Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eflalim ofke patlamalari icin ilactan ziyade terapiste gitsen daha iyi olmaz mi?

doktoru da değişebilirsin doktorun verdiği ilacıda,tekrardan git doktora bu aban iyi gelmedi de,yada direk başka doktora git durumu anlat
Başka doktor daha iyi sanki begüm. Bu doktor iyisin iyi gördüm seni deyip duruyor ama ben yapı olarak çok mutsuz olsam da daha çok gülen bir insanım. Adam iyiyim sanıyor. İletişim iyi değil sanırım aramızda
İlacını değiştirmesini söyle yada başka dr git
Tamam canım. Bu dördüncü ilacım
Eflalim ofke patlamalari icin ilactan ziyade terapiste gitsen daha iyi olmaz mi?
Sivas da öyle psikolog yok canım ben bulamadım. Üniversite hastanesinde olabilir belki. Diğer gideceğim doktor orayı tavsiye etmiş birine ama baktım psikolog yok. Birde konuşma beni kısa süreli etkiliyor sonra yine aynıyım uyusmak istiyorum

Bak canım ilk seninle ilk tanıştığımız zaman da söyledim senin ilaçtan çok terapiste ihtiyacın var

Bak canım ilk seninle ilk tanıştığımız zaman da söyledim senin ilaçtan çok terapiste ihtiyacın var

Ah Efser terapi yapacak bulsam giderim ama yok. Birde bu soruna sebep olan kişinin aslında tedavi olması lazım da nerfe

herkese merhaba
Ausencia abla okuduğum kadarıyla kaptanlığı bırakıyorsun sanırım çok emek ettin tek tek hepimize allah razı olsun
etiket yapmışsın hep fakat gelemedim sporada devam edemedim bir miktar kilo almışta olabilirim malesef sağlık sorunları sebebiyle düzenim baya değişti şimdi iş yoğunluğuda binince ben hala toparlayamadım..

Daydream- abla sende portakal diyetinde yalnız kaldın sanırım kusuruma bakma

.
geçmiş olsun roxen
kiloları dert etme buraya gelirsin verirsin önce sağlık

Nego şu sıra bende çok yaşıyorum ve yeminle yaşlandığımı hisediyorum kendimi boşa yaşlandırmaktan başka bişey değil. Ben böyle bi insan olmak istemiyorum.

Ablamın gittiği bi kuaför vardı kadın boşanmı eşinden ve biraz destek almak istemiş dr da durumuna göre ilaç verirsem uyutur seni sadece demiş.
Bunları yaşayarak atlatman lazım demiş. Doğal bişey vericem onu yap iç demiş.

Bildiğimiz maydano kürü var ya onun ıspanaklı olanıymış. Duyunca şaşırdım bakım netten zaten saraçoğlunun kürüymüş.
Banada tavsiye etti işte. Demire ve kanada iyi geliyomuş.
Ben birde sarı kantoron alacağım epeydir aklımda ama fırsat olmadı bi gidemedim.

Sanada tavsiye ediyim dedim henuz denemedim ama deniycem denemek zorundayım

Roksim merhabaaa..gecmis olsun neyin var canim..

Portakal devam etmedim portakallar tatsiz susuzdu biraktim.

Bi güzel okudum geçmişi ...

O bi güzel mesajlarınızı da hiç birini alıntılamadım ..çünkü o kasvetli havayı atıyoruz derhal aus mu gitmiş , nereye ??? gitmez ...gitmez o kaknem cadı bir yere

Şimdiiii....

Bonus seni az sonra özelden elleşeceğim hazır ol annem

Nare83 kibariye sarısı ne yahu koptum burda ... yeni sarı tonu güzel ama öncekine de demiştim ombre boyu çok tutulmuş ..öyle olunca dip boyası gelmiş saça benziyor ... bir dahakine ombre yapacaksın daha uca attır gülüm

nar_cicegim barbunya şişirdi mi onu merak ettim ?

@White1989 sen kaç çıktın onu merak ettim ?

@Portakal Sulu Ordek canım tartı farkını almayı unutma .. eskisini atmadan ....önemli çok ...listeye tartı farkı eklenecek eğer varsa .

kız valla kibariye sarısı o yaaa
canım zaten hep uca yaptırıyordum bu salak yapamadı

ömürlük ombre yaptı bana 5 sene diple idare ederim ahahaha

Ay benim yüreğim pır pır bugün .
Yusuf öğle yemeğine gelmeyecek . Geçen sene de ara ara haftada 1-2 gün hafta okulda kalıp kantinden alıp yiyordu falan , seviyordun öğle arasında okulda kalmayı da arkadaşları ile .
ama bugün komşumuzun kızı var çok severim , 12 yaşında ... yusufta da dahil 3 çocukla yandaki yemek yerinde yiyeceklermiş .. okulun hemen yanı ... ama okulun kapısının dışı ya ... ayy gidip izlemsem mi uzaktan ?
eşim izin verdi ...ben vermezdim . bırak çocuğu... hemen okulun yanını ...tüm çocuklar her gün gidip orda yiyor ... bizimki bi gün o da ablası ile arkadaşları ile gidecek dedi .
neyse valla kalbim pır pır işte .

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi olursun inşallah İç huzurun neden kötü seni bu kadar mutsuz eden şeyden kurtulma şansın var mı zorlamak istemem ama kendini bu şekilde rahatlatabilirsin

Kaptanım anne yüreği başka tabi insan korkuyor etrafta bu kadar kötüyken ama inşallah iyi olacaktır onun içinde zaman zaman yemesi yeni ortamlara alışması da güzel bir şey için rahat etmiyorsa gidip bakabilirsin çaktırmadan

ada2
ayy ben mi çok rahatım
az rahat bırakın çocukları yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…