- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Benim içinde 3 gün var ünlü bı düşünürün dediği gibiEvet evet çok güzel olur begüşşşşş
Yaaaaaaadaha 3 gün var ünlü bir düşünürün dediği gibi ama
Mortim en az -1.5 dedim zaten üst sınır sendeİnşallah canım ya 1.7 istiyorum düz olsun istiyorum ama inşallah uğraşacağım bakalım ama 59 çok korkuyordum o gitti ya
Salata neden yemiyorsun banuçok salata özledim ya
yarın biraz yemeyi düşünüyorum
Salata neden yemiyorsun banu
Hee anladım dayan kuzum o zaman yeme azcık dahabir kaç gun saf pro yapayım diye yemiyorum cnm
Hee anladım dayan kuzum o zaman yeme azcık daha
Ye kuzum yer ben de akşam kabak yoğurt yiyeceğim
Toplayacaksin canım biraz daha ssabirperşembe ye kadar işte ne giderse
nasıl dağıtmısusam kaportayi toparlarlayamiyorum
Taze fasulye kabak et hangisini canin isterse kuzumBen ne yiyecegimi bilmiyorum karasızım
İşin dogrusu canım istemiyor meta için yemek zorudayımTaze fasulye kabak et hangisini canin isterse kuzum
Dur daha yeni başladın toparlar hatırlar vücut hemen diyet zamanlarınıperşembe ye kadar işte ne giderse
nasıl dağıtmısusam kaportayi toparlarlayamiyorum
Ben de kabak yiceeem :)Ye kuzum yer ben de akşam kabak yoğurt yiyeceğim
Fırında sebze şööyle kabak patlıcan biber az havuç bol baharatlı az zeytinyağlı missBen ne yiyecegimi bilmiyorum karasızım
Değişelim mi bünyelerimizi benim canım herşeyden istiyorİşin dogrusu canım istemiyor meta için yemek zorudayımbana kalsa hiçbir şey yemezdim sanırım
BuradayimKaptanım Begüş dışında kimse yok burada mortilerim nereye gitti anlamadımo kadar da bu hafta hazırım morti olmaya Triplimelek Megi
Ayaklarım yerden kesilmedi adeta uçuşa geçtiahhh ahhh tripli mezun olacak ya bu hafta ... ayakları yerden kesildi tabii
megiiiiiiiTriplimelek Megi canom .... ne var yahu 3-5 daha fazla ile mezun ol , takım için ... he miiii ..şovla mezun ol bak nehir yenilmeye bile hazırım diyor yeter ki benim verdiğim 1.5 kilonun üzerine çıksın tripli diyor
Bana da arada öyle oluyor canım. O zaman bı yumurta haslayip yoğurdun içine dogruyorum üstüne pulbiber ekliyorum ohh mis sever misin bilmem amaİşin dogrusu canım istemiyor meta için yemek zorudayımbana kalsa hiçbir şey yemezdim sanırım
Buradayim
Ayaklarım yerden kesilmedi adeta uçuşa geçti
1. 5 kilomu o da ne kilomu
Begüm yada Ada geciyor aklimdan.
Haydaaa kızlarr birsürüü atmışş resmii nedensee hahahhaha biraz gözünüzee sokar gibii olmuş üzgünüm
Daha da var 3 gün
ahh adaya her türlü teklifle gittim daha önce :)
begüm olur evet .... ben kaptanlık için akşam ve hafta sonu yok diye düşünmedim ama yard. için ideal olur ... hem kendi de yemez
Benim içinde 3 gün var ünlü bı düşünürün dediği gibi
@begum75 banada arkadaşım dedi bugün kilo almışsın gerçekten diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?