Huhuuu güzelliğimm nasılsınnn
Sanaa gelsinn tatlım Normgillerden bu da
Buradayim
Ayaklarım yerden kesilmedi adeta uçuşa geçti
1. 5 kilomu o da ne kilomu
dayy şahane fikirlerinle sahnedesin,kız ben ne alaka
aynı anda yazmışız ondan hatlar karıştı delly
benim yüzümdennnnn
ben miii,kaptanım eminmisin gerçekten akşam ve hafta sonu gelemiyorum,çalışan, vitamini eksik,gözlüklü yaşlı biriyim nihayetinde hakkıyla yapamam aksar
hem kaptan yardımcısı görev tanımı neler ben bilmiyorum ki
öhöömm öhöömm şimdik şöyle
ölü taklidi yapan begüm
o arkadaşına gelsin
D vitamini yükselttinmi canim onun eksikligide döküyor.ahhhh canımmm bunların faydasını görürsen ne olur banada söyle geçtiğimiz nisan ayından bu yana bi saçım dükülüyor ki anlatamam dedim kasızlık demir eksikliği eeee 3 ay olacak ilaç kullanıyorum yok çare olmadı hala dökülüyor ne oldu anlmadım dökülüyor bende ısırganotlu şampuan aldım yeni dün başladım bakalım faydasını görecekmiyim...
saçlarım çoook uzundu bi küt kestirdim o kestiriş dökülmeye başladı hemde nasıl tüy gibi kalacak yakındaaaaa
yok canım ilaç çok kullanamadım ama başlayacam onadaD vitamini yükselttinmi canim onun eksikligide döküyor.
@MiuLego canim kaptanligin hayirli olsun.
Bende 3 oglan annesi 32 yasindayim farkettigin üzere cok gelemiyorum ama bi sekilde tutunmaya calisiyorum,beni bu sekinde idare edivericen gari :)
Benimkine güven olmaz :))) bugün böyle yarın cıldırır 3 günlük yerDeğişelim mi bünyelerimizi benim canım herşeyden istiyor
nedense hiç yabancı gelmediBenimkine güven olmaz :))) bugün böyle yarın cıldırır 3 günlük yer
Bende biber közledim,kurbandan kavurma vardı 1 kaşık ondan,domates salatalıklada söğüş yaptım,1 tane wassa yedimBana da arada öyle oluyor canım. O zaman bı yumurta haslayip yoğurdun içine dogruyorum üstüne pulbiber ekliyorum ohh mis sever misin bilmem ama
Bende biber közledim,kurbandan kavurma vardı 1 kaşık ondan,domates salatalıklada söğüş yaptım,1 tane wassa yedimBana da arada öyle oluyor canım. O zaman bı yumurta haslayip yoğurdun içine dogruyorum üstüne pulbiber ekliyorum ohh mis sever misin bilmem ama
ada d vitamini konusunda sana özelden tavsiyede bulunacağım şimdi çıkıcam yarın bi aksililk çıkmazsa yazarımyok canım ilaç çok kullanamadım ama başlayacam onada
Ayarı yok :))))))nedense hiç yabancı gelmedi
Öyle mi hayırlı olsun.Nevreste biz takıma ha geldik ha geleceğiz derken Ausencia uçtu(kaptanlığı bırakmış)
Benim bile içm bir buruk oldu Aus .İsterdim ki geldiğimizde bizi de zayıflat.Eminim gelen arkadaş ta iyidir de senin sopanı yemek istiyordum ben.Gerçi şu işim bitsin ,bu işim bitsin diye diye geleceğim yok böyle giderse ,o ayrı.
Lunya'ya ayrı üzüldüm ,O da gitmiş ,üyelik iptali yaptırdı herhalde.
Aus'um hayırlı olsun mezun olmuşsun@deynepnaz canom kaçış yokburdayım ben .... hadi Nevreste ile doldurun formu da gönderin @MiuLego ya artık
Dogum iznine 3 haftam var dà. Rapor ayarlayip gitmicem ömerim ı birakamadim kimseye.Ayy ablacim doğduğu gün yeşil bı takım giydirdirmistim Ömer im büyüdü üniversiteye gidiyor
Sende görürsün canım bir yandan hüzünlü bir yandan gurur verici
Ne zaman izne çıkacaksın verom
Evet canım Kıbrıs'a gidiyor saat 17ucagi kalkicak
@MiuLego balım.. bitanem.. canım arkadaşım.. kaptanlığın hayırlı olsun.. başarabileceğinden hiç şüphem yok.. tekrar hayırlı uğurlu olsun.. bizi de ihmal etme ama olur mu
Aa kuzum ne oldu hadi yine iyisin ohhkızlar acil bir işim çıktı işten erken çıkıyorum
vakit buldukça telden gelirim
Kuzum sağol. Sarı kantaron denedim ben. Ya bana papatya, melisa bilmem be hiç biri fayda etmiyor, bence benim bedende anormallik var . Şu maydanoz kürüne bakayım bende.Nego şu sıra bende çok yaşıyorum ve yeminle yaşlandığımı hisediyorum kendimi boşa yaşlandırmaktan başka bişey değil. Ben böyle bi insan olmak istemiyorum.
Ablamın gittiği bi kuaför vardı kadın boşanmı eşinden ve biraz destek almak istemiş dr da durumuna göre ilaç verirsem uyutur seni sadece demiş.
Bunları yaşayarak atlatman lazım demiş. Doğal bişey vericem onu yap iç demiş.
Bildiğimiz maydano kürü var ya onun ıspanaklı olanıymış. Duyunca şaşırdım bakım netten zaten saraçoğlunun kürüymüş.
Banada tavsiye etti işte. Demire ve kanada iyi geliyomuş.
Ben birde sarı kantoron alacağım epeydir aklımda ama fırsat olmadı bi gidemedim.
Sanada tavsiye ediyim dedim henuz denemedim ama deniycem denemek zorundayım
Oyyy anlıyorum seni. Bir pimpipirikli olarakAy benim yüreğim pır pır bugün .
Yusuf öğle yemeğine gelmeyecek . Geçen sene de ara ara haftada 1-2 gün hafta okulda kalıp kantinden alıp yiyordu falan , seviyordun öğle arasında okulda kalmayı da arkadaşları ile .
ama bugün komşumuzun kızı var çok severim , 12 yaşında ... yusufta da dahil 3 çocukla yandaki yemek yerinde yiyeceklermiş .. okulun hemen yanı ... ama okulun kapısının dışı ya ... ayy gidip izlemsem mi uzaktan ?
eşim izin verdi ...ben vermezdim . bırak çocuğu... hemen okulun yanını ...tüm çocuklar her gün gidip orda yiyor ... bizimki bi gün o da ablası ile arkadaşları ile gidecek dedi .
neyse valla kalbim pır pır işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?