Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın
Dünkü menü
7.30
Sabah 2 yumurta peynir domates salatalık zeytin 20 tane falan badem

11.0 1 minnak parça peynir q kaç tane domates salatalık (arkadaşların kahvaltısından otlandim)

13.0
Yarim avüç kuru yemiş

17.0
Akşam 1 tabak taze fasulye 1 kaşe yoğurt
Üstüne 1 türk kahvesi 3 hurma

Spor 1 saat güneşin altında tempolu yürüyüş 50 dk pilatws yani 120+150

270 points
Ausencia @MiuLego

iade imkanın varsa et bende geçen kış tefal almıştım valla
anneme veridm ondaki sinbomu geri aldım
sinirimi bozuyordu tartı
yaa bilemedim eşim tartılıyor 80 79 arası hep. Normal diyo ama bilemedim. Yeni aldım daha pazar günü.

Munzevi Zencefil benim tartimda marka bile yazmiyor kipadan almistim. Bugunlerde o da kafayi yedi sanki. Yenilesem mi diye dusunuyorum
Piline bak canım hala bir garşpse garipse bozulmuştur. Benimki sinboydu pil taktım sürekli hata veriyordu. Sinbo da yoktu aldığım yerde tefal aldım.

ayyy kuş kadar yiyorum artık ondan mı şimdi sevindim bak

Yok kuzum beniki o model değil"
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))

Evet oda olabilir aslında.
yeni pilde aldım taktım.

Tefal premiss yazıyo
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))

Evet oda olabilir aslında.
yeni pilde aldım taktım.

Tefal premiss yazıyo

Kaptanım benimde gözlerim doldu bak şimdi senin gibi yüreği kocaman bi kaptan inan o kadar çok fwyz aldım ki senden yemekle aramdaki ilişki düzeldi senin dokunuşun sayesinde kaptanicem asıl sen hakini helal et dur ya veda eder gibi olmasın sakın bi yerlere gitme ha elin üstümüzde olsun yine de

Günaydın ben geldiimmm çok özlendiğimi biliyorum ben de sizi özledim
Tatilden Pazar akşamı döndük biz yokken annemler bizde kaldı tavuklar için.haliyle geldiğimizde evdelerdi.konuş anlat yemek ye iç ogün öyle geçti.sabahı zaten direk okul telaşı.kitaplar eksikler.kazık atmaya çalışan bir özel okul ve kazığı gördüm resti çekiyorum diyen bi adet ben...kitapları kendi kitapçıma verip sadece okulun tekel koyduğu kitapları okuldan almaya çalışıyorum koşturup duruyorum yardımcı kaynak ve interaktif aboneliklere 800 tl fiyat biçen okulu ben 500 e mal ediyorum parası olan benim gibi uğraşmıyor tabi.velhasıl kelam daha nefes alamadım bu arada tatile gitmeden bi gün önce benim kızın diş teli çıkmıştı akşam çocukları erken alıp oraya gidecem bi de.iş aramaya da başladım hatta ilk reddedilmemi de yedim.25 yaşınını geçmemiş istiyolarmış mış...bende 25 gösteriyom ama demi yani...nasip kısmet nere bakacaz bakalım

Son düzenleme:
Evet haklisin bugun piline bi el atiyim

Ausencia

Asıl sen hakkını helal et bizim için gece gündüz uğraştım vakit harcadım yeri geldi en kıymetlini oyaladın bizim işlerimiz için..sayende 27 kilo verdim dahada verecem.bu yoğunluğumda da beni idare ettin Allah razı olsun ne muradın varsa hayırlısıyla gerçekleştirsin inşallah Seni ve hepinizi seviyorum

hoşgeldin ahuu
25 i geçmemiş mi seni gören 18 lik sanır, halt etmiş onlar

Ay beni de komşu kahvaltıya çağırdı bi gideyim de çatallayım onu bunu
Bu arada @MiuLego ben seni tanımıyorum hiç.yaş kaç boy kaç evlimisin bekarmısın ne iş yaparsın tanıttıysan da ben yoktum ya kaçırmışım
Spor pointlerim de cuma 240 ctesi 240 Pazar 180 dün yok bıgün inşallah olur

günaydınnnnnn herkese
trafik ilk günden mi olur yaaa
10 dk yolu 25*30 dk geliyorummm
Günaydın kuzum her yer öyle felaket bir trafik yaşıyoruz sorma

Günaydın canım tabisi özlendinNe saçma bir seçenek 25 yaş üstü olanlar kaldı mı yani be 27 yim buradan çıkarsam iş bulmam zorlaşacak mı yok artık iyice delirmişler

Son düzenleme:
Günaydın canlar
Ausencia öğretmeni giden ilkokul öğrencisi gibi hissediyorum

@MiuLego canım kaptanlığın hayırlı olsun bol bol kilo vermeli olsun inşallah :)
amin canım teşekkür ederim
günaydınnnnnn herkese
trafik ilk günden mi olur yaaa
10 dk yolu 25*30 dk geliyorummm
İstanbul trafiğinden farksız artık ankara trafiği de..
anaaa senin mi o bende internetten buldun sandım
eneeemm çok datlu,sen işteyken evde yanlız mı kalıyo peki
benim benim evet işteyken yalnız evde bekliyor sessiz sessiz kuzum
çok hafif bi gün.. gel eksileeeeer :)
hoş geldin ahuuuu
Anlatmıştım yaa.. Kçıncı sayfadaydı ki bulsam da geri alıntılasam

hoşgeldin canımmm , bende bu yıl çalışmak istedim ama müracaat ettim yerler asgari ücret verdiler haftanın 6 günü çalışma şeklindeydi yok dedik... düşündük eşimle şimdi çalışacam bu para ile bize bi getirisi olmayacak sadece sigortam yatırılacak o çok avantaj ...alacam 1400 tl bunun zaten tam gün kızı kreşe verecem 500 tl gitti ki zaten en ucuz kreş 500 tl ...ben çalışıyorum diye eşimden eş yardımını kesecekler haliyle eee ben eve gel koştur koştur hazırlık yap ertesi güne hazırlan değmez diye reddettik.... kıızım şuan yarım gün kreşe gidiyor en azından kahvaltı öğle yemeği ben yediriyorum o eğlenmeye gidiyor gibi oldu... öğretmeni çook mutlu bir çocuk yetiştirmisiniz dedi .... evet 4 yıldır çalışmıyorum ama şimdi meyvesini alıyorum öğretmenleri güven duygusu çok gelişmiş mutlu bir çocuk demeleri bana yetti....

Nevreste biz takıma ha geldik ha geleceğiz derken Ausencia uçtu(kaptanlığı bırakmış)
Benim bile içm bir buruk oldu Aus .İsterdim ki geldiğimizde bizi de zayıflat.Eminim gelen arkadaş ta iyidir de senin sopanı yemek istiyordum ben.Gerçi şu işim bitsin ,bu işim bitsin diye diye geleceğim yok böyle giderse ,o ayrı.
Lunya'ya ayrı üzüldüm ,O da gitmiş ,üyelik iptali yaptırdı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…