Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

suyu bolxana içiyorum zaten canım su beim vazgeçilmezim ben diyette degilkende çok su içerdim
menü de görmemiştim diye yazmıştım,içelim güzelleşelim....
canım paylaştığın için teşekkür,bazen unutup ayakda içtiğim oluyordu,artık daha dikkatli oluruz.

selam saferan cim.evet kiz mobilyalarimi götürücem.yeni hepsi.daha gecen sene almistim.

bizsiz buralari yalniz birakmayin bariiiiiiiiii.

gunaydin kizlar
sizler uykunuzu aldiniz kalktiniz bile
burada gecenin bir yarisi kizimla hala ayaktayiz
oksurmekten uyuyamiyor yavrum
birkac sey denedim ama gecmedi
yaa tecrubeli anneler ne yapsamda oksuregi hafifkese kuzumun

a.s canim tut tabi o kadar emek verdin kilolari atmak icin koruyalim demi hem sen gelin olacakmissin soyle manken gibi isteriz gelinimizi .:123:

bir sene içinde düğünümde olur ganfedcim yaaa düğün fotolarımı gösteririm size o zaman kısmet olursa

gunaydin kizlar

benim kızda çok öksürüyordu tatildeyken samsunda tıp fakültesine çocuk acile götürdük boğaz enfeksiyonu var dedi çok ilgilendi yolcuuyuz diye 1 hafta kullandık geçti ama sadece o degil evimixze döndüğümüzdede yine gece 4 de acile gidip öksürük şurubu aldık canım.şimdi iyide yine arada öksürüyor herhalde balgamını boşaltamadı.

bu arada takım baya degişmiş zalimi gitmiş herhalde yeni takım kaptanı kim.önceden pek paylaşım yoktu şimdi baya aktif olmuş takım.birde hangi formu dolduracam ben yaaa :)

Pabyacim, takimin yeni kaptano benim ve kaptan yardimcimizda saferan.. Formu sana daha eklicem canim dun ekleyemedim :78::78::78:

Hepinize gunaydin kizlarrrrr.. Ben birazdan hastaneye gidicem umarim iyi haberler duyarim.. Regl meselesi icin gidicem.. Oglen gorusuruz citirlarr

aman ya ben bi gunaydin bile demeden bodoslama dalmisim gecmise.affedin kizlar oncelikle gunun en aydini sizlerin olsun.

günaydın şekeeeer....senin de günün güzelliklerle dolsun

.............

menün çok güzel canım bizde yazıyorduk ama ..ben yoğunluktan yazamıyorum biraz düzensiz oluyor...........

selam saferan cim.evet kiz mobilyalarimi götürücem.yeni hepsi.daha gecen sene almistim.

bizsiz buralari yalniz birakmayin bariiiiiiiiii.

ay ben mutfak dolabı falan sandım kız..yoksa bizde götürüyoz mobilyaları...kafam nerdeyse...."ay şeker biz her taşındığımız eve yeni mobilya alırız falan "deeeermişiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.............:60
:
gunaydin kizlar

günaydın canıım..zencefilli bal dene bi de ılık şeyler içir iyi gelir inş....

geçmiş olsun canım...iyi sonuçlar alırsın inş.........

kızlaar albüme resimiimi koyuyoruuum....eski halim olsa onu da koyardım ama bulamadım kiii.....akşama kadar bakan baksın sonra kaldırıcam haberiniz olsuuun.................

sabah ölçü aldım...
bel 107.5
kalça 142

bu döt ne zaman ericekki yaaa...............

ilk ben gorduum ilk ben gorduum canim yuzun cok zayif cikmis ama sende benim gibi ortadan aliyorsun bir farkla benim yuzumde ortam gibi kocamanhatta dahada buyuk yusyuvarlak tostoparlak gurbuz bir yuzum var yuzume bakan 90 sanir beni:)
ama bacaklarima bakanda afrikali sanir yani boyle bir orantisiz biseyimama insallah senin kilon bu azimle dahada cok eriyecekve citirmi citir bir hatun olacaksininaniyorum buna

gunaydin kizlar

canim bol bol balli ilik sut icir cok iyi geliyor oksurugesut icmiyorsa suda olur ama ilik olmasi sart

ben göremedim albüm nasıl görülüyor

kaptanım isimleri karıştırdın sanırım,ama banada fromu ekliyecektin.

insallah canim o gunleride gorursun

canım ne kadar zıt kilo alıyoruz senle,ben üste biriktiriyorum,sen alttan. en çok şu popoyu çektiğin fotoyu beğendim.canım sen nev ve kırmızıgül bana umut ışığı oldunuz sizerin 100 rakamlarda olduğunuz halde hayattan küsmeyip azimle çabaladığınızı görmek bana motivasyon oluyor neyse ya toparlayamadım.kısacası bana umut oldunuz

Son düzenleme:
20 dakikadır alıntılarımı cevaplıyordum elektirik gitti geldi hepsi silindi,çıldırdım yaaaaa :84: Alıntı yapmadan yazıyım en iyisi

Hülyacım,öncelikle hoşgeldin aramıza.Menüne baktım,gayet güzel.Hesapladığım kadarıyla dün 1250-1300 kalori almışsın.Senin kilonda senin kilonu sabit tutacak kalori 1400-1450 dir.Bu kalori seni zayıflatmaya başlar.Spor yapıyorsan 500-600 gr götürür haftada,yapmıyorsan eğer kalori miktarını biraz daha azaltabilirsin canım.Bu arada kendimi kısaca tanıtıyım.Nev.30 yaşındayım,öğretmenim.1 şubatta 103.5 kilo ile diyete başladım.Şu an 86.4 kiloyum.Mayıstan beri 7. takımla yürüyorum.Kalori sayımı,müsli gibi diyetlerden sonra şu an Amerikan kalp vakfı diyeti ile devam ediyorum.Günlük en az 7 mesaj paylaşımında bulunma gibi bir kuralımız var canım,zaten sen akşam 5 e kadar fazlasıyla halledersin paylaşım olayını sıkıntı olmaz.Bu arada Kırmızım çalışıyor,az sonra eklerim be sana tanıtım formunu canım.Tekrar hoşgeldin

Saferan'ım sen ne tatlısın yaaaa,fotonu gördüm canım İnan samimiyetimde söylüyorum ki kesinlikle 126 kilo göstermiyorsun,en fazla 105.Demek ki etin sıkı.Totoya gelince,toto ancak yürüyüşle eriyor canım.Ben benimkini ancak yürüyüşle eritebildim.Harikasın yaaa

Azerim,ben de pirinç lapasını çok sevdim bitanem.Pazartesi günü tartılma günümden 1.5 kg fazla çıkmıştım.Sporumu aksatmadığım,diyetimin milim dışına çıkmadığım halde.Elma çayıyla 700 gr kadar atmıştım.Lapa bana dün 1 kg ödem attırmış,gerçekten sabah görünce çok mutlu oldum.Şu an bildirim gününe göre eksideyim

Pabyam,sen muhteşem bir kadınsın.O sporda akan terlerin,ben bu işi başarıcam sözünün en güzel imzasıdır.Tebrik ediyorum canımın içiiiiiii

Ganfed'imBenim de enerjimin tek kaynağı sizin varlığınız çıtır Ganfed'im benim Ganfed'im yazdıkların öyle güzel ki.Rahmet Peygamberi ile bize 1500 yıl önce tebliğ edilen emirler,tavsiyeler bugün hala hiçbir bilim tarafından yalanlanamamıştır.Buna inanın ki bugün dünyaya adını yazdıran bilim adamlarının en büyük yol göstericisi Kur'an-ı Kerim'dir ki,bunu artık kabul ediyorlar.Sünnetlerin tümü sağlığımızı korur ve sünneti gerçekleştirmek şehit sevabı ile bir tutulmuştur.Çok kolay uygulanabilen sünnetler hem sağlığımızı koruyacak,hem de kainatın sevgilisi Peygamberimizin yolundan gitmemizi,ibadetimizi yaşamımızın her anına taşımamızı sağlayacaktır.Suyu oturarak içme,yemeğe tuzla başlayıp tuzla bitirme,yemekten doymadan kalkma,suyu 3 yudumda içme,Banyodan çıkmadan bacakları soğuk su ile yıkama,selamlaşma,3 günden fazla küs kalmama,yüksek sesle konuşmama,çantada tarak taşıma gibi yüzlerce sünnet,hem Onun yolundan gitmek hem de sağlığımızı korumaktır.Yerim seni Ganfed'im sabah sabah topikte bunları düşündürttün,canını yerim

Gülüm,Kırmızıgülüm;sen işyerinde uğraşma ben eklerim balım birazdan formu.

Julia'cım çok sevindim koruma programı için diyetisyene gitmene,umarım bize de nasip olur.Kilo koruma topiği ne zaman açılacak acaba?

Rana'cım annem bize balla zencefili karıştıra karıştıra macun kıvamına getirir yuttururdu hap gibi canım minicik.Öksürüğümüz hemen kesilirdi.Sen tabi yine bir sor dokunmayacaksa kızımıza,Allah şifa versin canım.

Son düzenleme:
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?

Hülya'cım formumuz bu canım...

Son düzenleme:

nev bu formu ben doldurmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…