Eflalim ofke patlamalari icin ilactan ziyade terapiste gitsen daha iyi olmaz mi?Kızlar bana akıl verin, malum öfke patlamaları içi ilaç kullanıyorum güya ama hiç bir vakit istediğim etkiyi göremedim ben. Yani öyle pamuk gibi olamadım hiç. Doktoru mu değişsem ne dersiniz. İlaçların etki etmediği insanlar varmıdır ki ?
Başka doktor daha iyi sanki begüm. Bu doktor iyisin iyi gördüm seni deyip duruyor ama ben yapı olarak çok mutsuz olsam da daha çok gülen bir insanım. Adam iyiyim sanıyor. İletişim iyi değil sanırım aramızdadoktoru da değişebilirsin doktorun verdiği ilacıda,tekrardan git doktora bu aban iyi gelmedi de,yada direk başka doktora git durumu anlat
Tamam canım. Bu dördüncü ilacımİlacını değiştirmesini söyle yada başka dr git
Sivas da öyle psikolog yok canım ben bulamadım. Üniversite hastanesinde olabilir belki. Diğer gideceğim doktor orayı tavsiye etmiş birine ama baktım psikolog yok. Birde konuşma beni kısa süreli etkiliyor sonra yine aynıyımEflalim ofke patlamalari icin ilactan ziyade terapiste gitsen daha iyi olmaz mi?
Bak canım ilk seninle ilk tanıştığımız zaman da söyledim senin ilaçtan çok terapiste ihtiyacın varBaşka doktor daha iyi sanki begüm. Bu doktor iyisin iyi gördüm seni deyip duruyor ama ben yapı olarak çok mutsuz olsam da daha çok gülen bir insanım. Adam iyiyim sanıyor. İletişim iyi değil sanırım aramızda
Tamam canım. Bu dördüncü ilacım
Sivas da öyle psikolog yok canım ben bulamadım. Üniversite hastanesinde olabilir belki. Diğer gideceğim doktor orayı tavsiye etmiş birine ama baktım psikolog yok. Birde konuşma beni kısa süreli etkiliyor sonra yine aynıyımuyusmak istiyorum
Bak canım ilk seninle ilk tanıştığımız zaman da söyledim senin ilaçtan çok terapiste ihtiyacın varBaşka doktor daha iyi sanki begüm. Bu doktor iyisin iyi gördüm seni deyip duruyor ama ben yapı olarak çok mutsuz olsam da daha çok gülen bir insanım. Adam iyiyim sanıyor. İletişim iyi değil sanırım aramızda
Sivas da öyle psikolog yok canım ben bulamadım. Üniversite hastanesinde olabilir belki. Diğer gideceğim doktor orayı tavsiye etmiş birine ama baktım psikolog yok. Birde konuşma beni kısa süreli etkiliyor sonra yine aynıyımuyusmak istiyorum
Ah Efser terapi yapacak bulsam giderim ama yok. Birde bu soruna sebep olan kişinin aslında tedavi olması lazım da nerfeBak canım ilk seninle ilk tanıştığımız zaman da söyledim senin ilaçtan çok terapiste ihtiyacın var
Eki Görüntüle 2046158
ilk renk yukarıdaki renk , Kibariye sarısı idi gittim biraz açık istedim dedim aşağıdaki rengi yaptı , gözüm alışır belki zamanla
Eki Görüntüle 2046159
geçmiş olsun roxenherkese merhaba
Ausencia abla okuduğum kadarıyla kaptanlığı bırakıyorsun sanırım çok emek ettin tek tek hepimize allah razı olsun
etiket yapmışsın hep fakat gelemedim sporada devam edemedim bir miktar kilo almışta olabilirim malesef sağlık sorunları sebebiyle düzenim baya değişti şimdi iş yoğunluğuda binince ben hala toparlayamadım..
Daydream- abla sende portakal diyetinde yalnız kaldın sanırım kusuruma bakma
Roksim merhabaaa..gecmis olsun neyin var canim..herkese merhaba
Ausencia abla okuduğum kadarıyla kaptanlığı bırakıyorsun sanırım çok emek ettin tek tek hepimize allah razı olsun
etiket yapmışsın hep fakat gelemedim sporada devam edemedim bir miktar kilo almışta olabilirim malesef sağlık sorunları sebebiyle düzenim baya değişti şimdi iş yoğunluğuda binince ben hala toparlayamadım..
Daydream- abla sende portakal diyetinde yalnız kaldın sanırım kusuruma bakma
Bi güzel okudum geçmişi ...
O bi güzel mesajlarınızı dahiç birini alıntılamadım ..çünkü o kasvetli havayı atıyoruz derhal aus mu gitmiş , nereye ??? gitmez ...gitmez o kaknem cadı bir yere
Şimdiiii....
Bonus seni az sonra özelden elleşeceğim hazır ol annem
Nare83 kibariye sarısı ne yahu koptum burda ... yeni sarı tonu güzel ama öncekine de demiştim ombre boyu çok tutulmuş ..öyle olunca dip boyası gelmiş saça benziyor ... bir dahakine ombre yapacaksın daha uca attır gülüm
nar_cicegim barbunya şişirdi mi onu merak ettim ?
@White1989 sen kaç çıktın onu merak ettim ?
@Portakal Sulu Ordek canım tartı farkını almayı unutma .. eskisini atmadan ....önemli çok ...listeye tartı farkı eklenecek eğer varsa .
Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi olursun inşallahBaşka doktor daha iyi sanki begüm. Bu doktor iyisin iyi gördüm seni deyip duruyor ama ben yapı olarak çok mutsuz olsam da daha çok gülen bir insanım. Adam iyiyim sanıyor. İletişim iyi değil sanırım aramızda
Kaptanım anne yüreği başka tabi insan korkuyor etrafta bu kadar kötüyken ama inşallah iyi olacaktır onun içinde zaman zaman yemesi yeni ortamlara alışması da güzel bir şeyAy benim yüreğim pır pır bugün .
Yusuf öğle yemeğine gelmeyecek . Geçen sene de ara ara haftada 1-2 gün hafta okulda kalıp kantinden alıp yiyordu falan , seviyordun öğle arasında okulda kalmayı da arkadaşları ile .
ama bugün komşumuzun kızı var çok severim , 12 yaşında ... yusufta da dahil 3 çocukla yandaki yemek yerinde yiyeceklermiş .. okulun hemen yanı ... ama okulun kapısının dışı ya ... ayy gidip izlemsem mi uzaktan ?
eşim izin verdi ...ben vermezdim . bırak çocuğu... hemen okulun yanını ...tüm çocuklar her gün gidip orda yiyor ... bizimki bi gün o da ablası ile arkadaşları ile gidecek dedi .
neyse valla kalbim pır pır işte .
ada2Ay benim yüreğim pır pır bugün .
Yusuf öğle yemeğine gelmeyecek . Geçen sene de ara ara haftada 1-2 gün hafta okulda kalıp kantinden alıp yiyordu falan , seviyordun öğle arasında okulda kalmayı da arkadaşları ile .
ama bugün komşumuzun kızı var çok severim , 12 yaşında ... yusufta da dahil 3 çocukla yandaki yemek yerinde yiyeceklermiş .. okulun hemen yanı ... ama okulun kapısının dışı ya ... ayy gidip izlemsem mi uzaktan ?
eşim izin verdi ...ben vermezdim . bırak çocuğu... hemen okulun yanını ...tüm çocuklar her gün gidip orda yiyor ... bizimki bi gün o da ablası ile arkadaşları ile gidecek dedi .
neyse valla kalbim pır pır işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?