Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Antepia27 Fatmacim ilk oglusun gidiyor ama ne güzel bie sebep icin. Allah saglikla bitirip gelmesini nasip etsin. Hangi bolumde okuyacak?
ayyyy darısı bizeee inşallah ünv ben gidecem onunla ev tutacam ) karışmak maksatıyla gitmiyecem elbette genç arkadaşları ile zaman geçirecek ama akşam gözümün önünde olsunnnn yanıında olayım ...

lunya neden gitmiş neden iptalettirmiş ki

Hayırlı sabahlar canolar

Gelemedim dün eşim hastalandı tam gün yattı evdeydi . Bende iyileştim sayılmazya .
Malum bahçeden topladıklarımı yerleştirmeye çalışıyorum , dün biraz sos yaptım kırmızı biber ve paylıcanla , bugun yine sos işi var . Ayrıca recel kaynatıyorum , sonracıma dolaba fasülye catlıcan vs. Birde konu komşuya eltiye dagıtım işlemleri vardı yanı bi yerlerimden sular aktı

Bu günde o yogunluk devam

Ortim mortim ecemavi Nefs kıslar bu hafta benden hayır yok şu 3 gün ne sıkarsam spor neyinde yok zaten mecalimde yok .
Şimdiden tebrik edeyim sizi ...

Diyette ; dün ne yedim bilmiyorum sabah bahçeden kelek yemiştim eve gelincede normal kahvaltı , sonrası gün boyu oğün yemedim iş arası atıştırma oda yarım kilo kadan çilek az ayçiçegi tazeolandan birde 5-6 bulgurlu gül dolması .

ayy adaa çok fenasın kız sen
hele bi o zamanlar gelsin bakalım seninki seni isteyecek mi yanında çokta hayale kapılma bu konuda

oo kış hazırlıklar ne güzel afiyetle yiyin inşallah
kayısı dalına geçmiş olsun,sanırım seni kıskandı

Oyy asıl sen helal et. O kadar emek veriyorsun ki. Sen olmasan ben çoktan bırakmıştım diyet işini. Senin sayende direniyorum

deme öyle hayallerin içinde yaşamak istiyorum hayatlarla yüzleşmek ağır gelirrr
hemende sulugöz,kıyamam gel
adaa bende senin gibiydimde oğlan büyüdükçe bazı şeyleri daha net görüyorum ondan dedim yoksa hayallerini yıkmak istemem,gerçi kız çocuğu daha aileye dönük belki seninki ister ama sen yinede çok kaptırma

haklısın aslında ama ben yinede gideyim ünv peşinden

hayırlı olsun yeni eğitim döneminiz .....bende iyiyim canım perşembe memlekete gidecem malum cumartesi düğün var ... biraz ev toplamaca biraz spor zaman geçiyor....
Sağol canım amin. Oo gitmeden dip köşe temizlik yaparsın kesin dışarı çıkarken bilr eminim iş bırakmadan çıkıyorsun benim gibi düğün kombini memleketten mi alınacak şimdi. Foto bekliyorum, eşine söyleyerek tabi ki

aynen tatile çıkarkende sabah gitmeden en son tuvaletine çamaşır suyu ile hemen yıkıp kapıdan çıkarım ) eşim elinde anahtar kapıda bekler beniii ....
kombine memlekette karar verecem izin verirse atarım resim canım

Kızlar bana akıl verin, malum öfke patlamaları içi ilaç kullanıyorum güya ama hiç bir vakit istediğim etkiyi göremedim ben. Yani öyle pamuk gibi olamadım hiç. Doktoru mu değişsem ne dersiniz. İlaçların etki etmediği insanlar varmıdır ki ?

doktoru da değişebilirsin doktorun verdiği ilacıda,tekrardan git doktora bu aban iyi gelmedi de,yada direk başka doktora git durumu anlat

İlacını değiştirmesini söyle yada başka dr git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…