Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüm yada Ada geciyor aklimdan.

Yok canim zigavus cok kullandim oda sarimsakliydi..bu fiyto eczanede mi satiliyor watsonda var midir avm ye gidicem bakayim
Canım ben bizim burda ünlü bir aktar var ondan almıştım marketlerde hiç görmedim.Gratiss veya watsonda da hiç dikkatimi çekmedi
.

Ne demek ne zaman istersen bir şıklat elini oradayım

Bence de o seninle uğraşmak istemiş yoksa alınan 1-2 kilo hemen nasıl göze batsın ben aldım diyorum bizim buradakiler aa niye biz göremiyoruz diyorlar
bencede göremezler
ben bile tartıya çıkmasam anlamıycam kilo aldığımı
kesin kıyafetten öyle anlaşılıyo

58.9 kaptanim ama wcsiz aç bekleyemedim nedense basım döndü eksi 800 hiç yoktan iyidir galiba

Daha da var 3 gün

Begüm yada Ada geciyor aklimdan.

ahh adaya her türlü teklifle gittim daha önce :)
begüm olur evet .... ben kaptanlık için akşam ve hafta sonu yok diye düşünmedim ama yard. için ideal olur ... hem kendi de yemez

bencede göremezler
ben bile tartıya çıkmasam anlamıycam kilo aldığımı
kesin kıyafetten öyle anlaşılıyo
Çok didik didik etmeli insan yahu nasıl anlaşılsın bende anlayamam yüzüm şiştiğinde anlıyorum oda 3 kiloda oluyor anca Ben tabi çok dikkat ettiğimden 1 kiloda bile farkediyorum artık

bendee
direk saç ektirmek daha kolay
Bence de :)nasıl üşengeçsek
Istikrar bende de yok..oyle aylarca kür uygulayamam ama saclarim bi rahatsiz etti sönük sönük geldi..yapayim bakalim..dökülüyor çünkü..
Canım faydasını görürsen söyle mutlaka
bu kayısı işi sana yaradı
cumaya hedeftesin diyorum
Kız hem de nasıl sabah uyanınca direk wc .. hadi inşallah ya
Olur ausum acelesi yok ya :)
El kaldıran ben de sordum daha ses yok olsa biri ne güzel olur
58.9 kaptanim ama wcsiz aç bekleyemedim nedense basım döndü eksi 800 hiç yoktan iyidir galiba
Anaammmmm

Ay yen kız hadi beni valla razıyım şöyle ausa güzel bir hediye için en az -1.5 cumaya bk gör

Daha da var 3 gün

ahh adaya her türlü teklifle gittim daha önce :)
begüm olur evet .... ben kaptanlık için akşam ve hafta sonu yok diye düşünmedim ama yard. için ideal olur ... hem kendi de yemez
Evet evet çok güzel olur begüşşşşş
%0.74 e karşı .... % 1.34
Yaaaaaaa daha 3 gün var ünlü bir düşünürün dediği gibi ama

İnşallah canım ya 1.7 istiyorum düz olsun istiyorum ama inşallah uğraşacağım bakalım ama 59 çok korkuyordum o gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…