Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilemedim ya. Sabahtan beri aynı kiloyu gösteriyor. Yürüyüş yaptım geldim aynı. Sabah uyandım tartıldım kahvaltı ettim tartıldım aynı.
tartıya daha ağır birini çıkar yada eline 5-10 kiloluk su şişesi al kafasını biraz karıştır sonra tekrar tartıl

Yeni bir tartı aldım. Tefal. Önceki sinboydu bozuldu. Şimdi bu tartı bir garip gelmeye başladı. Tam güvenemedim. Yemek yiyorum tartılıyorum aynı gösteriyor.
Ne hoş bir tartı öyle o Bence tam sindiremiyor herhalde vücut o yüzden direk yansımıyor tartıya canım

Ablammmmm. Canım özlemişim seni. Benim dé. 2. Oglanim gobus te kıpır kıpır. Gü n gelecek ben dé sen gibi ucaklara mi bindircem kuzularimı Oyyy allahım bagislasin tüm yavrulari

Ayy ablacim doğduğu gün yeşil bı takım giydirdirmistim Ömer im büyüdü üniversiteye gidiyor
Sende görürsün canım bir yandan hüzünlü bir yandan gurur verici
Ne zaman izne çıkacaksın verom

Evet canım Kıbrıs'a gidiyor saat 17ucagi kalkicak

Yeni bir tartı aldım. Tefal. Önceki sinboydu bozuldu. Şimdi bu tartı bir garip gelmeye başladı. Tam güvenemedim. Yemek yiyorum tartılıyorum aynı gösteriyor.
Benim de tartının pili gitmis anlasilan 3 kere ciktim ucundede farkli rakamlar gösteriyor

Amin kuzum inşallahHemen seçeneklerini gönder yardımcı olayım
Seçeneğim bile yok öyle umutsuz vakayım.. adam olur mu benden yine de

tamam sustum nilişko bugünlük bu kadar yeter

Ahahha yerim ya iyi ki seni tanımışım iyi ki

Bak hele bak baaaakkk..
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlar matmazel

Kıskanma şeysi buraya

Ne dadlusunuz

iade imkanın varsa et bende geçen kış tefal almıştım valla
anneme veridm ondaki sinbomu geri aldım
sinirimi bozuyordu tartı

Canım benim yeniden ve yine iyi yolculuklar yavruna kazasız belasız inşallah hadi

tartıya daha ağır birini çıkar yada eline 5-10 kiloluk su şişesi al kafasını biraz karıştır sonra tekrar tartıl
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))

Ne hoş bir tartı öyle o Bence tam sindiremiyor herhalde vücut o yüzden direk yansımıyor tartıya canım
Evet oda olabilir aslında.
Benim de tartının pili gitmis anlasilan 3 kere ciktim ucundede farkli rakamlar gösteriyor
yeni pilde aldım taktım.

Tefal premiss yazıyo

Seçeneğim bile yok öyle umutsuz vakayım.. adam olur mu benden yine de

Bak hele bak baaaakkk..
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlar matmazel

Kıskanma şeysi buraya

Ne dadlusunuz
Yine de vardır bir seçenek gayet iyisindir bence mütevazi olma Sende çok tatlısın kuzum Kısa süreli yaşadık normale döndük bak
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))

Evet oda olabilir aslında.
yeni pilde aldım taktım.

Tefal premiss yazıyo

Bence sıkıntı yoktur tartıda merak etme aşırı yemediğin sürece hemen yansımaz

Dimeyiz gitme.zayen hep burda buralarda ol zati söz verdin gitmem diye

Okul 7:45basliyor aslinda arabayla20_25dk mesafe ama servis isie böyle zaten yaklaşalım diye taşındık ama büyük şehirde bu kadar
Allah kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…