- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yolla canım oğlum çok sever ben yemem ben tiremusu ya hayır dedim ya kaçamak içini halletmisim demektirrrYollayım mı sana hemen mortişim
Seni denemiştim zaten iştem benim mortim beYolla canım oğlum çok sever ben yemem ben tiremusu ya hayır dedim ya kaçamak içini halletmisim demektirrr
ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
@ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
Antepia27
@roxen2303
@begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
@ErSeSi
@Nefs
@Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Çayın yanına da yakışır bere en guzelindden gozlemeÇayımı içip nefes al veeeer yapıyorum.. gözleme de neymiş hem
Çayın yanına da yakışır bere en guzelindden gozleme
Yok canım yemem geçtim o yolları artık bu diyetteyim 3 ayım bayram dışında 1tek kaçamak yapmadım ama bı ara izin verirsen kış gelmeden bı dondurma yemek istiyorumSeni denemiştim zaten iştem benim mortim be
Yersen sıkıntı büyük
Mortilikte her yol mubahtirFırsatçı Miu hemen şikayet etti
Seni denemiştim zaten iştem benim mortim be
Yersen sıkıntı büyük
Yaaaa böyle minnoş istersennnnnnnYok canım yemem geçtim o yolları artık bu diyetteyim 3 ayım bayram dışında 1tek kaçamak yapmadım ama bı ara izin verirsen kış gelmeden bı dondurma yemek istiyorum
Doğru dedin vallaMortilikte her yol mubahtir
Fatmacım canım teşekkür ederim hoşbuldum kendini tanıttın iyi oldu tanıyamadıklarımdan biri daha eksildi.. 4 erkek evlat mı 4 müüüü oy maşallahCanım tekrar hoşgeldin kaptanligin hayırlı olsun
Maşallah enerjin süper
Daim olsun canım inşallah
Canım bende biraz kendimi tanitayim
4oglanin annesiyim 45 yaşındayım ve takımın en kilolusuyum
İnşallah birlikte vereceğiz
Bu arada canım fotoları süper saygı duyulacak bir emek tebrik ederim adım Fatma
Allah bağışlasın canım ne güzel ne değişik duygulardırKızlar yarın oglusumun uçağa kalkıyor anasinin kuzusu büyüdü ve uçacak yasa geldi çok garip duygular içindeyim
Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin
İyi insanlarla karsilastirsin inşallah
Merakla bekliyom@MiuLego yarın wc den sonra bı geç tartilayim bakalım eksi mi artı neyim öğreneyim
Eksi 500 den ondan ne kadar eksiydim işte biraz strese sokayım seni de odemlere gelMerakla bekliyom
Zaten -500 detsim bugün fake mi atıyosun bana eksi mi artı mı diye
Diren MiuEksi 500 den ondan ne kadar eksiydim işte biraz strese sokayım seni de odemlere gel
Maşallah de bakalım 78.5 ile başladım yola 1.sinif obezdim söylemesi ayıpWhiteblacklife bu arada senin diğer takımda da bu takımda da kilo verme geçmişine baktım.
SONUÇ:
Söyleyeceklerim bu kadar
M A Ş A L L A H BEEEEEEEEMaşallah de bakalım 78.5 ile başladım yola 1.sinif obezdim söylemesi ayıp
Çok beklersin kiTeslimiyet güzeldir hiccc uğraşma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?