Benide tefal ama yediğim zaman fark gösteriyorYeni bir tartı aldım. Tefal. Önceki sinboydu bozuldu. Şimdi bu tartı bir garip gelmeye başladı. Tam güvenemedim. Yemek yiyorum tartılıyorum aynı gösteriyor.
Bilemedim ya. Sabahtan beri aynı kiloyu gösteriyor. Yürüyüş yaptım geldim aynı. Sabah uyandım tartıldım kahvaltı ettim tartıldım aynı.Benide tefal ama yediğim zaman fark gösteriyor
tartıya daha ağır birini çıkar yada eline 5-10 kiloluk su şişesi al kafasını biraz karıştır sonra tekrar tartılBilemedim ya. Sabahtan beri aynı kiloyu gösteriyor. Yürüyüş yaptım geldim aynı. Sabah uyandım tartıldım kahvaltı ettim tartıldım aynı.
Ne hoş bir tartı öyle oYeni bir tartı aldım. Tefal. Önceki sinboydu bozuldu. Şimdi bu tartı bir garip gelmeye başladı. Tam güvenemedim. Yemek yiyorum tartılıyorum aynı gösteriyor.
Ablammmmm. Canım özlemişim seni. Benim dé. 2. Oglanim gobus te kıpır kıpır. Gü n gelecek ben dé sen gibi ucaklara mi bindircem kuzularimı Oyyy allahım bagislasin tüm yavrulari
amin amin amin,cümlemizinkini iyilerle doğrularla karşılaştırsın
Allah kavuştursun ablacım,oğlun kıbrısa gidiyormu değilmi
masum ben çok beğendim
güzel günlerde kullan
5:45 mi
6:40 mı
ece okul çok mu uzak neden bu kadar erkengünah ama yaaa
Benim de tartının pili gitmis anlasilan 3 kere ciktim ucundede farkli rakamlar gösteriyorYeni bir tartı aldım. Tefal. Önceki sinboydu bozuldu. Şimdi bu tartı bir garip gelmeye başladı. Tam güvenemedim. Yemek yiyorum tartılıyorum aynı gösteriyor.
Hangi modeli.Bilemedim ya. Sabahtan beri aynı kiloyu gösteriyor. Yürüyüş yaptım geldim aynı. Sabah uyandım tartıldım kahvaltı ettim tartıldım aynı.
Seçeneğim bile yok öyle umutsuz vakayım.. adam olur mu benden yine deAmin kuzum inşallahHemen seçeneklerini gönder yardımcı olayım
tamam sustum nilişko bugünlük bu kadar yeter
Ahahha yerim ya iyi ki seni tanımışım iyi ki
Seçeneğim bile yok öyle umutsuz vakayım.. adam olur mu benden yine de
Bak hele bak baaaakkk..
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlar matmazel
Kıskanma şeysi buraya
Ne dadlusunuz
İviiiit minnoşum benim ooyy onun tatlılığına bak sen pambuk gibi bide boncuk gözlü
Yeni bir tartı aldım. Tefal. Önceki sinboydu bozuldu. Şimdi bu tartı bir garip gelmeye başladı. Tam güvenemedim. Yemek yiyorum tartılıyorum aynı gösteriyor.
Canım benim yeniden ve yine iyi yolculuklar yavruna kazasız belasız inşallah hadiAyy ablacim doğduğu gün yeşil bı takım giydirdirmistim Ömer im büyüdü üniversiteye gidiyor
Sende görürsün canım bir yandan hüzünlü bir yandan gurur verici
Ne zaman izne çıkacaksın verom
Evet canım Kıbrıs'a gidiyor saat 17ucagi kalkicak
anaaa senin mi o bende internetten buldun sandımİviiiit minnoşum benim o
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))tartıya daha ağır birini çıkar yada eline 5-10 kiloluk su şişesi al kafasını biraz karıştır sonra tekrar tartıl
Evet oda olabilir aslında.Ne hoş bir tartı öyle oBence tam sindiremiyor herhalde vücut o yüzden direk yansımıyor tartıya canım
yeni pilde aldım taktım.Benim de tartının pili gitmis anlasilan 3 kere ciktim ucundede farkli rakamlar gösteriyor
Tefal premiss yazıyoHangi modeli.
Yine de vardır bir seçenek gayet iyisindir bence mütevazi olmaSeçeneğim bile yok öyle umutsuz vakayım.. adam olur mu benden yine de
Bak hele bak baaaakkk..
Gözümüzün önünde aşk yaşıyorlar matmazel
Kıskanma şeysi buraya
Ne dadlusunuz
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))
Evet oda olabilir aslında.
yeni pilde aldım taktım.
Tefal premiss yazıyo
Dimeyiz gitme.zayen hep burda buralarda ol zati söz verdin gitmem diyeya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
Nare83
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
Antepia27
@roxen2303
begum75
nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
ecemavi
@ErSeSi
@Nefs
Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Okul 7:45basliyor aslinda arabayla20_25dk mesafe ama servis isie böyle zaten yaklaşalım diye taşındık ama büyük şehirde bu kadaramin amin amin,cümlemizinkini iyilerle doğrularla karşılaştırsın
Allah kavuştursun ablacım,oğlun kıbrısa gidiyormu değilmi
masum ben çok beğendim
güzel günlerde kullan
5:45 mi
6:40 mı
ece okul çok mu uzak neden bu kadar erkengünah ama yaaa
Allah kavustursunAyy ablacim doğduğu gün yeşil bı takım giydirdirmistim Ömer im büyüdü üniversiteye gidiyor
Sende görürsün canım bir yandan hüzünlü bir yandan gurur verici
Ne zaman izne çıkacaksın verom
Evet canım Kıbrıs'a gidiyor saat 17ucagi kalkicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?