Kaptanicem canimooooya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
ecemavi
ErSeSi
@Nefs
Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
vorones
littlecoffeedoc
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Ablammmmm. Canım özlemişim seni. Benim dé. 2. Oglanim gobus te kıpır kıpır. Gü n gelecek ben dé sen gibi ucaklara mi bindircem kuzularimı Oyyy allahım bagislasin tüm yavrulariKızlar yarın oglusumun uçağa kalkıyor anasinin kuzusu büyüdü ve uçacak yasa geldi çok garip duygular içindeyim
Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin
İyi insanlarla karsilastirsin inşallah
geçmişi okuyamıyorum su aralar, sen kaptanlığı bırakıyor musun?@Ahu060812
Efser
White Lily
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
Munzevi Zencefil
@nar_cicegim
@saydin78
ada81
@60kiloyum
@White1989
@masumm
@eflalim
Daydream-
ErSeSi
@Antepia27
@nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
@Nefs
@aeben
@kelebekolacam
ecemavi
@MuMu85
@Kajupi
bugün hareketli bir gün oldu.canım senin tek çare , dolu dolu yiyeceksin ... ama kh suz ... yani epey dolu olsun akşamın ... aranda öyle ... ama cız cozsuz ... iki tabak 3 tabak ye mesela ..şiş yani doy iyice.
can kuşum şu an menü de sporda @MiuLego nun ellerinde olacak ... isterse @igdedali dönünce paslaşırlar konuşup , ya da yeni bir yardımcı daha ekler ahu çıktığı için ...
bulgurda seni özlemiş mi :)) ne diyor tartı de hele ?
kayıbım kaçağın ne alemlerdesin hele ?
en ideali ...hele şu geçiş döneminde
canım benim bak bugün hiç yoktum , 80 kere aklıma düştü takım ... giremedim ..gelemedim ... bu kafa yorgunluğundan kafayı sıyırmadan kurtulmam lazımtatilde ve bayramda farkettim en çok bunu ... girmem sık dedim herkesten çok girdim yine
aşk olsun mumu ...sen istesen demirbaşta olursun da , gelmiyorsun ki
Abla sen çok iyi bir insan ve çok iyi bir kaptansın. Neden gitme kararı aldın bilmiyorum ama umarım senin için hayırlısı olur :) seni çok seviyorum hep buralarda olya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
ecemavi
ErSeSi
@Nefs
Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
vorones
littlecoffeedoc
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
cok tesekkur ederim miu. bu arada kaptanligin hayirli olsunMenülerin hepsi de çok güzel şuraya birbırakayım
Sporlar da var ohhhh süper
Oh tamam rahatladım
Teşekkür ettim :))cok tesekkur ederim miu. bu arada kaptanligin hayirli olsun
Kızlar yarın oglusumun uçağa kalkıyor anasinin kuzusu büyüdü ve uçacak yasa geldi çok garip duygular içindeyim
Rabbim hepimizin evlatlarini esirgesin
İyi insanlarla karsilastirsin inşallah
Eki Görüntüle 2046158
ilk renk yukarıdaki renk , Kibariye sarısı idi gittim biraz açık istedim dedim aşağıdaki rengi yaptı , gözüm alışır belki zamanla
Eki Görüntüle 2046159
Bizim gün artik en geç 5:45 başlayacak kizim 6:40 serviste olacak
Sen böyle yazdıkca hep gideceğini zannediyorumya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
Hakkınızı helal edin .
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
ecemavi
ErSeSi
@Nefs
Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
vorones
littlecoffeedoc
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Çok seviliyorsunuz
Çok yemeyin e miii
Sen böyle yazdıkca hep gideceğini zannediyorumya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
Hakkınızı helal edin .
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
ecemavi
ErSeSi
@Nefs
Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
Bonus
@caytabagi
White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
vorones
littlecoffeedoc
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Çok seviliyorsunuz
Çok yemeyin e miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?