Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Huhuuu güzelliğimm nasılsınnn
Sanaa gelsinn tatlım Normgillerden bu da

iyiyim balım benim ...sen ne alemdesin bakem ?

Buradayim

Ayaklarım yerden kesilmedi adeta uçuşa geçti

1. 5 kilomu o da ne kilomu

diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bi konuşun anlaşın aranızda bence :) görev tanımı yok neyi bölüşürseniz .

D vitamini yükselttinmi canim onun eksikligide döküyor.
@MiuLego canim kaptanligin hayirli olsun.
Bende 3 oglan annesi 32 yasindayim farkettigin üzere cok gelemiyorum ama bi sekilde tutunmaya calisiyorum,beni bu sekinde idare edivericen gari :)

yok canım ilaç çok kullanamadım ama başlayacam onada

Bana da arada öyle oluyor canım. O zaman bı yumurta haslayip yoğurdun içine dogruyorum üstüne pulbiber ekliyorum ohh mis sever misin bilmem ama
Bende biber közledim,kurbandan kavurma vardı 1 kaşık ondan,domates salatalıklada söğüş yaptım,1 tane wassa yedim Elhamdurillah rabbim olmayanlarada versin

Bana da arada öyle oluyor canım. O zaman bı yumurta haslayip yoğurdun içine dogruyorum üstüne pulbiber ekliyorum ohh mis sever misin bilmem ama
Bende biber közledim,kurbandan kavurma vardı 1 kaşık ondan,domates salatalıklada söğüş yaptım,1 tane wassa yedim Elhamdurillah rabbim olmayanlarada versin

Öyle mi hayırlı olsun.Demek Ausencia artık mezun oldu...Biz de oluruz inşaallah...Bu takım çok güzel mutlaka devamı da iyi olacaktır
Lunya nereye gitti

Dogum iznine 3 haftam var dà. Rapor ayarlayip gitmicem ömerim ı birakamadim kimseye.

Kuzum sağol. Sarı kantaron denedim ben. Ya bana papatya, melisa bilmem be hiç biri fayda etmiyor, bence benim bedende anormallik var . Şu maydanoz kürüne bakayım bende.
Ya ilaçlar uyutur bana hiiic uymuyor bir kere. Ne uyuması yam tersi uykusuzluk bile yaptı, cinsim ben anacım :)) benim kocayı uyursak en etkili çözüm

Oyyy anlıyorum seni. Bir pimpipirikli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…