okul dönemi başladıŞuraya bir adet en yorgunundan aus çizelim ... 08:20 de evden çıkmış ... az önce sadece 1.5 saatliğine eve gelmiş ...hemen yemeği ocağa koyup bi kahvelik oturmuş ...
Selamlar herkese ..
OKul maratonunun bugün en yoğun günü idi ... yarın sabahtan baba ile gidecek ... öğle onunla gelecek yemeğe ..rahatım da bugün sürekli bir koşturmaca içindeydim .
3 te almaya gideceğim ordan yeni liste var ..onun alışverişine ..markete ...
oyyyyyyyy azıcık geçmişe bakayım
Değişelim vallahi al poponun bir kısmınıdeğişelimmm sen de bana poponu vereceksin amaonları da değişicez tamam mı
halledersin kuzum spor yaptın mı bu iş tamamdır
İnşallah olursun bir an önce
Ben diyet yapinca kilo aliyorumAusencia ne yapayim şaştım kaldim diyet yapmayinca ayni kaliyorum en azindannnnnnn
Kaptanım cumartesi 1 saat yürüyüş 60 point, pazar 1 saat pilates 60*2=120 point
Dün ki menüm
Sabah; 10:00 - 2 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin + 1 salam
Ara;13:00 - 1 kupa siyah çay şekersiz limonlu
Öğle; 14:30 - yarım kupa süt + 1 ymk kaşığı bal
Ara;Eti kombo 2 tane
Akşam; 20:00 - 100 gr tavada et + 1 kase cacık
@Triplimelek Megi @begum75 @_SARAYCA_
Kaptanım hala regli olamadım hala aynı rakamdayım çıldıracağım test bile yaptım hamile değilimŞimdi menüleri sporları nasıl yazacağız tam anlamadım kaçırdım da
Dünkü menüm
Sabah
1 kahve 2hurma
2 dilim kadar köý ekmegi (bazlama deniliyor)
Peynir ceşitleri
1 yumurta
Domates salatalık
Ara soda fıstık
Öğlen (ablamda)
1 kase yogurt
1 salata
Akşam (piknik vari yemek)
Ara sıcaklar ve çorbayı tatlıyı yemedim
1 porsyon patlıcan yemeği etlli
3 kaşık kada bulgur pilavı(özlemişim)
2 bardak ayran
Aslında diyet listeme uygun tek uygun olmayan yemek biraz yağlıydı:/
Selam herkeseeee :)
migdem küçülene kadar 3 ögün yiycem akşam saldırmalarım olmaz bu şekilde ve kh diyeti yapıcam bir süre
akaşmada menüleirmi yazarım fazla protein , eser miktarda kh içerir menülerim
bu stırları yazarken umarım bu kez başarırım rezil olmam diye düşünüyorum
bu kadar çabuk mu
daha sindire sindire bi geçiş bekliyodum bu biraz damdan düşer gibi oldu sanki
listede bile değilim banada noluyosa
Bence bu defa olacak yeterki şu kilo işini kafanda bitir kuzum gerisi gelir inan kendine
Tamam kaptanım ben sizleri de eklerim mortilerim gibicanım senin tek çare , dolu dolu yiyeceksin ... ama kh suz ... yani epey dolu olsun akşamın ... aranda öyle ... ama cız cozsuz ... iki tabak 3 tabak ye mesela ..şiş yani doy iyice.
can kuşum şu an menü de sporda @MiuLego nun ellerinde olacak ... isterseigdedali dönünce paslaşırlar konuşup , ya da yeni bir yardımcı daha ekler ahu çıktığı için ...
bulgurda seni özlemiş mi :)) ne diyor tartı de hele ?
kayıbım kaçağın ne alemlerdesin hele ?
en ideali ...hele şu geçiş döneminde
canım benim bak bugün hiç yoktum , 80 kere aklıma düştü takım ... giremedim ..gelemedim ... bu kafa yorgunluğundan kafayı sıyırmadan kurtulmam lazımtatilde ve bayramda farkettim en çok bunu ... girmem sık dedim herkesten çok girdim yine
aşk olsun mumu ...sen istesen demirbaşta olursun da , gelmiyorsun ki
Evet beni bilirsin yumurta kapıya dayanıp illa içeri girecekBende kızmayacağım güzelce ağırlayacağım onu merak etmesin
Allah kolaylık versin kaptanım okul dönemi başladı
Değişelim vallahi al poponun bir kısmını
Amin canım benim inşallah üzerimde yük sanki olmam olmam pazar günü nişana olursam iyidir
Ausencia hayırlı bir dönem olsun inş yusufcuk için
kaptan degilşşimi konusundada sen yeterli görüyorsan ki gösdügün için getiridn zaten miu yu benim içinde ok dir cnm :)
Fen dersi kolaydır diye düşünüyorum tam hatırlayamasam da Fen derslerini severdim bensağolsun kuzum ... bu sene Fen eklenmiş ..bizim ki pek merakta ... inşallak çok iyi olacak kadar kolaydır o da anne diyor
ay masum bugün böyleydi yarına düzene girecek , çıkış için de servis ayarlayacağım ..tek arabaya düştük ya şu an o alana kadar ...eşimde benim kara kız .
ayyyy valla miu deli olacak sizle ...ohhh ben muhabbete geleceğim ..
Ben de haziran 26 tuttum ucundan diyetin bak nerdeyse 18 19 kilo verdim başla bir an önce tut bı tarafın ver kurtul yuklerinden hem evi gemisi bı arada başara bilen bi kadın kilodan mi korkarinş white artık olsun zaten ya kaç aydır saldım bilmiyorum
haziran 25 ten beri dur şimdi aklıma geldi
tam 3 ay olmuş neredeyse
inş white artık olsun zaten ya kaç aydır saldım bilmiyorum
haziran 25 ten beri dur şimdi aklıma geldi
tam 3 ay olmuş neredeyse
Ben de haziran 26 tuttum ucundan diyetin bak nerdeyse 18 19 kilo verdim başla bir an önce tut bı tarafın ver kurtul yuklerinden hem evi gemisi bı arada başara bilen bi kadın kilodan mi korkar
Bilemiyorum miu baba geçen zopa salladıCanlar geçmişe dönmeden , biz böyle @MiuLego ile alışma süreci falan dedik ama ... ben biliyordum onun hemen kaynaş kaynaş olacağını ...
Müsadenizle , kendisi de hazır isepaylaşım alanında kaptanlığı için referans istemem gerekecek diğer kaptanlardan ...
Çoğunluk tamamsa hemfikir ise .. ya da varsa başka aday da .. halledelim bu hafta içi .
ahhh ahhh 400-500 derken ... o beğenmediğimiz gramlarla bile 58 din şimdi banu ... izine çıkmasaydın
amaaaaa hemen telafi programına geçiyoruz ....
şu an kilon kaç bilmiyorum da ;
29 Eylül Cuma bildirimi için , kendine bi hedef koy ... atıyorum 67 ... (şu an 68 düşündüm kilonu)
Sonra da Ekim boyunca min . 3 kilo hedefle ..
böyle böyle en azından kara kışı atlatıp , hoooop baharla beraber yeni banu
Unutur muyum kaptanim hiç şimdiden eksi 500 var wc siz kenarda yanına ekleyecek inşallah 1 kilo daha1 e 100 bahsim var heee unutmadım di mi ? sen bu miu nun 200 gr artı dediğine bakma sağ gösterip sol vurmayı hedefliyor o cuma ... aman diyeyim
@MiuLego hemen aklımda iken yazayım ... ilk sayfada son liste olur hep ... bu aradaWhiteblacklife da listede olacak bu hafta , yanına 4. takımdan transfer oldu notu düşülecek ... unutuuruz falan Alllah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?