Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanicem canimoooo sen de hakkini helal et. İyi ki vardin. Yeni nefes güç olmuştun bana . Az zamanda çok işler başardım sayende . 58 kilo olmuştum neguZEL. . Bugun doktor kontrolünde tam 74 kilo çıktım . Töbe bebem olmasa nefretlik bu durum... ama minnosum için değer. AciktikCA yiyorum . Hiç kismiyor canım ne isterse yemeden uyumuyorum. Ana biliyorum ki pirt diye 7. Takım sayesinde veririm. Yeni kaptan hayırlı olsun . Doğumdan sonra burdayım . Beni ozleyin anacimmmm bayyyyy

Kızlar yarın oglusumun uçağa kalkıyor anasinin kuzusu büyüdü ve uçacak yasa geldi çok garip duygular içindeyim
Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin
İyi insanlarla karsilastirsin inşallah
Ablammmmm. Canım özlemişim seni. Benim dé. 2. Oglanim gobus te kıpır kıpır. Gü n gelecek ben dé sen gibi ucaklara mi bindircem kuzularimı Oyyy allahım bagislasin tüm yavrulari

bugün hareketli bir gün oldu. otogara gidiyordum tam sonra geri döndüm. Sabaha aldım bileti. 1 hafta kadar şehir dışında olucam. Gelirim takıma ama tabii ki.

Abla sen çok iyi bir insan ve çok iyi bir kaptansın. Neden gitme kararı aldın bilmiyorum ama umarım senin için hayırlısı olur :) seni çok seviyorum hep buralarda ol

Günaydınlar

Dün bi güzel ....yere yayıldım defter kitap kaplarken ... halı üzerine tezgah kurdum:)

Sonra bi kalkayım dedim ki anammm belim başım tutulmuş .

Şimdi zımba gibiyim ama

Bizimkileri göndereyim hele geleceğim
Geçmiş okumaya.
Huuuuu bu arada ahanda Salı

Salı Çarşamba Perşembe .... Bu üçlünün ardından ne gelecek malum ona göre yani

Kızlar yarın oglusumun uçağa kalkıyor anasinin kuzusu büyüdü ve uçacak yasa geldi çok garip duygular içindeyim
Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin
İyi insanlarla karsilastirsin inşallah

amin amin amin,cümlemizinkini iyilerle doğrularla karşılaştırsın
Allah kavuştursun ablacım,oğlun kıbrısa gidiyormu değilmi

Eki Görüntüle 2046158

ilk renk yukarıdaki renk , Kibariye sarısı idi gittim biraz açık istedim dedim aşağıdaki rengi yaptı , gözüm alışır belki zamanla
Eki Görüntüle 2046159

masum ben çok beğendim
güzel günlerde kullan

Bizim gün artik en geç 5:45 başlayacak kizim 6:40 serviste olacak

5:45 mi
6:40 mı
ece okul çok mu uzak neden bu kadar erkengünah ama yaaa

Sen böyle yazdıkca hep gideceğini zannediyorumkaç gündür isteksiz geliyorum bir burukluk yaşıyorum eminim @MiuLego en az senin kadar bize kaptanlık yapacak biliyorumda,yinede kalbim acıtıyor son cümle biraz dramatik oldu biliyorum ama öyle

Sen böyle yazdıkca hep gideceğini zannediyorumkaç gündür isteksiz geliyorum bir burukluk yaşıyorum eminim @MiuLego en az senin kadar bize kaptanlık yapacak biliyorumda,yinede kalbim acıtıyor son cümle biraz dramatik oldu biliyorum ama öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…