ayyyy darısı bizeee inşallah ünv ben gidecem onunla ev tutacam@Antepia27 Fatmacim ilk oglusun gidiyor ama ne güzel bie sebep icin. Allah saglikla bitirip gelmesini nasip etsin. Hangi bolumde okuyacak?
lunya neden gitmiş@Nevreste biz takıma ha geldik ha geleceğiz derken Ausencia uçtu(kaptanlığı bırakmış)
Benim bile içm bir buruk oldu Aus .İsterdim ki geldiğimizde bizi de zayıflat.Eminim gelen arkadaş ta iyidir de senin sopanı yemek istiyordum ben.Gerçi şu işim bitsin ,bu işim bitsin diye diye geleceğim yok böyle giderse ,o ayrı.
Lunya'ya ayrı üzüldüm ,O da gitmiş ,üyelik iptali yaptırdı herhalde.
ayy adaa çok fenasın kız senayyyy darısı bizeee inşallah ünv ben gidecem onunla ev tutacam) karışmak maksatıyla gitmiyecem elbette genç arkadaşları ile zaman geçirecek ama akşam gözümün önünde olsunnnn yanıında olayım ...
oo kış hazırlıklar ne güzelHayırlı sabahlar canolar
Gelemedim dün eşim hastalandı tam gün yattı evdeydi . Bende iyileştim sayılmazya.
Malum bahçeden topladıklarımı yerleştirmeye çalışıyorum , dün biraz sos yaptım kırmızı biber ve paylıcanla , bugun yine sos işi var . Ayrıca recel kaynatıyorum , sonracıma dolaba fasülye catlıcan vs. Birde konu komşuya eltiye dagıtım işlemleri vardıyanı bi yerlerimden sular aktı
Bu günde o yogunluk devam
Ortim mortimecemavi Nefs kıslar bu hafta benden hayır yok şu 3 gün ne sıkarsam spor neyinde yok zaten mecalimde yok .
Şimdiden tebrik edeyim sizi ...
Diyette ; dün ne yedim bilmiyorum sabah bahçeden kelek yemiştim eve gelincede normal kahvaltı , sonrası gün boyu oğün yemedim iş arası atıştırma oda yarım kilo kadan çilek az ayçiçegi tazeolandan birde 5-6 bulgurlu gül dolması .
deme öyleayy adaa çok fenasın kız sen
hele bi o zamanlar gelsin bakalım seninki seni isteyecek mi yanında çokta hayale kapılma bu konuda
Oyy asıl sen helal et. O kadar emek veriyorsun ki. Sen olmasan ben çoktan bırakmıştım diyet işini. Senin sayende direniyorumya cidden çok seviyorum ben sizi ya ... gözümden yaş akıyor yeminle ... yok burdayım evvelAllah ama ...ne bileyim ben işte .. 3-4 gündür suratım düşüyor .... eşim diyor üzüldün sen kızlarını bırakıyorsun diyekeşke daha genç daha dinamik olaydım laa , kök söktürürdüm size daha 5 sene ama kafa kaldırmıyor
yüreği çok güzel her birinizin ... benim kızmalarıma , sopama ... bazen aşırı çıkışlarıma ... hepsine ama hepsine kaptanım diyip sünger çektiniz .
Hakkınızı helal edin .
Burada 1 yılım geçti neredeyse ... geceli gündüzlü .. bulduğum hatta bulamadığım ama şartları zorlayıp geldiğim her an ...
7.takıma iyi ki gelmişim ... İyi ki geçtiğimiz Ocak ayında o kaptanlık teklifini kabul etmişim .. Çok güzel işler başardık ...
Mezunlarımız oldu ...
@roxen2303
@Betulina
@pamukskr
@Bebetomm
@vorones
aeben
@Lunya
@DelyDoly
@saydin78
ecemavi
@mimu88
@_SARAYCA_
he bi de ben 2 kez mezun oldum
9 ayda hiç fena değil ... he
Lafı uzatmayacağım ...derim uzar yine biliyorum ama veda etmiyorum ..sadece kaptanlık süremle ilgili helallik yazısı olarak görün bunu ...
aeben
@kelebekolacam
@mimu88
@masumm
@saydin78
ada81
@Ahu060812
@daydream-
@Sherrysherrylady
@Antepia27
@roxen2303
begum75
@nehirnil111
@_SARAYCA_
@Lunya
@Sekercikiz
ecemavi
@ErSeSi
Nefs
Efser
@Portakal Sulu Ordek
@igdedali
@suspushanimcim
@Triplimelek Megi
@GunesinKizi35
@Bonus
@caytabagi
@White Lily
@nar_cicegim
@Kajupi
@60kiloyum
Nego
@Makbule007
@MuMu85
@Neshve
@MorVampirella
@koza16
@_AYNURA_
@vorones
@derunehatun
@cydnz_1
@Davina
@tuba52
@ervahafsa
@Dilekiyi
@arselka
@irmae
Hakkınızı helal edin .. Aşırı mükemmeliyetçi dr teşhisim varken , ıncığı cıncığı hesaplarken ... hep olur kaptanım , deneriz en azından dediniz ... denediniz de .... başardınız da ...
Çok seviliyorsunuz
Hadi sustum tamam .... söz artık sevgili @MiuLego da ...menü ve spor bildirimlerinize miu yu etiketlemeyi unutmayın
Çok yemeyin e miii
Ha bi de bu cuma resmi olarak son kaptanlık haftam ... bana güzel bir veda partisi , miu ya da hoşgeldin balosu için herkes en güzel en cici eksileri ile hazır olsun e mi
giderken şöyle afilli afilli poz vereyim kameralara
hadi bu kadar duygusal yeter ... şimdi yarın olacak ben çar çar yazacağım .... huuuu kadınnnn hani sen dün gitmiştin diyeceksiniz
banlar kraliçesiiiiii nasılsınnnOyy asıl sen helal et. O kadar emek veriyorsun ki. Sen olmasan ben çoktan bırakmıştım diyet işini. Senin sayende direniyorum
hemende sulugöz,kıyamam geldeme öylehayallerin içinde yaşamak istiyorum hayatlarla yüzleşmek ağır gelirrr
haklısın aslında ama ben yinede gideyim ünv peşindenhemende sulugöz,kıyamam gel
adaa bende senin gibiydimde oğlan büyüdükçe bazı şeyleri daha net görüyorum ondan dedim yoksa hayallerini yıkmak istemem,gerçi kız çocuğu daha aileye dönük belki seninki ister ama sen yinede çok kaptırma
Çok şükür canım. Okul telaşı. Sen nasılsınbanlar kraliçesiiiiii nasılsınnn
Bilmiyorum ki.Yoğun diye yazamıyor sanmıştım.Profiline girdim.Gideceğini yazmış,helallik istemiş.lunya neden gitmişneden iptalettirmiş ki
hayırlı olsun yeni eğitim döneminiz .....bende iyiyim canım perşembe memlekete gidecem malum cumartesi düğün var ... biraz ev toplamaca biraz spor zaman geçiyor....Çok şükür canım. Okul telaşı. Sen nasılsın
Sağol canım amin. Oo gitmeden dip köşe temizlik yaparsın kesinhayırlı olsun yeni eğitim döneminiz .....bende iyiyim canım perşembe memlekete gidecem malum cumartesi düğün var ... biraz ev toplamaca biraz spor zaman geçiyor....
Ayy sanki kendi nasılsaLego senin fotoları gördüm anasını satayım Depresyon sebebi resmen...
Nasıl güzel nasıl güzel incecik bacaklar basen yok offf offf....
Maşallah
haklısın aslında ama ben yinede gideyim ünv peşinden
Bilmiyorum ki.Yoğun diye yazamıyor sanmıştım.Profiline girdim.Gideceğini yazmış,helallik istemiş.
aynen tatile çıkarkende sabah gitmeden en son tuvaletine çamaşır suyu ile hemen yıkıp kapıdan çıkarımSağol canım amin. Oo gitmeden dip köşe temizlik yaparsın kesindışarı çıkarken bilr eminim iş bırakmadan çıkıyorsun benim gibi düğün kombini memleketten mi alınacak şimdi. Foto bekliyorum, eşine söyleyerek tabi ki
doktoru da değişebilirsin doktorun verdiği ilacıda,tekrardan git doktora bu aban iyi gelmedi de,yada direk başka doktora git durumu anlatKızlar bana akıl verin, malum öfke patlamaları içi ilaç kullanıyorum güya ama hiç bir vakit istediğim etkiyi göremedim ben. Yani öyle pamuk gibi olamadım hiç. Doktoru mu değişsem ne dersiniz. İlaçların etki etmediği insanlar varmıdır ki ?
İlacını değiştirmesini söyle yada başka dr gitKızlar bana akıl verin, malum öfke patlamaları içi ilaç kullanıyorum güya ama hiç bir vakit istediğim etkiyi göremedim ben. Yani öyle pamuk gibi olamadım hiç. Doktoru mu değişsem ne dersiniz. İlaçların etki etmediği insanlar varmıdır ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?