- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
yaa bilemedim eşim tartılıyor 80 79 arası hep. Normal diyo ama bilemedim. Yeni aldım daha pazar günü.iade imkanın varsa et bende geçen kış tefal almıştım valla
anneme veridm ondaki sinbomu geri aldım
sinirimi bozuyordu tartı
Piline bak canım hala bir garşpse garipse bozulmuştur. Benimki sinboydu pil taktım sürekli hata veriyordu. Sinbo da yoktu aldığım yerde tefal aldım.Munzevi Zencefil benim tartimda marka bile yazmiyor kipadan almistim. Bugunlerde o da kafayi yedi sanki. Yenilesem mi diye dusunuyorum
ayyy kuş kadar yiyorum artık ondan mı şimdiYine de vardır bir seçenek gayet iyisindir bence mütevazi olmaSende çok tatlısın kuzum Kısa süreli yaşadık normale döndük bak
Bence sıkıntı yoktur tartıda merak etme aşırı yemediğin sürece hemen yansımaz
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))
Evet oda olabilir aslında.
yeni pilde aldım taktım.
Tefal premiss yazıyo
Kızımı aldım Kucağıma tartıldım :) sonra tek tartıldım biraz daha mantıklı bir rakam gösterdi :))
Evet oda olabilir aslında.
yeni pilde aldım taktım.
Tefal premiss yazıyo
Kaptanım benimde gözlerim doldu bak şimdi senin gibi yüreği kocaman bi kaptan inan o kadar çok fwyz aldım ki senden yemekle aramdaki ilişki düzeldi senin dokunuşun sayesinde kaptanicem asıl sen hakini helal et dur ya veda eder gibi olmasın sakın bi yerlere gitme ha elin üstümüzde olsun yine deya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
@aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
@ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
@aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
Antepia27
@roxen2303
begum75
nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
@ecemavi
@ErSeSi
@Nefs
Efser
Munzevi Zencefil
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
@eflalim
Cutemom007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
Bence de kuş kadar yersen bir kuşun kilosu nedir kiayyy kuş kadar yiyorum artık ondan mı şimdisevindim bak
Evet haklisin bugun piline bi el atiyimyaa bilemedim eşim tartılıyor 80 79 arası hep. Normal diyo ama bilemedim. Yeni aldım daha pazar günü.
Piline bak canım hala bir garşpse garipse bozulmuştur. Benimki sinboydu pil taktım sürekli hata veriyordu. Sinbo da yoktu aldığım yerde tefal aldım.
Günaydın ben geldiimmm çok özlediğimi biliyorum ben de sizi özledim
Tatilden Pazar akşamı döndük biz yokken annemler bizde kaldı.hakiyle geldiğimizde evdelerdi.konuş anlat yemek ye iç ogün öyle geçti.sabahı zaten direk okul telaşı.kitaplar eksikler.kazık atmaya çalışan bir özel okul ve kazığı gördüm resti çekiyorum diyen bi adet ben...kitapları kendi kitapçıma verip sadece okulun tekel koyduğu kitapları okuldan almaya çalışıyorum koşturup duruyorum yardımcı kaynak ve interaktif aboneliklere 800 tl fiyat biçen okulu ben 500 e mal ediyorum parası olan benim gibi uğraşmıyor tabi.velhasıl kelam daha nefes alamadım bu arada tatile gitmeden bi gün önce benim kızın teli çıkmıştı akşam çocukları erken alıp oraya gidecem bi de.iş aramaya da başladım hatta ilk reddedilmemi de yedim.25 yaşınını geçmemiş istiyolarmış mış...bende 25 gösteriyom ama demi yani...nasip kısmet nere bakacaz bakalım
Demi ama...kendileri kaybetti şekerim benim gibi becerikli öğrenmeye hevesli bi hatunu kaçırdılarhoşgeldin ahuu
25 i geçmemiş miseni gören 18 lik sanır, halt etmiş onlar
bencede, hıhhDemi ama...kendileri kaybetti şekerim benim gibi becerikli öğrenmeye hevesli bi hatunu kaçırdılar
Günaydın kuzum her yer öyle felaket bir trafik yaşıyoruz sormagünaydınnnnnn herkese
trafik ilk günden mi olur yaaa
10 dk yolu 25*30 dk geliyorummm
Günaydın ben geldiimmm çok özlendiğimi biliyorum ben de sizi özledim
Tatilden Pazar akşamı döndük biz yokken annemler bizde kaldı tavuklar için.haliyle geldiğimizde evdelerdi.konuş anlat yemek ye iç ogün öyle geçti.sabahı zaten direk okul telaşı.kitaplar eksikler.kazık atmaya çalışan bir özel okul ve kazığı gördüm resti çekiyorum diyen bi adet ben...kitapları kendi kitapçıma verip sadece okulun tekel koyduğu kitapları okuldan almaya çalışıyorum koşturup duruyorum yardımcı kaynak ve interaktif aboneliklere 800 tl fiyat biçen okulu ben 500 e mal ediyorum parası olan benim gibi uğraşmıyor tabi.velhasıl kelam daha nefes alamadım bu arada tatile gitmeden bi gün önce benim kızın diş teli çıkmıştı akşam çocukları erken alıp oraya gidecem bi de.iş aramaya da başladım hatta ilk reddedilmemi de yedim.25 yaşınını geçmemiş istiyolarmış mış...bende 25 gösteriyom ama demi yani...nasip kısmet nere bakacaz bakalım
amin canım teşekkür ederim
İstanbul trafiğinden farksız artık ankara trafiği de..günaydınnnnnn herkese
trafik ilk günden mi olur yaaa
10 dk yolu 25*30 dk geliyorummm
benim benim evet işteyken yalnız evde bekliyor sessiz sessiz kuzumanaaa senin mi o bende internetten buldun sandım
eneeemm çok datlu,sen işteyken evde yanlız mı kalıyo peki
çok hafif bi gün.. gel eksileeeeer :)Günaydın
Dünkü menü
7.30
Sabah 2 yumurta peynir domates salatalık zeytin 20 tane falan badem
11.0 1 minnak parça peynir q kaç tane domates salatalık (arkadaşların kahvaltısından otlandim)
13.0
Yarim avüç kuru yemiş
17.0
Akşam 1 tabak taze fasulye 1 kaşe yoğurt
Üstüne 1 türk kahvesi 3 hurma
Spor 1 saat güneşin altında tempolu yürüyüş 50 dk pilatws yani 120+150
270 points
Ausencia @MiuLego
hoş geldin ahuuuuGünaydın ben geldiimmm çok özlendiğimi biliyorum ben de sizi özledim
Tatilden Pazar akşamı döndük biz yokken annemler bizde kaldı tavuklar için.haliyle geldiğimizde evdelerdi.konuş anlat yemek ye iç ogün öyle geçti.sabahı zaten direk okul telaşı.kitaplar eksikler.kazık atmaya çalışan bir özel okul ve kazığı gördüm resti çekiyorum diyen bi adet ben...kitapları kendi kitapçıma verip sadece okulun tekel koyduğu kitapları okuldan almaya çalışıyorum koşturup duruyorum yardımcı kaynak ve interaktif aboneliklere 800 tl fiyat biçen okulu ben 500 e mal ediyorum parası olan benim gibi uğraşmıyor tabi.velhasıl kelam daha nefes alamadım bu arada tatile gitmeden bi gün önce benim kızın diş teli çıkmıştı akşam çocukları erken alıp oraya gidecem bi de.iş aramaya da başladım hatta ilk reddedilmemi de yedim.25 yaşınını geçmemiş istiyolarmış mış...bende 25 gösteriyom ama demi yani...nasip kısmet nere bakacaz bakalım
Anlatmıştım yaa.. Kçıncı sayfadaydı kiAy beni de komşu kahvaltıya çağırdı bi gideyim de çatallayım onu bunu
Bu arada @MiuLego ben seni tanımıyorum hiç.yaş kaç boy kaç evlimisin bekarmısın ne iş yaparsın tanıttıysan da ben yoktum ya kaçırmışım
Spor pointlerim de cuma 240 ctesi 240 Pazar 180 dün yok bıgün inşallah olur
hoşgeldin canımmm , bende bu yıl çalışmak istedim ama müracaat ettim yerler asgari ücret verdiler haftanın 6 günü çalışma şeklindeydi yok dedik... düşündük eşimle şimdi çalışacam bu para ile bize bi getirisi olmayacak sadece sigortam yatırılacak o çok avantaj ...alacam 1400 tl bunun zaten tam gün kızı kreşe verecem 500 tl gitti ki zaten en ucuz kreş 500 tl ...ben çalışıyorum diye eşimden eş yardımını kesecekler haliyle eee ben eve gel koştur koştur hazırlık yap ertesi güne hazırlan değmez diye reddettik.... kıızım şuan yarım gün kreşe gidiyor en azından kahvaltı öğle yemeği ben yediriyorum o eğlenmeye gidiyor gibi oldu... öğretmeni çook mutlu bir çocuk yetiştirmisiniz dedi .... evet 4 yıldır çalışmıyorum ama şimdi meyvesini alıyorum öğretmenleri güven duygusu çok gelişmiş mutlu bir çocuk demeleri bana yetti....Günaydın ben geldiimmm çok özlendiğimi biliyorum ben de sizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?