Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen öyle diyorum

Annelik zor veselam...aynen bazen diyorum olarında özel bensiz hayatları var her zaman hayatlarında ben olmıyacam, yinede içimdeki o baskın korumacı duyguyu bir türlü bastıramıyorum:/

eflalim ilaçdan ziyade senin yeni ortamlara yeni bir uğraşa ihtiyacın var.... bir kursa falan yazılsan çık evden nefes al aklını dağıt evde oturunca düşünüp düşünüp kuruyor insan...

8 yas küçük evet..kendi sınırları icinde özgür oldugunu hissetmeli vevayni zamanda kontrol altinda oldugunu da..gidip yesin tatsin o duyguyu ama senin orada olacagini bilerek..bugun gitsen iyi olur..

Begüş eskiden bu kadar yoktu ama kuzum bu pislikler bizde tabi daha korumacı değildik ama şuanda maalesef yaşadığımız hayat buna müsaade etmiyor

Hemen geliyorum kankiletom
Eki Görüntüle 2046247

aslan kaplan kanka sende olmasan çiğ çiğ yerler beni burda
dıkşın dıkşın fiyuuu al sana replikleriyle halletin eline sağlık elin kolun dert görmesin

Bu müdürlerin garezi hep bize mi Ben biri kilo bile almış olsa söyleyemem sanırım o yüzden benden Müdür olmaz
benden de olmaz bende söyleyemezdim
bu müdürün bana garezi çoktu zaten,ilk günden beri uğraşıyor

bu hafta elimden geleni yapıyorumkaptanım,spor bile ekledim,cumaya bakalım ne olcak

ben kesin söylerdim ama söyleyip çekilmezdim tabii hemen ele alırdım kilo alan personeli

bir an böle bir müdür canlandı gözümde

içimdeki ada yazsaaaa git tabiii bak bekle izle gör derim.... ama içimdek duyguları bastırmaya çalışan akıllı ada ise bişey olmaz bırak iyi kötüyü ayırt etsin herzaman yanında olmazsın diyor...

Sac dokulmesini onleyecek ve gurlesmesini saglayacak kür uygulayan var mi ve faydasini goren..

Suna Dumankayanin bir kurunu hazirladim..1 kavanoza 2 br zeytinyagi.isirgan otu ve sarimsak dograyip agzini kapattim..tencereye su doldurup siseyi icine koydum yarim saat kaynattim..yarin suzulecek..birde isirgan otu kaynattim sacimi onunla yikayip 1 saat bekletecegim..baska birsey yapan var mi?,birde 1 br sute 1 ck kuru maya koyup ictim. Bakalim faydasi olacak mi??

ah kıyamam kendi sosyal ortamıyla kendi sosyal aktivitesini mi yapacak yusuuuf ne yiyecekmiş yedikleri sağlıklı mıymış tabi ona da karış kontrol et kaptanım
müdürlerden biri sen kilo mu aldın dedii
Eki Görüntüle 2046244
hadisin o ordan kıskanmıştır o
ajan aus iş başında.. bize de haber et dk dk çok heyecanlı

bir an böle bir müdür canlandı gözümde
kız Allah seni napmasın kahkaha attım hahahaha

ada2
ayy ben mi çok rahatım
az rahat bırakın çocukları yahu
sülük gibi yapışmışım kızımaaa valla... herkesin çocuğa okula gitmek istemes ağlar anneyi kreşte bekletir belli bir süre bizim sorunumuzda çocuk kreşten gelmiyor hala eşim alırken problem çıkarıyormuş gelmeyecemde gelmeyecem diye....) eşim kreşten beni arıyor ben kızımla konuşuyorum kızım balım aşkım seni çook özledim hadi gel deyince tamam anneeeee diyor yoksa eşim diyor ki gelmemek için ağlıyor diyor ))

offf zatwen bir yudum saçım var benim de her duşta da yarsı gidiyor ama böyle kürler de hazırlayamam ki.. ne üşengecim ben ya

ahaa adaa sizdede tam tersi
kızın çok tatlı,ama gözün arkada kalmaz işte bu yönüde güzel yani

içimdeki ada yazsaaaa git tabiii bak bekle izle gör derim.... ama içimdek duyguları bastırmaya çalışan akıllı ada ise bişey olmaz bırak iyi kötüyü ayırt etsin herzaman yanında olmazsın diyor...
8 yas erken Adacim..kontrol altinda olmali..annenin imkani varsa calismiyorsa tabi..cok acele etmemek gerek.inan herseyin zamani gelince oluyor.iyiyi kötüyü 8 yasindaki cocuga anlatabiliriz yaninda olup gosterebiliriz..ama bunlari tek basina gormesi icin bence 11-12 yasini beklemek gerekiyor. Ben oyle yaptim esimle cok tartistik bu konuyu..birak gitsin birak dedi durdu ve ben herseyin bir zamani var o zaman gelince olacak dedim ve oldu da..otele kampa gonderdim herkes sasirdi nasil gonderdin diye..çünkü o zamani bekledim gelince tereddut bile etmedim..1 ay okula otobusle gitti geldi..2 yil once izin vermezdim mesela..aceleye gerek yok inan ki.

Kuzum kür olarak değilde geçen kuaförüm hindistan cevizi yada baden yagı sür dedi...

ahhhh canımmm bunların faydasını görürsen ne olur banada söyle geçtiğimiz nisan ayından bu yana bi saçım dükülüyor ki anlatamam dedim kasızlık demir eksikliği eeee 3 ay olacak ilaç kullanıyorum yok çare olmadı hala dökülüyor ne oldu anlmadım dökülüyor bende ısırganotlu şampuan aldım yeni dün başladım bakalım faydasını görecekmiyim...

saçlarım çoook uzundu bi küt kestirdim o kestiriş dökülmeye başladı hemde nasıl tüy gibi kalacak yakındaaaaa

offf zatwen bir yudum saçım var benim de her duşta da yarsı gidiyor ama böyle kürler de hazırlayamam ki.. ne üşengecim ben ya
Istikrar bende de yok..oyle aylarca kür uygulayamam ama saclarim bi rahatsiz etti sönük sönük geldi..yapayim bakalim..dökülüyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…