Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Massallahin var tatlim. Yola devam

Nare83 yüzğne yakışıyor mu göremediğim için bilemiyorum ama sarının tonu kötü değil canım. Sadece dipler çok koyu oraları bilerek mi açtırmıyorsun? Daha yumyşak geçiş olsa çoook iyi olur ama cidden sarı tonu kötü değil..

ama saç modelin çok güzel yaaaa ben bayılırım bu boyda dümdüz kesime çok modern

ağlarım ama ben kuzum şimdi. Asıl sen hakkını helal et bitanem sen olmasan koyvermiştim kendimi. Çoktan kaçmıştı ipin ucu senin desteğin olmasa 80 lere diplere vurmuştum. İyi ki varsın, iyi ki senin gibi güzelliği tanıdım. Ama sakın bırakma bizi emi, seviliyorsun hem de çok, kardeş gibi

yüzüme yakıştığı söyleniyor
saçımı tunali da bir kuaförde kestirdim , ama oda istediğimi kesmedi o ayrı

aslında uçları hafif sarı bir ombre istedim ben eski saçım çok guzeldi mal kuaförün yaptığı bu , eskisi köyü olduğu için diplerde köyü idi uçları acinca sırıttı sarı ama koku bende ne yapayım dimi

Banu valla üzülme diye söylüyoruz sanıyosun belki ama yok cidden sarı tonu güzel.. senin için sadece göz alışması gerekşi sabret.. bir de asıl rengi 1-2 yıkamadan sonra çıkar ortaya .. çiğ sarı geliyorsa sana o gider zaten yıkayınca..

Teşekkür ederim cnm ,
Göz alisicak ins birazda sarı olayım
Benim hayalim zaten zayiflsyip uzun ve koyu renk saç kullanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…