- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Çok beklemeyecegim canım 3 gün varrrM A Ş A L L A H BEEEEEEEE
Çok beklersin ki
Massallahin var tatlim. Yola devamBen hep kafama göre takılıyorum canım.
3 öğün de denedim ama olmadı bende 2 ye dusurdum. Kahvaltım hep dolu dolu ben yumurtacıyım yumurta olmadan asla.
Akşamları da sebze yemekleri ve tavuklu , ton balıklı salata takılıyorum. Ekmek hiç yemiyorum arada tb ekmeği bol su.
Öyle liste falan kısıtlama bana göre değil hee buralara kolay gelmedim.
2016 kasımdan bu yana mücadelem var. Zorla alistirdim kendimi 3 aydır da şükürler olsun hiç bırakmadım bozmadım.
85 de start verdim 70 e düştüm sonra bıraktım saldim kendimitekrar aldım dedim noluyor geri başladım vee 59 a düştüm. Bakalım bu hafta ne diyecek tartım :))
Güzel duruyor tatlım neyini beğenmedin kiEki Görüntüle 2046158
ilk renk yukarıdaki renk , Kibariye sarısı idi gittim biraz açık istedim dedim aşağıdaki rengi yaptı , gözüm alışır belki zamanla
Eki Görüntüle 2046159
Güzel duruyor tatlım neyini beğenmedin ki
Yenisi daha iyi olmus kesinlikleEki Görüntüle 2046158
ilk renk yukarıdaki renk , Kibariye sarısı idi gittim biraz açık istedim dedim aşağıdaki rengi yaptı , gözüm alışır belki zamanla
Eki Görüntüle 2046159
çok açım kalkıp köfteleri pişireyim
yarın öğlen menum köfte ayran
akşam azcık tavuk göğüs yoğurt
cumaya kadar böyle takılayım
bol proteinli
Sen sussssss banucum çok güzel olmuş bi keresarısı beni aştı cnm çok yoğun oldu
ya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
Nare83
saydin78
@ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
@begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
@ErSeSi
@Nefs
@Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Nare83 yüzğne yakışıyor mu göremediğim için bilemiyorum ama sarının tonu kötü değil canım. Sadece dipler çok koyu oraları bilerek mi açtırmıyorsun? Daha yumyşak geçiş olsa çoook iyi olur ama cidden sarı tonu kötü değil..
ama saç modelin çok güzel yaaaa ben bayılırım bu boyda dümdüz kesime çok modern
Banu valla üzülme diye söylüyoruz sanıyosun belki ama yok cidden sarı tonu güzel.. senin için sadece göz alışması gerekşi sabret.. bir de asıl rengi 1-2 yıkamadan sonra çıkar ortaya .. çiğ sarı geliyorsa sana o gider zaten yıkayınca..yüzüme yakıştığı söyleniyor
saçımı tunali da bir kuaförde kestirdim , ama oda istediğimi kesmedi o ayrı
aslında uçları hafif sarı bir ombre istedim ben eski saçım çok guzeldi mal kuaförün yaptığı bu , eskisi köyü olduğu için diplerde köyü idi uçları acinca sırıttı sarı ama koku bende ne yapayım dimi
Banu valla üzülme diye söylüyoruz sanıyosun belki ama yok cidden sarı tonu güzel.. senin için sadece göz alışması gerekşi sabret.. bir de asıl rengi 1-2 yıkamadan sonra çıkar ortaya .. çiğ sarı geliyorsa sana o gider zaten yıkayınca..
Ütü yapmaktan bıktım kol kası yapıyorum ütü sayesinde yeni sporumİyi uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?