hosgeldin hulyacim
kaptan gelebilecegini soylemis sevindim
bende 6-7 ay yoktum zaten
tekrar dondum
guzel kizin nasil?
dun gibi hatirliyorum yeni dogduklarini
yaramazlar dillendiler bile..
[ı]günaydın kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr..............dün ablamın acil gezi planıyla günü bakırköyde tamamladım.....uğrayamadım didaha.................[/ı]
Anşaam ne yaptı acaba,dün çok perişandı kuzumCanlarım ben spora gidiyorum.O arada kendime elma çayı hazırlıycam,o kaynarken sporu aradan çıkarıyım.Döndüğümde inşallah buralarda olursunuz.5 aydır en zevk aldığım şey;günü bitirip sporlarımı bitirip kahvemi elime aldığımda sizleri burada görüp kaynatmak,sizi seviyorum ben çoookkkk
evet tek sebep bu..
malesefki bu yüzden istemiyorlar hiç bi şeyi mutlu mutlu yasayamıcam..
herkes bir olmuyor işte benimkiler böyle..
Yokluğunu hissediyoruz tatlı dilli ablam benim
Oyyyyy,oyyyy,oyyyyy.Benim tanıdığım Pabya yapıcam dedi mi yaparrrrr :18: Canım bu arada pirinç lapası gerçekten çok lezzetli,12 de yedim ve hala midemde en küçük bir açlık kıpırtısı yok.Her perşembe yapıyım diyorum,ben fazlaca ödem tutuyorum çünkü.Bunu her perşembe alışkanlık haline getiricem Pabyam,ben sana veririm en lezzetli şeklinin tarifini bu hafta ayran detoksu yap da,artık haftaya
Amin canım benim,inşallah hayırlısı ile
Amin balım,dualarınızda unutmayın bizleriiii
Selam canım.
Emanetin başım üstüne güzel kaptanımCanlarım bu arada dün verdiğim kot siparişi bugün elime ulaştı.Üzüleyim mi,sevineyim mi bilemedim.Ben 1 şubatta burada diyete başladığımda 52-54 beden giyiyordum.48'e düşmştüm 4 ayda,şimdi 48 beden verdiğim sipariş bile belimde döndü,46 bedene düştü Nev'iniz Tabi kot da elimde patladı,yarın iade edicem kargoyla
gülüm hülyayı alabilrsin takıma benim ne zamn döneceğim hiç belli değil canım.beni saymadan hesapla.
bende meyvisimmm,,,kac yil oldu...burda yaz helvasi yok hic..normal helvalar var...ama gun yaklastik canim neler istiyor neler..insallah migdeyi buyutmeden gelirim..birde ramazan geliyor ustelik..ramazandada herzaman kilo almisimdir :18::18: yani Allah yardimcimizz olsunn
selam aleykum sevgili takim arkadaslarim. ben sizleri cok seviyom helede kaptanimi (durun dungu cezami hafifletmeye calisiyom caktirmayin )duydum bensiz yapamiyormussunuz dayanamadim geldim bende . hepinizi azmionden dolayi oncelikle kutlayim. benim oglum rahatsizdi malumunuz uzere simdi biraz daha iyi o yuzden firsat buldum ve geldim . masallah dokturmussunuz oku oku bitmedi tabi ben inat ettim bitirecem diye . bu seferde altta olan butun kizlar dagildi neyse yine gelirsiniz ben burdayim artik . sohbetinizi ozledim yabeni sizsiz birakmayin cok yoksa kendimi kaybediyom yemeklerin arasinda
selam kizceler.nasilsiniz .beni sorarsaniz
YORGUNUM DOSTLARIMMMMM
YORGUNUM YORGUUUNNNNN
Bugün mutfak dolaplarini sildim,sürttüm.birzadan baska islere devam.dolaplari saricam.-esim söktü bende saricam.offff hadi sizi seviyorum.
kirmizim cumadan itibaren yokum bir kac hafta.simdiden bilmiyorum ne zaman internetim gelecek yeni evde.ama gelince benimde isim bitince hemen kendimi sizin yaninizda bulucam.sen kaydet simdiden cumadan itibearen yokum diye.cünkü cumartesi sabah erkenden gidicez.
gene yeni geldim geçmişi okudum pabyacım cok yorgunum yaa yazları sevmiyorum iş bitmiyo içeni sarhoşu ayyaşı dengesiziz bitmiyo havalr ısınınca insanlar sapıtıo ne yazıkki....
hafta sonu olsada uyusam biraz yaa dün akşamda kızım ateşlendi gece gene uyku haram oldu şimdi iyi şükür...
5 günde 5 kilom gene yalan olduu ama dikkat ediyorumm bu hafta inşallah bi oynama olacak...siz nasılsınız kızlarr...
[]slm kkızlar sanırım haftaya diyetisyen yolunu tuttağım koruma programı için[/B]
her öğünde ne yediğinizi paylaşmıyormusunuz
ben dün sabah
2 dilim kepek ekmek 3 zeynin az peynir domates
ara 2 tane kuru incir
öğle
1 kese kabak yemeği yarım kase yogurt
2 dilim kepek ekmeği
ara kapruz işyerinde arkadaşlar kestiler dayanamadım karpuzu severim
akşam yemeğe davetlydik taktir ettim kendimi
3 köfte fırında köfteler avucumun yarısı kadar
2 kaşık pilav
boool salata
bugun sabahta
1 haşlanmış yumurta
az peynir yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
nasıl gidiyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum
her öğünde ne yediğinizi paylaşmıyormusunuz
ben dün sabah
2 dilim kepek ekmek 3 zeynin az peynir domates
ara 2 tane kuru incir
öğle
1 kese kabak yemeği yarım kase yogurt
2 dilim kepek ekmeği
ara kapruz işyerinde arkadaşlar kestiler dayanamadım karpuzu severim
akşam yemeğe davetlydik taktir ettim kendimi
3 köfte fırında köfteler avucumun yarısı kadar
2 kaşık pilav
boool salata
bugun sabahta
1 haşlanmış yumurta
az peynir yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
nasıl gidiyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar koşu bandını bu sabah inlettim resmen ama şu anda her yerimden terler akıyor,ben duş alıp geleyim.
bencede menün çok güzel,tek şey eksik gibi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?