Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah olursun bir an önce

Aha mortim ne yapıyorsun ben birazcık spor yaptım geldim bı kahve içeceğim şimdi akşam yemeğinden sonra bir saat daha spor yeter bana

hadi bakalım nilişko bu sefer oldu bu iş,yumurta kapıya dayanmayında yapamıyoruz biz
benimde hala bi cee dedi sonra kayboldu gören bulan varsa insanlık namına bana yollasın kızmıcam bişey demicemsopa:)
Evet beni bilirsin yumurta kapıya dayanıp illa içeri girecek Bende kızmayacağım güzelce ağırlayacağım onu merak etmesin
Allah kolaylık versin kaptanım okul dönemi başladı
değişelimmm sen de bana poponu vereceksin amaonları da değişicez tamam mı

halledersin kuzum spor yaptın mı bu iş tamamdır
Değişelim vallahi al poponun bir kısmını
İnşallah olursun bir an önce

Amin canım benim inşallah üzerimde yük sanki olmam olmam pazar günü nişana olursam iyidir

Ben diyet yapinca kilo aliyorum Ausencia ne yapayim şaştım kaldim diyet yapmayinca ayni kaliyorum en azindannnnnnn

canım senin tek çare , dolu dolu yiyeceksin ... ama kh suz ... yani epey dolu olsun akşamın ... aranda öyle ... ama cız cozsuz ... iki tabak 3 tabak ye mesela ..şiş yani doy iyice.

can kuşum şu an menü de sporda @MiuLego nun ellerinde olacak ... isterse igdedali dönünce paslaşırlar konuşup , ya da yeni bir yardımcı daha ekler ahu çıktığı için ...

bulgurda seni özlemiş mi :)) ne diyor tartı de hele ?

Selam herkeseeee :)

kayıbım kaçağın ne alemlerdesin hele ?

en ideali ...hele şu geçiş döneminde

bu kadar çabuk mu
daha sindire sindire bi geçiş bekliyodum bu biraz damdan düşer gibi oldu sanki
listede bile değilim banada noluyosa

canım benim bak bugün hiç yoktum , 80 kere aklıma düştü takım ... giremedim ..gelemedim ... bu kafa yorgunluğundan kafayı sıyırmadan kurtulmam lazım tatilde ve bayramda farkettim en çok bunu ... girmem sık dedim herkesten çok girdim yine

Ausencia dis kapinin mandali olarak benim icin bi problem yoktur

aşk olsun mumu ...sen istesen demirbaşta olursun da , gelmiyorsun ki

Tamam kaptanım ben sizleri de eklerim mortilerim gibi

sağolsun kuzum ... bu sene Fen eklenmiş ..bizim ki pek merakta ... inşallak çok iyi olacak kadar kolaydır o da anne diyor

Ausencia hayırlı bir dönem olsun inş yusufcuk için
kaptan degilşşimi konusundada sen yeterli görüyorsan ki gösdügün için getiridn zaten miu yu benim içinde ok dir cnm :)

ay masum bugün böyleydi yarına düzene girecek , çıkış için de servis ayarlayacağım ..tek arabaya düştük ya şu an o alana kadar ...eşimde benim kara kız .

ayyyy valla miu deli olacak sizle ...ohhh ben muhabbete geleceğim ..

Fen dersi kolaydır diye düşünüyorum tam hatırlayamasam da Fen derslerini severdim ben Biyolojim çok iyidir mesela hep 5 idi şimdiler de diyette ne gider vücuda ona bakıyorum

inş white artık olsun zaten ya kaç aydır saldım bilmiyorum

haziran 25 ten beri dur şimdi aklıma geldi
tam 3 ay olmuş neredeyse
Ben de haziran 26 tuttum ucundan diyetin bak nerdeyse 18 19 kilo verdim başla bir an önce tut bı tarafın ver kurtul yuklerinden hem evi gemisi bı arada başara bilen bi kadın kilodan mi korkar

inş white artık olsun zaten ya kaç aydır saldım bilmiyorum

haziran 25 ten beri dur şimdi aklıma geldi
tam 3 ay olmuş neredeyse

ahhh ahhh 400-500 derken ... o beğenmediğimiz gramlarla bile 58 din şimdi banu ... izine çıkmasaydın

amaaaaa hemen telafi programına geçiyoruz ....

şu an kilon kaç bilmiyorum da ;

29 Eylül Cuma bildirimi için , kendine bi hedef koy ... atıyorum 67 ... (şu an 68 düşündüm kilonu)

Sonra da Ekim boyunca min . 3 kilo hedefle ..
böyle böyle en azından kara kışı atlatıp , hoooop baharla beraber yeni banu

Ben de haziran 26 tuttum ucundan diyetin bak nerdeyse 18 19 kilo verdim başla bir an önce tut bı tarafın ver kurtul yuklerinden hem evi gemisi bı arada başara bilen bi kadın kilodan mi korkar

1 e 100 bahsim var heee unutmadım di mi ? sen bu miu nun 200 gr artı dediğine bakma sağ gösterip sol vurmayı hedefliyor o cuma ... aman diyeyim

@MiuLego hemen aklımda iken yazayım ... ilk sayfada son liste olur hep ... bu arada Whiteblacklife da listede olacak bu hafta , yanına 4. takımdan transfer oldu notu düşülecek ... unutuuruz falan Alllah muhafaza

Bilemiyorum miu baba geçen zopa salladı Yani gönlümü alsın önce sonra varsa katkım kaptanlık için bakarız

aynen aynen cnm , cuma günlerinin ilk bildirimi yine ben olurum bu gidişle
çok sıkı gitmem laızm 1-2 hafta kilomu hiç söylemeyim, çok üzgünüm sadece bu rakamı gördügüm için yeniden şok oldum

şimdi 3 ögün yiycem prolu , sonra migde küçülünce diyete alışınca iki ögün yine

Unutur muyum kaptanim hiç şimdiden eksi 500 var wc siz kenarda yanına ekleyecek inşallah 1 kilo daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…