Bitanem aslında kahve vücutta su tutuyormuş ama ben dayanamıyorum kahvesizliğe.Cafe crown'ın light nescafesi var 35 kalori,ben onu içiyorum canımnev bitanem kahveyi nasıl içiyorsun,şu 2 si bir arada olanlardan alsam her gün bi tane içsem olurmu.............
Menünü çok beğendim Pabyam,harika.bende bu gün
sabah kepek ekmekle 1peynirli tost
ara 4 minik parça haşlanmış tavuk göğsü
öğlenden sonra ayran çorbamı içtim
ara 5kaysı
akşam birazdan tekrardan çorba içtim
su 3litre
nev özel msj geldimi......................
yeşil çayımı yaptım geldim,anşaa hoş geldin,bu gün nasılsın.
Oyyyy kıyamam sana ya ben.Biz kapımızı kapatıyoruz pislikler dışarıda kalıyor,sizlerin işi bu.Ama sizler orda olduğunuz için bizler evlerimizde rahat ve huzurluyuz.Hakkınız ödenmez Ayşemmm,balımmmgene yeni geldim geçmişi okudum pabyacım cok yorgunum yaa yazları sevmiyorum iş bitmiyo içeni sarhoşu ayyaşı dengesiziz bitmiyo havalr ısınınca insanlar sapıtıo ne yazıkki....
hafta sonu olsada uyusam biraz yaa dün akşamda kızım ateşlendi gece gene uyku haram oldu şimdi iyi şükür...
5 günde 5 kilom gene yalan olduu ama dikkat ediyorumm bu hafta inşallah bi oynama olacak...siz nasılsınız kızlarr...
Oyyyy kıyamam sana ya ben.Biz kapımızı kapatıyoruz pislikler dışarıda kalıyor,sizlerin işi bu.Ama sizler orda olduğunuz için bizler evlerimizde rahat ve huzurluyuz.Hakkınız ödenmez Ayşemmm,balımmm
Ayşemm,birazdan facene bi foto atıcam.Bakmadan gitme tamam mııııı
Attımyapmaaaa uyayamam biliyosun zilliii iyi hadi bekliyorum canımın içi....
Benim fotoğrafım değildi bitanem,Anşaa'nın fotosuna photoshop yaptımama ama bende merak ettim,bizde görek...........
İyi geceler balım,Allah rahatlık versinkızlar ben yatmaya gidiyorum,çok halsizim bu gün ve çok yoruldum size iyi geceler..
kızlar ben yatmaya gidiyorum,çok halsizim bu gün ve çok yoruldum size iyi geceler..
Kirmizim sende burdayken sizlerle bisey paylasmak istiyorum.Gerci bugunde evlilik mevzu oldu ama...Ben malum ydisindaydim memleketteki hicbiseyden haberim yokmus meger.Ablamlardan duydum,abimle yengem bosanma karari almislar,kiyamet kopmus burda.3 tane cocuklari var.Bende herseyi gulluk gulistanlik zannediyorum.Annemler araya girmisler durulmus biraz ortalik.Simdilik vazgecmisler.Ama cocuklar psikolojisi kotu.Ne dusunecegimi bilemedim.Simdi yazliktalar ailece.Bende cocuklari gormek icin yarin yazliga gidecegim.Orda net yok ama tlfdan girmeye calisirim.Beni 3-4 gunlugune idare ederseniz sevinirim.Moralim cok bozuldu
ay canim ya,sagol tatlim.bugün Tunus'lu komsum geldi yardima.ama baktimki ben tek basima daha iyi yapabiliyorum islerimi.ben hep öyleyim ama yaaa.is yaptimmi kimse olmayacak yanimda.ilgincCanim yaaaa.Allah yardimcin olsun.Yakin olsaydin yardima gelirdim.Nasil zor oldugunu biliyorum tasinmanin
tamam canim.size veda ederim cuma günü.cünkü leptopuda paketliycem o gün,bilgisayarida.cumartesi sabaha hersey hazir olmalitamam azericim, seni cumadan itibaren izinli sayarim
Allah yardimciniz olsun ve guc kuvvet versin size..tasinmak hic kolay degil..
inslallah en kisa zamanda geri donersin bitanem
ben bu pirinc lapasini coook kereler yaptim.hepte persembe günlerine denk getiriyordum.tartida süper oluyordu.hem ben 200 gram yogurtla yiyorum.1 günde 800 gram gidiyor bendenCanlarım bu lapa hem çok lezzetli hem de çok doyurucuymuşşşşSabah bir çay bardağı yemiştim,ara öğün filan da yemedim acıkmadım.Sırf 2. öğün olsun diye tok tok yedim resmen.Bi de ben ağzıma 5 aydır tek pirinç tanesi sokmamışım,özlemişim de sanırım çok zevk aldım.Zaten nane ve diğer baharatlar girdiği için dolma içi gibi oluyor valla harika.Tartıda da fark görürsem bu mucize lapayı her perşembe yapıcam ödemlerimden kurtulmak için
evet yordu canim ama daha cooook isim var.yeni evdeki is daha fazla olacak.yerlestirme,temizlik falan.ama bunlar tatli yorgunluklar tabiiki.ayrica sagol canim güzel dileklerin icin.ganfed oğlunun iyi olduğuna sevildim
azerim bu ev taşıma işi seni baya yordu,inşallah gideceğin yerde her şey gönlünce olur.
nev çok sevildim darısı bizlerin başıma inşallah.
caniiimm,insallah düzelir.cok üzülüyorum bosanma haberleri duyunca.cocuklar kücükmü?
hic sorma azerim bende ayni..bugun bir arkadasimla konustum daha dun 1yildonumleriydi..bugun esinin telefonunda baska bir kiza ayit melegimle hitab ettigi msjlari bulmus okadar uzuldum kiiidunyalar tatlisi biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?