- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Senin evladın büyüdü tabi rahatlarsınada2
ayy ben mi çok rahatım
az rahat bırakın çocukları yahu
Burda olsan önerecek isimler var:/Ah Efser terapi yapacak bulsam giderim ama yok. Birde bu soruna sebep olan kişinin aslında tedavi olması lazım da nerfe
ben küçükkende öyleydim ki,sanırım hep çalışıyo olmamın ve gidip kontrol etme şansımın olmayışı sebebiyle böyyleydim,evde olsam belki bende daha titiz olurdumSenin evladın büyüdü tabi rahatlarsınama küçük çocuklarda bende telkin davranmamız gerektiğinin yanındayım hele şu son dönem yaşanan pedofili sapkınlardan sonra Rabbim tüm evlatlarımızı korusun
kız valla kibariye sarısı o yaaa
canım zaten hep uca yaptırıyordum bu salak yapamadı
ömürlük ombre yaptı bana 5 sene diple idare ederim ahahaha
3.sinifta Atada yandaki bir kresin yemekhanesinde yedi oglenleri..gelip okul bahcesinden aliyordu gorevliler. Ama ben her oglen gidiyordum hem yürüyüş hem kontrol. Icin rahat etmeuecekse ve okul yakınsa bir bak istersen..gelip aliyorlar mi okuldan diye.Ay benim yüreğim pır pır bugün .
Yusuf öğle yemeğine gelmeyecek . Geçen sene de ara ara haftada 1-2 gün hafta okulda kalıp kantinden alıp yiyordu falan , seviyordun öğle arasında okulda kalmayı da arkadaşları ile .
ama bugün komşumuzun kızı var çok severim , 12 yaşında ... yusufta da dahil 3 çocukla yandaki yemek yerinde yiyeceklermiş .. okulun hemen yanı ... ama okulun kapısının dışı ya ... ayy gidip izlemsem mi uzaktan ?
eşim izin verdi ...ben vermezdim . bırak çocuğu... hemen okulun yanını ...tüm çocuklar her gün gidip orda yiyor ... bizimki bi gün o da ablası ile arkadaşları ile gidecek dedi .
neyse valla kalbim pır pır işte .
Sana mı dedi kim dedi göster bana onu kim benim mortime kilo mu aldın derken ne kilosu nerede ben göremiyorum
Eki Görüntüle 2046245
3.sinifta Atada yandaki bir kresin yemekhanesinde yedi oglenleri..gelip okul bahcesinden aliyordu gorevliler. Ama ben her oglen gidiyordum hem yürüyüş hem kontrol. Icin rahat etmeuecekse ve okul yakınsa bir bak istersen..gelip aliyorlar mi okuldan diye.
Begüş eskiden bu kadar yoktu ama kuzum bu pislikler bizde tabi daha korumacı değildik ama şuanda maalesef yaşadığımız hayat buna müsaade etmiyorben küçükkende öyleydim ki,sanırım hep çalışıyo olmamın ve gidip kontrol etme şansımın olmayışı sebebiyle böyyleydim,evde olsam belki bende daha titiz olurdum
ayy nil allah korusun,öyleleriyle karşılaştırmasın
Bu müdürlerin garezi hep bize mi
Kaptanım Begüş dışında kimse yok burada mortilerim nereye gitti anlamadımYa bu hafta meydan okuma göremiyorum ...heeeeeeeeeeeeeeey !!
Nefs ecemavi aeben 40 lılar ....
bir de bizim klasik mortilerTriplimelek Megi nehirnil111 begum75
hadi hadi 3 günlük bir meydan okuma açıverin
Bu müdürlerin garezi hep bize miBen biri kilo bile almış olsa söyleyemem sanırım o yüzden benden Müdür olmaz
Senden güzel Müdür olurdu sende liderlik vasfı var
ben kesin söylerdim ama söyleyip çekilmezdim tabii hemen ele alırdım kilo alan personeli
Kaptanım Begüş dışında kimse yok burada mortilerim nereye gitti anlamadımo kadar da bu hafta hazırım morti olmaya Triplimelek Megi
Ausencia kuzum 13 yaşında oğlum baba işe giderken okula bırakayayım dedi ben arkadaşlarla sözleştim ben giderim dedi dediğin gibi yüreğim pır pır gerçekten insanın takip edesi geliyor pencereden arkasından baka kaldım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?