Begüm yada Ada geciyor aklimdan.
ben ahu çıkmak istediği için onun durumuda yazdım ... @igdedali gelecek ... şu an yerleşiyor yeni evine .
artık biri daha olsa lokum olur da ... yok mu bi el kaldıran ?
sayfada değişmemiş daha ... online olmadılar herhalde hiç dünden beri.
Canım ben bizim burda ünlü bir aktar var ondan almıştım marketlerde hiç görmedim.Gratiss veya watsonda da hiç dikkatimi çekmediYok canim zigavus cok kullandim oda sarimsakliydi..bu fiyto eczanede mi satiliyor watsonda var midir avm ye gidicem bakayim
Amin canımSenin evladın büyüdü tabi rahatlarsınama küçük çocuklarda bende telkin davranmamız gerektiğinin yanındayım hele şu son dönem yaşanan pedofili sapkınlardan sonra Rabbim tüm evlatlarımızı korusun
Kolayy gelsinn güzelimmmanammm buraya daldım şimdi eşim damlar ben yemek hazırlamaya kaçar öpüldünüzzzzzz
bencede göremezlerNe demek ne zaman istersen bir şıklat elini oradayım
Bence de o seninle uğraşmak istemiş yoksa alınan 1-2 kilo hemen nasıl göze batsın ben aldım diyorum bizim buradakiler aa niye biz göremiyoruz diyorlar
fotosunu atarmısın delyyCanımmm direkt turuncu şişe yağ durulama gerektirmiyor nemli saça uçlara sürüyorsun mtühişş güzell bir kokusuuu varBayağıı değiştii şuann toparlandı saçlarım kırıklarımda çok yok
Yeneceksin beni yaa53.3
bi de işyerine gelince de wc ye çıktım
Sen haber et asıl bakAusencia da soruyordu merak ediyoruz biz
58.9 kaptanim ama wcsiz aç bekleyemedim nedense basım döndü eksi 800 hiç yoktan iyidir galiba
Begüm yada Ada geciyor aklimdan.
Huhuuu güzelliğimm nasılsınnn
Çok didik didik etmeli insan yahu nasıl anlaşılsın bende anlayamam yüzüm şiştiğinde anlıyorum oda 3 kiloda oluyor ancabencede göremezler
ben bile tartıya çıkmasam anlamıycam kilo aldığımı
kesin kıyafetten öyle anlaşılıyo
Bence de :)nasıl üşengeçsekbendee
direk saç ektirmek daha kolay
Canım faydasını görürsen söyle mutlakaIstikrar bende de yok..oyle aylarca kür uygulayamam ama saclarim bi rahatsiz etti sönük sönük geldi..yapayim bakalim..dökülüyor çünkü..
Kız hem de nasıl sabah uyanınca direk wc .. hadi inşallah yabu kayısı işi sana yaradı
cumaya hedeftesin diyorum
Olur ausum acelesi yok ya :)
ben ahu çıkmak istediği için onun durumuda yazdım ... @igdedali gelecek ... şu an yerleşiyor yeni evine .
artık biri daha olsa lokum olur da ... yok mu bi el kaldıran ?
sayfada değişmemiş daha ... online olmadılar herhalde hiç dünden beri.
Anaammmmm58.9 kaptanim ama wcsiz aç bekleyemedim nedense basım döndü eksi 800 hiç yoktan iyidir galiba
Evet evet çok güzel olur begüşşşşşDaha da var 3 gün
ahh adaya her türlü teklifle gittim daha önce :)
begüm olur evet .... ben kaptanlık için akşam ve hafta sonu yok diye düşünmedim ama yard. için ideal olur ... hem kendi de yemez
Yaaaaaaa%0.74 e karşı .... % 1.34
İnşallah canım ya 1.7 istiyorum düz olsun istiyorum ama inşallah uğraşacağım bakalım ama 59 çok korkuyordum o gitti yaBence de :)nasıl üşengeçsek
Canım faydasını görürsen söyle mutlaka
Kız hem de nasıl sabah uyanınca direk wc .. hadi inşallah ya
Olur ausum acelesi yok ya :)
El kaldıran ben de sordum daha ses yok olsa biri ne güzel olur
Anaammmmm
Ay yen kız hadi beni valla razıyım şöyle ausa güzel bir hediye içinen az -1.5 cumaya bk gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?