Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada2
ayy ben mi çok rahatım
az rahat bırakın çocukları yahu
Senin evladın büyüdü tabi rahatlarsın ama küçük çocuklarda bende telkin davranmamız gerektiğinin yanındayım hele şu son dönem yaşanan pedofili sapkınlardan sonra Rabbim tüm evlatlarımızı korusun

ben küçükkende öyleydim ki,sanırım hep çalışıyo olmamın ve gidip kontrol etme şansımın olmayışı sebebiyle böyyleydim,evde olsam belki bende daha titiz olurdum
ayy nil allah korusun,öyleleriyle karşılaştırmasın

kız valla kibariye sarısı o yaaa
canım zaten hep uca yaptırıyordum bu salak yapamadı

ömürlük ombre yaptı bana 5 sene diple idare ederim ahahaha

ayyy ya okuduğumdan beri gözümün önünde şööööföööööööööör şöfööööör repliği var kibariyenin annesi mi neydi

3.sinifta Atada yandaki bir kresin yemekhanesinde yedi oglenleri..gelip okul bahcesinden aliyordu gorevliler. Ama ben her oglen gidiyordum hem yürüyüş hem kontrol. Icin rahat etmeuecekse ve okul yakınsa bir bak istersen..gelip aliyorlar mi okuldan diye.

Valla gideceğim sanki hülya .. sadece bugünlük Yusufun , çok heveslendiler . Buluşma yerleri okulun güvenlik önü . gidecekleri yer , yol geçmesiz ... 50 adım :))

Offf aslında öğlenleri duruyor okulda da ne bileyim işte ... 3.sınıfta kocaman çocuklar geliyor gözün önüne de .... daka 1 ay sonra 8 yaşında olacak ..minnak daha ya

Begüş eskiden bu kadar yoktu ama kuzum bu pislikler bizde tabi daha korumacı değildik ama şuanda maalesef yaşadığımız hayat buna müsaade etmiyor
Eki Görüntüle 2046246
aslan kankam yan odada kendisi konumu atıyorum bu iş sende hallet panpa

Hemen geliyorum kankiletom

Kaptanım Begüş dışında kimse yok burada mortilerim nereye gitti anlamadım o kadar da bu hafta hazırım morti olmaya Triplimelek Megi

ahhh ahhh tripli mezun olacak ya bu hafta ... ayakları yerden kesildi tabii

megiiiiiii Triplimelek Megi canom .... ne var yahu 3-5 daha fazla ile mezun ol , takım için ... he miiii ..şovla mezun ol bak nehir yenilmeye bile hazırım diyor yeter ki benim verdiğim 1.5 kilonun üzerine çıksın tripli diyor

offff efserim valla hem gözetim koruyacak kollayacaksın , hem çocuğa o öz güveni ve sen bu işi halledersini aşılayacaksın .
zor ...
hem istiyorum bensiz de becerebilsin ..hem istiyorum her adımından haberim olsun

şükür en azından şu endişemden onun haberi yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…