Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen esas hakkını helal et kaptanım O kadar güzel bir yüreğin var ki bize bunu gösterdiğin ve yaşattığın için asıl biz sana teşekkür ederiz Sen olmasan o tatlı çıkışların hırslandırmaların olmasa ben dur diyemez ve yol katedemezdim İyi ki bizimlesin iyi ki bende sizinleyim Cuma günü sana mükemmel bir parti hazırlıyorum haberin ola güzelce cicilerim hazırlanıyor

@MiuLego Günaydın Canım dün ki menüm ve sporlarımı yazayım unutmadan

Sabah; 09:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Öğle; 12:15 - Yarım kase ıspanak çorbası + 2 ad.hasanpaşa köfte(püre kaşar falan yok) + yarım kase cacık + 1 mini kase mevsim salata
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 19:30 - 1 büyük kase yoğurt + 1 ymk kaşığı chia tohumu
Ara; 21:00 - 1 kupa demleme karışık bitki çayı

Sporlarım

Cumartesi; 1 saat yürüyüş 60 point
Pazar; 1 saat pilates 60x2=120 point
Pazartesi; 45 dakika leslie + 30 dakika pilates toplam 150 point

Ausencia Triplimelek Megi begum75 @_SARAYCA_ bu hafta kaçarı yok

Allah Allahhhhhh...
Belli cumaya güzl süprizler partiler yapmaya hazırlanıyorsun menünün hafifliğine güzelliğine chiaların göz dolduruşuna bak

Sporlara zaten birşey diyemiyorum nillllhadi cumaya kadar aynen devam

Günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kaptanım bilirim bilmem mi sıkı tuttum ben taa pazardan

Gunaydinnnn herkeseee

Günaydın fıstıklar musmutlu gün olsun

günaydın kızlar

allam yaa şunun datluluğuna bakın büyümüşte fare yakalamış
Günaydın Begüşüm kedi sevdamı bildiğinden ekledin dimi yerim ben bunları yerimmm
Günaydın kuzum

Benim hedef aslında pazara kadar nişana hazırlık ama cuma yine de ön hedefim parti de yapacağukkk dahaaa yeter ki olsun Sağol kuzum

Kimin nişanı kuzum? Böyle hazırlandığına göre yakının heralde.. piremsesler gibi salınacaksın belli

Cuma partimiz var aslında ona yetişmeliyim süslendim püslendim cicilerim hazır ama pazara bir 500 gram daha cuma üzerine versem olur Kız kardeşimin nişanı evde nasipse inşallah

evet cancağzım seni seviyo diye kedili şeyler seçmeye çalışıyorum

Cuma partimiz var aslında ona yetişmeliyim süslendim püslendim cicilerim hazır ama pazara bir 500 gram daha cuma üzerine versem olur Kız kardeşimin nişanı evde nasipse inşallah
Anammmm
Kardeş nişanı mı
Allah tamamına erdirsin sevindim ..
Benim cuma cicilerim hazır değil hiç de beceremem seçmeyi falan bana da el atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…