Geçenlerde kopyalaşmıştım Hasretim ben de buraya,bence de denemeye değerkizlar ypanlarin cogu bir haftada 1 kilo vermis,denemekten zarar gelmez :)
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/446611-bal-tarcin-zayiflatiyorkesin.html
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Hülya
yaşınız:28
işiniz:Devlet Memuru
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: tek sorunum kıyafet yaaa istediğim gibi giyenimiyorum istediğimi alamıyorum yanlıza bana olnları alıyorum giyim tarzımdan nefret eder oldum
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):yok ekmek yeme yok salata ye felan sen biliyonda ben bilmiyom sanki.her gören 1 gün önce bile görse sen kilomu aldın offf
boyunuz: 1,63
ilk başladığınız kilo:75
hedef kilonuz:58
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:Doğuma 91 kilo ile gittim eve geldiğimde 82 dim.bebek 3 aylıkken spora başladım azıcıkta öğünlerimi azalttım 75 oldum ayda.Daha sonra gecen yıl bu zamanlar 77 ile yine diyetisyen kontrolünde evde dans ederek 68 e kadar düşmüştüm 1 ayda fakat 68 de takılıp kalınca sinirimden diyeti bıraktım yine 75 oldum. 1 haftadır diyetteyim ve suan 73 kiloyum
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:İstediğim gibi kendi tarzım olan kıyafetleri veeee dar paça pantolon giymek istiyorum yaaa
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime güvenim gelecek.suan evliyim süper bir eşi var işim var bebeğim var ama bu kilo yüzünden mutsuzum mutlu olacam yaaa.tanımadığım bir ortama girerken kendime güvenerek girecem
diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?bişe yok sadece destek istiyorum sizden
adım papyaadınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):
yaşınız:
işiniz:
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz:
ilk başladığınız kilo:
hedef kilonuz:
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
diğer(eklemek istediğiniz):Eklemek istediğim birşey var mı?
Hülya'cım formumuz bu canım...
Geçenlerde kopyalaşmıştım Hasretim ben de buraya,bence de denemeye değer
O zaman hoşgeldin tekrar Hülya'cım.Sende bu bilinç ve azim oldukça 3 ay içinde seni en fazla 60 kilo göreceğimize kefilim,gitsin kilolarrrrrrrrrrr
..................kim kız :26:adım papya
yaşım30
işim.ev halımı
üç kuruşluk insanların ağzına maskara oldum
yok bilmem az ye 3 yıldır doğum yaptın her ay 1 kilo verseydin şimdi kurtulmuştun................................................bunlar en hafifleri
boy.168
başlangış 87
hedef 65
hep saçmaladım aç kalarak uçuk hayaller kurdum,sonuç hep hüsran
valla ben biraz kompleks li biriyim 87 kiloyla hiç bir şey yakışmaz diye kendime zorlamalar hariç hiç kıyafet almam.ama bi zayıflasam yeni çıkan pardüsülerden alcam,renk,renk eşarplar,belden oturtmalı gömleklerden,daha neler neler,ev giyinmek için şortlar,askılılar gece kıyafetleri.......
Her şeyden önce zayıfladıktan sonra kendime güvenim gelecek,yolda yürüdüğüm zaman acaba kimse bana bakıyormu diye etrafıma bakmıyacam.
........... dan intikamımı alcam.
Zararın neresinden dönsek kardır tesellisi,fazlalıkların artık hayatımızı eksiklemeyeceğine duyduğumuz inanç,ve beraberliğin gücü ile,veda edicez bütün bu kilolarla birlikte kara günlerimizecanımmmmm diline sağlıkkkk yaaa inşallh ilke işe başladığım günkü gibi olurum ve size söz veriyorum kiloyu verince koricam o kadar emek ettikten sonra boşlamıcam artık kendimi
hulyacim, pabyacim ikinizde aramiza hos geldiniz..insallah hep beraber, birbirimizin destegiyle bu fazlaliklardan kurtulacagiz
Nevcimmmbenim uyusuklugumdan formlari sen eklemissin cok saol bitanemmm
pabyacim yarin seni listeye ekliyorum tatlim, normalde iki hafta deneme surecimiz var ama paylasimindan memnunumoyuzden bosuna beklemene gerek yok..
hulyacim senide kizlar haftaya alir listeye
kızlaar albüme resimiimi koyuyoruuum....eski halim olsa onu da koyardım ama bulamadım kiii.....akşama kadar bakan baksın sonra kaldırıcam haberiniz olsuuun.................
sabah ölçü aldım...
bel 107.5
kalça 142
bu döt ne zaman ericekki yaaa...............
Eeee artık bugün kesin foto istiyoruz Gülüm.Ama erken bir saat olsun,yoksa Anşaa fotoyu bekleyim diye uyumuyorsafisimmm cok tatlisin yaaa...amcamin hanimina benziyorsun, ve nev'inde dedigi gibi kesinlikle cok daha azzz gosteriyorsunnnn...ve totis icinde yuru yuru yuruu..benimkide oyleydi..annem zenci kadinlara dondun derdiama zamanla seninkide erir bitanem..bende gaza geldim..aksama bende ekleyecegim fotoo bak simdiden anlasalim..cirkin felan demeyinnnn kulahlari degisiriz
Eeee artık bugün kesin foto istiyoruz Gülüm.Ama erken bir saat olsun,yoksa Anşaa fotoyu bekleyim diye uyumuyorSana çirkin demek mümkün mü balım :124:
kizlarrr...fotomu koydummm.albumler bolumundee..bakin bakem :78::78::78::78:
Ne kadar fark etmişşşşşşşşşşşşşşşşşş :128: Maşallah Gülümeeee :98:
Yüzün öyle güzel ki bebeğim,ifaden.10 kilo sonra hayal bile edemiyorum senisaol bitanemm..ahh biraz daha verebilseydimm tr gidene kadar...hos trdekiler beni enson 94 kiloyken gormustu yani cok fark yok derler hatta anlamazlar bile...bir haftadirda gr oynamiyorum...takildi kaldi pis kilolarbir 70 olim....hemenn lokumuma cam acicam :78::78:yazik oda sormaktan bikti artik..tatile kadar acamam dedim..ama konusmayi birakmadii hala hal hatir soruyorrr
Benim de regl düzensizliğim var ne yazık ki,bu ay yine atladı sanırımkizlar bugun hastaneye gitmistim bilmiyorsunuz regl meselesi icin..
kadin bana dediklerini unutmus..ben 2ay icinde regl olmazsan gelmi demistim dedi
bende evet oyle anlasmistik dedim..sonra regl olmanin cok onemli olmadigini ozellikle dogumkontrol hapi kullanirken reglden kesilmenin normal oldugunu felan soyledi..senin icin onemlimi regl olmak edi evet dedim..tamam once bir ultrasona bakalim dedi bende kalktim gidiyorum..alttanmi dedim evet deyin olmazzz ben kizim daha dedim :78::78: yanindada erkek stajjer vardi utandim....tamam sorun degil dedi..bir haftalik ilac yazdi, gunde iki tane alicam..bir hafta sonra baya leken gelir dedi...bende simdi yutmim eniyisi diyorum..malum haftaya cumartesi yola cikicaz arabaylan..iki gun yolda gececek..rezil olmim yollarda..bir hafta daha beklicem mecburen...sonrada cocuk dusundugun zaman geri gel dedi
Yüzün öyle güzel ki bebeğim,ifaden.10 kilo sonra hayal bile edemiyorum seni
Benim de regl düzensizliğim var ne yazık ki,bu ay yine atladı sanırım
Değil mi ciğerim.Benim yolun tam yarısına 3 kilom kaldı.Gülüm ya,başarıcaz biz bu işi Allah'ın izniyle :122:insallah bizim regl gunlerimizde bir duzene gurer nevcim, doktora gore uzun sure dogumkontrol hapi kullandigim icin normal diyor...ama ben her ay duzenli olmak istiyorum ya...biraz daha kilo verirsek kesin bizimkide duzene girer nevcim..sabirrr az kaldii..yolun yarisini gectik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?