sağolasın canımahaa adaa sizdede tam tersi
kızın çok tatlı,ama gözün arkada kalmaz işte bu yönüde güzel yani
Su zeytinyagiyla yaptigim sey ise yarayacak bence..sarimsak ve isirgan onluyor dokulneyi zeytinyagida..kaynatinca üçü karıştı birbirine..gece sürüp yatin demus ama ben evde oldugumda sabah surup aksama kadar bekleteyim diyorum haftada 2.ahhhh canımmm bunların faydasını görürsen ne olur banada söyle geçtiğimiz nisan ayından bu yana bi saçım dükülüyor ki anlatamam dedim kasızlık demir eksikliği eeee 3 ay olacak ilaç kullanıyorum yok çare olmadı hala dökülüyor ne oldu anlmadım dökülüyor bende ısırganotlu şampuan aldım yeni dün başladım bakalım faydasını görecekmiyim...
saçlarım çoook uzundu bi küt kestirdim o kestiriş dökülmeye başladı hemde nasıl tüy gibi kalacak yakındaaaaa
kesinlikle haklısın ben zaten içimdeki akıllı adayı dinlemem kiii8 yas erken Adacim..kontrol altinda olmali..annenin imkani varsa calismiyorsa tabi..cok acele etmemek gerek.inan herseyin zamani gelince oluyor.iyiyi kötüyü 8 yasindaki cocuga anlatabiliriz yaninda olup gosterebiliriz..ama bunlari tek basina gormesi icin bence 11-12 yasini beklemek gerekiyor. Ben oyle yaptim esimle cok tartistik bu konuyu..birak gitsin birak dedi durdu ve ben herseyin bir zamani var o zaman gelince olacak dedim ve oldu da..otele kampa gonderdim herkes sasirdi nasil gonderdin diye..çünkü o zamani bekledim gelince tereddut bile etmedim..1 ay okula otobusle gitti geldi..2 yil once izin vermezdim mesela..aceleye gerek yok inan ki.
Tatli badem yagi sürdüm devamini getirmedigim icin faydasida olmadi tabi.Kuzum kür olarak değilde geçen kuaförüm hindistan cevizi yada baden yagı sür dedi...
Tatlım ben aktardan karışık yağ aldım ve 1 adt.yılan yağı kattım ekstra içine onu sürüp 2 saat bekliyorum.Saçlarım acayip toparlandı.Birde sarımsak özlüsaç şampuanı ve toniği kullanıyorum tavsiye ederimIstikrar bende de yok..oyle aylarca kür uygulayamam ama saclarim bi rahatsiz etti sönük sönük geldi..yapayim bakalim..dökülüyor çünkü..
sen bi yap dene canım ada dökülmesi azaldı dersen hemen bende denerim çok üşengecim bende kür hazırlamada....Su zeytinyagiyla yaptigim sey ise yarayacak bence..sarimsak ve isirgan onluyor dokulneyi zeytinyagida..kaynatinca üçü karıştı birbirine..gece sürüp yatin demus ama ben evde oldugumda sabah surup aksama kadar bekleteyim diyorum haftada 2.
Zigavus mu kullaniyorsun delycim sampuan olarak?,Tatlım ben aktardan karışık yağ aldım ve 1 adt.yılan yağı kattım ekstra içine onu sürüp 2 saat bekliyorum.Saçlarım acayip toparlandı.Birde sarımsak özlüsaç şampuanı ve toniği kullanıyorum tavsiye ederim
Tamam canim.sen bi yap dene canım ada dökülmesi azaldı dersen hemen bende denerim çok üşengecim bende kür hazırlamada....
yılan yağını bende duymuştummm bi arkadaşım kullanıyordu saçlarını örrüyordu maşallah halat gibiydi rapunzel gibiTatlım ben aktardan karışık yağ aldım ve 1 adt.yılan yağı kattım ekstra içine onu sürüp 2 saat bekliyorum.Saçlarım acayip toparlandı.Birde sarımsak özlüsaç şampuanı ve toniği kullanıyorum tavsiye ederim
53.3
bi de işyerine gelince de wc ye çıktım
Sen haber et asıl bakAusencia da soruyordu merak ediyoruz biz
Yok canımm Fiytonun 2.şampuan başladığında sonuç alırsın demişti gerçektende öyle oldu.Saç uçlarım içinde pantenin keratin yağlısı aldım uç kırıklarını önlüyor.Bu arada sarımsaklı olması şampuanın aklını karıştırmasın koku felan yok tamamen doğal karışık kullandığım yagda sanırım veli efendimi neydiibir efendi vardı da ama istersen akşam giderken öğrenebilirimZigavus mu kullaniyorsun delycim sampuan olarak?,
Ayyy inşallah güzelimm benimmm daha ancak kendine geliyoryılan yağını bende duymuştummm bi arkadaşım kullanıyordu saçlarını örrüyordu maşallah halat gibiydi rapunzel gibi) tırman saçına yaniiii
aslan kaplan kanka sende olmasan çiğ çiğ yerler beni burda
dıkşın dıkşın fiyuuu al sana replikleriyle halletin eline sağlık elin kolun dert görmesin
benden de olmaz bende söyleyemezdim
bu müdürün bana garezi çoktu zaten,ilk günden beri uğraşıyor
bu hafta elimden geleni yapıyorumkaptanım,spor bile ekledim,cumaya bakalım ne olcak
bir an böle bir müdür canlandı gözümde
bende bıoblas ısırganotulu kullanıyorum şimdi uçlarına panten mi alayımYok canımm Fiytonun 2.şampuan başladığında sonuç alırsın demişti gerçektende öyle oldu.Saç uçlarım içinde pantenin keratin yağlısı aldım uç kırıklarını önlüyor.Bu arada sarımsaklı olması şampuanın aklını karıştırmasın koku felan yok tamamen doğal karışık kullandığım yagda sanırım veli efendimi neydiibir efendi vardı da ama istersen akşam giderken öğrenebilirim
Yok canim zigavus cok kullandim oda sarimsakliydi..bu fiyto eczanede mi satiliyor watsonda var midir avm ye gidicem bakayimYok canımm Fiytonun 2.şampuan başladığında sonuç alırsın demişti gerçektende öyle oldu.Saç uçlarım içinde pantenin keratin yağlısı aldım uç kırıklarını önlüyor.Bu arada sarımsaklı olması şampuanın aklını karıştırmasın koku felan yok tamamen doğal karışık kullandığım yagda sanırım veli efendimi neydiibir efendi vardı da ama istersen akşam giderken öğrenebilirim
Canımmm direkt turuncu şişe yağ durulama gerektirmiyor nemli saça uçlara sürüyorsun mtühişş güzell bir kokusuuu varbende bıoblas ısırganotulu kullanıyorum şimdi uçlarına panten mi alayımbunu serum olarak mı kullanıyorsun banyodan çıkınca mı uçlarına sürüyorsun canım...
58.9 kaptanim ama wcsiz aç bekleyemedim nedense basım döndü eksi 800 hiç yoktan iyidir galibaBi güzel okudum geçmişi ...
O bi güzel mesajlarınızı dahiç birini alıntılamadım ..çünkü o kasvetli havayı atıyoruz derhal aus mu gitmiş , nereye ??? gitmez ...gitmez o kaknem cadı bir yere
Şimdiiii....
@Bonus seni az sonra özelden elleşeceğimhazır ol annem
@masumm kibariye sarısı ne yahukoptum burda ... yeni sarı tonu güzel ama öncekine de demiştim ombre boyu çok tutulmuş ..öyle olunca dip boyası gelmiş saça benziyor ... bir dahakine ombre yapacaksın daha uca attır gülüm
@nar_cicegim barbunya şişirdi mi onu merak ettim ?
Whiteblacklife sen kaç çıktın onu merak ettim ?
@Portakal Sulu Ordek canım tartı farkını almayı unutma .. eskisini atmadan ....önemli çok ...listeye tartı farkı eklenecek eğer varsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?