Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Su zeytinyagiyla yaptigim sey ise yarayacak bence..sarimsak ve isirgan onluyor dokulneyi zeytinyagida..kaynatinca üçü karıştı birbirine..gece sürüp yatin demus ama ben evde oldugumda sabah surup aksama kadar bekleteyim diyorum haftada 2.

kesinlikle haklısın ben zaten içimdeki akıllı adayı dinlemem kiii

Istikrar bende de yok..oyle aylarca kür uygulayamam ama saclarim bi rahatsiz etti sönük sönük geldi..yapayim bakalim..dökülüyor çünkü..
Tatlım ben aktardan karışık yağ aldım ve 1 adt.yılan yağı kattım ekstra içine onu sürüp 2 saat bekliyorum.Saçlarım acayip toparlandı.Birde sarımsak özlüsaç şampuanı ve toniği kullanıyorum tavsiye ederim

sen bi yap dene canım ada dökülmesi azaldı dersen hemen bende denerim çok üşengecim bende kür hazırlamada....

Zigavus mu kullaniyorsun delycim sampuan olarak?,

yılan yağını bende duymuştummm bi arkadaşım kullanıyordu saçlarını örrüyordu maşallah halat gibiydi rapunzel gibi ) tırman saçına yaniiii

Ajan veli arkadaş buldum . zaten evi o ev yemekleri yapan gidecekleri yerin üst katı ... o da çocuğu için karşı binadan çıkıp okula gelen bir deli anne dedim bak , o abla ile buluşup sizin evin altında olacaklar ... uzaktan bak ama .

çünkü beni görür biliyorum ... görünce aaaaaa minnoşummmm senin burda ne işin var diyor ..kaç kez yakalandım

Zigavus mu kullaniyorsun delycim sampuan olarak?,
Yok canımm Fiytonun 2.şampuan başladığında sonuç alırsın demişti gerçektende öyle oldu.Saç uçlarım içinde pantenin keratin yağlısı aldım uç kırıklarını önlüyor.Bu arada sarımsaklı olması şampuanın aklını karıştırmasın koku felan yok tamamen doğal karışık kullandığım yagda sanırım veli efendimi neydiibir efendi vardı da ama istersen akşam giderken öğrenebilirim

Ausencia can aus teşekkür ederim referans işini de hallettin her yere de yetişir

ben ahu çıkmak istediği için onun durumuda yazdım ... igdedali gelecek ... şu an yerleşiyor yeni evine .
artık biri daha olsa lokum olur da ... yok mu bi el kaldıran ?
sayfada değişmemiş daha ... online olmadılar herhalde hiç dünden beri.

yılan yağını bende duymuştummm bi arkadaşım kullanıyordu saçlarını örrüyordu maşallah halat gibiydi rapunzel gibi ) tırman saçına yaniiii
Ayyy inşallah güzelimm benimmm daha ancak kendine geliyor Ufakk ufak kirpilerim çıktıı Geçen seneye nazaran bayağı dökülmeler var

Ne demek ne zaman istersen bir şıklat elini oradayım

Bence de o seninle uğraşmak istemiş yoksa alınan 1-2 kilo hemen nasıl göze batsın ben aldım diyorum bizim buradakiler aa niye biz göremiyoruz diyorlar

bende bıoblas ısırganotulu kullanıyorum şimdi uçlarına panten mi alayım bunu serum olarak mı kullanıyorsun banyodan çıkınca mı uçlarına sürüyorsun canım...

Yok canim zigavus cok kullandim oda sarimsakliydi..bu fiyto eczanede mi satiliyor watsonda var midir avm ye gidicem bakayim

bende bıoblas ısırganotulu kullanıyorum şimdi uçlarına panten mi alayım bunu serum olarak mı kullanıyorsun banyodan çıkınca mı uçlarına sürüyorsun canım...
Canımmm direkt turuncu şişe yağ durulama gerektirmiyor nemli saça uçlara sürüyorsun mtühişş güzell bir kokusuuu varBayağıı değiştii şuann toparlandı saçlarım kırıklarımda çok yok

58.9 kaptanim ama wcsiz aç bekleyemedim nedense basım döndü eksi 800 hiç yoktan iyidir galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…