Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hosgeldin hulyacim
kaptan gelebilecegini soylemis sevindim
bende 6-7 ay yoktum zaten
tekrar dondum

guzel kizin nasil?
dun gibi hatirliyorum yeni dogduklarini
yaramazlar dillendiler bile..

ooo hemde nasıl dillendi ya anlatamam
senin bebeiş nasıl oldu canım.ben akşamları pek paylaşım yapamıyorum ama gündüz 5 e kadar buradayım artık

bu arada takım baya degişmiş zalimi gitmiş herhalde yeni takım kaptanı kim.önceden pek paylaşım yoktu şimdi baya aktif olmuş takım.birde hangi formu dolduracam ben yaaa :)

günaydın kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrr..............dün ablamın acil gezi planıyla günü bakırköyde tamamladım.....uğrayamadım didaha.................

bizde seni seviyoruz canim seni boyle enerjik gordukce bizede bulasiyor enerjin

[]slm kkızlar sanırım haftaya diyetisyen yolunu tuttağım koruma programı için [/B]

evet tek sebep bu..
malesefki bu yüzden istemiyorlar hiç bi şeyi mutlu mutlu yasayamıcam..
herkes bir olmuyor işte benimkiler böyle..

kız bu da dert mi...yakın evlenirsin uzağa gidersin....onlarda alışır zamanla.........
.

ooh ne güzel süper moral sana...........

gülüm hülyayı alabilrsin takıma benim ne zamn döneceğim hiç belli değil canım.beni saymadan hesapla .

bu gidişle evlenip gelirsin sen valla meyvişim............

bol salata y e gülüm iftarda bol su yemekler sonra pidede ölçülü.....hiçbişeycik olmaz o zaman..........

bebişin iyileşsin yeter canım ne cezası...........

selam kizceler.nasilsiniz .beni sorarsaniz
YORGUNUM DOSTLARIMMMMM
YORGUNUM YORGUUUNNNNN

Bugün mutfak dolaplarini sildim,sürttüm.birzadan baska islere devam.dolaplari saricam.-esim söktü bende saricam.offff hadi sizi seviyorum.

dolaplarıdamı götürüyosunuz yaniiii............:26:

sizsiz nasıl olur buralar ki.............

allah yardımcın olsun canım................

aman ya ben bi gunaydin bile demeden bodoslama dalmisim gecmise.affedin kizlar oncelikle gunun en aydini sizlerin olsun.

her öğünde ne yediğinizi paylaşmıyormusunuz
ben dün sabah
2 dilim kepek ekmek 3 zeynin az peynir domates

ara 2 tane kuru incir

öğle
1 kese kabak yemeği yarım kase yogurt
2 dilim kepek ekmeği

ara kapruz işyerinde arkadaşlar kestiler dayanamadım karpuzu severim

akşam yemeğe davetlydik taktir ettim kendimi
3 köfte fırında köfteler avucumun yarısı kadar
2 kaşık pilav
boool salata

bugun sabahta
1 haşlanmış yumurta
az peynir yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

nasıl gidiyorum kızlar yorumlarınızı bekliyorum

menun guzelmis tatlim .menulerimizi tabiki paylasiyoruz ama her ogun degil toplu bir kerede yaziyoruz ama istersen sen her ogun paylas daha iyi olur

Kızlar koşu bandını bu sabah inlettim resmen ama şu anda her yerimden terler akıyor,ben duş alıp geleyim.

bencede menün çok güzel,tek şey eksik gibi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kızlar koşu bandını bu sabah inlettim resmen ama şu anda her yerimden terler akıyor,ben duş alıp geleyim.

tamam canim sen yaptin masallah ben daha yeni basliyacam oglumu uyuttum o uyanana kadar bend3 sporumu yapip dusumuda alip geleyim sonra tekrar bulusuruz burda

kizlar ben bunu dun gordum cokta hosuma gitti bende sizlerle paylasmak istedim . islama gericilik diyenlere ders olsun 14 yuz yil onceden bunu bilip insanlari uyarmis .daha teknoloji cagi dedikleri seyde simdi tasdik ediyorlargerici aslinda kendileride farkinda degiller

Ayakta Su İçme Konusunun Bilimsel Gerçeği..
Peygamber efendimiz ayakta su içmeme hususunda da bizi uyarmıştır. İlk bakışta a...nlamsız gelen Bu öğütün, bu sözün özüne bakıldığında yine bizim sağlığımız için etkileri çok büyüktür."

Bir hadisde ayakta su içmenin zararına şu şekilde işaret etmiştir:
…“Eğer ayakta su içen kimse midesine verdiği zararı bilseydi içtiği suyu şüphesiz ki geri kusardı” (Abdürrezzak 10/427 hadis 19588).

Yine aynı konu ile alakalı olarak;
“Sizden biriniz ayakta su içmesin. Her kim unuturda içerse kusmaya çalışsın” buyurmuştur (Müslim eşribe Hadis 116)

Bilimsel olarak açıklaması ;

İnsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur.
Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını (pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer..

Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce midede birikir asitle karışarak mikropları ölür ve sonra 12 parmak barsağına geçer. Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera da dâhil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…